SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 01.07.2011, 13:58   #1
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Зеніт" не залишить без наслідків події в Нижньому Новгороді

У четвер офіційний фан-клуб "Зеніту" направив в наглядові та слідчі органи колективну заяву, що стосується подій, що відбулися 18 червня в Нижньому Новгороді до, під час і після матчу "Волгою".

Підписи під текстом заяви поставили понад 7 тисяч уболівальників синьо-біло-блакитних, повідомляє офіційний сайт команди. .

Крім того, фан-клуб оформив та направив заяву в прокуратуру з приводу побиття і затримання члена правління фан-клубу Олександра Алеханова на виході з нижегородського стадіону "Локомотив". Інцидент з його участю був вибраний з численних заявок від потерпілих, як найбільш яскравий і помітний для того, щоб залучити всіх винних до відповідальності і постаратися довести почате до кінця. У свою чергу, "Зеніт" оглянув удар елетрошокером в тіло форварда Данко Лазович і направив всі необхідні документи в правоохоронні органи.
Старий 30.06.2011, 22:20   #2
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

"Барса" продає Бояна Кркіча в "Рому" за 12 млн

"Рома" найближчим часом посилиться нападником "Барселони" Бояном Кркічом, повідомляє AS. Очікується, що римський колектив заплатить за іспанського форварда 12 мільйонів євро.

Відзначимо, що раніше в переговорах між командами фігурувала сума в 10 мільйонів.

У минулому сезоні Кркіч провів за каталонський клуб 27 матчів і забив 6 голів.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.07.2011, 12:33   #3
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Ігуаїн: "Хочу грати в Реалі"

Нападаючий мадридського Реала Гонсало Ігуаїн зізнається в коханні Королівському клубу і його вболівальникам.
З недавніх пір над майбутнім аргентинського форварда нависла загроза, адже Реал намірився пробрести Неймара і Агуеро. Новачки в значній мірі можуть ускладнити Ігуаїну життя в Мадриді, проте сам нападник налаштований оптимістично.

"Я хочу продовжувати грати в Реалі. Я люблю тутешніх уболівальників, і вони люблять мене. Я зроблю все можливе, щоб допомогти Реалу вигравати трофеї. Немає нічого краще, ніж грати в одному з найсильніших клубів світу", - говорить Ігуаїн в інтерв'ю AS.

"Щоб потрапляти в основу Реала, потрібно повністю віддаватися тренуванням і грі. У нашій команді дуже висока конкуренція. Я радий, що маю можливість виходити на поле з великими футболістами".
Старий 01.07.2011, 16:24   #4
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Динамо обіграло румунів

Київське Динамо провело черговий контрольний поєдинок на навчально-тренувальному зборі в Австрії.
На цей раз суперником команди Юрія Сьоміна стала румунська Астра з Плоєшті. Дивно, але активніше зустріч почала саме команда, яка завершила чемпіонат на румунський 10-му місці. Більше того, їм на п'ятій хвилині вдалося відкрити рахунок. Після розіграшу корнера м'яч був поданий на голову фата, який метрів з п'яти розстріляв ворота Шовковського.

Ініціатива, правда, належала Астрі недовго. Динамівці оговталися і почали загострювати ситуацію біля чужих воріт. І якщо Єременко і Аруна не вистачило точності, то ефектний постріл Ярмоленко з-за штрафної дозволив його команді відновити статус-кво.

Незабаром Кравець, Гусєв і той же Єременко могли виводити свою команду вперед, але або воротар грав впевнено, або м'яч йшов поряд з воротами. І. .. Динамо знову пропустило. Після подачі з флангу від Жуніора Міранда перестрибнув Діакате і головою увігнав м'яч у ворота СаШо.

Після перерви гра помітно не змінилася, хоча обидва наставника і провели заміни в складах - в атаку, не соромлячись, ходили й ті, й інші. Але на цей раз більш щасливими були футболісти Динамо. На 57-й хвилині Аруна обікрав суперника, снадбіл передачею Мілевського, а вже той вивів Алієва на ударну позицію. Саша не схибив. А під кінець зустрічі Гармаш зумів зіграти на добиванні після удару Мілевського і Сейва голкіпера. 3:2 - вольова перемога підопічних Сьоміна.

Динамо - Астра 3:2
Голи: Ярмоленко, 14, Алієв, 57, Гармаш, 87 - фата, 5, Міранда, 34

Динамо:
Шовковський, Гусєв, Хачеріді, Діакате (Юссуф, 46), Ель Каддурі (Калитвинцев, 63), Вукоєвіч (Гармаш, 46), Аруна (Рибалка, 78), Нінкович (Кравець, 72), Єременко (Корреа, 46) , Ярмоленко (Алієв, 46), Кравець (Мілевський, 46)

Астра: Лунгу (Грегорі, 46), Міхалаче, Гоян, Бруно (Опрсал, 63, Фонсека, 70), Жуніор, Кубала (Сето, 56), Матей (Тіганашу, 38), Осман, Штратіла (Вадраріу, 55), фата (Тігояну, 55), Міранда (Русу, 46)[/U]
Старий 01.07.2011, 20:44   #5
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Зідан офіційно став директором Реала
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Зіннедін Зідан нарешті отримав офіційну посаду у мадридському "Реалі". Тривалий час легендарному Зізу присвоювали посади посла клубу та радника президента, а тепер у Мадриді вирішили офіційно працевлаштувати Зідана.

Колишній номер 10 "галактікос" відтепер буде директором першої та резервної команд "Реала". Про це повідомляє transfert-foot.net. Тож, Зідан матиме ще більше повноважень, щоб впливати на футболістів та гру команди Жозе Моурінью.

Чи буде продовження просування Зідана у роботі футбольного функціонера? Приміром до посади тренера команди? Побачимо у найближчі роки.
Старий 01.07.2011, 22:02   #6
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Університатя підкорила Карпати в Альпах

Львівська команда у черговому контрольному поєдинку на австрійському зборі поступилася Університатя з Клужа.
Відразу відзначимо, що лаяти підопічних Олега Кононова за поразку не варто, адже за середняка чемпіонату Румунії грав сам Пеле. Не вірите? А ви почитайте склади команд.

Забивав, правда, у ворота Карпат не Пеле. У кінцівці матчу спочатку Вледуц Морар скористався помилкою львівських захисників і реалізував вихід один на один, а потім Жолт Сідальі заштовхав м'яч у сітку з двох метрів після подачі кутового.

Вже традиційно для австрійських зборів погода була більше Ватерпольний, ніж футбольної.

Карпати - Університатя 0:2
Голи: Морар, 79, Сіладі, 89

Карпати: Богатінов, Федецький, Мілошевіч (Балажіц, 67), Гомес, Ощипко (Петрівський, 67), Голодюк (Годвін, 46), Ткачук (Бідловський, 77), Худоб'як (Танчик, 77), Кополовець (Гурулі, 57), Зеньов (Леандріньо, 57), Лукас (Гудима, 57)

Університатя (стартовий склад): матако, Абрудан, Акім, Боштіна, Крістя, Макаді, Менді, Менассел, Нікулеску, Пекурар, Пеле

Запасні: Босняг, Попа, Бушко, Кастро, Кожокнян, Кукуй, Еліас, Маринеску, Морар, Нвакаеме, Сіладі, Суколо, Тоба, Унгурушан, Войкан
Старий 01.07.2011, 22:08   #7
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Венгер радить Насрі перейти в "Мілан"

Арсен Венгер сподівається, що Самір Насрі прийме можливу пропозицію від "Мілана".
За даними британського таблоїду Telegraph головний тренер "Арсеналу" змирився з тим, що Насрі покине клуб.

Венгер не бажає, щоб француз переходив в англійський клуб, тому порадив прийняти пропозиції "Мілана", який нещодавно вступив у боротьбу за Насрі.
Старий 01.07.2011, 23:02   #8
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Денисов: В Україні може з'явитись загальний пул телевізійних прав Прем'єр-Ліги

Група каналів "1+1" зробила фінансову пропозицію Прем'єр-Лізі щодо придбання прав на трасляцію матчів українського чемпіонату

Про це повідомив гендиректор телеканалу "Футбол" Олександр Денисов на своїй сторінці в Facebook.

"Два тижні спілкуємося з Олександром Ткаченком (гендиректор групи каналів "1+1") щодо загального пулу телевізійних прав Прем'єр-Ліги", - пише він.

"Занадто багато розбіжностей з точки зору поділу матчів. Можливо все залишиться, як раніше, 5 або 6 клубів показують "плюси", 10 або 11 клубів "Футбол", - зазначив керівник каналу "Футбол".

"Єдині тільки в одному: навіть якщо не домовимося щодо пулу, для інших телеканалів доступ до зйомки матчів на стадіонах закривається, як у Європі", - заявив Денисов.

Пізніше гендиректор телеканалу "Футбол" додав, что група "1+1" (1+1, 2+2, ТЕТ) таки вирішила офіційно взяти участь в тендері і зробила фінансову пропозицію Лізі.

За словами Денисова, тепер найімовірніше будуть проведені відкриті торги, після яких визначиться один транслятор всіх матчів УПЛ, пише teleprostir.com.
Старий 01.07.2011, 23:14   #9
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

"Челсі" пропонує за Пасторе 49 млн.01.07.2011 19:25

Новини футболу, 1 липня. Лондонський "Челсі" направив "Палермо" пропозицію про покупку півзахисника збірної Аргентини Хав'єра Пасторе, оцінивши гравця в 49 мільйонів євро, повідомляє sportbox.ru з посиланням на Daily Mirror. Крім "синіх" на 22-річного аргентинця претендують іспанські "Реал" і "Барселона" італійські "Інтер" і "Мілан", а також англійський "Манчестер Сіті".

У минулому сезоні 22-річний Пасторе провів за "Палермо" матчів 35, в яких забив м'ячів 11. Раніше керівництво клубу оцінило молодого хавбека не менш ніж в 50 мільйонів євро.
Старий 03.07.2011, 10:37   #10
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Робіньо: "Намагаюся давати поради Неймар на полі і поза ним"

Колишній футболіст "Реала" Робіньо, нині захищає кольори італійського "Мілана", зізнався в інтерв'ю бразильському щоденника "Folha de São Paulo", що один з небагатьох епізодів, про які він жалкує, - це те, яким чином був обставлений його відхід з " королівського клубу "в 2008 році.

"Озираючись на свою кар'єру, я мало про що шкодую, і серед цих речей те, яким образом я пішов з" Реала "і з" Сантоса ", - запевнив Робіньо." Я шкодую не про сам факт відходу, а про те, як все вийшло. Але це вже в минулому, я отримав з цього необхідний досвід ".

Не залишив Робіньо без коментарів і долю свого співвітчизника Неймара, якого наполегливо сватають в "Реал".

"Мені 27 років, йому 19. Я намагаюся давати йому поради на полі і поза ним. Він повинен розуміти, що європейський футбол відрізняється від бразильського. Але я не знаю, піде він з" Сантоса "зараз або пізніше".

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:07.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум