![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
-вчора дівці руку під спідницю
засунув і зрозумів, шо вона мене хоче! -і як же ти це зрозумів? -а ти коли-небудь коня з долоні годував?
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Ukraine
|
Приходить 4-річний хлопчик із
садка і каже батькові: - Тату,хочеш,я розповім тобі віршик?Тільки треба,щоб ти плескав у долоні. - Добре, синку, я поплескаю. Батько починає плескати в долоні,а хлопчик залазить на стілець і починає читати: - Заєбали комарі, заєбали мошки, і якийсь тут підарас, хлопає в долошки.
|
|
|
#3 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Пішли дві блондинки в ліс по ялинку. Годину йдуть, другу, третю... Одній набридло, вона і каже:
- Усе, Олено! Давай рубаємо першу ліпшу ялинку, навіть якщо вона не прикрашена! Теща копошиться у машини перед будинком. Зять з вікна: - Мамо, куди це ви зібралися? - На кладовище, синку. - А хто машину потім додому прижене?
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Ukraine
|
Колега по роботі вирішив
розповісти, як він минулого тижня з'їздив в село до родичів. Весь колектив валявся вже після першої фрази: - Несуть, значить, мене п'яного битися.
|
|
|
#5 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Підручник 10 класу з
Української мови, вправа № 320: Поясніть значення прислів'я: "Уміла рука і в ночі не схибить"
|
|
|
#6 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Вовочка запитує в батька - батя що більше пизда чи телевізор .Батя каже телевізор .Вовочка - чуму ж ти батя казав що наш телевізор пиздою накрився.
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Дописи: 692
|
ГУМОРИСТИЧНИЙ ЦИТАТНИК
* * * - Хто найвірніший чотириногий друг людини? - Ліжко. * * * - Як вихідні? - Темно, світло, темно, світло, понеділок. * * * Даремно сподівалися.... Сесія перемогла кінець світу. * * * Пяні студенти здають філософію краще, ніж тверезі. * * * Найшкідливіше для нервової системи - це повільний інтернет. * * * Не родись красивою, а родись одна на все село. * * * Потрібні самотні люди для краштесту "Лади-Пріора" ! * * * Вчені зясували, чого хоче жінка. Але вона вже передумала! * * * Де б знайти рідину для зняття стресу після зняття макіяжу? * * * -Мамо, ви в новій шубці така красива! Як наша собака! * * * Інтернет, інтернет відпусти в туалет, півгодини вже сиджу ноги хрестиком держу. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Ukraine
|
діалог на стройці.
-нахуя дохуя хуйні нахуярили?розхуярюйте нахуй! -хулі?захуярено нехуйово нахуя розхуярювать?
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Як Україні вибратись з кризи і розбагатіти?
- Потрібно штрафувати всіх чиновників за незнання української мови.
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Ukraine
|
У зв`язку з фiнансовою кризою незабаром усi банки Украiни обєднаються в один банк, Об`єднаний банк (ОБ`ЄБАНК), або Нацiональний Единий банк (НАЕБАНК). Любi друзi! З вiдповiдальнiстю повiдомляю вам, що в Украiнi не буде голоду в зв`язку з кризою, буде невеличкий пiст! Я би навiть сказав пiстець!
З повагою, щиро ваш В. Янукович
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |