![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Дренте вірить, що він повернеться в "Фейеноорд"
Вінгер "Евертона", що знаходиться в оренді з мадридського "Реала", Ройстон Дренте повідав про своє бажання до кінця ігрової кар'єри повернутися в "Фейеноорд", де він починав кар'єру гравця. "Я дуже сподіваюся, що ще зіграю у своєму житті за" Фейеноорд ". Не хочу пророкувати, але швидше за все це станеться в 2015 році. Подивимося, що я буду з себе представляти на той час, тому як повертатися в Роттердам для сидіння на лавці запасних бажання немає ", - наводить слова Дренте goal. Нагадаємо, що 24-річний голландець, чия кар'єра в мадридському "Реалі" і "Еркулес" не задалася, пробує свої сили в "Евертоні", провівши в нинішньому сезоні 14 матчів, забивши 2 голи і віддавши 7 результативних передач.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
УЄФА дискваліфікував ПАОК. Найближчі три роки греків у єврокубках не буде
Контрольно-дисциплінарна комісія УЄФА покарала грецький ПАОК у зв'язку з порушеннями правил щодо ліцензування клубів. ПАОК оштрафований на 250 тисяч євро, з яких він заплатить 50 тисяч, а решта суми буде заморожена на трирічний перевірочний період, інформує офіційний сайт УЄФА. Окрім того, грецький клуб покараний виключенням з єврокубків, якщо він у них потрапить у найближчі три роки. Це покарання також буде носити умовний характер протягом наступних трьох років
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Волинь" взяла на збори в Туреччину 12 потенційних новачків
Сьогодні вранці луцька "Волинь" під керівництвом Анатолія Дем’яненка вирушила до Туреччини на перший навчально-тренувальний збір поточного міжсезоння. За планами підготовки лучани перебуватимуть у турецькому Белеку до 21 січня і протягом цього часу проведуть чотири спаринги. Суперником у першому з них, котрий відбудеться 14 січня, стане албанський клуб "Теута" (Дуррес), котрий наразі лідирує у албанській суперлізі. Наступні контрольні матчі відбудуться: 17 січня – проти казахського "Актобе", 19 січня – проти німецького "Мюнхен 1860" та 20 січня – проти чеського клубу "Млада Болеслав". У складі команди на перший збір відбули такі гравці: Воротарі: Всеволод Романенко, Віталій Неділько, Сергій Літовченко. Захисники: Сергій Сімінін, Ян Масло, Сілвіу Ізворану, Андрій Гринченко, Ванче Шиков, Леандро. Півзахисники: Ігор Скоба, Олег Герасимюк, Євген Пічкур, Сергій Пилипчук, Рамон Лопес, Майа Гобер, Саша Стевіч. Нападники: Олексій Бабир, Олександр Піщур, Шумахер, Майкон Олівейра. Крім того, на перегляд разом із "Волинню" вирушили: воротар Анатолій Тимофєєв (виступав за молодіжний склад київського "Динамо"), захисники Петар Планіч (ОФК Белград), Жоао Пауло де Соуза Дантас ("Санто Андре" Сан-Паулу, Бразилія), Антон Кравченко ("Нафтовик-Укрнафта" Охтирка), Олег Шандрук (ПФК "Севастополь"), півзахисники Микола Наконечний (ФК "Гагра" Грузія), Ігор Гордя (ФК "Гомель" Білорусь), нападник Душан Савіч ("Работнічкі" Скоп’є, Македонія) і півзахисник Дмитро Зозуля, котрий перебуває на контракті у "Волині". Також серед потенційних новачків варто виділити добре знайомих луцьким уболівальникам вихованців "Волині" – Юрія Дручика, який останнім часом виступав у Білорусі за "Бєлшину" (Бобруйськ), а у складі "Волині" має на своєму рахунку 61 матч, та Павла Рибковського ("Арсенал" Біла Церква) – у "Волині" зіграв 62 гри, забив 2 гола.
|
|
|
#4 |
|
Передовик
|
Чигринський ще пробуде у Лондоні два тижні
Дмитро Чигринський пробуде у Лондоні ще два тижні. Про це повідомив прес-аташе гравця донецького "Шахтаря" Федір Фефелов. У столиці Британії Дмитро буде проходити курс реабілітації. "Відновлювальний процес Діми йде за планом. Усе нормально. Він ще близько двох тижнів пробуде у столиці Англії, а потім уже на зборі повинен приєднатися до команди", - цитує прес-аташе hotsport.ua
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Карпати" та "Оболонь" проведуть спаринг у Львові
Відразу після повернення львівських "Карпат" з відпустки радник почесного президента клубу з питань спорту Юрій Дячук-Ставицький повідомив прес-службі зелено-білих про спаринг з київською "Оболонню", який запланований на 20 січня і має відбутися у Львові. Крім цього, клуб спростував чутки про перехід бразильського півзахисника Еріка. Гравець перебуває в розташуванні клубу і нарівні з усіма готується до другої частини сезону.
|
|
|
#6 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
У ресторані Ріо Фердинанда виявлено 29 сумок з коноплею
Розташований в центрі Манчестера ресторан "Россо Спрінг Гарденс", що належить захиснику "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанду, був підданий обшуку поліції, повідомляє англійська преса. У шафці шеф-кухаря закладу було виявлено 29 сумок з коноплею, повідомив представник поліції. Сам футболіст запевняє, що не знав, що в ресторані зберігалися наркотики. 55-річний шеф-кухар був заарештований за звинуваченням у зберіганні та розповсюдженні наркотиків.
|
|
|
#7 |
|
Передовик
|
Ребров: Те, що ми можемо взяти, беремо
Київському "Динамо" доводиться переплачувати, аби гравці, що можуть посилити команду їхали до України, і навіть при цьому не всі бажають йти на більші гроші у Київ. Про це розповів тренер-селекцонер команди, колишній нападник команди Сергій Ребров, котрий оцінив перспективи першого зимового новачка клубу Адміра Мехмеді. "Мехмеді бачив у матчах за збірну Швейцарії. Вважаю, що це дуже вдале придбання. Головне, аби він сам зрозумів в який клуб потрапив. На жаль, це розуміють не усі наші легіонери. Сподіваюся, Мехмеді це усвідомить". - сподівається Сергій. "Судячи з його слів, він хоче у нашій команді прогресувати, а не просто сюди приїхати, щоби заробити гроші і згодом продатися дорожче. Безумовно, кожна людина хоче заробляти, зробити собі ім’я. Але дуже важливо, щоби футболіст взамін щось віддав своєму клубові. Тим паче, якщо ти приходиш у такий великий клуб, як "Динамо", - каже легенда клубу. За словами Реброва, Мехмеді вже готовий підсилити команду, якщо він у збірній Швейцарії у свої 20 років провів багато матчів, забиває голи, то, вочевидь, він уже сформований виконавець. "Думаю, в "Динамо" ще будуть новобранці. Якщо легіонер є кваліфікованим, підготовленим, то чому б його не запросити в команду? Ось візьміть Брауна Ідейє. Він відразу вписався в гру команди, допоміг нам в чемпіонаті України, в деякій мірі в Лізі Європи. Якщо у нас будуть ще такі новобранці, то, думаю, усі будуть тільки задоволені", - вважає Ребров. "Не можу вам сказати із впевненістю чи справді у нас ще будуть новобранці. Але, принаймні, ми на це сподіваємося. В нашій ситуації дуже складно запросити футболіста із іменем. У пресі лунало багато прізвищ, але не усі хочуть їхати в київське "Динамо". Чимало таких, які йдуть на меншу зарплату, ніж їм пропонували в "Динамо", але все одно залишаються в Європі", - визнав він. "Те, що ми можемо взяти, беремо. Як на мене, Браун Ідейє є одним з кращих наших придбань останнього часу. Будемо, сподіватися, Мехмеді теж допоможе "Динамо". Повинна змінитися країна. Футболісти оцінюють багато факторів – фінансовий стан клубу, економіку країни. Тому багатьом комфортніше грати в Італії чи Англії, але не в Україні". - переконаний "динамівець". Він додав, що київський клуб можемо заманити зарплатою чи сумою трансферу, адже не усі знають про історію "Динамо" і той же Браун Ідейє в інтерв’ю відверто говорив про те, що раніше взагалі нічого не знав про "Динамо", пише football24.ua
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Захисник "Ренна" Кадер Манган продовжить кар'єру у французькому клубі.
Спроби дніпропетровського "Дніпра" придбати 28-річного сенегальця виявилися безрезультатними - керівництво бретонців відмовилося відпускати футболіста. На початку трансферного вікна "Дніпро" зробило пропозицію "Ренну" з приводу трансферу Мангана, проте боси клубу заявили, що не хочуть продавати своїх лідерів посеред сезону.
|
|
|
#9 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Однією з головних втрат "Олександрії" стала втрата капітана Олександра Казанюка, контракт з яким в клубі не стали подовжувати. Не побачать шанувальники жовто-чорних наступної весни ще ряд футболістів - голкіпера Володимира Овсієнка, Сергія Матюхіна, Олега Єрмака, Максима Кременчуцького, Сергія Давидова та Тараса Кабанова.
Не виключено, що покине команду і туніський легіонер Мохаммед Арурі.
|
|
|
#10 |
|
Передовик
|
Палкін: Рибка визнав свою провину в позитивному результаті допінг-проби
Донецький "Шахтар" готовий до рішення європейської футбольної влади щодо можливої дискваліфікації Олександра Рибки, але буде намагатися боротися за свого гравця до останнього. Таким чином генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував ситуацію навколо допінг-скандалу. "Голкіпер прийняв звичайний сечогінний засіб і не погодив це з лікарями. Він зменшує вагу, не спричиняє жодного стимулюючого допінг-ефекту, але входить в список засобів категорії А (заборонені препарати допінг-контролю УЄФА)", - почав він. "Зараз це питання знаходиться на розгляді відповідного комітету, який і вирішуватиме, як і на який термін дискваліфікувати футболіста. Сам Рибка вже визнав свою провину", - продовжив Палкін. "Наскільки мені відомо, пробу в нього брали після одного з матчів Ліги Чемпіонів. звичайно, ми будемо теж апеляцію подавати, але після того, як будемо знати вирок. У такій ситуації рішення може бути самим непередбачуваним -. дискваліфікація від півроку до декількох років", - наводить слова Палкіна championat.com
|
|
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |