![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 30.10.2014
Дописи: 6
Харків
Мій ресівер: Star track sr55x
|
Що в Україні?
- Чомусь я, Саро, не збагну, Що в Україні? Ти не чула? - Ну, так Росія ж там війну З Америкою розгорнула! - Що ж це таке, в кінці кінців? І як же справи там сьогодні? - Росія втратила бійців Вже кілька тисяч, танків сотні. - Американці ж тоді як? Чого вони в війні добились? - Американці, Ісаак, Так на війну і не з'явились. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Новачок
Харків
|
Гордість
Росія. Ранок. День новий В містечку настає. По бездоріжжю бабка йде, В багнюці застряє. Навкруг похилені хатки І п'яна кацапня, Спостерігає бабка це З дитячих літ щодня. Тут, раптом, в небі літаки Надзвукові летять, Перехрестилася стара І каже: - Свят, свят, свят! Ну і нехай ми сидимо По вуха у багні, Зате які он сильні ми, Великі і страшні! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Новачок
Харків
|
Історія про "історію"
Присвячено правителю Кацапстану до дня Росії Був хлопчиськом непримітним він у школі - Що казали йому вчити, те і вчив, На щось більше в нього бракувало волі, Бо навчання він і так би закінчив. У навчанні всі предмети він подужав, Лиш "історію" подужати не зміг, Та його це не напружувало дуже - Він намітити майбутнє собі встиг. Щоб його не ображали більше хлопці, А дівчата помічати почали, Прийшла в голову проста ідея Вовці: Цю можливість в КаГеБе йому б дали. Досягти мети своєї зміг по блату, Та не довго він пробув у тім строю: Щоб якусь серед колег повагу мати, Треба ж мати іще й людяність свою. Раптом виникла можливість краще жити, Ухопився за можливість він таку, В Петербурзі став Валодя вже служити - Переносити валізи Собчаку. Людська жадібність ніяких меж не має, Тільки Єльцин ось про це, мабуть, не знав - Він лояльного слугу в Москву пускає, Тут уже себе Владімір показав! За народний кошт став найбагатшим в світі, Та набридло і багатство вже йому, Щоб дешеву популярність заробити - З Україною розв'язує війну. Не соромлячись він Геббельса цитує І плювати на всі правила хотів, Аж ні трішечки й по нині не шкодує, Що "історію" у школі не учив: - Всю Історію переписати можна, Я упевнено із цього і почав - Так завжди у нас робила влада кожна, І народ у все це вірив та мовчав! А відомо ж: хто Історії не знає Ні в подробицях, ні, навіть, загалОм, Той і власного майбутнього не має - Для історії він буде лиш "кайлом"! Востаннє редагував Vatslavdan: 13.06.2015 о 15:43. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 16.06.2012
Дописи: 218
Ukraine
Мій ресівер: DreamBox 800 Dreambox 500S Orton9500HD Nokia Dbox2
|
Як на вашу думку, де краща якісь зображення? 1.Globo 3000-5000 2.Openbox X800-820 3.Globo 4100C 4.Openbox F100 2.Openbox X800-820 Igor1031, 2.Openbox X800-820 На GI S 8120 без заперечень. На всіх однакове,вони мають лише аналогові виходи,а для лсд потрібен тюнер з цифровим виходом і хорошим процесором. Чи ви про що? sanela, за GI S 8120 тут не йдеться Openbox X800-820 Я особисто перевіряв HD тюнери таких моделей:HD X403p Ортон 403,GI mini,mikro.mini plus.GI S 8120(туфта повна),Sat-Integral S-1223HD.Так з них Sat-Integral S-1223 HD Rocket,дає менш-більш нормальну картинку на лед телеку(LG 677) при включенні через hdmi вхід. Openbox X800-820 Openbox X800-820 Orton 9500 HD Dreambox 800HD Через RGB ? Якщо мова про аналоговий сигнал, то треба тільки якісний шнур СКАРТ , та ввімкнути RGB. У свій час мені дуже сподобався Openbox 770 на старому CRT TV. 2.Openbox X800-820 Востаннє редагував VADYA777: 06.11.2015 о 18:22. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
Arqiva (4.8°E) Keys
4.8°E 12303-H-255461 Cartoon Network Russia & South Eastern Europe TCM Russia & South Eastern Europe CN TCM Russia CN/TCM English Diva Universal Romania Universal Channel Central Europe Diva Romania Universal CROATIA-SLOVENIA Universal HUNGARY Universal HUNGARY AHPL Востаннє редагував VADYA777: 29.06.2015 о 13:12. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Кіно мого дитинства.
Після закінчення війни в сільському будинку культури крутили кінофільми. Але потрапити на них було не легко,грошей не було,та й де їх було взяти-батько загинув на війні. Щоб було в залі темно хлопці приносили рядна і ними завішували вікна-приніс-іди безкоштовно. Посеред-залу кіноапарат,електричний струм добували вручну,крутячи динамо-машину. Крутиш,то й дивись безкоштовно. Ящики з кінострічками привозили на пошту,от ми з кіномеханіком ішли і приносили їх,за що пускали до залу. Ну це легально. В дверях прокрутили дірочки,і дивилися знадвору. Тоді,ще,ті хлопці,що в залі,коли починалося кіно,відщіпали двері,і вже потім повзком до залу. Було ловили,і вигонили. А ще заклеювали квитки. Ото наша культура. Василь Кириченко
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |