![]() |
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Жива природа...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував VADYA777: 31.01.2012 о 23:18. |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Штірліц зпіймав собаку. Напоїв її бензином та відпустив.
Собака пробіг 50 метрів і впав. - Мабуть, бензин закінчився - подумав Штірліц.
|
|
|
#52 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Найдивніші тварини на Землі...
Тапіри (Tapirus) — великі травоїдні тварини із ряду непарнокопитних, трохи нагадують формою свиню, але мають короткий, пристосований для хапання хобот. Розміри тапірів відрізняються залежно від виду, але як правило, довжина тапіра близько двох метрів, висота в загривку близько метра, вага від 150 до 300 кг. Тривалість життя на волі складає близько 30 років, дитинча народжується завжди одне, вагітність триває близько 13 місяців. Новонароджені тапіри володіють захисним забарвленням, що складається з плям і смуг, і хоча це забарвлення здається однаковим, все ж в різних видів є деякі відмінності.
|
|
|
#53 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! - Знаєш, мій собака став таким лінивим!
- Що ти кажеш! А що трапилось? - Ну як же. Раніше, щоб погуляти, він приносив мені поводок, а зараз - ключі від машини!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 11.12.2010 о 03:01. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Найдивніші тварини на Землі...
Міксини (Myxini), підклас хребетних класу круглоротих. Довжина тіла 45-70 см. Непарна ніздря розташована на кінці голови і сполучається з глоткою. Рот і ніздря обрамовані 6-8 м'ясистими вусиками. Зябрових мішків 5-15 пар; в одних Міксини - кожен мішок сполучається з глоткою і зовнішнім середовищем, в інших - вони відкриваються з кожного боку загальним отвором. Зябровий скелет складається з невеликого числа хрящових пластинок. Кровоносна система незамкнута, є основне серце і 3 додаткових. Очі затягнуті шкірою; світлочутливі клітки розташовуються також довкола клоаки.
|
|
|
#55 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У двір приватного будинку входить поштар. Раптом з-за рогу вискакує величезний дог. Поштар з переляку зупиняється.
Хазяйка дога: "Hе бійтеся, він у нас кастрований!!!" Поштар: "Знаєте, мадам, я якось про інше подумав..."
|
|
|
#56 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Найдивніші тварини на землі...
Зірконіс (Condylura cristata) — комахоїдний ссавець сімейства кротових. Відокремлений від інших кротових в особливу підродину (Condylurinae). Зовні зірконіс відрізняється від решти представників сімейства і від інших дрібних звірів лише йому властивою будовою рильця у вигляді розетки або зірки з 22 м'яких м'ясистих рухливих голих променів. По розмірах, лопатоподібних передніх кінцівках, густому бархатистому хутру (чорному або темно-коричневому) схожий на європейського крота. Хвіст відносно довгий (близько 8 см), покритий лусочками і рідким волоссям. Взимку і весною буває потовщення хвоста до діаметру олівця. Вушних раковин немає. Очі невеликі, але не приховані під шкірою. Зубів — 44, вони дрібні; ікла і передкорінні не примикають один до одного (розділені проміжками). Зустрічається лише в Південно-східній Канаді і на північному сході США.
|
|
|
#57 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Собака на дачномій ділянці копає землю. Копає лопатою. Сусідський баpбос дивиться на неї здивовано. Собака повертається і печально говорить:
- А все почалося з того, що я, дура, навчилася приносити капці...
|
|
|
#58 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Найдивніші тварини на землі...
Носач (Nasalis larvatus) — вид приматів з підродини тонкотілих мавп у складі сімейства мавп. Поширений виключно на острові Борнео, де населяє прибережні регіони і долини. Ознакою носача, що найбільше впадає в очі, є його крупний ніс, схожий на огірок, який проте є лише у самців. Шерсть носачів на верхній стороні жовтувато-коричнева, на нижній стороні вона забарвлена в білий колір. Руки, ноги і хвіст сірого кольору, а безволосі частини тіла червоні. Розмір носачів досягає від 66 до 75 см, хвіст приблизно настільки ж довгий, як і тулуб. Вага самців вагається від 16 до 22 кг, - удвічі більш, ніж вага самок.
|
|
|
#59 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Розмова двох бухгалтерів: - Мій собака нагадує мені нашого податкового інспектора. - ???? - Постійно щось риє, при цьому дивиться на мене розумними очима і нічого не може пояснити..
|
|
|
#60 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Найдивніші тварини на землі... Рожевий броненосець (Pink Fairy Armadillo). Це єдині сучасні ссавці, чиє тіло зверху покрите панциром, утвореним шкіряними окостенінням. Броненосці населяють степи, пустелі, савани і узлісся лісів Центральної і Південної Америки. Броненосці ведуть нічний спосіб життя, вдень ховаючись в норах. Більшість броненосців годуються комахами, включаючи мурашок і термітів, їх личинками і іншими безхребетними; можуть також поїдати падаль, дрібних хребетних і, зрідка, частини рослин.
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Світ з HDTV новини | SLAVASAM | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 75 | 13.02.2013 18:54 |
| Новини WRC Світ Ралі | BMW | Спорт на SAT-TV | 3 | 11.02.2012 19:03 |