SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 26.10.2011, 19:29   #31
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Гвардіола: Яя Туре сам просився піти з "Барселони"Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола спростував слова півзахисника "Манчестер Сіті" Яя Туре про те, що той хотів залишитися в клубі.

"Правда така: він сам просив президента Лапорту про трансфер. Ми втомилися умовляти його залишитися в "Барселоні". Якщо ми зустрінемося з "Манчестер Сіті", то я обов'язково поговорю з ним. Двері мого офісу і будинку були завжди відкриті для усіх", - цитує Гвардіолу AS.

28-річний півзахисник переїхав в Англію в 2010 році, в першому сезоні виграв Кубок Англії і кваліфікувався в Лігу чемпіонів, повідомляє championat.ru
Старий 28.10.2011, 19:32   #32
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Фабрегас на 100% знає, хто виграє "Золотий м’яч"

Півзахисник іспанської "Барселони" Сеск Фабрегас не сумнівається в тому, хто стане черговим володарем "Золотого м'яча", передає Marca.

За словами футболіста збірної Іспанії, це нападник синьо-гранатових Ліонель Мессі.

"Мені здається, що кандидатура Мессі не повинна викликати сумнівів. Він, як завжди, задоволений всім і мотивований на перемоги. Було б несправедливо ставити під сумнів доцільність вручення нагороди йому. Лео чудовий футболіст, і даю голову на відсіч, що саме він виграє "Золотий м'яч , - заявив Фабрегас.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 29.10.2011, 19:16   #33
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Гвардіола: Я ніколи не грав з кимось, схожим на Мессі

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола високо оцінив ігрову майстерність нападника Ліонеля Мессі і сказав, що успіхи клубу останніх років багато в чому пов'язані з присутністю аргентинця в команді.

"Мессі дуже добре знає, що про нього думає весь тренерський штаб, персонал клубу і інші гравці. Ми всі в захваті від того, що він робив, робить і буде робити на полі. І, звичайно, без нього було б неможливим досягти тих успіхів, які у нас були в останні роки. Люди спеціально купують квитки, щоб подивитися, як він грає, і він кожен раз видає щось унікальне. Я ніколи не грав ні з ким, схожим на Мессі і ніколи не тренував гравця, подібного йому. Він справді найкращий гравець у світі, в нього є особливий дар", - наводить слова Гвардіоли офіційний сайт синьо-гранатових.
Старий 02.11.2011, 19:10   #34
sacha
Передовик

Типово

Мессі забив 200-й гол за "Барселону"
Нападник "Барселони" Ліонель Мессі забив свій 200-й гол за каталонський клуб в матчі 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Вікторії Пльзень".

Про це повідомляє sports.ru з посиланням на Infostrada
Старий 10.11.2011, 11:40   #35
sacha
Передовик

Типово

Кубок Іспанії. "Барселона" мінімально виграла перший матч 1/16 фіналу

Кубок Іспанії з футболу

1/16 фіналу

"Л'Оспіталет" - "Барселона" 0:1 (0:1)

Гол: 0:1 - Іньєста (42)
Старий 11.11.2011, 10:48   #36
sacha
Передовик

Типово

"Барселона" зацікавилася Бейлом

"Барселона" запропонувала £35 млн за півзахисника "Тоттенхема" Гаррета Бейла, повідомляє Daily Mail.

Валлійський футболіст навесні продовжив контракт з лондонським клубом до 2015 року.

У зворотному напрямі, з іспанського "Атлетика", взимку може піти нападник збірної Іспанії Фернандо Льоренте.
Старий 12.11.2011, 20:00   #37
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Барса купує оборонця збірної Франції

Французькі ЗМІ повідомляють, що Барселона купить взимку 25-річного захисника Лілля - Аділя Рамі.

Французький футболіст, мароканського походження, який також захищає збірну Франції, розпочав свою професійну футбольну кар'єру у команді з Аматорського французького чемпіонату — «ЕС Фрежюс». В сезоні 2006-07 перейшов до вищолігового клубу «Лілль», де і продовжує свою кар'єру.

Своєю надійною грою в центрі оборони привернув увагу тренера національної збірної Франції Раймона Доменека та отримав свій перший виклик до складу Les Bleus на відбірковий матч 28 березня 2009 р. до Чемпіонату Світу 2010 проти збірної команди Литви.
Старий 14.11.2011, 14:35   #38
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Мессі побореться за звання "Людина року"

Форвард "Барселони" Ліонель Мессі потрапив до списку претендентів на звання "Людина року" за версією журналу Time.

Аргентинець виявився єдиним серед футболістів, хто був удостоєний включення в число номінантів.

Суперниками Мессі буде цілий ряд фінансистів, громадських діячів, політиків та інших відомих особистостей таких, як Сильвіо Берлусконі, Барак Обама, Хілларі Клінтон, Стів Джобс і Кейт Міддлтон.

"Людина року" буде названа журналом Time в кінці грудня.
Старий 17.11.2011, 08:54   #39
sacha
Передовик

Типово

Неймар: "Барселона" - команда з іншої планети

Форвард "Сантоса" Неймар визнав, що з нетерпінням чекає можливості зіграти проти "Барселони" на клубному чемпіонаті світу, який пройде в грудні цього року в Японії.

"Барселона" - це команда з іншої планети. Вони справжні прибульці, і якщо нам доведеться зіграти проти них, то це буде для нас великою честю і дуже приємною подією.

Ця гра стане фіналом мрії, але ми спершу повинні подумати про першу, півфінальну зустріч, яка буде украй складною", - цитує Неймара soccer.ru.
Старий 18.11.2011, 09:26   #40
sacha
Передовик

Типово

Чигринський: У мене немає негативних вражень про період, проведений в "Барселоні"

Захисник "Шахтаря" Дмитро Чигринський вважає, що нині він би свій шанс заграти в Європі використав би на усі 100%.

"У мене немає негативних вражень про період, проведений в "Барселоні". Головний недолік - було мало ігрової практики, але все таки я багато чому там навчився як футболіст.

Якщо мені б надався новий шанс в Європі, думаю, я б його використав куди успішніше. Але зараз я з "Шахтарем", - цитує гравця terrikon.com з посиланням на Eurosport.

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 11.04.2016 20:38
ФЕРГУСОНИ - проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення sat-prof Openbox F-100,AF-1700 23 30.07.2015 10:37
Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? Porter Не знаєш, де написати? Пишем тут. 3 30.08.2010 00:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:43.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум