![]() |
|
|||||||
| Результати опитування: Який антивірус накращий | |||
| Антивірус Касперського (KAV, в минулому AVP) |
|
34 | 22,52% |
| Dr.Web |
|
14 | 9,27% |
| Panda Antivirus |
|
0 | 0% |
| Norton Antivirus |
|
2 | 1,32% |
| NOD32 |
|
67 | 44,37% |
| ADinf |
|
0 | 0% |
| Український Національний Антивірус (UNA) |
|
0 | 0% |
| AviraAntivirus |
|
13 | 8,61% |
| Zillya |
|
2 | 1,32% |
| Інший (обов'язково написати знизу який) |
|
19 | 12,58% |
| Голосували: 151. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
|
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
|
|
|
#1 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.07.2010
Вік: 37
Дописи: 207
Ukraine
|
На цьому тижні двічі ставив і двічі зносив Комодо інтнрнет сек'юріті. На вид і по функціональності непоганий, але мені не подобається, що їсть трафік без причини, навіть коли не обновляється. Повернувся до НОДа, його легше контролювати і не такий "замудрений" як цей. Одна біда - з ключами в мене проблеми, нормально їх пошукати НОД не дає, а ті що скачаю якщо й роблять, то дуже недовго.
|
|
|
#2 | |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 12.01.2011
Дописи: 117
Ukraine
Мій ресівер: GI S8120
|
Цитата:
Слава Україні!!! GI S8120,GI HD MINI PLUS SIRIUS 4.8E AMOS1_2 4W HOTBIRD 13E Eutelsat 36A/36B Найкраща подяка це + Чим гірший комп - тим ліпші знання про нього. Востаннє редагував SAYKA: 13.11.2011 о 15:00. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() Реєстрація: 12.01.2011
Дописи: 4.358
Ukraine
|
ESET NOD32 Smart Security 5.0.94.15 Final (RUS)
Основні нові функції ESET Smart Security 5: - Розширене сканування медіа носіїв - блокує загрози, які поширюються через змінні носії інформації. При підключенні портативного пристрою продукти ESET автоматично пропонують користувачеві перевірити зовнішній USB-пристрій. Крім цього, користувачі можуть заблокувати доступ до знімних носіїв за певними параметрами, такими як ID пристрою, тип носія і серійний номер. - Аналіз запущених програм і процесів з допомогою хмарних технологій - розширена технологія виявлення і сканування за допомогою покращеного сервісу репутації і "колекції" шкідливих програм, зібраних за допомогою ThreatSense.Net. - Оптимізований процес запуску - забезпечує надійний захист відразу після завантаження комп'ютера, що дозволяє користувачеві негайно почати роботу. - Ігровий режим - під час роботи в повно екранному режимі ESET Smart Security 5 - автоматично переходить у беззвучний режим для економії системних ресурсів, таким чином користувачі можуть насолоджуватися комп'ютерними іграми або сконцентруватися на роботі, не відволікаючись на спливаючі повідомлення антивірусної програми. - Покращений графічний інтерфейс користувача - у новому поколінні флагманських продуктів ESET графічний інтерфейс володіє оновленим дизайном, що робить управління продуктами ESET ще більш простим. - Батьківський контроль - блокує доступ до веб-сайтів, що містять потенційно небажаний зміст. Крім цього, батьки можуть заборонити доступ до 20 певним категоріям веб-сайтів. - Поліпшений антиспам модуль - оптимізований антиспам модуль забезпечує виявлення спаму на ще більш високому рівні. - Оновлений персональний брандмауер - запобігає несанкціонований доступ до комп'ютера віддалено, а також несанкціонований моніторинг мережевого трафіку. Інформація про програму Назва: ESET NOD32 Smart Security Версія: Рік випуску: 2011 Платформа: Windows XP/Vista/7(x86) Мова інтерфейсу: русский Антивірус можно скачати тут Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! (версія перевірена) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 30.10.2011
Дописи: 2
|
Добрий день , не знала куди звернутися, допоможіть позбутися від вірусів , жоден антивірус не допомагає, сподіваюся на вашу допомогу. Знайома порадила використовувати фільтр інтернету для захисту від вірусів але щось я боюся.
А офіційну назву той "фільтр" має ??? Р.S. Посилання на ресурс не викликає довіру - видалив. Востаннє редагував slavon: 01.11.2011 о 10:48. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 10.03.2010
Вік: 45
Дописи: 493
|
Пахне рекламою...
Вам потрібно позбутись від вірусів чи забезпечитись від небажаної інформації у павутині? Бо це різні речі
|
|
|
#7 | |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Шановний Gentclext, я ж Вам писав
Цитата:
Ваш дипис не тільки похне рекламою, а й флудом та порушеннями правил форуму !!! Що до "фільтрів інтернету", як додаток до антивірусного ПЗ раджу Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! , правда повна версія даної програми не є безплатною
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував slavon: 01.11.2011 о 10:48. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 15.03.2012
Дописи: 8
|
пропоную зайти на сайт microsoft.com
вписати в выкны пошуку antivirus далі в списку знайти майкрософт секюріті есешнлс й скачати версію для свого компа. мінус-просіче що вінда піратська-не сяде. плюс-обновляється сама щоразу й не задрочує питаннями-дозволами. й працює) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 07.02.2010
Дописи: 186
|
2.04.12
Як я перейшов з AVIRA на NOD32 Що у мене : проц : 1.8 видео - 256 Мб Outpost Pro 7.0.4 Avira (рiзнi - остання Avira Antivirus Premium 2012) Користувався Авiрою майже 8 рокiв , вважав мабудь чи не найкращим антивiрем . З останнiми версiями AVIRA , помiтив велике навантаження на систему - та й завантаження Win XP - стало замiтнiше повiльно . Маю SkyStar - постiйно ввiмкнений - при оновленнi баз Авiри , чи при скануваннi - велике гальмування картинка "морозилась" Я багато рокiв думав що так може бути при скануваннi системи антивiрем (тим паче система у мене далеко не швидкохiдна) Зараз перейшов на Eset NOD 32 Antivirus 5 - комп ожив . Завантаження миттеве Навiть при скануваннi системи SkyStar працюе "на ура" Хоч i подобалась Avira - бiльш не повернусь на неi |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Новачок
Дописи: 3
Ukraine
|
рекомендую Avast