SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 18.12.2020, 15:51   #511
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Офіційний сайт Федерації хокею України повідомив, що новим президентом організації обраний Георгій Зубко. За нього проголосував 31 делегат.

Зубко замінить на цій посаді Анатолія Брезвіна. З 2016 по 2020 рік Зубко був віце-президентом ФХУ.

Вибори президента організації відзначилися скандалом, оскільки до участі у виборах не допустили відомого в минулому хокеїста Олексія Житника, який зараз працює в ХК «Сокіл».

Клуби УХЛ вимагали допустити Житника до виборів і зайнятися реорганізацією Федерації хокею України.
Мініатюри долучень
orig_517097.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.12.2020, 09:46   #512
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Сьогодні Федерація хокею України оголосила про результати виборів президента організації, яким став колишній віце-президент Георгій Зубко, який замінить Анатолія Брезвіна. При цьому самі вибори вийшли скандальними: ФХУ не допустила на вибори легендарного в минулому хокеїста Олексія Житника.

Про скандальні вибори президента ФХУ кореспондент Sport.ua поговорив з колишнім захисником збірної України В'ячеславом Завальнюком.

- В'ячеслав, як ви ставитеся до недопуску Олексія Житника до виборів президента ФХУ?
- Це маячня і катастрофа для українського хокею. Я інакше сказати не можу. Що вже тільки не говорять про Олексія! То він іде від Коломойського, то від Іванчука, то від Колесникова. Тепер вже говорять, що від Медведчука. Загалом, розпускають всякі чутки. Я просто хочу, щоб люди звернули увагу на такі факти.

По-перше, це прославлений хокеїст. Його поважають у всьому світі. Хто з наших хокейних чиновників може зателефонувати Вейну Гретцкі або Домініку Гашеку? Або президенту НХЛ? А ось з Олексієм Житником всі ці люди будуть розмовляти. Він стільки років допомагав дитячій школі «Сокола», я тому свідок. Починаючи від форми, закінчуючи фінансуванням і реалізацією програм. Зараз, завдяки його участі, в УХЛ грає хокейний клуб Сокіл.

По-друге, ми можемо порівняти того ж Зубка і Житника з точки зору менеджменту. Олексій все заробив своєю працею і кар'єрою хокеїста. Він скромна людина, але дуже хороший менеджер. Хай вибачить він мене, але у нього є готельний бізнес, є завод під Києвом, де виробляють побутову хімію. Багато дрібного бізнесу, тобто, він реально успішний менеджер і авторитетний хокеїст. А найголовніше - він живе хокеєм. Ми, хокеїсти, живемо хокеєм, починаючи з шести років. Хто б що не говорив, але де Гоша Зубко, а де Олексій Житник?

- А що про це говорять у хокейному світі?
- Три місяці тому я зустрічався в Європі з президентами Федерацій Швейцарії, Німеччини, Словаччини та Австрії. Ми обговорювали ситуацію в світовому хокеї. Над нами жартують, що ми вже на рівні Монголії. Не хочу ображати цю країну, вона чудова, просто в хокей там ніколи не грали. Мені це прикро, як хокеїстові, який віддав 9 років збірній України в елітному дивізіону і на Олімпійських іграх. Я знаю і бачу, що наш хокей може повернутися в еліту і спокійно там грати. У нас дуже талановита молодь.

Два дні тому зустрічався з Мирославом Шатаном. Він питав: «Ну що, як у вас справи? Алекс йде в президенти Федерації?». А вони з Житником друзі. Я сказав, що Алекс не буде президентом. Він здивувався: «Як? Він що, не захотів?». Я йому пояснив, що він захотів, але його не пустили. У Шатана квадратні очі були. Він запитав: «Це що, мафія?». Я не став йому роз'яснити, але сказав, що це просто непорядні люди.

- Ви свого часу працювали з нинішніми керівництвом в статусі віце-президента ФХУ. Чому пішли?
- Я пішов років шість тому. Спочатку я бачив, що керівництво начебто хотіло розвивати хокей. Але потім Анатолій Іванович Брезвін почав більше прислухатися до думки таких «фахівців», як генеральний секретар Коваль і йому подібні, які до хокею не мають ніякого відношення. Я не міг з цим погодитися. Вони ж реально знущаються над спортсменами і хокеїстами. Хоча самі - люди, про яких забудуть.

Я казав Анатолію Івановичу: Коваль добре відправляє факси, пише якісь листи, нарізки робить добре. А до хокею він взагалі ніякого відношення не має. Мені це все почало нагадувати НКВД за радянських часів. Люди дріб'язкові, нікчемні, ось система поглинула якогось генерала, його заарештували за доносами, по пліткам. І ось ці люди починають над ним знущатися, бо самі нічого не з себе не мають. Вони - пил. Ось ви пройшлися і у вас на черевиках пил залишився. Так само і Коваль - він піде і про нього ніхто не згадає. Як і про все нинішнє керівництво. А Житника будуть пам'ятати, поважати, куди б ви не приїжджали, на всіх форумах і конгресах, всюди величезну повагу висловлюють Олексію. А нинішні керівники намагаються брудом облити велику людину.

- Як ви думаєте, чому Брезвін вирішив не боротися за посаду далі, а від чинного керівництва висувається Зубко?
- Складно сказати. Це чисто піар. Для них хокей - це шоу. Були чемпіонати світу, але це ж шоу, там немає роботи. У мене був тренер - Борис Петрович Михайлов. Він завжди нам повторював: хлопці, головне - любить хокей в собі, а не себе в хокеї.

Такі хлопці, як Гунько, Бобровников, Житник, Симчук, Литвиненко - це легендарні люди, хокей - це їхнє життя. А в тих, хто зараз при владі, я взагалі не бачу ніякого хокею. Вони просто далекі від цього. І коли з ними розмовляєш, вони навіть не розуміють, про що ти з ними говориш.

А найстрашніше, що той же Брезвін і його віце-президенти, розуміють, що вони знищують хокей і роблять це спеціально. І менше з тим, якби вони не розуміли, що Житник - це супер і краще керівника бути не може бути для українського хокею. Його підтримають і політики, і президенти, будь-які влади, якщо він вибудує правильну систему. Але вони це розуміють, однак, в силу своєї жадібності, цілеспрямовано вбивають хокей.

- У цьому причина, що хокей в Україні не став популярнішим за футбол?
- Не знаю, просто не знайшлося в державі такої людини, яка допомагала би спорту. У нас так вибудовано систему, що яка б влада не була, вона повинна підтримувати спорт, давати якісь преференції. Я давно говорив: подивіться на Європу. Якщо в хокеї є спонсори, то у них є пріоритетне оподаткування. Ті гроші, які вони б віддали державі, вони витрачають на команди, дитячі школи і так далі. Якби у нас було так, то спорт в Україні розвивався б.
Мініатюри долучень
orig_517113.jpg  
Старий 20.12.2020, 08:25   #513
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У матчі регулярного чемпіонату УХЛ Донбас розібрався з Маріуполем з рахунком 6:2 і здобув свою сьому поспіль перемогу.

Це дозволило команді закріпитися на першому місці з 33 пунктами. У Сокола на 9 очок менше і є матч в запасі.

В іншій грі Дніпро здолав Краматорськ і піднявся в топ-4.

УХЛ. Регулярний чемпіонат

«Маріуполь» - «Донбас» 2:6 (1:2, 1:3, 0:1)

Шайби: 0:1 Ігнатенко (Карамнов), 9:18; 0:2 Пангелов-Юлдашев (Монс, Туркін), 09:45; 1:2 Мостовий (Мазур, Чердак), 17:56; 1:3 Монс (Тунхузін, Пангедов-Юлдашев), 32:50; 2:3 Мостовий (Лихачов, менш), 35:44; 2:4 Буценко (Разумов, Лялька), 37:55; 2:5 Шишлянніков (штраф.кидок), 39:48; 2:6 Сигарев (Бірюков), 50:41;

«Дніпро» - «Краматорськ» 3:0 (0:0, 2:0, 1:0)

Шайби: 1:0 - Брага (Целогородцев - Ратушний), 29:20; 2:0 - Панасенко, 36:55; 3:0 - Вишняков (Дорофєєв - Швецов) 52:57;

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_517247.jpg  
Старий 22.12.2020, 13:14   #514
yyyyyhhh
Moderator

Типово

20 грудня, в Броварах відбувся заключний поєдинок 19-го туру УХЛ Паріматч в якому «Крижані Вовки» приймали «Сокіл». Київське дербі вдалося на славу. Гості програвали 0:3, але зробили переможний камбек і в підсумку обіграли «Вовків» з рахунком 6:3.

За 6 хвилин до кінця зустрічі за рахунку 3:4 на користь «Сокола» любителі хокею стали свідками яскравої масової бійки за участю сімох хокеїстів.
Мініатюри долучень
orig_517426.jpg  
Старий 23.12.2020, 08:42   #515
yyyyyhhh
Moderator

Типово

НХЛ офіційно оголосила про формат нового сезону, який стартує 13-го січня. Кожна команда зіграє 56 матчів, а регулярний чемпіонат завершиться 8-го травня.

Фінал Кубка Стенлі повинен завершитися в середині липня. НХЛ розраховує, що сезон 2021/22 можна буде провести в звичайному форматі зі стартом в жовтні.

Через коронавірусні обмеження НХЛ на цей сезон змінила склад дивізіонів, в тому числі з'явився канадський дивізіон, де будуть представлені всі 7 команд цієї країни.

Важливою особливістю регулярки є те, що команди гратимуть тільки з суперниками в своєму дивізіоні. Це зроблено для того, щоб скоротити кількість і дальність переїздів.

У трьох дивізіонах, де представлені по 8 команд, кожна зіграє з конкурентом в дивізіоні по 8 матчів. У «канадському дивізіоні», де представлені 7 клубів, кожен зіграє з суперником по дивізіону 9-10 разів.

З кожного дивізіону в плей-оф вийдуть топ-4 команди. Сам плей-оф буде традиційним: чотири раунди, серії до чотирьох перемог.

Дивізіони тепер називаються інакше (Північний, Західний, Східний і Центральний) і виглядають наступним чином:
Мініатюри долучень
orig_517376.jpg  
Старий 24.12.2020, 17:34   #516
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У матчі регулярного чемпіонату УХЛ Донбас на своєму льоду розібрався з Крижаними Вовками з рахунком 6:2.

Для команди це 8-ма поспіль перемога, і якщо старт сезону видався не найвдалішим, то зараз Донбас набрав 35 очок і випереджає Сокіл на 9 пунктів.

В іншій зустрічі дня Краматорськ здолав Білий Барс і закріпився в топ-5.

УХЛ. Регулярний чемпіонат

Донбас - Крижані Вовки 6:2 (2:1, 3:1, 1:0)

Шайби: 00:33 Сигарев - 1:0, 1:47 Карамнов - 2:0, 11:06 Анкудинов - 2:1, 21:32 Калиничев - 2:2, 27:50 Сигарев - 3:2, 34:08 Шишлянніков - 4:2, 39:49 Мілєхін - 5:2, 54:34 - 6:2

Білий Барс - Краматорськ 2:5 (2:1, 0:3, 0:1)

Шайби: 1:0 Благой (Бородай, Качан), 0:36; 1:1 Пахмурін (Полухін, Золотухін), 3:28; 2:1 Грабовецький (Ядловський, Даниленко, більш.), 4:21; 2:2 Карпенко (Гринь, Сурсов, більш.), 23:12; 2:3 Столяренко (Гринь, Сурсов), 29:49; 2:4 Ципнятов (Золотухін), 30:32; 2:5 Карпенко (Столяренко, Полухін, більш.), 52:31;

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_517732.jpg  
Старий 25.12.2020, 08:38   #517
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Нападник збірної України і «Білого Барса» Дмитро Даниленко прокоментував майбутній молодіжний чемпіонат світу в Едмонтоні 2021.

— Який твій загальний прогноз на турнір?
— Я думаю, що турнір буде дуже видовищним. Всі його дуже чекали. Міжнародною федерацією було витрачено багато сил, щоб його провести. Щоправда, без глядачів і в «міхурах». Головне, щоб він пройшов успішно, і ніхто не захворів.

— Які команди вже зараз вважаються фаворитами в своїх групах?
— Збірні Росії та Канади. Не варто забувати про: США, Фінляндію і Швецію. В 1/4 може трапитися всяке. Один матч - одна перемога. У минулому році збірна США так вилетіла в матчі з фінами.

З аутсайдерів я б виділив - збірні Австрії і Німеччини. Але, вважаю, що у німецьких хокеїстів трохи більше шансів вибити швейцарців або словаків. У австрійців ситуація складніша. У першій групі фаворитами є канадці і фіни, а в другій - росіяни й американці.

У збірної Канади більше 20 гравців задрафтовані в першому раунді. Деякі не потрапили через коронавірус. У збірної Росії також є багато гравців, які пограли в КХЛ і ВХЛ. Також 4 гравці, які грали за oкеаном. Команда дуже злагоджена і хороша. У збірної США практично всі гравці з першого дивізіону університетів, де дуже хороший хокей. Багато хлопців з минулого року. У них гра технічна і швидка. Тому вони теж фаворити. У збірної Фінляндії практично весь набір гравців з фінських (першої та другої) ліг.

Тому не можна ні кого недооцінювати, тому що груповий етап може пройти добре, але в 1/4 можна вилетіти від будь-якого суперника.

— Дай прогноз на матчі першого дня: Німеччина - Фінляндія і Росія - США.
— У матчі між збірними Німеччиною і Фінляндією більше шансів у фінів. З іншого боку, не варто забувати, що у німців 3 гравці задрафтовані в першому раунді. Вони грали в минулому році і набирали багато очок.

В останньому матчі дня Росія - США, я віддаю перевагу американцям. Той же Коул Кофілд і всі інші хлопці будуть вести команду вперед. Тому подивимося, як воно буде.

Я вважаю, що всі матчі дуже цікаві. Потрібно їх дивитися і аналізувати, особливо молодим хлопцям, які прагнуть до високих цілей.

Молодіжний чемпіонат світу в Едмонтоні пройде з 25-го грудня по 6 січня.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_517852.jpg  
Старий 26.12.2020, 09:22   #518
yyyyyhhh
Moderator

Типово

На молодіжному чемпіонаті світу з хокею в Канаді відбувся перший ігровий день.

Якщо стартовий матч Швейцарія - Словаччина (0:1) не порадував великою кількістю голів, то в двох інших поєдинках закинули по 8 шайб.

Фінляндія здолала Німеччину з рахунком 5:3, хоча могла забивати набагато більше. Фіни завдали по воротах суперника 50 кидків і почали турнір з впевненої перемоги.

В іншій зустрічі США поступилися Росії 3:5, проваливши другий період, в якому американці пропустили три шайби.

Молодіжний чемпіонат світу з хокею U-20

Німеччина - Фінляндія 3:5 (0:2, 2:3, 1:0)

Росія - США 5:3 (1:1, 3:0, 1:2)

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_517994.jpg  
Старий 27.12.2020, 07:35   #519
yyyyyhhh
Moderator

Типово

На молодіжному чемпіонаті світу з хокею U-20 збірна Канади познущалася над Німеччиною, закинувши в ворота суперників 16 шайб.

Перша шайба у воротах німців опинилася вже на 2-й хвилині, після чого канадці не дали засумніватися в своїй перевазі.

Відзначимо, що збірна Німеччини постраждала від коронавірусу, і в її складі залишилося всього 14 хокеїстів. У суботу німці провели першу зустріч на турнірі, в якій поступилися Фінляндії з рахунком 3:5.

Збірна Канади є чинним переможцем молодіжного чемпіонату світу.

Молодіжний чемпіонат світу з хокею

Німеччина U-20 - Канада U-20 - 2:16 (1:4, 0:7, 1:5)
Мініатюри долучень
orig_518082.jpg  
Старий 28.12.2020, 12:16   #520
yyyyyhhh
Moderator

Типово

На молодіжному чемпіонаті світу з хокею відбулися три матчі: Фінляндія обіграла Швейцарію, Канада впоралася зі збірною Словаччини, а Росія поступилася Чехії.

Фінляндія - Швейцарія 4:1

Канада - Словаччина 3:1

Чехія - Росія 2:0
Мініатюри долучень
orig_518204.jpg  
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:46.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум