![]() |
|
|
#1241 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Ввечері 24 вересня в Манчестері (Англія) відбувся вечір боксу з чемпіонським боєм у надважкій вазі.
У головній події вечора глядачі побачили поєдинок за вакантний титул тимчасового чемпіона світу за версією WBO. Британський боксер Джо Джойс (14–0, 13 КО) домінував весь бій і в 11-му раунді відправив у нокаут екс-чемпіона світу з Нової Зеландії Джозефа Паркера (30–2, 21 КО). Джо Джойс отримав пояс тимчасового чемпіона WBO і тепер має право вийти на бій за регулярний титул чемпіона світу WBO проти українця Олександра Усика. Це 15-та перемога Джойса у кар'єрі (з них 14 дострокових), й він іде без поразок. Бій за титул тимчасового чемпіона WBO. Манчестер, 24 вересня Джо Джойс (Великобританія) – Джозеф Паркер (Нова Зеландія) – KO 11/12 |
|
|
|
|
|
#1242 |
|
Moderator
|
Володар титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) розповів, чим би хотів займатися після боксерської кар'єри.
«Я б у кіно хотів спробувати себе. Одна з дитячих мрій – театральний. Я навіть ходив до театру. У мене був піджак – не підеш же до театру у футболці чи светрі. Мені це подобалося. Навіть у школі якісь сценки робили. Можливо, ви побачите мене у кіно. Документальне буде однозначно. Художнє якесь. Я ще думаю про те, щоб ті навички, які за весь цей час Господь допоміг мені зібрати, віддати українським дітям. Я розумію, що тренерська діяльність аматорського боксу це взагалі не про заробіток. Це просто хобі, яким люди живуть. Це чисте подвижництво», – сказав Усик. Раніше Усик розповів, що зробив би з путіним при зустрічі. |
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Moderator
|
Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі повідомив ім'я свого наступного суперника. Ним стане Махмут Чарр (33-4, 19 КО).
«З нетерпінням чекаю бою з чоловіком, який справді хоче битися, має вогонь, бажання і бився проти деяких найкращих боксерів. Він знову робить крок догори. Виходь туди, Чарр», - написав Ф'юрі. |
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Moderator
|
Стала відома дата наступного бою британського боксера Ділліана Уайта (28–3, 19 KO).
Британський суперважковаговик вийде на ринг 26 листопада, повідомив промоутер Едді Хірн. Є декілька варіантів суперника для Уайта: Отто Валлін, Джермейн Франклін, Демсі Маккін або Кріс Арреола. В останньому на цей момент бою Ділліан Уайт 23 квітня 2022 програв нокаутом Тайсону Ф'юрі в бою за титул WBC. |
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Moderator
|
Уродженець Львова Любомир Пінчук (14-4–1, 8 KO) на вечорі боксу у Хантінгтоні (США) зазнав поразки у поєдинку з американцем Джоелом Шойгріном (14-3, 13 КО).
Для Пінчука це фіаско стало четвертим у кар'єрі. Нагадаємо, у січні цього року Любомир Пінчук завоював титул NABA Gold у першій важкій вазі. |
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Moderator
|
Мер Києва Віталій Кличко, екс-чемпіон світу з боксу, прокоментував останні події війни:
«Очікувано конституційний суд росії визнав «законність договорів» бандитів і убивць про спробу росії відібрати частину територій України. Саме спробу. Бо всі ті папірці, підписані особами не сповна розуму, не варті нічого. І цивілізований світ про це вже заявив і не визнає ніякого «приєднання» окремих територій України до росії. Бо це тільки російські варвари так нехтують міжнародним правом, суверенітетом і незалежністю інших держав. І таке їм з рук не зійде. Це вже доводять і наші ЗСУ, і позиція демократичних країн щодо всіх дій агресора. Могила путінського режиму стає все глибшою. Копати її залишилося недовго». |
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Moderator
|
66-річний американець Тедді Атлас, який раніше серед інших тренував екс-чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC українця Олександра Гвоздика, оцінив шанси британського суперважковаговика Джо Джойса у боях із співвітчизником Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком, який, як відомо, володіє у суперважкому дивізіону чемпіонськими титулами за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.
«Раніше я сказав, що Джойс нагадує мені Джорджа Формана. Він великий, сильний, і має важкий удар. Він не робить ставку на швидкість, він б'є вас кийком. Він наступає через свій сильний та довгий джеб, схожий на телеграфний стовп. У нього чудова рішучість, міцна щелепа, як у Джорджа Формана. І він підводить поєдинок до межі «вбити чи бути вбитим». Він нав'язує вам свою міць і змушує вас битися за його правилами. Якщо Джойс зможе витримати правий удар Ф'юрі на старті бою, а потім піти вперед, як він це робить, це буде цікаво. Якщо Усик зможе використати свої навички, зможе рухатися, ухилятися, працювати під кутами… боже, це буде непросто. Це буде пекло», – розповів Атлас у своєму подкасті на YouTube. Раніше, нагадаємо, Тедді Атлас висловив сумніви щодо перспектив Ентоні Джошуа, якого до цього двічі здолав Олександр Усик, позбавивши чемпіонських поясів. |
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Moderator
|
Британська комісія з питань боксу (BBBofC) повідомила про те, що поєдинок між Конором Бенном (21-0, 14 KO) та Крісом Юбенком-молодшим (32-2, 23 KO) проведено не буде.
Причиною такого вердикту є те, що бій не відповідає інтересам боксу. Обидва боксери, а також їхні промоутери вже офіційно повідомлені щодо рішення BBBofC. Не є секретом, що 26-річний Конор Бен не здав тест на допінг перед боєм. В уродженця Грінвіча виявили в організмі кломіфен — речовину, заборонену Всесвітнім антидопінговим агентством. Бенн та Юбенк-молодший мали з'ясувати відносини в рингу 8 жовтня. |
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Moderator
|
Деонтей Вайлдер планує повернутися в ринг з меншою вагою, ніж боксер підходив до поєдинків проти Тайсона Ф'юрі. Американець 15 жовтня проведе бій з Робертом Хеленіусом.
«У третьому поєдинку з Ф'юрі я важив майже 108 кг. Відчував, що був повільним та важким. Зараз хочу важити близько 99 кг, можливо, навіть менше». «Перед боєм з Ф'юрі набрав вагу і не відчував себе комфортно, тому повернуся назад, тому що раніше не бився з вагою 108 кг і більше», - сказав Вайлдер. Не виключено, що у разі перемоги наступним суперником боксера буде Олександр Усик. |
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Moderator
|
Австралійський боксер Джордж Камбосос (20-2, 10 KO) прокоментував другу поразку американцю Девіну Хейні (29-0, 15 KO) в бою за абсолютне чемпіонство у легкій вазі.
«Я віддав усе, що я мав у цьому бою. Я дуже пишаюся собою. Цей хлопець – страшенно гарний боєць. Хейні входить до п'ятірки найкращих бійців незалежно від вагової категорії. Його навички та рухи на найвищому рівні. Він може піднятися в першу напівсередню вагу і домінувати там довгий час. Я дуже скромний у своїй оцінці, бо провів із ним 24 раунди. Я відчуваю, що цього разу провів бій з Хейні набагато краще, ніж перший. Нам обом довелося пристосовуватися. У мене в майбутньому є ще кілька великих поєдинків», – сказав Камбосос. У першому бою американець також виграв одностайним рішенням суддів. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|