SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 25.09.2022, 09:28   #1241
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Ввечері 24 вересня в Манчестері (Англія) відбувся вечір боксу з чемпіонським боєм у надважкій вазі.

У головній події вечора глядачі побачили поєдинок за вакантний титул тимчасового чемпіона світу за версією WBO.

Британський боксер Джо Джойс (14–0, 13 КО) домінував весь бій і в 11-му раунді відправив у нокаут екс-чемпіона світу з Нової Зеландії Джозефа Паркера (30–2, 21 КО).

Джо Джойс отримав пояс тимчасового чемпіона WBO і тепер має право вийти на бій за регулярний титул чемпіона світу WBO проти українця Олександра Усика. Це 15-та перемога Джойса у кар'єрі (з них 14 дострокових), й він іде без поразок.

Бій за титул тимчасового чемпіона WBO. Манчестер, 24 вересня

Джо Джойс (Великобританія) – Джозеф Паркер (Нова Зеландія) – KO 11/12
Мініатюри долучень
orig_597404.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.09.2022, 09:25   #1242
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Володар титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) розповів, чим би хотів займатися після боксерської кар'єри.

«Я б у кіно хотів спробувати себе. Одна з дитячих мрій – театральний. Я навіть ходив до театру. У мене був піджак – не підеш же до театру у футболці чи светрі. Мені це подобалося. Навіть у школі якісь сценки робили.

Можливо, ви побачите мене у кіно. Документальне буде однозначно. Художнє якесь.

Я ще думаю про те, щоб ті навички, які за весь цей час Господь допоміг мені зібрати, віддати українським дітям. Я розумію, що тренерська діяльність аматорського боксу це взагалі не про заробіток. Це просто хобі, яким люди живуть. Це чисте подвижництво», – сказав Усик.

Раніше Усик розповів, що зробив би з путіним при зустрічі.
Мініатюри долучень
orig_597535.jpg  
Старий 27.09.2022, 10:09   #1243
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі повідомив ім'я свого наступного суперника. Ним стане Махмут Чарр (33-4, 19 КО).

«З нетерпінням чекаю бою з чоловіком, який справді хоче битися, має вогонь, бажання і бився проти деяких найкращих боксерів. Він знову робить крок догори. Виходь туди, Чарр», - написав Ф'юрі.
Мініатюри долучень
orig_597677.jpg  
Старий 30.09.2022, 08:54   #1244
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Стала відома дата наступного бою британського боксера Ділліана Уайта (28–3, 19 KO).

Британський суперважковаговик вийде на ринг 26 листопада, повідомив промоутер Едді Хірн.

Є декілька варіантів суперника для Уайта: Отто Валлін, Джермейн Франклін, Демсі Маккін або Кріс Арреола.

В останньому на цей момент бою Ділліан Уайт 23 квітня 2022 програв нокаутом Тайсону Ф'юрі в бою за титул WBC.
Мініатюри долучень
orig_598052.jpg  
Старий 02.10.2022, 14:00   #1245
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Уродженець Львова Любомир Пінчук (14-4–1, 8 KO) на вечорі боксу у Хантінгтоні (США) зазнав поразки у поєдинку з американцем Джоелом Шойгріном (14-3, 13 КО).

Для Пінчука це фіаско стало четвертим у кар'єрі.

Нагадаємо, у січні цього року Любомир Пінчук завоював титул NABA Gold у першій важкій вазі.
Мініатюри долучень
orig_598327.jpg  
Старий 03.10.2022, 09:11   #1246
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Мер Києва Віталій Кличко, екс-чемпіон світу з боксу, прокоментував останні події війни:

«Очікувано конституційний суд росії визнав «законність договорів» бандитів і убивць про спробу росії відібрати частину територій України.

Саме спробу. Бо всі ті папірці, підписані особами не сповна розуму, не варті нічого. І цивілізований світ про це вже заявив і не визнає ніякого «приєднання» окремих територій України до росії.

Бо це тільки російські варвари так нехтують міжнародним правом, суверенітетом і незалежністю інших держав. І таке їм з рук не зійде. Це вже доводять і наші ЗСУ, і позиція демократичних країн щодо всіх дій агресора.

Могила путінського режиму стає все глибшою. Копати її залишилося недовго».
Мініатюри долучень
orig_598385.jpg  
Старий 04.10.2022, 09:34   #1247
yyyyyhhh
Moderator

Типово

66-річний американець Тедді Атлас, який раніше серед інших тренував екс-чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC українця Олександра Гвоздика, оцінив шанси британського суперважковаговика Джо Джойса у боях із співвітчизником Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком, який, як відомо, володіє у суперважкому дивізіону чемпіонськими титулами за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

«Раніше я сказав, що Джойс нагадує мені Джорджа Формана. Він великий, сильний, і має важкий удар. Він не робить ставку на швидкість, він б'є вас кийком. Він наступає через свій сильний та довгий джеб, схожий на телеграфний стовп. У нього чудова рішучість, міцна щелепа, як у Джорджа Формана. І він підводить поєдинок до межі «вбити чи бути вбитим». Він нав'язує вам свою міць і змушує вас битися за його правилами.

Якщо Джойс зможе витримати правий удар Ф'юрі на старті бою, а потім піти вперед, як він це робить, це буде цікаво. Якщо Усик зможе використати свої навички, зможе рухатися, ухилятися, працювати під кутами… боже, це буде непросто. Це буде пекло», – розповів Атлас у своєму подкасті на YouTube.

Раніше, нагадаємо, Тедді Атлас висловив сумніви щодо перспектив Ентоні Джошуа, якого до цього двічі здолав Олександр Усик, позбавивши чемпіонських поясів.
Мініатюри долучень
orig_598497.jpg  
Старий 06.10.2022, 10:06   #1248
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Британська комісія з питань боксу (BBBofC) повідомила про те, що поєдинок між Конором Бенном (21-0, 14 KO) та Крісом Юбенком-молодшим (32-2, 23 KO) проведено не буде.

Причиною такого вердикту є те, що бій не відповідає інтересам боксу. Обидва боксери, а також їхні промоутери вже офіційно повідомлені щодо рішення BBBofC.

Не є секретом, що 26-річний Конор Бен не здав тест на допінг перед боєм. В уродженця Грінвіча виявили в організмі кломіфен — речовину, заборонену Всесвітнім антидопінговим агентством.

Бенн та Юбенк-молодший мали з'ясувати відносини в рингу 8 жовтня.
Мініатюри долучень
orig_598671.jpg  
Старий 07.10.2022, 10:57   #1249
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Деонтей Вайлдер планує повернутися в ринг з меншою вагою, ніж боксер підходив до поєдинків проти Тайсона Ф'юрі. Американець 15 жовтня проведе бій з Робертом Хеленіусом.

«У третьому поєдинку з Ф'юрі я важив майже 108 кг. Відчував, що був повільним та важким. Зараз хочу важити близько 99 кг, можливо, навіть менше».

«Перед боєм з Ф'юрі набрав вагу і не відчував себе комфортно, тому повернуся назад, тому що раніше не бився з вагою 108 кг і більше», - сказав Вайлдер.

Не виключено, що у разі перемоги наступним суперником боксера буде Олександр Усик.
Мініатюри долучень
orig_598814.jpg  
Старий 16.10.2022, 11:27   #1250
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Австралійський боксер Джордж Камбосос (20-2, 10 KO) прокоментував другу поразку американцю Девіну Хейні (29-0, 15 KO) в бою за абсолютне чемпіонство у легкій вазі.

«Я віддав усе, що я мав у цьому бою. Я дуже пишаюся собою. Цей хлопець – страшенно гарний боєць. Хейні входить до п'ятірки найкращих бійців незалежно від вагової категорії. Його навички та рухи на найвищому рівні. Він може піднятися в першу напівсередню вагу і домінувати там довгий час. Я дуже скромний у своїй оцінці, бо провів із ним 24 раунди.

Я відчуваю, що цього разу провів бій з Хейні набагато краще, ніж перший. Нам обом довелося пристосовуватися. У мене в майбутньому є ще кілька великих поєдинків», – сказав Камбосос.

У першому бою американець також виграв одностайним рішенням суддів.
Мініатюри долучень
orig_599933.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:23.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум