SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки) > Ваші захоплення

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.10.2010, 12:47   #1
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово Чарівний світ живої природи...

Жива природа...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Маленькі та великі, пухнасті і не дуже, в пір'ях та в шерсті – друзі наші менші завжди дарують нам багато приємних і та радісних хвилин. ...в поєднанні з прекрасною природою нашого світу...Мабуть, найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає спілкування з природою. Вона чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, запах і розмаїття квітів - усе це дорога серцю, ні з чим незрівнянна краса рідної землі.

Востаннє редагував VADYA777: 31.01.2012 о 23:18.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.01.2011, 12:59   #81
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Найдивніші тварини на Землі...

Нарвал (Monodon monoceros) - ссавець родини дельфінових. Поширений в арктичних водах. Рідкісний. У самців у верхній щелепі розвивається спрямований вперед бивень, звідки й інша назва - єдиноріг. Довжина тіла дорослого нарвала 3,5-4,5 м, немовляти близько 1,5 м. Маса самців досягає 1,5 т, з них приблизно третину ваги становить жир; самиці важать близько 900 кг. Голова кругла, з нависаючим лобовим бугром; спинного плавця немає. Рот маленький, розташований знизу. Верхніх зубів лише два, з них лівий розвивається в самців у бивень довжиною до 2-3 м і вагою до 10 кг, закручений лівосторонньою спіраллю. Правий бивень у самців й обидва бивні в самиць сховані в яснах і розвиваються рідко, приблизно в одному випадку з 500. Відламані бивні не відростають, однак зубний канал такого бивня закривається кістковою пломбою. Бивні нарвалів характеризуються високою міцністю й гнучкістю; їхні кінці можуть згинатись на 31 см у будь-якому напрямку, не ламаючись. Призначення бивня нарвалів дотепер точно невідоме, але, вочевидь, він не використовується як зброя чи для пробивання кірки льоду. Вважають, що він необхідний при шлюбних іграх для приваблення самиць. Існує також версія, що бивні необхідні самцям під час шлюбних турнірів, - було помічено, що нарвали іноді труться бивнями. Однак в 2005 р. було висунуте припущення, що бивень нарвала є чутливим органом. Під електронним мікроскопом було виявлено, що бивень пронизаний мільйонами крихітних трубок, що містять нервові закінчення. Ймовірно, бивень дозволяє нарвалу відчувати зміну тиску, температури й відносної концентрації завислих у воді речовин. Схрещуючи бивні, нарвали, очевидно, очищають їх від наростів.
Старий 13.01.2011, 11:51   #82
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Стаpий англійський анекдот.
Один англієць вирішив відпочити в готелі, але оскільки завжди брав з собою улюбленого пса, написав адміністрації готеля листа із запитанням, чи дозволено в номері тримати собаку.
Відповідь з готелю була такою:
"Сер! В нашій пpактиці ще не було жодного випадку, щоб собака пpопалила цигаркою білизну, забрала із собою з номера рушники, залила вином шпалери або поїхала, не заплативши. Тому ми із задоволенням приймемо вашого пса! Яккщо він за вас поручиться, то готові разом з ним розмістити і вас.
Старий 14.01.2011, 18:01   #83
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

У Саудівській Аравії заарештували птаха "за шпигунство"

У Саудівській Аравії заарештували шуліку за підозрою у шпигунстві на користь "Мосада".

Птаха виявили у сільській місцевості з радіопередавачем і браслетом на лапі з написом "Тель-Авівський університет", повідомляє The Daily Mail з посиланням на ізраїльські та саудівські ЗМІ.

"Хоча ці атрибути свідчать про те, що птах з довгострокового науково-дослідного проекту щодо моделей міграції, місцеві жителі та журналісти заявили саудівській газеті Al-Weeam, що це схоже на "сіоністську змову", - йдеться у статті.

Обвинувачення поширилися і на арабомовних сайтах та форумах, на яких стверджувалося, що "сіоністи" дресирують цих птахів для шпигунства.
Старий 17.01.2011, 21:42   #84
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Собаки на війні ....
Все-таки головне собаче призначення на землі — бути вірним другом людини. Давня, вікова дружба пов'язує людину і собаку. Почуття їх взаємні.

Вони теж боролися за Перемогу. Підривали ворожі танки, ходили в розвідку, виявляли лазутчиків, були зв'язківцями, санітарами, розшукували фугаси і міни. За бойові подвиги їх вожаті отримували ордени, медалі та звання. А ті, хто, підкоряючись рефлексу, ліз у саме пекло, в кращому випадку - шматок цукру або кусень черствого хліба ...
Навіть за героїчними собаками не оголошують хвилину мовчання. Але вони заслуговують на те, щоб і про них згадували. Як про бойових друзів.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Товариш мій кудлатий, ще не раз, країни станеш ти солдатом І вірним другом мені.......

Востаннє редагував D-Misha: 22.01.2011 о 22:29.
Старий 20.01.2011, 18:45   #85
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Підходить чоловік до воріт свого сусіда і стукає. Стукає, стукає, але ніхто не відповідає. Стукає сильніше. До брами підходить собака і каже:
- Чоловіче, не стукай, нікого вдома немає.
Чоловік відразу втрачає свідомість. Після того прийшов до тями, дивиться на собаку і говорить:
- Ти чого, собако, гавкати не вмієш?
Собака відповідає:
- Вмію, але не хотіла тебе лякати.
Старий 21.01.2011, 23:38   #86
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Найдивніші тварини на Землі...

Карликова ігрунка (Cebuella pygmaea) - вид приматів з родини ігрункових. Є одним з найменших представників усього ряду приматів. Карликові ігрунки змагаються з карликовими мишачими лемурами за звання найменшого примата світу. Їх величина становить лише від 11 до 15 см, не зважаючи на хвіст, який має довжину від 17 до 22 см. Вага карликових ігрунок - від 100 до 150 г. Шерсть густа й довга, забарвлена на верхній стороні в золотаво-бурий колір. Нижня сторона біла або жовтогаряча. Довгі пучки волосся на голові й грудях створюють щось схоже на гриву. Карликові ігрунки живуть у басейні Амазонки, у південній Колумбії, Еквадорі, Перу й на півночі Болівії.
Старий 22.01.2011, 15:06   #87
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Смішні і забавні тварини....

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 22.01.2011, 15:37   #88
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Собача вірність....

Псина нічим не зміряна покірність,
Надійніша зі всіх - собача вірність..
Тож унісоном власних терцій:
Почуйте стукіт в вірнім серці,
Хоч скарбом золотих сестерцій-
Їхня любов до Вас не осліпляє,
Та більшої Господь не посилає,
Чим в найніжнішій цій химерці.........

Востаннє редагував D-Misha: 22.01.2011 о 22:32.
Старий 23.01.2011, 20:43   #89
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

- Ранiше наш собака займав перше мiсце в серцi моєї дружини. Тепер це мiсце зайняв я!
- i як же тобi це вдалося?
- Розумiєш, пес настiльки разбалувався, що не їсть того, що готує дружина, а я їм!
Старий 24.01.2011, 20:20   #90
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

У це важко повірити, але білий ведмідь тільки і мав потребу в тім, щоб обійняти кого - небудь!

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Востаннє редагував D-Misha: 25.01.2011 о 16:27.
Відповідь

Закладки

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Світ з HDTV новини SLAVASAM Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення 75 13.02.2013 18:54
Новини WRC Світ Ралі BMW Спорт на SAT-TV 3 11.02.2012 19:03

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:46.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум