![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Софі Лорен у готелі "Метрополь". Приймає ванну. А кран
зіпсувався. Викликає водопровідника. Той копається над краном. І вона вирішила його збентежити заради сміху і відкинула полу халата. Той не звертає уваги. Тоді вона зняла халат і стоїть перед ним гола. Водопровідник повернувся до неї і каже: - Чого втупилася, водопровідника не бачила? Стоїть чоловік у автобусі. Автобус битком набитий. Чоловік запитує в оточуючих: - Ви виходите? Всі мовчать. Тоді він говорить: - Зараз по головах піду! А лисий почув і каже: - Щоб ти послизнувся! Господиня садовить гостя за стіл і починає його частувати. - Ви намастіть маслом булку. - Та я мажу. - Та ви мастіть, намастіть. - Та я мажу, мажу! - Та ви не мажете, а шматком кладете!
|
|
|
#3 |
|
Передовик
|
Гості приходять на новосілля. Випили, посиділи, повеселилися.
Час пізніше. Пора і йти. Одягаються в передпокої і раптом помічають висить на стіні молоток. - А це що? - Годинники. - Як годинник? Господар вдаряє молотком у стіну. За стіною чується голос: - Товариші! Не можна ж так! Вже дві години ночі! Прийшов додому кат з мішком, поставив його в кут. А мішок ворушиться. - Що там? - Запитує дружина. - Халтура додому приніс. Заходить покупець в магазин і каже продавцеві: - Я хотів би подивитися дешеву красиве взуття. Продавець: - Я б теж.
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Шлюб - це такий вид стосунків, за яких одна сторона завжди має рацію, а друга - чоловік.
************************************************** ************** Підручник з історії від Табачника. Будь-які збіги з реальними фактами є чистою випадковістю. ************************************************** ************** Дві подруги: Навіщо ти паперси купляєш, у тебе ж дітей немає? - Мій інструктор з водіння попросив- штани втомився змінювати. ************************************************** ********* Чоловік лежить у ліжку грипує. - Люба , якщо я помру, хоч трохи сумуватимеш за мною? - Звичайно , любий, ти ж знаєш , як я плачу через втрату кожної дрібниці.
|
|
|
#5 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
Стоїть чукча і бє гранату об каменюку, а кацап каже:
- Ти чого, зараз же рване!!! - Нічого, - відповідає чукча, - в мене є ще одна!!! * * * - Чув, Азаров завів собі сторінку в Facebook? - Як він туди зайшов? - Постукав по монітору і сказав, що він від Віктора Федоровича.
|
|
|
#6 |
|
Передовик
|
Іноземець зайшов в магазин у Москві і питає:
- Чорна ікра є? - Ні, - відповіли йому. - Чому? - Нема попиту. Стривайте, подивіться - самі в цьому переконаєтеся. Постояв іноземець, подивився, - ніхто ікру не питає. - Бачите? Немає попиту. А немає попиту - немає і ікри. Ленінградський аеропорт. Літак злетів і взяв курс на Таллінн. У кабіну пілотів входить молода людина, виймає пістолет і каже: - Повертай. Пілот хитає головою. - Повертай на Лондон. - Не можу. - Повертай на Лондон, а то стрілятиму! .. - Не можу. Домовляйся з дівчиною, що сидить на першому сидіння з бомбою. Вона замовила Стокгольм. Що за людина така - дисидент? Чого йому кортить? Вирішили в Кремлі на живого подивитися. Привозять одного підслідного. Посадили за стіл, пригощають і запитують: - Слухай, ти хотів би мати трикімнатну квартиру в центрі? - Хотів би. - А хотів би мати зарплату рублів у чотириста тисяч? - Хотів би. - А хотів би ось так, як зараз, тобто кожен день? - Хотів би, хотів би. Слухайте, дайте поїсти, а анекдоти потім.
|
|
|
#7 |
|
Передовик
|
Старенькій привезли дрова. Вона сама не може їх розпиляти-
розколоти і звертається до сусіда: - Іван Петрович, допоможи. - Ти ж знаєш, що мені ніколи. Ти ось що зроби: подзвони куди треба і скажи, що в дровах антирадянська література. Через десять хвилин після дзвінка прийшла машина, і дві людини розпиляли і розкололи всі дрова. На зборах Іванов запитує: - Куди поділися Малиновський, краби і московська ковбаса? Після перерви задає питання Сидоров: - Мене не цікавить, куди поділися Малиновський, краби і московська ковбаса. Але ось куди подівся Іванов, який про це питав? Зустрілися двоє і стали шукати третього, щоб випити. Знайшли, звичайно. Випили і пішли у своїх справах. А третій за ними. Вони направо - і він направо, вони наліво - і він наліво. Зупинилися вони і запитують третього: - А тобі чого? - А поговорити? ..
|
|
|
#8 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 09.05.2011
Вік: 61
Дописи: 98
Планета Земля
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Старий хазяїн, власник ковбасної фабрики, хоче передати свою справу сину, якому справа батька байдужа. Завів сина в цех і каже:
- Ось дивись, сину, як виробляється ковбаса! Сюди кидаєм барана, а тут він перемелюється, а там виходить вже готова ковбаса!!! Зрозумів??? - Да, тату! Але в мене є запитання. А чи є фабрика, яка б змогла цей процес проробити навпаки? - Да, синку! Це твоя мама!!!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Жінка вдягає бюстгалтер.чоловік:-та нашо він тобі здався,грудей і так не маєш.Жінка:-а во ти труси носиш.
|
|
|
#10 |
|
Передовик
|
Біжить мужик і бурмоче:
- Зараз почнеться, зараз почнеться. Підбігає до пивного кіоску, йому сунули кухоль пива. Він випив, руки трусяться: - Зараз почнеться, зараз почнеться. Дали другу кухоль. Він випив і пішов. Йому кричать: - А гроші? Мужик: - Почалося! .. Повзе п'яний навколо бочки. Один з перехожих підходить до нього і питає: - Що ти робиш? - Додому йду. - А де твій дім? - Так ось паркан закінчиться - і наліво. Йде п'яний з папугою. Зустрічає його чоловік з удавом на шиї і запитує: - Сто грам вип'єш? - Вип'ємо! Папуга підтверджує: - Вип'ємо! - А двісті п’ятдесят вип'єш? - Вип'ємо! Папуга підтверджує: - Вип'ємо! - А пів-літри? - Вип'ємо! Папуга: - Вип'ємо! І черв'яка твого склюнемо ! Приходить п'яний чоловік додому. Стукає. Дружина запитує: - Хто там? - Колода! Вона не відкриває. Тоді він знову стукає у двері. Дружина запитує: - Хто там? - Колода! Подумала дружина і відкрила. Чоловік впав навознак і каже: - А тепер пили! Приходить чоловік додому п'яний. - Дружина, - каже, - вгадай, що у мене в кишені на букву "П"? Дружина зраділа: - Получка! - Ні! А в другій кишені на букву "і"? Дружина розгубилася, не знає, що і сказати. Чоловік дістає з кишені пляшку: - Іще півлітра! П'яний дзвонить у двері і питає: - Я тут живу? - Ні. - А хто тут живе? - Я! Він дзвонить в інші двері і питає: - Я тут живу? - Ні. - А хто тут живе? - Я! Він дзвонить у третю двері і питає: - Я тут живу? - Ні. - А хто тут живе? - Я! І тоді він з жахом кричить: - Чому ти живеш скрізь, а я ніде? П'яний батько приходить додому і починає бити свою дочку. Дівчинка дряпається і кусається, намагаючись уникнути батьківських побоїв. Нарешті вона виривається і тікає від нього. Вранці він прокидається, бачить подряпини і кров на руках. - Я її вбив? .. Озирається: дочки немає. - І з'їв?! Лежить п'яний в калюжі. Підходить до йому міліціонер. - Ти чого розлігся? - Товаришу, не сваріться! - Гусак свині не товариш! - Ну тоді я полетів. В електричці коротають час за базіканням. - Знаєш, - каже один, - яка різниця між ослом і міліціонером? А тут як раз за дверима міліціонер виявився, почув він, увійшов у вагон і запитує: - А ну, яка різниця? - А ніякої! - Отож-бо! ..
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |