SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки) > Ваші захоплення

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.10.2010, 12:47   #1
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово Чарівний світ живої природи...

Жива природа...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.

Востаннє редагував VADYA777: 31.01.2012 о 23:18.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.02.2013, 09:41   #811
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Живодер.....

Цитата:
Живодёра, который натравливал своих питбулей на дворняг могут посадить ....

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Зоозащитники, которые увидели видео, на котором два бойцовских пса по команде хозяина разрывают на части дворняжку, сообщили об инциденте в милицию.

Видео на своей странице в соцсети «ВКонтакте» разместил Денис Савенков, 23-летний житель села Ново-Зуевка Красногвардейского района Крыма. Савенков отрицает свою принадлежность к ролику, однако односельчане парня рассказали журналистам, что на видео видно двор и машину парня. Также жители Ново-Зуевки рассказали, что питбули парня не только убивают дворняг, но и съедают их.

По словам односельчан, собаки Дениса далеко не первый раз издевались над дворнягами. Отвечая на вопрос, почему ранее не обратились в милицию, они сказали, что не хотели проблем.

В интервью СМИ парень рассказал, что питбули напали на случайно забежавшую в двор собаку, а на видео инцидент снимала его старенькая мать.

Правоохранители ведут следствие, если вина живодёра будет доказана, ему грозит до двух лет лишения свободы.

Старий 13.02.2013, 19:25   #812
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Після загибелі філіпінського крокодила Кассіус Клей повернувся до Книги Гіннесса......

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Гребенястий крокодил Кассіус Клей (названий за першим іменем боксера Мохаммеда Алі) повернув собі звання найбільшого в світі. Інформацію про рекордсмена обновила на своєму сайті Книга рекордів Гіннесса.

Довжина тіла рептилії становить 5 метрів 49 сантиметрів, а вага перевищує тонну. Варто відзначити, що раніше крокодил був довший на 20 сантиметрів, однак, втратив у сутичці з іншим самцем частину хвоста.

Тварину віком понад сто років було спіймано в 1984 році в Австралії, і перевезено в крокодиловий парк в штат Квінсленд. У 2011 році Кассіус був відзначений Книгою рекордів Гіннесса як найбільший спійманий людиною крокодил. Книга рекордів приділила тварині цілий розворот, хоча зазвичай рекордсменам присвячується тільки одна сторінка.

У 2012 році Кассіус Клей поступився званням найбільшого у світі філіппінському крокодилові на кличку Лолонг довжиною 6 метрів 17 сантиметрів. Обидва крокодила вважалися людоїдами, причому на рахунку Лолонга вбивство місцевого фермера і дванадцятирічної дівчинки, якій він відкусив голову. Для упіймання нового рекордсмена потрібні були сили ста чоловік. У січні 2013 року 50-річний Лолонг застудився і перестав їсти, а на початку лютого помер. Після цього Кассіус Клей знову здобув право називатися найбільшим гребенястим крокодилом у світі.

Зазвичай в природі крокодили виростають від двох до п'яти метрів. Гребенястий крокодил (Crocodylus porosus) - найбільший і найпоширеніший - може досягати довжини у вісім метрів. Однак деякі гібридні види можуть перевищувати середню довжину гребенястих крокодила, наприклад, тайський гібрид Йаї (Yai) завдовжки шість метрів.

Старий 14.02.2013, 18:30   #813
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Благодійна організація "ДІМ СІРКА" м.Івано-Франк...
сьогодні о 14:03

Всіх собак у місті Івано-Франківську будуть винищувати!!
Таку заяву зробили Голодюк Наталія (регулює чисельність безпритульних тварин у нашому місті) та пан Тимочко (який відповідає за стерилізацію).
Просимо всіх небайдужих поширити цю інформацію серед своїх друзів та знайомих! Остаточний вирок винесуть 19.02.2013 на засіданні стосовно розподілу бюджетних коштів.
-----------------------------------------------------------------------------
PS:Євросоюз виділив дуже великі гроші на Івано-Франківськ, для утримання, стерилізації і лікування безпритульних собак, які розікрали, а тепер- винещенням бідних собачок, хочуть вирішити всі свої проблеми.Ганьба такій державі!
Старий 18.02.2013, 06:17   #814
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Дісталася тяжка мені доля.....

Цитата:

Я к вам пишу...Ну как без боли
О жизни трудной рассказать?
Досталась тяжкая мне доля:
Всю жизнь семью и дом искать.
И вот уж как-то незаметно
В пыли дорог,в плену дождей
Я постарел.Ушла бесследно
Моя мечта найти друзей.
Но я мечтать не перестану-
Пока живу. Пока дышу....
Старий 19.02.2013, 22:15   #815
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Кіт тепер обходить пральну машину десятою дорогою......

Дев'ятимісячний кіт Гоша дивом вижив після 15 хвилин, проведених у запущеній пральній машині...

Кота, який обожнював спати усередині пральної машинки, випадково закрила господиня. Проходячи повз через 15 хвилин після запуску машинки, вона почула нявкання ще двох кішок у ванній, і дивні звуки зсередини агрегату.

Неабияк пошарпане тварина господиня носила 3:00 на руках. Однак він продовжував тремтіти, відмовлявся від пиття і їжі.

До ветеринара тварина віднесли на наступний день. Через тривалого контакту з пральним порошком у кота були хімічні опіки слизових оболонок і стрес. Тепер життя тварини нічного не загрожує.

У той же час фахівці по побутовій техніці пояснюють даний випадок лише везінням - у Того разу власниця кота поставила прання на температуру 40 градусів і вчасно вимкнула машинку - до початку режиму віджимання.

Нагадаємо, раніше «Дніпропетровськ. Коментарі »повідомляли, що Жителька Дніпродзержинська випрала кота в пральній машинці

Старий 20.02.2013, 13:01   #816
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Собака перестала бути кращим другом людини.......

Ієрархія домашніх улюбленців зазнала істотних змін в сучасному суспільстві.

З першого місця в «друзях людини» собаку потіснив персональний комп'ютер. Британські дослідники провели опитування і з подивом побачили, що лише 6 відсотків дорослих мешканців Туманного Альбіону продовжують за давньою традицією покладатися в першу чергу на собак і лише після них - на комп'ютери. Зате в зворотному впевнені в 10 разів більше опитаних - 67 відсотків!

Серед любителів і власників собак цей розрив практично відсутній: 38 відсотків собаківників довіряють комп'ютерам більше, ніж собакам, або лише 36 відсотків - менше. До першої категорії відноситься в основному молодь у віці від 18 до 24 років, а до другої люди у віці.

Між іншим, персональні комп'ютери нітрохи не гірше собак допомагають подолати самотність, при цьому з їх допомогою можна знаходити корисну інформацію та друзів. Вчені вважають, що в недалекому майбутньому наші електронні улюбленці стануть приносити нам тапки нітрохи не гірше, ніж це роблять собаки.

Старий 02.05.2013, 19:27   #817
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Не тікав і не благав пощади...
Цитата:
Не бежал и не просил пощады.....

Не скулил, не лаял и не плакал,
Только глаз единственный следил
За движеньем спущенной собаки,
Что прохожий на него травил.

Не бежал и не просил пощады,
Зубы прятал, уши поджимал
И, смущаясь, с виноватым взглядом,
Как мальчишка, наказанья ждал.

От мороза лапы коченели,
Ежилась промерзшая спина,
Не одну хозяину неделю
Он служил без отдыха и сна.

Немощный, забытый и гонимый,
Возвращаясь к дому по ночам,
Без еды, с упорством терпеливым
Под окном садился и молчал.

Но однажды разыгралась вьюга,
Пес завыл, о помощи моля,
И хозяин выпустил на друга
Сытого цепного кобеля.

И тогда, решившись на разлуку,
Он ушел туда, где свет горел,
Но никто не подал ему руку,
Не позвал его, не обогрел…

А когда заря взметнулась ало
И рассвет пробился сквозь пургу,
Тело бездыханное лежало
У родной калитки, на снегу.
...Ковалёв Михаил.

Востаннє редагував D-Misha: 02.05.2013 о 19:41.
Старий 06.05.2013, 22:58   #818
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Пес втік з дому, щоб знайти могилу померлого господаря, і відмовляється покидати її протягом шести років.

Німецька вівчарка на прізвисько Капітан втекла з дому після того, як в 2006 році помер її господар, аргентинець Мігель Гузман. Тиждень потому сім'я Гузмана прийшла вшанувати пам'ять померлого і знайшла вбитого горем пса, Скуляни поруч з могилою господаря. З тих пір горюющій пес дуже рідко залишає місце на кладовищі міста Вілья Карлос Пас, що знаходиться в Центральній Аргентині. У 2005 році Мігель Гузман купив Капітана в подарунок своєму 13-річному синові Деміаном. Незважаючи на те, що пес іноді йде з кладовища, щоб провести час зі своєю сім'єю, він завжди повертається до могили до темряви.
Старий 13.06.2013, 16:10   #819
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Пісня про собаку...
За темою Сергія Єсеніна.

Під ранок скінчилася мука.
В куточку , де кущиків ряд,
На світ привела рижа сука,
Риженьких сімох цуценят.

До вечора ніжно ласкала,
Чесала своїм язиком,
Струмився сніжок, кругом тало,
Під теплим її животом.

Впав вечір , в курник ішли кури,
Сідали рядком на місток,
Йшов з хати господар похмурий,
Всіх семеро кинув в мішок.

За ним бігла сука,спішила
В снігу так боялась згубить,
Не з холоду ,бідна, дрижала,
Всю річку хотіла зсушить.

Верталася мокра, мов вата,
Струмками летів псячий піт,
Здавалось- де місяць і хата ,
Там цуцик маленький висить.

На місяць завила незрячий,
Щоб дав їй мале цуценя,
Та місяць не чув біль собачий,
Скотивсь, не чекаючи дня.

Оглухла від тої подачки,
Як камінь кидали- на сміх,
Котилися сльози в собачки,
Зірками ставали- за гріх
Старий 05.07.2013, 22:53   #820
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

"Нехай ми не зможемо врятувати все, що нам би хотілося. Але ми врятуємо набагато більше, ніж ті, хто навіть не намагається!" Пітер Скотт.

Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Світ з HDTV новини SLAVASAM Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення 75 13.02.2013 18:54
Новини WRC Світ Ралі BMW Спорт на SAT-TV 3 11.02.2012 19:03

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:17.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум