SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Інше > Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 21.03.2012, 22:04   #1
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

У МВС вважають, що за допомогою EX.ua українців перевіряли на готовність до протестів

Бурхлива реакція громадськості на закриття файлообмінника Ex.ua-спроба «обкатати технологію» масових протестів.

Про це в інтерв'ю виданню «Лівий берег» розповів глава МВС Віталій Захарченко.

«Думаю, хтось намагався перевірити: чи можливо вивести людей за такою схемою, під таким приводом, на вулицю. У них це вийшло.

Ті ж люди, які, свого часу, писали нам заяви про порушення авторських прав - на підставі яких і було порушено цю кримінальну справу - потім прийшли під міністерство з протестної акцією. Думаю, просто обкатувалася технологія », - уточнив глава МВС.

«Раніше таких ситуацій не виникало, тому реакція на подібного роду загрози не відпрацьовувалася. Очевидно, що для відповідного захисту необхідне спеціальне програмне забезпечення. Ми зробили висновки з того, що сталося і зараз таке програмне забезпечення буде придбано, встановлено і т.д », - заявив також міністр, пояснюючи, чому сайт його і ряду інших відомств, не витримав атаки хакерів. Атака, як відомо, стала своеобразнореакціей на санкції проти файлообмінника.

«Мене, ось, особисто, інше насторожило: реакція суспільства. Скільки людей не приховували радості в зв'язку з тим, що «лягли» сайти урядових установ. Скільки громадян добровільно підтримали ці хуліганські дії, ці ДОС-атаки », - обурився Захарченко.

Нагадаємо, що МВС на кілька днів призупинило роботу сайту EX.ua 31 січня.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Телебачення Viasat Ukraina новини (Без обговорень!) sat-prof Провайдери платного ТБ 119 23.11.2022 23:39
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:05.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум