![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Наші менші друзі .... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив» Антуан де Сент-Екзюпері
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.05.2015 о 22:24. |
|
|
|
|
|
#231 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Серед собак теж є свої "стиляги"! Яскравий представник - китайська чубата Тропік!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#232 |
|
Передовик
Ukraine
|
Подобаються мені кішки
За характер славний. погратися трошки З ними так забавно.... Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#233 |
|
Передовик
Ukraine
|
Сама життя своє віддасть,
За краплю ласки і любові. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#236 |
|
Передовик
Ukraine
|
Кішка стала поводирем для сліпого пса.
Кішки і собаки частіше ворогують один з одним, ніж знаходяться в хороших відносинах , але ця історія про зовсім вже рідкісне явище . Кішка з незвичайною кличкою Pwditat стала допомагати собаці на ім'я Тефтель орієнтуватися в просторі , коли та осліпла від катаракти . Але його життя круто змінилося з тих пір , як його господиня 57- річна пенсіонерка Джуді Годфрі -Браун ( Judy Godfrey -Brown ) пошкодувала бездомну кішку і прихистила її у себе вдома , давши кличку Pwditat . Одного разу кішка просто підійшла до кошику, де лежав пес і немов сказала йому « пішли за мною! » , Так як Тефтель піднявся і пішов за кішкою в сад. З тих пір кішка водить собаку по різних місцях і господиня не може повірити своїм очам , коли бачить таке . - Ніколи такого не бачила , - каже місіс Годфрі -Браун з містечка Холихед в Північному Уельсі , - Кішка немов відчувала заздалегідь його недуг своїм шостим почуттям , яке приписують тваринам. Вона тримається біля його лап , торкаючись їх , коли вони гуляють разом по саду . Вони з тих пір нерозлучні і навіть сплять разом. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#237 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Був у кішки син приймальний...
Цитата:
|
|
|
|
#238 | |
|
Передовик
Ukraine
|
А ти читаєш книги разом з кішкою...
Цитата:
|
|
|
|
#240 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Непридумана історія...
Цитата:
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! | Nalot | Офтопік (теревеньки) | 2 | 29.01.2015 00:16 |