![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Чоловік Еліни Світоліної Гаель Монфіс вилетів у першому раунді домашнього хардового турніру в Монпельє. Третій сіяний француз взяв лише три гейми у матчі проти шведа Мікаеля Імера. Матч тривав 57 хвилин.
Раніше Монфіс дістався чвертьфіналу Australian Open, де програв Маттео Берреттіні. 1/8 фіналу Гаель Монфіс (Франція, 3) – Мікаель Імер (Швеція) – 1:6, 2:6 У сім'ї Імерів сьогодні вдалий день. Рідний брат Мікаеля, Еліас, на турнірі в індійському Пуне обіграв росіянина Аслана Карацева – 6:2, 7:6 (3). |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Super Moderator
Дописи: 3.683
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Колишній лідер українського тенісу Сергій Стаховський подякував тенісистам, які взяли участь у виставковому заході «Теніс грає заради миру» на кортах US Open.
«Дякую, US Open. Хочу подякувати всім гравцям, які взяли участь у благодійній нічній сесії для України. Українці дякують усім вам. 1 200 000$ зібрано в перший день, сподіваюся до кінця турніру ця цифра буде значно вищою», - написав Стаховський. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.683
|
Федерер написав прощальний лист усьому тенісному співтовариству. Легенда світового тенісу зворушливо прощається зі спортивною кар'єрою.
Йде легенда. Роджер Федерер завершить кар'єру вже цього місяця Читайте також: Йде легенда. Роджер Федерер завершить кар'єру вже цього місяця Моїй тенісній родині і не лише З усіх подарунків, які теніс зробив мені за ці роки, найбільшим, без сумніву, були люди, яких я зустрів на своєму шляху: мої друзі, мої суперники і, насамперед, уболівальники, які віддають спорту життя. Сьогодні я хочу поділитись з усіма вами новинами. Як багато хто з вас знає, останні три роки подарували мені багато проблем у вигляді травм та операцій. Я багато працював, щоб повернутися на повну спортивну форму. Але також я знаю можливості та межі свого тіла, і останнім часом його послання стало ясним. Мені 41 рік. Я зіграв понад 1500 матчів за 24 роки. Теніс поставився до мене щедро, ніж я коли-небудь міг мріяти, і тепер я повинен зрозуміти, що настав час закінчувати свою змагальну кар'єру. Кубок Лейвера наступного тижня у Лондоні стане моїм останнім турніром ATP. Я, звичайно, продовжу грати у теніс у майбутньому, але тільки не на турнірах Великого шолома чи в турі. Ви всі неймовірні, і я насолоджувався кожною хвилиною з вами! Я хочу подякувати своїм вірним спонсорам, які для мене дійсно як партнери; та працьовиті команди та турніри ATP Tour, які незмінно вітали всіх нас із добротою та гостинністю. Я також хотів би подякувати своїм суперникам на корті. Мені пощастило зіграти стільки епічних матчів, які я ніколи не забуду. Ми билися чесно, з пристрастю та інтенсивністю, і я завжди намагався поважати історію гри. Я почуваюся дуже вдячним. Ми підштовхували один одного та разом вивели теніс на новий рівень. Перш за все, я маю висловити особливу подяку моїм неймовірним уболівальникам. Ви ніколи не дізнаєтесь, скільки сил і віри ви дали мені. Надихаюче почуття гри на повних стадіонах було одним із найгостріших відчуттів у моєму житті. Без вас ці успіхи здавалися б самотніми, а не наповненими радістю та енергією. Останні 24 роки у турі були неймовірною пригодою. Хоча іноді здається, що це минуло за 24 години, це було настільки глибоким і чарівним, що мені здається, що я вже прожив повне життя. Мені пощастило грати перед вами у більш ніж 40 різних країнах. Я сміявся і плакав, відчував радість і біль, і найбільше відчував себе неймовірно живим. Під час своїх подорожей я зустрів багато чудових людей, які залишаться друзями на все життя, які постійно знаходили час у своєму щільному графіку, щоб подивитися, як я граю, і підбадьорити мене по всьому світу. Дякую! Коли моя любов до тенісу зародилася, я був ще хлопчиськом у рідному Базелі. Я спостерігав за гравцями з подивом. Вони були для мене, як гіганти, і я почав мріяти. Мої мрії змусили мене працювати старанніше, і почати вірити в себе. Маленький успіх додав мені впевненості, і весь мій шлях – найдивовижніша подорож, яка вела мене до цього дня. Отже, я хочу від щирого серця подякувати всім вам, усім у всьому світі, хто допоміг втілити в життя мрії маленького швейцарського хлопчика з м'ячем і ракеткою. Теніс, я люблю тебе і ніколи не залишу! ![]() Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Японська тенісистка Наомі Осака не може вийти на матч другого раунду на турнірі WTA 500 у Токіо, де їй мала протистояти Беатріс Хаддад Майя з Бразилії.
Офіційна причина зняття – біль у животі. «Дуже шкодую, що не зможу зіграти сьогодні. Для мене завжди велика честь грати на цьому турнірі перед неймовірними глядачами тут у Токіо. Це був і завжди буде особливий турнір для мене і я дуже хотіла вийти на корт сьогодні, але моє тіло мені не дало. Дякую всім за підтримку цього тижня, побачимося наступного року», – заявила Осака. Зазначимо, що у матчі першого кола Наомі зіграла лише один гейм, після чого її суперниця Дар'я Севілл серйозно травмувала коліно. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Сьогодні вночі, 23 вересня, завершилися матчі 1/4 фіналу на турнірі у Сан-Дієго (США).
Ден Еванс [1] – Констан Лестьєнн – 6:1, 6:3 Маркос Хірон [3] – Джеймс Дакворт – 7:6 (7:5), 6:3 Брендон Накашима – Галан Ріверос – 6:3, 4:6, 6:4 Крістофер О'Коннел – Дженсон Бруксбі [2] – 6:4, 4:6, 7:5 Раніше також завершилися чвертьфінальні матчі на зальному турнірі у Меці (Франція): Стен Ваврінка – Мікаель Імер – 6:4, 4:6, 7:6 (7:5) Хольгер Руне [4] – Александр Бублик [7] – 3:6, 7:5, 4:6 Лоренцо Сонего – Себастьян Корда – 6:4, 6:4 Артур Ріндеркнех – Хуберт Хуркач [2] – 3:6, 2:6 Полуфінали в Сан-Діего: Ден Еванс [1] – Маркос Хірон [3] Брендон Накашима – Крістофер О'Коннел Полуфінали в Меці: Стен Ваврінка – Александр Бублик [7] Лоренцо Сонего – Хуберт Хуркач [2] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Сьогодні, 25 вересня, завершився парний матч на Кубку Лейвера між дуетами Новак Джокович (Сербія / Маттео Берреттіні (Італія) та Алекс Де Мінаур (Австралія) / Джек Сок (США).
Кубок Лейвера Новак Джокович / Маттео Берреттіні (Europe) – Алекс Де Мінаур / Джек Сок (World) - 7:5, 6:2 Зазначимо, зараз команда Європи лідирує з рахунком 8:4. Завтра за перемогу на Кубку Лейвера нараховуватиметься 3 очки. Раніше Новак обіграв Тіафо у одиночному матчі. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
Американський тенісист Брендон Накашима став переможцем турніру АТР 250 у США.
У матчі за титул Накашима здолав свого співвітчизника Маркоса Гірона. Сан-Дієго. Фінал Брендон Накашима (США) – Маркос Гірон (США) – 6:4, 6:4 Для 21-річного Накашими це був перший титул у кар'єрі, раніше він програв два фінали. Маркос Гірон вперше боровся за титул АТР. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||