![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Тролейбус, стоять всі притиснуті
один до одного настільки щільно, що аж інтимно. Стоїть високий хлопець, до нього частково притиснута дівчина (років 20) і бабка (років 80). Хлопець весь час підморгує дівчині і намагається все ближче до неї притиснутися, після чого дівчина вигукує несподівано: - Збоченець! Весь автобус подивився у бік трійці і в ньому запанувала гробова тиша. Хлопець: - Ти чого кричиш? Сама вже хвилин п'ять мені яйця гладить! Ще кричить! Дівчина: - Я навіть не торкалася твоїх яєць! Бабка: - Чого ви на мене так витріщилися? Я просто хотіла, щоб ви подружились!
|
|
|
#2 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Экипаж просыпается. С бодунища...Стены какие-то серые, окон нет..
-Штурман,где мы? -В вытрезвителе... -Нахрен мне такая точность! Город какой?! - Земля, я 325-й, у меня горючее на нуле! - 325-й, сообщите ваши координаты. - Я 325-й, стоянка 3, место 8. Экипаж большого самолета поднимают по тревоге. Полет... Командир экипажа: - Штурман! Карты взял? - Да! Две колоды! Вчера купил. - Я спрашиваю про летные карты! - О, черт! Забыл! - Ну вот! Опять по пачке из-под "Беломорканала" лететь. Аэропорт. Диспетчер даёт разрешение на взлёт. В это время аэродромщик обкашивает траву вокруг фонарей на рулежке, оборудование - коса классическая. Погода так себе, накрапывает дождик и мужик надел плащ-палатку. Косит траву. В этот момент "Як42" выруливает на взлёт по этой самой дорожке. Диспетчер дает команду освободить полосу. Дядька отходит метров на 25-30 и стоит ждёт. Капюшон на голове, в руке коса. Борт катит мимо, аэродромщик приветливо машет экипажу. Все кто в самолете видят машущую фигуру... Пилот: - Диспетчер, скажите своему косарю - пусть хоть косу положит, пока у нас пассажиры через люки не повыпрыгивали! Не всякая птица долетит до середины Днепра, зато это сможем сделать мы!!! к вашим услугам Украинские авиалинии!!!
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Ukraine
|
Хто рано встає - той далеко від
роботи жиє. Ha Олімпіаді коментатор: - По 5-й доріжці біжить японський спортсмен Hu E Vato! - Мда-а-а .... Біжить він дійсно погано. _шановний! перестаньте сцяти в басейн! _та всі тим займаються... _згоден.але не з трампліну!
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Ukraine
|
В Україні хороший асфальт на дорозі не валяється!
|
|
|
#5 |
|
Новачок
Дописи: 1
Ukraine
|
Весілля. На якийсь там надцятий тост, перший дружба встає і пяним голосом говорить: - "А зараз, я хочу шоб молода мені зробила мінет"
Молодий встає і погрозливим поглядом дивиться на дружбу. Дружба глянув на молодого і каже: - "Ні ні, не ти, а молода"
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Дописи: 692
|
ГУМОРИСТИЧНИЙ ЦИТАТНИК
* * * Перші сорок років дитинства для чоловіка найважчі. * * * Перша відпустка молодої секретарки -декретна. * * * Спочатку дівчаток цікавлять ляльки, а хлопчиків машини. А потім-навпаки. * * * Хороший фотограф - як вампір: у дзеркалі його не видно, та й тінь не відкидає. * * * Вирішили бабка з дідом врахувати помилки минулого і спекли кубик. * * * Пошкодував прапорщик жінку і звелів їй присісти... тридцять разів. * * * Блондинка - це не просто колір волосся. Це ще й алібі! * * * На Україні було розвідано нове родовище нафти. Видобуток ускладнюється тим, що нафта знаходиться в цистернах, які з великою швидкістю рухаються по залізниці з Росії в Західну Європу. * * * Загубилася собака. Особливі прикмети: до повідка привязаний хлопчик років девять. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Ukraine
|
В автобусі досить вгодований мужик звертається до хлопчика:
- Малий поступися місцем дядькові з акваріумом! Хлопчик поступається місцем: - Дядьку, а де ж акваріум? Мужик хлопаючи себе по животі: - П'ять літрів пива і дві таранки.
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Ukraine
|
Вже декілька днів йде дощ! У моєї жінки страшна дипресія - вона стоїть і постійно дивиться в вікно! Якщо й далі буде продовжувати йти дощ, доведеться впустити її в середину!
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Ukraine
|
Пустеля.СТО для верблюдів,підходить наїздник до робочого і каже:зробіть так щоб мій верблюд мчався бестріш всіх.робочий каже став верблюда на дирку,той заліз тай камінцями по яйцюх,верблюд полетів...найзник питає,як мені його догнать?ставай на яму,йому камінцями по яйцях,той помчав...а начальник в заді стоїть і каже:ти гроші взяв?
ні... ставай на яму 1942 рік. в окопі сидять два солдата. до них підбігає третій і починає хвастатися: -В мене тільки що був секс з такою класною дівчиною! В неї стрункі ноги, шикарна талія, срака як треба, великі груди, та й не пришлось вмовляти - зовсім не ламається! Та в яких тільки позах ми сексом не займалися!.. Солдати заінтриговані, один з них запитує: - А вона хоч мєнчик на прощання зробила? - Та ні, я голову не знайшов
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Ukraine
|
Відкрив двері, щоб випустити муху... Впустив: зграю комарів, дві бджоли,голодного кота і свідків Єгови...
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |