SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Основні категорії форуму > Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення > Транспондери

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.12.2009, 17:35   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Exclamation Технічні новини телеканалів.

Тут пишемо тільки технічні новини телеканалів! (Без обговорень!)

Востаннє редагував savsav: 19.01.2012 о 11:54.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.06.2010, 01:00   #911
hmura
Moderator

Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
Типово

Микола Катеринчук голодуватиме за 5 канал
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

- Адміністративний суд Києва виніс безпрецедентне рішення щодо каналів TVi та 5-го. Європейська партія України вважає його суто політичним. Ми змушені констатувати, що з приходом нової влади вільні та незалежні засоби масової інформації стали перед загрозою закриття. Європейська партія України заявляє про намір вдатися до безпрецедентної акції – голодування, у випадку закриття цих каналів, чи позбавлення їх можливості здійснювати свою професійну діяльність.

Наскільки я розумію, голодування як метод боротьби – це вже остання ступінь перед збройним спротивом. Тобто, якщо перебрані всі методи. Ви вважаєте, що вже все? Іншого шляху не має?

- Ми розглядали це питання на раді партії. На сьогоднішній день не існує шляхів, з огляду на склад і контроль судової системи, як інакше вплинути на ситуацію. Я сам правник і розумію, що знайти правду у цьому питанні неможливо.

Звичайно, активісти нашої партії, які виступили з цією ініціативою до керівництва, розуміють, що акція буде мати певний суспільний резонанс як всередині України, так і в світі.

Ми розрахували, що люди, які будуть брати участь у голодуванні, не будуть мати проблем на момент входження у голодовку зі здоров’ям. Ми розраховуємо на період не менше двох тижнів.

Хто саме буде голодувати?

Голодувати буду особисто я, власне, столична та обласна київська організація. Голови обласних організацій приїхати на акцію зможуть не всі, тому брати участі не будуть.

А чи не має у вас сумніву про справедливість того, зимового перерозподілу частот, результати якого скасував суд? Адже є інформація, що він був несправедливим, і нинішнє судове рішення – законне і закономірне.

- …Якщо взяти історію отримання частот будь-якого каналу, то можна знайти безліч порушень. Але вони не стосуються права людей на інформацію. Це питання внутрішньої кухні Нацради з питань телерадіомовлення, і хай вони розбираються.

Телеканал – це не просто підприємство. Він має серйозне суспільне значення, і цей факт є більш важливішим, ніж те, що не свого часу було кворуму. Ї

Верховна Рада не приймала рішення щодо ротації в Нацраді. Це означає, що у людей закінчилося, мовлення, і треба закрити канал. Це якщо просто дивитися де-юре. Але це ж не вихід, правильно? Юридична позиція має бути не тільки з точки зору букви закони, але й духу закону. Який суспільний резонанс буде мати закриття цих двох телеканалів? Це буде велика шкода.

Якщо ми вже євроінтегруємося, то маємо сповідувати принципи – європейський підхід до свободи слова. 5 канал – це не якийсь кабельний канал, це канал, який пройшов революцію. Можливо, до нього є багато претензій, але він постійно дає дві точки зору. І цим відрізняється від інших каналів.

Розмови йшли спочатку про темники, потім про «усники», а зараз дійшли вже до того, що просто забираємо частоти у телевізійних каналів, - ми ж не говоримо, що будуть забирати частоти у «плюсів», у группи ICTV...

Тобто ви вважаєте, що телебачення – це не та сфера, де може бути просто бізнес?

- Безумовно, безумовно. Це дуже делікатна сфера. Система комунікації між владою і суспільством.

А вам не здається, що Валерій Хорошковський – не стільки політик, скільки бізнесмен? І тут в першу чергу справа йде про гроші, а не про політичну цензуру?

- І це означає, що суспільство має промовчати?.. Тут питання не в прізвищі, тут питання в принципі.

За матеріалами: ПЛ

hmura зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.06.2010, 01:02   #912
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Хорошковський: "Канали групи "Інтер" не братимуть участь у повторному конкурсі щодо спірних частот"

Власник групи телеканалів "Інтер" Валерій Хорошковський обіцяє не брати участь у повторному конкурсі по розподіленню спірних частот.

"Я гарантую як власник, що канали групи "Інтер" не будуть брати участь у повторному конкурсі в разі його проведення", - сказав він.

Раніше Окружний адмінсуд Києва задовольнив вимоги групи телеканалів "Інтер", яка оскаржувала рішення Нацради з питань телебачення та радіомовлення про виділення "ТВі" та "5 каналу" частот на мовлення.

Журналісти звинуватили главу СБУ і власника медіа-холдингу U.A. Inter Media Group Валерія Хорошковського у намаганні "знищити" "5 канал".

Як відомо, з 1 січня в Україні заборонено проведення конкурсів з розподілу аналогових частот.

За матеріалами: УП

Старий 13.06.2010, 01:04   #913
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Роман Чайка готує новий проект для 5-го каналу

5 канал не збирається зникати з ефіру, впевнений телеведучий Роман Чайка. За його словами, менеджмент 5 каналу запропонував Роману готувати на початок нового сезону новий проект.

"Формат "5 копійок" три рази трансформувався і працював в ефірі 6 з половиною років, зараз мені самому хочеться чогось свіжого. Зараз у мене є декілька ідей, ми будемо їх обговорювати на каналі, враховуючи його фінансові можливості. До речі, наскільки мені відомо, тривають переговори й щодо виходу на 5 каналі у новому сезоні "Я так думаю з Ганною Безулик", - сказав він.

Тимчасом щоденна вечірня програма у прямому ефірі «Новий час», де Роман Чайка є головним редактором та одним з ведучих, продовжуватиме виходити протягом усього літа. З нового сезону, каже Роман, команда проекту хотіла б підсилити аналітичний пул експертів у програмі.

Нагадаємо, 11 червня в програмі "Шустер live" на ТРК "Україна" журналісту та ведучому 5 каналу Романові Чайці так і не надали слова. У студії тривало обговорення рішення Окружного адміністративного суду міста Києва у справі "група "Інтер" vs Нацрада", в якій втратили виграні на конкурсі 27 січня частоти 5 канал і ТВі.

"Не думаю, що був якийсь злий умисел у тому, що мені не дали слова, хоч я від самого початку ефіру тягнув руку, бо мені було що сказати голові СБУ Валерію Хорошковському", - каже Роман.

На його думку, Валерій Хорошковський має подати у відставку з посади голови СБУ та члена Вищої ради юстиції.

"На мою думку, Хорошковський бавився у піар-кампанію. Складалося враження, що він вже кандидує на президента, а всі решта мають йому підігравати або бути мовчазними статистами. Що я хотів запропонувати та чому я туди прийшов - щоб Хорошковський у прямому ефірі не бавився у гру "продам - не продам", а, визнавши факт політичної корупції, подав у відставку. Він має подати у відставку з посад голови СБУ та члена Вищої ради юстиції, бо це несумісне із позицією топ-менеджеру загальнонаціонального телеканалу", - сказав Роман.

Телеведучий 5 каналу скептично сприйняв обіцянку Валерія Хорошковського захищати 5 канал і ТВі. З його точки зору, "це був цинізм та класична риторика в стилі Путіна, який нещодавно пояснював Юрію Шевчуку, що він є найпершим демократом у Росії і готовий відстоювати права людей на демонстрації. В тому ж стилі міністр Могильов пояснює, що протести можуть бути, але тільки, якщо вони нікому не заважатимуть".

За матеріалами: Телекритика

Старий 13.06.2010, 01:07   #914
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Новий канал відкладає створення шоу про близнюків на весну 2011 року

Новий канал відкладає створення шоу про близнюків на весну 2011 року. Про це розказала головний продюсер каналу Оксана Панасівська.

"Новий канал не відмовляється від ідеї створення шоу близнюків. Але у весняний сезон цього року ми зайшли з яскравою та успішною "Фабрикою. Суперфінал", а на осінь плануємо мега-проект "Україна сльозам не вірить". Тому робота над шоу близнюків, яке, сподіваємось, стане не менш гучною подією, відкладена", - зазначила вона.

Нагадаємо, з січня цього року Новий канал проводив кастинги серед близнюків та двійників-пародистів. Шоу про близнюків мали вести Маша Єфросініна та Андрій Доманський.

Старий 13.06.2010, 01:09   #915
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

На телеканалі "Київ" стартує ранкове кулінарне шоу "Смак успіху"

12 червня на телерадіокомпанії "Київ" стартує ранкове кулінарне шоу "Смак успіху". Ведучою програми буде Катерина Мохніч.

До студії запрошуватимуть відомих людей з України та інших країн світу, за рецептами яких готуватиме кухар.

"Ми ж тим часом зможемо поспілкуватися із гостем і поговорити не лише на кулінарні теми", - відзначає Катерина Мохніч.

Участь у дебютній програмі бере племінник екс-президента Грузії Георгій Шеварднадзе, який розповідатиме про тонкощі правильного "Тальятелле під соусом болоньєзе" та "про всі свої таємниці".

Меню наступних випусків формуватимуть дизайнер Діана Дорожкіна та солістка гурту "Пара Нормальних" Анна Добриднєва.

Програма виходитиме щосуботи о 9:50.

Старий 13.06.2010, 01:11   #916
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Матч Уругвай — Франція переглянуло 9,5 млн. глядачів каналу ICTV
11 червня на каналі ICTV матч Чемпіонату світу-2010 "Уругвай — Франція" переглянуло 9,5 млн. глядачів*. 15 хв. гри побачило 2,9 млн. футбольних уболівальників. Загалом матч переглянуло 1,57 млн. людей.

Частка аудиторії серед чоловіків склала 25%. Такі дані підтверджують, що серед усіх телеглядачів — кожен четвертий дивився саме футбольну трансляцію на каналі ICTV (чоловіки віком 25-49 у містах 50+).

У цей же день 41,5 тис. інтернет-користувачів відвідали сторінку онлайн-трансляції матчів ФІФА-2010 fifa2010.ictv.ua. Усього переглядів сторінки— 92,2 тис.**

* аудиторія програми, яка контактувала з подією хоч б 1 хв.

** Використані дані Google Analytics

Старий 13.06.2010, 13:02   #917
SLAVASAM
Передовик

Дописи: 1.433

Типово

Digi TV без MTV Adria *
Вже кілька днів в пакеті Digi TV на супутнику Intelsat 10-02 відсутній музичний канал MTV Adria, замість нього транслюється тестова карта.
Офіційні причини відключення програми не відомі, очевидно, немає домовленості про подальше поширення програми з MTV Networks. Кілька місяців тому цю ж платформу залишили угорська версія MTV і Viva TV.
MTV Adria був призначений для хорватських та сербських абонентів.
* Intelsat 10-02 ( 1°W ), 12,607 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, CA Nagravision 2/3/4
wizardfox.і
SLAVASAM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.06.2010, 15:48   #918
SLAVASAM
Передовик

Дописи: 1.433

Типово

В Раді обіцяють зайнятися 5 каналом і ТВі
На наступному тижні у Верховній Раді буде створено тимчасову слідчу комісію щодо вивчення ситуації на 5 каналі і ТВі.

Про це заявив депутат від НУНС В'ячеслав Кириленко в ефірі Рівненської облдержтелерадіокомпанії, повідомляє УНІАН.

Коментуючи події, пов'язані із задоволенням судового позову медіа-холдингу U.A.Inter Media Group до 5 каналу та ТВі, щодо оскарження рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення про виділення частот, Кириленко зазначив, що "це не є з'ясування економічних стосунків".

На думку депутата, це є "продовженням наступу на свободу слова": "А там, де згортається свобода слова, там починаються політичні переслідування".

Кириленко також вважає, що у даному випадку "мова може йти саме про політичні переслідування, оскільки чиниться найбільший тиск на два опозиційні телеканали", зазначається в повідомленні.

Источник - pravda
SLAVASAM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.06.2010, 22:40   #919
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

На позиції 19,2 вісім каналів припиняють мовлення в FTA

В кінці червня 2010 року очікуються серйозні зміни. 30 червня закінчать мовлення на супутнику ASTRA 1M (19,2E) на транспондері №24 8 некодованих телеканалів.

Це стосується 2M Maroc, Al Masriyah (ESC 1), TV 7 Tunis, Canal Algerie, RTP Internacional, TRT International, TVE Internacional i Rai Uno. На цих каналах з'явився текст, який інформує глядачів про кінець сигналу.

Поки що немає інформації про нові частоти, тому цілком ймовірно, що станції взагалі покинуть європейську супутникову систему ASTRA. Глядачі зможуть дивитись ці канали з інших супутників, наприклад HOT BIRD (13E).

Технічні параметри:

ASTRA 1M (19,2E)
11,568 GHz, пол. V, SR: 22000, FEC: 5/6, DVB-S/QPSK

Причина виключення мовлення невідома. На вищевказаній частості зазвичай йде також канал TV5MONDE (FBS). Станція з'явилася на новій частоті (11,479 GHz, пол. V, SR: 22000, FEC: 5/6).

За матеріалами: Satkurier

Старий 14.06.2010, 22:42   #920
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

На супутнику Eurobird 9A розпочав мовлення телеканал "Дом кино"

10 червня на супутнику Eurobird 9A, що знаходиться в позиції 9 градусів східної довготи, розпочав мовлення другий телеканал Цифрового телесімейства "Первого канала" "Дом кино". В даний час мовлення здійснюється у відкритому вигляді.

"Дом кино" - це цілодобовий кіноканал, який створений спеціально для любителів російського кіно, адже канал розрахований на саму широку російськомовну аудиторію.

Параметри мовлення:

Супутник: Eurobird 9A;

Орбітальна позиція: 9 гр.сх.д;

Частота: 11 900 ГГц;

Поляризація: горизонтальна;

Швидкість цифрового потоку: 27 500;

FEC: 3/4;

DVB-S/MPEG-4/QPSK

За матеріалами: sat.net.ua

Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Globo / Orton X80 PVR, X80 / X80RF, X80 HDmi MPEG 2 / DVB-S Опис. Технічні характер Zinge Globo (Orton) X80 6 04.01.2019 20:01
Анонси телеканалів woods1007 Транспондери 535 21.10.2017 20:29
Технічні характеристики ресівера Samsung 9500 EM Via sat-prof Samsung 9500 1 29.09.2011 01:46

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:18.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум