![]() |
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Салат « Змійка »
Склад салату: 4 середні картоплини , 1 баночка консервованої горбуші , 3 яйця , 2 плавлених сирка ' Дружба ' , 1 зубчик часнику , майонез , Для прикраси: мариновані огірочки , ще 2 яйця і зелень , можна використовувати консервовану кукурудзу і морквину. Консервовану горбушу можна з успіхом замінити на відварну курку. Рецепт приготування салату: Картоплю і яйця для салату потрібно відварити заздалегідь , остудити , очистити . Якщо не остудити , при нарізці вони перетворяться на пюре , а нам це не потрібно. Інгредієнти натираємо на тертці , викладаємо в салатник. Рибу подрібнюємо виделкою , видаляємо кісточки , викладаємо в салат. Часник пропускаємо через прес , змішуємо з майонезом і заправляємо ним салат . Власне , сам салат вже готовий , тепер будемо його прикрашати у вигляді змії. На блюдо викладаємо змійкою салат , надаємо йому форму звивистою ковбаски. Робиться це легко , тому що всі інгредієнти натерті на тертці і маса добре ліпиться . Змію обсипаємо тертим яйцем для вирівнювання поверхні . Якщо ви вже фахівець з карвінгу , можете викласти змію шарами , останнім з яких буде терте яйце , але врахуйте , що акуратно і красиво листковий салат у вигляді змії зробити набагато важче. Тонкими кружальцями нарізаємо мариновані огірки і викладаємо з них луску змії. Очі і візерунок з маслин. У мене залишалося трохи кукурудзи від іншого салату і я її використовувала в оформленні зміїної мордочки . Жало і корона з морквини . А що залишилися терті яйця змішуємо з часником , майонезом і дрібно рубаною зеленню і формуємо з них колобки - це будуть яйця змії , прекрасна закуска дорослим під високоградусні напої. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 30.09.2013 о 12:52. |
|
|
|
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Хочу супутниковий інтернет | Zinge | Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA | 42 | 15.01.2015 09:52 |