SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 12.07.2011, 21:00   #1
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Федецький навіть не уявляє за кого гратиме

Захисник "Карпат" Артем Федецький досі не заявлений ні за одну з команд в чемпіонаті України.

Останні два сезони футболіст, права на якого належать "Шахтареві", провів в "Карпатах", куди був відданий в оренду.

Нинішнього літа з'явилися чутки про те, що Артем може повернутися в Донецьк або відправитися в нову оренду - в "Іллічівець", куди перейшов його недавній одноклубник по "Карпатах" Денис Кожанов, права на якого належать тому ж "Шахтареві".

"На жаль, я нічого не знаю з приводу свого найближчого майбутнього. Гру першого туру "Іллічівець" - "Карпати" подивився з трибуни і повернувся з командою у Львів. Коли вирішиться моя доля, я і сам не знаю - від мене нічого не залежить"
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.07.2011, 21:01   #2
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

У Мілана з'явиться російський власник?

Обставини змушують Сильвіо Берлусконі розлучитися зі своїм футбольним клубом

У понеділок на офіційному сайті італійського футбольного клубу «Мілан» з'явилося повідомлення про те, що сьогодні його власник Сильвіо Берлусконі оголосить про продаж контрольного пакета акцій, що становить 51%.

При цьому італійська газета La Repubblica, посилаючись на самого Берлусконі, стверджує, що новим господарем команди стане «російський магнат», чиє ім'я поки не було названо. Що стосується прем'єр-міністра Італії, то самі обставини змушують його розстатися з футбольним клубом. Справа в тому, що в суботу міланський суд зобов'язав холдинг Fininvest, що належить Берлусконі, виплатити компенсацію в 560 млн. євро компанії Cir у зв'язку з нечесним придбанням контролю над видавничим домом Mondadori. Тепер синьйору Сільвіо доведеться серйозно заощаджувати, у тому числі і на улюбленому футболі. Впливовий італієць став власником «Мілана» ще в 1986 році. З тих пір червоно-чорні вісім разів вигравали чемпіонат Італії і п'ять разів Лігу чемпіонів.
Старий 12.07.2011, 21:02   #3
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Снейдер перейде у МЮ за 40 млн. євро

Голландський півзахисник "Інтера" Веслі Снейдер невдовзі перейде у "Манчестер Юнайтед". Манкуніанці заплатять за плеймейкера 40 млн. євро. Керівники "Інтера" таки спокусилися на великий прибуток від продажу гравця, інформує Sun.

Видання посилається на слова партнера Снейдера по збірній Найджела Де Йонга, який теж виступає в Англії.

Снейдер отримуватиме в МЮ 250 тисяч євро на тиждень, пише видання.

Сер Алекс Фергюсон будь-що прагнув отримати лідера збірної Голландії Веслі Снейдера, щоб покращити креативність «МЮ» у центрі поля.
Старий 12.07.2011, 21:41   #4
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Суркіс відмовився продати "Дніпру" Хачеріді

Питання про перехід Хачеріді в будь-який клуб, в тому числі в "Дніпро", навіть не розглядається.

Про це "Спорт-Экспрессу в Украине" заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс.

"Цей гравець потрібен "Динамо", - заявив Суркіс.

Нагадаю, що власник "Дніпра" Ігор Коломойський підтвердив, що Хуанде Рамос цікавився 23-річним Євгеном, бо вважає в своєму клубі проблемною позицію в центрі оборони.
Старий 12.07.2011, 21:55   #5
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Реал продовжив контракти з Пепе і Серхіо Рамосом

«Королівський клуб» інвестував у стабільність

Захисники «Реала» Серхіо Рамос і Пепе продовжили контракти з мадридським клубом до 2016 і 2017 роки відповідно.

Попередня угода Рамоса минав через два роки. З моменту переїзду в 2006 році з «Севільї» в столицю він став ключовим захисником «Реала» і збірної Іспанії. На рахунку 25-річного футболіста 195 матчів в чемпіонаті Іспанії в складі мадридців.

Робоча угода 28-річного Пепе розраховане на рік довше. Після переходу в 2007-му з «Порту» захисник збірної Португалії провів за «Реал» 81 матч національної першості.

Раніше «Реал» посилився Фабіу Коентрау, Рафаелем варанів, Хаміт Алтинтоп, Нурі Шахіном і Хосе Кальехоном. Минулий чемпіонат Іспанії команда Жозе Моурінью завершила на другому місці, завоювавши пряму путівку в груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА.
Старий 13.07.2011, 10:47   #6
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Дніпро передумав купувати Нельсона Вальдеса

Дніпропетровський "Дніпро" розглядав можливість покупки форварда "Еркулеса" Нельсона Вальдеса. Українці навіть відправили в суботу ввечері запит щодо парагвайського гравця, але через кілька годин дали угоді задній хід, повідомляє Diario Informacion.

Нагадаємо, президент "Дніпра" Ігор Коломойський позавчора сказав, що новий форвард-легіонер для команди буде придбаний не в Іспанії.
Старий 13.07.2011, 13:44   #7
Єгор
Новачок

Дописи: 44

Типово

"Ворскла "повезла на матч з" Глентораном "26 футболістів

Сьогодні о 12.20 мск полтавська "Ворскла" з київського аеропорту "Бориспіль" вирушила на перший матч3D другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи, в якому в четвер команда Миколи Павлова зіграє проти "Гленторана" з Північної Ірландії.

Як стало відомо "Чемпіонат.com", в Белфаст Микола Павлов узяв всіх 26 футболістів, які заявлені за команду3D в цьому турнірі. Це пов'язано з тим, що через два дні після повернення з Північної Ірландії "Ворсклу" чекає матч у Києві проти "Оболоні". Тому до цієї гри полтавчани будуть готуватися безпосередньо в столиці.

По прильоту до Північної Ірландії, "Ворскла" оселиться в готелі, а потім проведе передматчеве тренування на стадіоні "Овал". Зустріч в Белфасті обслуговуватиме арбітр з Ізраїлю Мейр Леві.
Єгор зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.07.2011, 14:57   #8
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

З ким будуть грати Українські клуби у лізі Європи
2vanya2 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.07.2011, 17:44   #9
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

manduvoshka, жеребкування Ліги Європи відбудеться 15 липня у п'ятницю
Старий 13.07.2011, 18:26   #10
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

"Баварія" домовилася по трансферу захисника "Челсі"

"Баварія" досягла угоди з "Челсі" про трансфер центрального захисника Алекса, інформує TZ. Угода відбудеться у тому випадку, якщо мюнхенський клуб не зможе домовитися з "Манчестер Сіті" про перехід Джерома Боатенга.

Сума трансферу 29-річного бразильця складе 10 мільйонів євро.

На думку німецьких ЗМІ, 22-річний німець є прийнятнішим варіантом для "Баварії", оскільки він молодше і має досвід виступу в Німеччині, але "городяни" не хочуть продавати його дешевше 20 мільйонів євро, тоді як німецький клуб пропонує 13 мільйонів євро.

Якщо "Сіті" не прийме пропозицію по Боатенгу, то перехід Алекса може відбутися вже на початку наступного тижня, пише sport-express.ru

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:55.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум