SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки) > Ваші захоплення

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.10.2010, 12:47   #1
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово Чарівний світ живої природи...

Жива природа...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.

Востаннє редагував VADYA777: 31.01.2012 о 23:18.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.12.2012, 18:26   #781
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Хоробре серце!

Цитата:
В Новой Зеландии пёс по кличке Джордж спас пятерых детей от нападения двух питбулей. В отчаянной схватке девятилетняя собака погибла. За такой подвиг общество защиты животных посмертно наградило Джорджа медалью за отвагу. Еще одну медаль "Пурпурное сердце" послал храброму псу ветеран Вьетнама Джерелл Хадман.
Старий 30.12.2012, 19:39   #782
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Чорний кіт!

Цитата:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Ну, кто сказал, что я несу несчастья,
Коль перейду кому-то вдруг дорогу…
Рождён я чёрным…в этом все напасти…
Я не желаю людям зла, ей богу!

Ну, чёрный…ну, похож я на чертёнка…
Но вы не верьте глупым предрассудкам…
Всё это просто чья-то злая шутка,
А я невинней малого ребёнка…

Меня скорее в дом к себе возьмите,
И вы поймёте, что со мной теплее,
Я рассмешу вас, если захотите,
Я все болезни вылечить сумею!

Вы просто мне поверьте в одночасье,
Что чёрные коты приносят счастье!!!
Старий 31.12.2012, 16:53   #783
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Незвична дружба: сліпий собака та кіт-поводир.....

У 8-річного сліпого пса Терфела з’явився вірний помічник – колишній кіт-безхатько.

Після того, як на очах собаки з’явилися катаракти, йому стало важко пересуватися по хаті. Тварина натикалася на речі і дедалі більше часу просто лежала в своїй корзині.

Усе змінилося незабаром після того як хазяйка, Джуді Годфрі-Браун завела кота.

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Колишній вуличний котярисько із химерним ім’ям Пвдітат одразу збагнув, що з його новим сусідою не все гаразд. Він став "очима" Терфела і тепер виводить його на прогулянку в садок.

"Я ніколи такого не бачила – зазвичай коти і собаки ненавидять одне одного", - каже 57-річна Джуді, яка мешкає в Північному Уельсі.

"Але Пвдітат, здається, одразу зрозумів, що Терфел сліпий. Він веде його за допомогою своїх лапок. Вони прикипіли одне до одного і тепер навіть сплять разом", - не натішиться жінка.

Старий 05.01.2013, 11:09   #784
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

На асфальті сидить дворняга....

Цитата:

На асфальте сидит дворняга,
В клочьях шерсть, и в глазах печаль,
Солнце жжет, хочет пить бедняга…
Но прохожим его не жаль.

Все в заботах своих погрязли,
Да и я-то сама, как все…
Дома лают свои сoбаки.
… Плачет сердце об этом псе.

Да была бы я побогаче,
Я б забрала тебя с собой!…
Это горе твое собачье
Отняло у меня покой.

Мне глаза твои снятся ночью,
Что помочь тебе не смогла…
Не вмешалась в судьбу собачью,
Пожалела…, но не взяла.

Обращаясь с собакой гадко,
Гадим в душу самим себе…
Сердце, не было б ты жестоко,
Сколько б света нашлось в тебе!
Старий 05.01.2013, 13:11   #785
Dhsus
Активіст

Вік: 35
Дописи: 201
Калуш
Мій ресівер: Lemberg LR110, Globo 7010A, Orton 4010C
Типово

А я виложу просто фото зроблене мною по дорозі додому...
Dhsus зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.01.2013, 09:43   #786
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Кіт щодня приносить на могилу свого господаря подарунки......

3-річний кіт Тольдо з Монтаньяни став героєм італійських ЗМІ, розчуливши тисячі сердець своєю надзвичайною відданістю.

Господар Тольдо, Ренцо Лозеллі, який взяв його в будинок маленьким кошеням, помер у вересні 2011-го у віці 71 року.

Тольдо був присутній на похороні господаря, слідуючи за процесією. Вже наступного дня вдова Лозеллі, Ада, прийшовши на кладовище, побачила на могилі чоловіка гілку акації.

За словами жінки, вона відразу вирішила, що тут не обійшлося без кота, однак її дочка висміяла це припущення.

З тих пір Тольдо щодня приходить на могилу господаря, залишаючи на надгробній плиті свої маленькі подарунки: гілки, паперові хустки чи одноразові стаканчики.

Члени сім'ї Лозеллі, а також жителі Монтаньяни неодноразово зустрічали на кладовищі кота, який дуже вражає своєю вірністю, інформує ТСН.

"Чоловік був дуже добрий до Тольдо, можливо, кіт вдячний йому за це", - розповідає Ада Лозеллі.

Старий 06.01.2013, 17:17   #787
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Додому на зламаних лапах.....

В Англії загублений рудий кіт по кличці Горацій зумів повернутися додому сам, незважаючи на те, що в нього були зламані дві лапи.

Як відзначає The Huffington Post, Горацій пропадав 18 днів. Його господарі, 38-річна Кара Хейуорд, її чоловік і діти, вже зневірилися побачити свого вихованця знову.

Проте кіт зумів знайти дорогу додому і прийшов на ганок житла своїх господарів. Виявилося, що Горацій шкандибав весь цей час на зламаних лапах. За словами ветеринара, в такому стані тварина прожило б не більше десяти днів.

Горація прооперували. Зараз він відновлюється після пережитої пригоди. За яких обставин кіт зламав лапи, не уточнюється.

Зазначимо, випадки, коли тварини, які загубились і повернулись додому навіть через багато років, не рідкісні. Так, в Баварії знайшовся кіт, який пропав 16 років тому. Рудого кота знайшла одна сім'я в лісі неподалік від комуни Айінг і здала в притулок. У якийсь момент у нього на вусі помітили розпізнавальне татуювання з номером. Виявилося, що цього кота звуть Польді, і він зник у 1996 році в місті Унтерхахінг. У притулку по спеціальній базі даних знайшли власницю.

Коли господиня дізналася про те, що її кіт знайшовся, вона була "на сьомому небі від щастя".
Старий 06.01.2013, 20:45   #788
Dhsus
Активіст

Вік: 35
Дописи: 201
Калуш
Мій ресівер: Lemberg LR110, Globo 7010A, Orton 4010C
Типово

На Алясці зниклий в сніжну бурю незрячий собака через десять днів повернувся додому, повідомляє The Independent.
Собака змішаної породи по кличці Еббі зник з будинку господарів поблизу міста Фербанкс в американському штаті Аляска 13 грудня.

Господарі вже зневірилися знайти домашнього улюбленця, але собака сам повернувся додому 23 грудня.

Як з'ясувалося, собака зміг тільки за допомогою нюху розшукати дорогу до будинку місцевого ветеринара. Він, у свою чергу, розмістив фотографію Еббі на своїй сторінці у соцмережі Facebook, за якою його впізнав один із сусідів господарів тварини.

Господиня назвала повернення собаки додому різдвяним дивом. "По-іншому це й не назвеш. Адже він нічого не бачить. Це вражаюче", - сказала вона.

Нагадаємо, нещодавно в Китаї невеликий собака до останнього захищав свого господаря, який знепритомнів під час прогулянки.
Dhsus зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.01.2013, 11:34   #789
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Собака удочерила хрюшку.....

Гігантська сука породи родезійський ріджбек по кличці Катінга стала прийомною мамою для двотижневого порося, від якого відмовилася справжня мати. На щастя, собака сама недавно народжувала, тому прийняла порося як власне дитя.

Подружжя Роланд і Едіт Адами з Німеччини займаються розведенням в'єтнамських вислобрюхих свиней на своїй фермі. Однак від однієї самки порося відмовилася мати.

Двотижневу дівчинку, яку назвали Паулінхен, показали сукі породи родезійський ріджбек по кличці Катінга, також живе на фермі. Собака, яка нещодавно народила цуценят, взяла порося як власне дитя.

За словами господарів, Катінга відразу перейнялася до Паулінхен турботою і почала її вилизувати. Через кілька днів у неї знову з'явилося молоко, і собака почала годувати їм порося.

Чим не претендент на звання "Мама року"?

Старий 09.01.2013, 09:23   #790
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Дворняжка-бродяжка ....

Цитата:
Дворняжка-бродяжка ....

Собака по улице бродит,
Собака ищет еды,
Но всё никак не находит,
Обойдя все помойки свои.

У бедной дворняги нет дома,
По улице ходит одна.
И душу ей гложет истома,
Знает, что она не нужна.

Вдруг ветер завыл, но дворняга
Не хочет для тела тепла…
Дворняга - она ищет друга,
А в мире одна темнота.

Зайдя в сырой переулок,
Вдруг слышит бродяжка шаги.
Она затаила дыханье, и смотрит на свет фонарей:
Быть может, это за ней?

Идёт человек нахмурясь,
Печальна его душа…
Собака встала с земли
И тихонько за ним пошла.

Вдруг человек оглянулся,
Увидел несчастного пса,
Увидел его глаза,
И ласково улыбнулся.

Он руку псу протянул,
Дворняжка лизнула пальцы.
И человек сказал:
«Ведь ты такой же несчастный?!

Ты будешь собакой моей?
Мне друга давно не хватает…»
И кто это сказал,
Счастливых концов не бывает.

Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Світ з HDTV новини SLAVASAM Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення 75 13.02.2013 18:54
Новини WRC Світ Ралі BMW Спорт на SAT-TV 3 11.02.2012 19:03

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:43.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум