![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Чоловiк повернувся вiд ветеринара додому i, зiтхаючи, говорить дружинi: - Наш бiдний песик! Вiн так скиглив всю дорогу, нiбито хотiв менi щось сказати! Подивившись на пса, дружина вiдповiдає: - Бовдуре! Цей песик хотiв тобi сказати, що вiн не наш! ************************************************** **************** Кiнолог iде по вулицi, бачить - хлопчина плаче. - Хлопчику, де твiй тато? - У мене немає тата! - плачучи вiдповiдає хлопчик. - А! Hепланова в"язка, - здогадався кiнолог. ************************************************** ************** Читає мужик оголошення: "Продаю горіхову спальню за пляшку горілки". "Вау!", думає. Йде, купує пляшку горілки, приходить по зазначеній в оголошенні адресі, йому відкриває дядько з ознаками довгого і стомлюючого запою на обличчі. - Ваше оголошення? - Моє. Заходьте Заходять. Квартира порожня. У кутку стоїть собача будка Хазяїн квартири: - Горіх, виходь! Я твою спальню продав! ************************************************** ***************** Хiрург повертається додому з роботи. Назустрiч йому з радiсним гавкотом кидається улюблений пес. хiрург його гладить i примовляє: - Миленький, гарненький... даремно пiдлизуєшся. - У мене сьогоднi не операцiйний день. ************************************************** **************** Вiддам цуценятка в добрi, турботливi, нiжнi руки... чи втоплю....
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Світ з HDTV новини | SLAVASAM | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 75 | 13.02.2013 18:54 |
| Новини WRC Світ Ралі | BMW | Спорт на SAT-TV | 3 | 11.02.2012 19:03 |