![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
У шинок заходить ковбой і каже:
- Джентльмени! Хочете фокус? - Хочемо! - Стакан віскі безкоштовно. Дали йому склянку віскі. Він випив. Стакан підкинув угору, вихопив пістолет, направив на склянку і крикнув: - Стояти! Стакан повис у повітрі. Потім ковбой свиснув і склянка впала. Виходить з натовпу беззубий дід? - Шинок! У мене не штоїть, допоможи! Ковбой направив на старого пістолет і крикнув "Стояти!" У діда все в порядку. Раптом старий виймає два кольта і кричить: - Хто швишне, вбю!
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Ukraine
|
Живу в гуртожитку. Кілька днів немає води.
Щоб хоч якось зарядитися позитивом, зранку заходжу у ванну, закриваю двері, включаю шум душу на телефоні і через кілька хвилин виходжу замотаним в рушник... а там черга у ванну. І так вже третій день ведуться Студент стоїть перед аудиторією, де приймають іспит. Хвилюється, переживає, його б'є нервове треміння. З його тремтячих рук раптом випадає залікова книжка, і - о, жах! -Хтось із перехожих повз зачіпає її ногою, і вона летить ... прямо під двері екзаменаційної аудиторії, туди, до викладача. Студент застигає від страху і розгубленості, не в силах вимовити ні слова. Раптом заліковка тим же шляхом, під дверима, вилітає назад, а в ній в потрібній графі стоїть "залік". Слідом з'являється викладач: - Багато жартівників я бачив на своєму віку, але такого оригінального способу отримати у мене залік я ще не зустрічав ... *** Милий, ти що, алкоголік? -??? Всі кажуть, коли ти воду із відра п'єш, то руки в тебе трясуться?
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Ukraine
|
Клас з Вовочкою збираються на екскурсію, і Вовочку не хочуть в автобус, тому що він всих підйобує! Всі разом вирішили його відправіти на таксі, і Марія Іванівна говорить таксисту:
- Ви ж не говорить з ним бо він підйобує. Таксист згодився і вирушив з Вовочкою. Їдуть вони тут Вовочка говорить: - Як би в мене мама була кицею, а батько котиком, я був би кошенятком. Таксист мовчить. Вовочка: - Як би в мене мама була курочкою, а батько петушком, я був би ціплятком. Таксист мовчить. Вовочка: - Як би в мене мама була левицею, а батько левом, я був би левенятком. Тут таксист не витримує і запитує: - Якби в тебе мама була шлюхою, а батько підарасом, ким би ти був?! - Ким-ким? Таксистом!
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Чому ви вдарили дружину молотком?
- Кожна людина – коваль свого щастя! З розмови по рації. -Петрівна ви де зараз? - На даху я. - Я не питаю, що потрібно , я питаю де??? - Я ж говорю Нада хуя. (слухало 50 чол.)
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Ukraine
|
В Україні єдиний забороняючий знак - це бетонний блок поперек дороги. Решта - інформаційні.
|
|
|
#6 |
|
Administrator
Ukraine
|
- Параню, чи не виділисти мого Петра, годину вже, як пішов кота топити...
- Йой, Ганусько, то знаєте, де хлоп пішов, і ще сі переймаєте . - Бо кіт вже давно сі вернув. ---------------------------------------------- Йдуть два кума на рибалку, один другого питає: - Куме, а ви не забули горілку взяти? - Та ви шо, куме, як же можна таке забудь?! Взяв, звісно взяв! - Куме, а стакачики? - Я вам шо, пацан якийсь? Звісно взяв - оно калатаються! - А закуску? - А коли в мене закуски не було? - Стоп! А вудки ми точно забули... - ... ну шо ж поробиш... вертатись - то погана прикмета, обійдемось... ---------------------------------------------------------------------- - Куме, ану пошукайте в тому гуглі що за прикмета коли каву на себе проливаєш. - То, куме, як руки не з того місця ростуть, то ніякий гугл не поможе!
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Ukraine
|
Антон купує собі новенький, сяючий хромом автомобіль. Продавець дає йому пораду:
- Перш ніж піде дощ, ви повинні завжди заздалегідь намазати хромовані частини вазеліном. Таким чином ви збережете його блиск надовго, і іржа вам не страшна! Я даю вам пляшечку з вазеліном безкоштовно в якості подарунка від фірми! «Чудово! »- Думає Антон. На новій машині він їде тут же до нової подруги, яка запросила його на обід, щоб познайомити з родиною. Все проходить просто відмінно, у батьків подруги залишилося відмінне враження від нового друга дочки. Перед самим десертом каже донька Антону: - У нас в сім'ї є один кумедний звичай ми визначаємо, хто повинен мити весь посуд. Після того, як буде з'їдений останній шматок, за столом починається мовчання. Хто перший скаже хоч одне слово, той і повинен мити весь посуд. - Прийнято, - говорить Антон, - я беру участь у грі. Коли всі поїли, за столом встановилося крижане мовчання. 5 хвилин, 10 хвилин проходять, у нашого друга стало вичерпуватися терпіння. Щоб якось прискорити події і спровокувати реакцію у батьків подруги, він притягує до себе їх дочку і починає її дико тискати. Ніхто не упускає ні звуку! Він хапає дочку, кладе її на стіл і трахає від душі. Знову тиша за столом! Антон накадається на мати і трахає її у всіх на очах. Всі мовчать! Антон розгублено дивиться у вікно і зауважує, що ось-ось піде дощ. Він відразу згадує свій автомобіль і його хромове покриття. «Необхідно змастити хромові частини вазеліном! »Думає Антон про себе. Він бере свою куртку і дістає з кишені баночку з вазеліном. Тут схоплюється батько і кричить: - Гаразд, гаразд! Я помию весь посуд! ************************************************ -Ось взяв собі путівку на сафарі! -Ну і як розцінки? -Задовільно. Полювання з дружиною на лева -500 баксів; полювання з левом на дружину всього сотня!
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Ukraine
|
Іде Гра "Що? Де? Коли?", проти
знатоків грає Ігорко зі Львова. Питання: -Одного разу йдучи Львовом я побачив москаля в футболці Комуністи за АнтиФа.Що в чорному Ящику?
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Ukraine
|
Стоїть мужик на сходовому
майданчику, курить. Раптом з сусідньої квартири крики, зойки ... Через деякий час виходить сусід зі зламаними 3D окулярами. Мужк запитує: - Сусід, ти чого галасуєш? - Так 3D телевізор купив і розбив його на хуй!! Мужик, здивовано: - Навіщо? - Так вирішив порнуху подивитися, п'ять разів мало в рот не дали!! Кінець 90-х, у львівській школі новопризначена вчителька Марія Іванівна родом зі східної України веде урок хімії. - Діточки, оце у нас у государстві такий крізіс, нічо нема, а тому потрібно оце щоб кожний з вас приніс завтра у школу по можливості якийсь хімічєскій сосут. Харашо, дітки. На наступний день діти в класі по черзі приносять до столу Марії Іванівни хто що притяг: Івасик - колбочку, Марічка - пробірочку, Михась - тарілочку...так доходить черга до Вовочки. -Вовочка, а що ти к нам у школу приніс. Вовочка встає з-за парти, підходить до вчительського столу та демонстративно вивалює на стіл х*я. -Господі, Вовочка, што ето, так ето ж не сосут! -Сосут Марія Іванівна, щей як сосут.
|
|
|
#10 |
|
Administrator
Ukraine
|
Розвантажити фуру з продуктами, щоб нагодувати сім'ю вечерею - це по - чоловічому, але вкрасти цю фуру і годувати сім'ю цілий місяць буде правильніше.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |