SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.12.2011, 13:58   #51
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Хаві: Критикувати "Реал" немає за що

Півзахисник "Барселони" вважає, що Королівський клуб спроможний дати бій в Ель Класіко.

"Мені би хотілося, щоб перше "класіко" у новому сезоні було відкритою грою, - каже Хаві. - У минулому сезоні я критикував "Реал" за тактичний малюнок в матчах з нами. Але зараз вони демонструють дуже сильну гру і, гадаю, здатні дати нам бій. Проте, не я ухвалюю рішення щодо тактики".
Старий 08.12.2011, 14:17   #52
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Барселона повторила рекорд МЮ

Забивши чотири голи у ворота БАТЕ, каталонська "Барселона" довела кількість забитих голів у груповому етапі Ліги чемпіонів до 20.

Таким чином, каталонці повторили рекорд "Манчестер Юнайтед", встановлений англійським клубом в сезоні 1998/99, коли вони стали переможцями турніру.
Старий 10.12.2011, 09:52   #53
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Дебют Алексіса і Сеска в матчі з "Реалом"

Цього сезону новачки "Барси" ніколи не забудуть свій дебют. Сеск Фабрегас і Алексіс Санчес дебютували за "Барсу" в матчі Суперкубка Іспанії з мадридським "Реалом".

Суперкубок Іспанії став дебютним для двох новачків "Барселони" в це міжсезоння. Алексіс і Сеск і уявити собі не могли, що вперше зіграють за "Барсу" в матчі з головним суперником синьо-гранатових - мадридським "Реалом".

АЛЕКСІС: 90 ХВИЛИН матчу у Мадриді

Алексіс дебютував за "Барсу" відразу ж після повернення з Кубка Америки. Пеп Гвардіола виставив новачка команди в основі на матч з "Реалом" на "Сантьяго Бернабеу". Це був для всіх величезний сюрприз, але чилієць показав досить хороший футбол. Незважаючи на те, що він не показав усіх своїх умінь в атаці, оборона "Реала" значно постраждала від набігів Санчеса.

Сеск: 10 вирішальних хвилин У матчі-

Якщо Алексіс допоміг "Барсі" здобути нічию в гостях у "Реала", то результат матчу вирішив Сеск Фабрегас. Пеп випустив новачка команд на заміну за 10 хвилин до кінця матчу, в якому все вказувало на продовження гри в доданий час. І на 89-ій хвилині саме Сеск почав атаку, яка завершилася голом Лео Мессі.
Старий 10.12.2011, 09:53   #54
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Реал Мадрид - Барселона: анонс ель Класико

Про очки, які розділяють «Мадрид» і «Барсу»

«Перевага в очках така, яка вона є, грати, виходячи з таблиці, з питань чисел, безглуздо. По-максимуму взнати противника, спробувати зрозуміти, що вони робили в грі з нами, які проблеми нам створювали, шукати переваги в позиційній грі, достатній, щоб справитися з цим, розробити хорошу стратегію - ось на чому треба зосередитися ».

Про стратегії команд

«Моуріньо - дуже, дуже добре підготовлений тренер. Ми з самого початку граємо в одній манері, і головне, що нам потрібно - підібрати ключі до того, як вони спробують діяти в грі з нами

«Вони вийдуть перемагати, ми вийдемо перемагати. Нам доведеться багато речей робити відмінно, бути дуже швидкими, дуже уважними до багатьох речей, організовувати переміщення м'яча високо, знаходити простір. Ця команда грає дуже інтенсивно, вона шукає тебе на полі. Потрібно бути готовими до всього. Цілком природньо припустити, що «Мадрид» продовжуватиме грати таким же чином ».

Про Тіто Вілянові

«Сьогодні Тіто почуває себе добре. Рішення він ухвалить завтра вранці ».

Знову про стратегію «Мадрида» і зустрічну стратегію

«Торік ми грали п'ять разів, ми знаємо один одного. У Суперкубку вони вже грали по-іншому, вони створювали нам інші складнощі ... Ти не розумієш, чого чекати від суперника, в якій він формі, коли ти його не знаєш. Що ж до «Мадрида», з ним ми вже знайомі. Нам потрібно видати ідеальний матч. Вони досягли тих показників, що у них зараз, граючи бездоганно. Нам доведеться вийти на поле готовими до дуже напруженого матчу ».

Про можливі результати матчу

«Я не думаю про те, як ми закінчимо матч. На якій відстані ми будемо. Я не можу готувати матч, думаючи про потенційний розрив у таблиці. Ми повинні зосередитися на тому, які нові речі став використовувати «Мадрид» у своїй грі ».

Про від'їзд на Клубний чемпіонат світу

«Завтра нам потрібно буде швидко виїхати з« Бернабеу », щоб зуміти приземлитися в Японії, інакше нам не дадуть дозволу на посадку».

Про принциповість дуелі

«Грати проти« Мадрида »- це честь. «Барса» зустрічається з кращими тренерами світу ».

Про Сеска

«Сеск - такий гравець, якому подобаються великі матчі, будучи зовсім юним, він уже був дуже важливим лідером своєї команди».

І знову про стратегію на матч і очікування від нього

«Якщо на« Бернабеу »ти не розумієш, у що ти граєш, дуже складно розраховувати на щось. Завтра, безсумнівно, буде відмінне уявлення. Ми вирушаємо на виїзд, щоб показати хорошу гру ».

Про Алексіс

«Алексіс знову входить в ігровий ритм».

Про те, яку стратегію обере «Мадрид»

«Мадрид» буде планувати матч, щоб перемогти нас. Завжди є різні способи планування матчів, але я ще ніколи не знав команди, яка виходила б на поле без наміру перемогти. Завтрашній матч не стане вийнятком ».

Про схему в 3 або 4 захисника і пов'язаних ризиках

«Не важливо, три захисника чи чотири». «Є багато нюансів, ми не можемо думати, що приїдемо на« Бернабеу », а вони не стануть переходити середину поля. Немає різниці, грати в три або в чотири захисника ». «Зрештою, все робиться заради однієї єдиної мети: створювати гольові моменти біля їх воріт».

Атака чи захист на чужому полі?

«Ми вийдемо на поле, намагаючись бути максимально амбітними, я не бачу цього інакше, якщо є в світі поле, де ти не можеш відмовитися від цієї ідеї, так воно саме там, у Мадриді. Ти повинен створювати гольові моменти. Ти повинен добре атакувати і йти вперед ».

Про те,чи нервують його гравці

«Завтра, звичайно, долоні спітніють більше, ніж зараз. Все як завжди, якби тільки не це відчуття. Ти повинен відчувати хвилювання, але воно має бути добре контрольованим. Це те, що рухає нами ».

Хто кращий футболіст світу ?

«Мессі, немає схожого на нього гравця. Він уже був дуже хорошим гравцем, він нічого не боїться, і зараз набрався досвіду ».

Про голос «Барси»

«Тренер« Барси »завжди несе відповідальність. Кожен день сюди виходить один гравець, щоб поговорити з Вами. У мене прес-конференція кожні три дні. Здається, що в мене більш головна роль, але це не з моєї волі відбувається ».

Про спогади про свої «класико» на «Бернабеу»

«Пам'ятаю, що в перший раз на« Бернабеу »я доглядав за Бутрагеньо. Я швидше пам'ятаю кадри, нічого особливого ».

Про «Мадрид» колись і зараз

«Мадрид» завжди здавався мені дуже сильним суперником у всіх сенсах, зараз вони більше один одного знають, більше часу грають разом. Гравці краще розуміють, чого від них хоче тренер. Я продовжую думати, як і завжди, що «Мадрид» - велика команда, яка, якщо починає тиснути тебе попереду, виграє у тебе дуель ».

Про слабкості «Мадрида»

«Було б неповагою говорити про слабкі місця« Мадрида ». «Це дуже суб'єктивні речі, ми звертаємо увагу на те, в чому можемо знайти перевагу ми».

І знову про гру на перемогу

«На« Бернабеу » або ти дзвониш у дзвін, або він дзвонить по тобі. Це дуже складне поле, щоб добитися на ньому доброго результату. У ці останні роки, коли нам це вдавалося, ми виходили з метою виграти матч ».

«Я прошу своїх гравців, щоб вони зуміли це зробити. Ми повинні бути сміливими і сильними ».

Про те, чи вирішить хтось один долю матчу

«Ми намагаємося не залишати все в руках одного гравця, в цьому наша ідея. У нас особливі гравці, і потрібно витягти максимум з їх талантів. Ми завжди виходимо на матч з метою зробити хорошу гру ».

Про окремих гравців

«Я вже говорив у свій час, що Маска був центральним захисником у найкращій формі, але зараз все на піку форми. Я задоволений станом усіх гравців ».

Про стартовий склад

«У мене все ще є деякі сумніви, які я вирішу завтра».
Старий 13.12.2011, 11:42   #55
sacha
Передовик

Типово

"Барселона" виграла у мадридського "Реала" у матчі чемпіонату Іспанії. Зустріч, що проходила в Мадриді 10 грудня, закінчилася з рахунком 3:1 на користь каталонців.

Рахунок у матчі відкрив "Реал", забивши вже на першій хвилині - Карім Бензема скористався грубою помилкою голкіпера "Барселони" Віктора Вальдеса, який невдало вибив м'яч від своїх воріт. Однак зміцнити перевагу "Реалу" не вдалося. На 25-й хвилині Кріштіану Роналду мав можливість забити другий гол, але не влучив по воротах з вигідної позиції.

Через п'ять хвилин після цього "Барселона" зрівняла рахунок - Алексіс Санчес точним ударом завершив атаку, розпочату Ліонелем Мессі. На початку другого тайму каталонці вийшли вперед, після того як Хаві сильно пробив з-за меж штрафного, і м'яч, зрикошетивши від захисника, влетів у дальній кут. Остаточний рахунок на 66-й хвилині встановив Сеск Фабрегас, який замкнув головою подачу Алвеса з правого флангу.

Завдяки цій перемозі "Барселона" набрала 37 очок і зрівнялася за цим показником з "Реалом", у якого, однак, є гра в запасі. На третьому місці в чемпіонаті Іспанії йде "Валенсія", яка 10 грудня програла в гостях "Бетісу". У "Валенсії" 30 очок.

Наступне "Ель Класіко" відбудеться 22 квітня 2012 року на "Камп Ноу" в Барселоні. "Реал" не вигравав у "Барселони" в чемпіонаті Іспанії з травня 2008 року: в останніх семи матчах цих команд каталонці виграли шість разів із загальною різницею м'ячів 19:3; один матч закінчився внічию 1:1.
Старий 20.12.2011, 16:26   #56
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Барселона" перемогла на чемпіонаті світу

Іспанський клуб "Барселона" вдруге за останні три роки став найсильнішою командою світу, вигравши клубний чемпіонат світу ФІФА.

У фінальному матчі, який відбувся в неділю в японському місті Йокогама, переможець Ліги чемпіонів УЄФА-2011 розгромив з рахунком 4:0 переможця головного клубного турніру Південної Америки - Кубку Лібертадорес - бразильський "Сантос".

"Барселона" зняла питання про переможця ще у першому таймі. На 17-й хвилині рахунок відкрив найкращий футболіст планети Ліонель Мессі, через сім хвилин Хаві Ернандес подвоїв перевагу каталонців. На останній хвилині першого тайму Сеск Фабрегас відправив третій м'яч у ворота бразильський команди. Після перерви був забитий лише один гол - його автором на 82-й хвилині став все той же Мессі.
Старий 21.12.2011, 23:14   #57
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

"Барселона" купила першогочергове право викупу Неймара

Іспанська "Барселона" заплатила "Сантосу" десять мільйонів євро за право першочергового викупу нападника збірної Бразилії Неймара.

Про це повідомляє soccer.ru з посиланням на El Mundo Deportivo.

Якщо гравець буде проданий в інший клуб, "Сантос" заплатить каталонцям 20 мільйонів євро. Але у разі, якщо синьо-гранатовим не вдасться домовитися з Неймаром, "Сантос" не буде винен їм нічого.

Раніше президент "Барселони" Сандро Россель заявив, що бразильський форвард, на якого влітку претендував мадридський "Реал", не є трансферним пріоритетом синьо-гранатових.
Старий 22.12.2011, 12:11   #58
sacha
Передовик

Типово

Мессі вперше став найкращим спортсменом Аргентини

Форвард каталонської "Барселони" Ліонель Мессі отримав нагороду "Золота Олімпія", яка вручається найкращому спортсмену року Аргентини.

Як повідомляє ТСН, Лео удостоївся цієї нагороди вперше. Минулого року його обійшла хокеїстка Лусьяна Аймар.

Мессі може додати до своїх нагород третє звання найкращого футболіста світу. 9 січня 2012 року під час гала-вечору в Цюріху буде обрано володаря "Золотого м'яча"-2011. Окрім Лео на нього претендують Хаві Ернандес та Кріштіано Роналдо.
Старий 23.12.2011, 11:17   #59
sacha
Передовик

Типово

Іньєста зазнав травми у кубковій грі

Провідний півзахисник іспанської "Барселони" Андрес Іньєста отримав травму м'яза стегна в матчі Кубка Іспанії з "Л’Оспіталетом".

Хавбек вибув з ладу приблизно на два тижні, повідомляє офіційний сайт клубу.

Півзахисник отримав травму в середині першого тайму в зіткненні з воротарем "Оспіталета". На 31-й хвилині він був замінений на Серхі Роберто.

До того часу "Барселона" вела з рахунком 3:0, причому один голів забив Іньєста. В підсумку гра закінчилася перемогою каталонців 9:0.
Старий 27.12.2011, 21:51   #60
sacha
Передовик

Типово

Мессі чемпіон серед чемпіонів.
Цитата:
Месси – лучший по версии журнала L'equipe

Лионель Месси стал лучшим игроком мира по версии журнала L'equipe. Он обошел Джоковича, Веттеля и Надаля. В 2011 году Месси завоевал пять титулов и стал лучшим бомбардиром Лиги чемпионов.

Еще один титул в коллекцию. Нападающий "Барселоны" Лионель Месси был назван лучшим игроком 2011 года по версии журнала L'equipe. Он вошел в список таких знаменитых спортсменов, как Майкл Джордан, Микаэль Шумахер или Карл Льюис, которые ранее побеждали в этой номинации.

ПЯТЫЙ ФУТБОЛИСТ

Месси стал всего лишь пятым футболистом, который удостоился этой награды, вручаемой с 1980 года. Ранее ее получали Паоло Росси (1982), Диего Армандо Марадона (1986), Ромарио (1994) и Зинедин Зидан (1998). Все они получали трофей журнала L'equipe после победы в Мундиале и только Лео удостоился такой чести без победы в главном турнире планеты. Зато он завоевал в 2011 году пять титулов с "Барселоной", стал лучшим бомбардиром Лиги чемпионов в третий раз подряд, а также был номинирован на "Золотой мяч", который до этого получал дважды подряд.

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 11.04.2016 20:38
ФЕРГУСОНИ - проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення sat-prof Openbox F-100,AF-1700 23 30.07.2015 10:37
Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? Porter Не знаєш, де написати? Пишем тут. 3 30.08.2010 00:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:48.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум