SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 31.07.2014, 09:26   #1
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

G7 та ЄС: за відсутності прогресу санкції проти Росії будуть знову посилені

Лідери країн "великої сімки", а також президенти Єврокмісії та Європейської ради виступили зі спільною заявою, в якій попередили Росію про намір посилити санкції у разі, якщо не відбудеться зміни політики Кремля щодо підтримки сепаратистів в Україні.

Заяву було поширено на офіційному сайті ЄС в середу пізно ввечері.

Політики не уточнюють можливі строки введення нових санкцій, але зазначають, що наразі лишаються відкритими обидва варіанти - як скасування вже діючих санкцій, так і введення нових.

Як повідомляла ЄвроПравда, раніше про можливість посилення санкцій заявляла канцлер Німеччини Анегла Меркель.

"Ми закликаємо Росію використати свій вплив на групи сепаратистів та забезпечити ефективний контроль за кордоном, включаючи механізми спостереження ОБСЄ... У Росії досі є можливість обрати шлях деескалації, який призведе до зняття санкцій. Якщо вона цього не зробить, ми готові збільшити ціну (яку має заплатити РФ) за її ворожі дії".

Заява керівників Євросоюзу за країн "великої сімки", що підставою для введення санкцій "третього рівня" стали дії Кремля та підконтрольних йому сил після катастрофи лайнера "Малайзійських авіаліній".

"Ця жахлива подія (збиття авіалайнера з території, що підкотрольна проросійським бойовикам) мала стати водорозділом у даному конфлікті, який повинен був змусили Росії припинити підтримку нею незаконних збройних формувань... а також припинити зростаюча постачання зброї, обладняння та бойовиків через кордон... Однак, на жаль, Росія не змінила свій курс", - йдеться у документі.

Коментуючи цю заяву, прес-секретар президента Єврокомісії Жозе Мануеля Баррозу, Піа Аренкільде, підкреслила що для посилення тиску "сімка" та ЄС не будуть чекати на погіршенні ситуації - достатньо нинішньої бездіяльності Москви у питанні деескалації на сході України.

"Росія все ще може обрати деескалацію. Якщо вона цього не зробить, G7 готова підвищити ціну дій Росії", - заявила Аренкільде.

Нагадаємо, у вівторок 29 липня Євросоюз офіційно підтвердив, що погодив пакет економічних санкцій проти Росії, які стосуються доступу держбанків РФ до капіталу ЄС, експорту озброєнь і продукції подвійного призначення, а також доступу до технологій і устаткування для нафтової галузі.
Старий 25.07.2014, 19:24   #2
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Чотири російські телеканали опинились в Україні поза законом...
25.07.2014 15:28

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зобов'язала провайдерів виключити мовлення російських телеканалів "РТР-Планета", "НТВ-Мир", "Россия 24" і "ТВ Центр-Іnternational" в Україні

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу відомства.

За даними Нацради, зміст іноземних програм зазначених телеканалів відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і частині першій статті 42 Закону України "Про телебачення і радіомовлення".

У зв’язку з цим Нацрада вирішила зобов’язати провайдерів програмної послуги відключити телеканали.

У свою чергу, директор "Телекомпалати України" Костянтин Гріцак запевнив членів Нацради, що асоціації, які працюють на ринку платного телебачення, у разі виявлення незаконної трансляції згаданих каналів вживатимуть усіх заходів для її припинення.

Нагадаємо, у Верховній Раді було зареєстровано законопроект, який обмежить трансляцію та ретрансляцію телеканалів, які розповсюджують пропаганду війни.

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 25.07.2014, 19:34   #3
vinimm5
Moderator

Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
Типово

У Дяково військових двічі обстріляли з мінометів з боку РФ

З боку Росії продовжують обстріли позицій сил антитерористичної операції, а також обстріл і напади бойовиків на блокпости українських військових. Про це повідомив керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.
«З боку Росії тричі зроблені обстріл інженерної переправи поблизу н.п. Кожевня (Донецька область). Також з боку Росії двічі здійснено обстріл позицій сил АТО поблизу н.п.Дьяково (Луганська область). Обстріл зроблені з артилерії і мінометів», – пише він на своїй сторінці в мережі Facebook.

Також бойовики здійснили напад на український блокпост.

«Групою терористів скоєно напад на блок-пост сил АТО поблизу н.п.Степанівка (Донецька область). Напад відбито. Частина терористів знищено. Був обстріляний бойовиками блок-пост сил АТО поблизу н.п.Большая Тарасівка, і двічі – блок-пост поблизу н.п.Піски поблизу Донецька. Обстріли зроблені з мінометів», – повідомив експерт.

Пан Тимчук також додав, що до 16:00 українські військові повністю зачистили від терористів Лисичанськ (Луганська область). Тепер місто контролює батальйон територіальної оборони.
vinimm5 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.07.2014, 19:43   #4
kreshnot
Administrator

Дописи: 4.358
Ukraine
Типово

Що чекає україну в майбутньому

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
kreshnot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.07.2014, 19:55   #5
vinimm5
Moderator

Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
Типово

Днями бійці Добровольчого українського корпусу, що складається з активістів «Правого сектору», зловили в західних околицях Донецька одного з бойовиків батальйону «Схід» Лабженідзе Тенгіза Володимировича. Про це повідомила прес-служба «Правого сектору Дніпропетровськ».
«На відео терорист пояснив, що записався в «ополчення» в одному з московських військкоматів, а кордон перетнув по заготовленому коридору в складі невеликої групи, де її зустріло керівництво ДНР», – йдеться в повідомленні.
За словами бойовика, незважаючи на пропагандистську кампанію в Росії, яка малює переслідування і знущання над росіянами в Україні і героїзм «ополчення», особисто він відразу помітив, що на самому Донбасі терористи ДНР і ЛНР не користуються підтримкою місцевої молоді, яка масово покидає регіон, вибираючи мирне життя, а не окупаційну владу терористів.

Востаннє редагував vinimm5: 25.07.2014 о 20:03.
vinimm5 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.07.2014, 08:57   #6
Zhora15
Передовик

Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.07.2014, 09:17   #7
kreshnot
Administrator

Ukraine
Типово

Цитата:
Допис від Zhora15 Переглянути допис
І ти думаєш що це так?То нафіга ще один призив?
Старий 26.07.2014, 09:44   #8
Zhora15
Передовик

Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

Цитата:
Допис від kreshnot Переглянути допис
І ти думаєш що це так?То нафіга ще один призив?
Якщо чесно я ніц не зрозумів що ти написав.
Я звідки знаю,деякі люди так підрахували,чи ти думаєш то я сидів і підраховував???

Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.07.2014, 10:42   #9
kreshnot
Administrator

Ukraine
Типово

Zhora15, а що тут розуміти.У цій темі викладують те у що вірять.От я і запитав
Старий 26.07.2014, 12:59   #10
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Хлопці, то все є брехлива статистика (як на Майдані), але досить того що є, щоб задуматися над бездарністю нашої влади і військовим керівництвом, що привело до таких втрат. Лозунг- всі і все на захист своєї країни, відноситься до ВСІХ(в т ч і алігархів), щоб забеспечити всім необхідним хлопців які гинуть по вині цих жирних свиней.Вибачте, що починаю зневірюватися в те, що я вірив...

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
А що Ви сьогодні робили?* sat-prof Офтопік (теревеньки) 73 06.11.2016 21:43
Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні Igor1031 Офтопік (теревеньки) 0 07.02.2015 14:37
Сьогодні викопав... sat-prof Ваші захоплення 8 25.05.2014 09:36
MYtv (Україна) hmura Провайдери платного ТБ 1 15.12.2011 16:09
Україна запустить свій супутник 2011 році sat-prof Загальний розділ! 8 25.06.2010 11:15

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:01.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум