SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки) > Ваші захоплення

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 17.12.2011, 13:33   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово

Старий 17.12.2011, 18:33   #2
argonavt79
Передовик

Вік: 55
Дописи: 646

Типово

МУФЛОН(гірський баран)

МУФЛОН (Ovis аttоn musimori) — єдиний дикий баран, який живе в Європі, а саме в горах Сардинії і Корсіки. Нині муфлон, відомий серед гірських жителів під назвою «муфроне» — для барана і «муфра» — для ві*вці, тримається все ще стадами, в яких налічують іноді до півсотні голів, але звичайно менше.
Муфлон належить до найменших видів диких баранів, хоча довжина його тіла, включаючи хвіст завдовжки 10 см, досягає 1,25 м, висота в загривку 70 см, а вага близько 40—50 кг. Роги, беручи до ваги всі їхні звивини, сягають майже 65 см завдовжки і важать від 4 до 6 кг. Тулуб ко*ротший, ніж в інших диких баранів. Досить короткий волосяний покрив щільно прилягає до тіла; особливо густе хутро взимку, коли короткий, тонкий і кучерявий підшерсток дуже розростається; на грудях волосся подовжується і утворює щось на зразок короткої гриви. Середина спини темно-бура, решта забарвлена у червоно-рудий колір; на голові він пере*ходить у попелясто-сірий, а на морді, крижах, на кінці хвоста, на кінцях ніг і на нижньому боці тіла — в білий. Узимку хутро темніє і переходить в каштаново-бурий колір; тоді на боках з’являється чітко відмежована від загального забарвлення велика, майже чотирикутна, блідо-жовтувата або біла пляма. Роги у муфлона сильні і довгі, біля основи дуже товсті, почи*наючи з середини поступово стоншуються і загострюються. На поверхні рогів від коренів до кінчика виступають 30—40 складок, які сидять щільно одна біля одної. Самка помітно менша на зріст і відрізняється від самця світлішим забарвленням хутра і відсутністю рогів; вони бувають тільки в окремих випадках і тоді дуже короткі, 5—6 см завдовжки.
Муфлон живе стадами, на чолі яких стоять старі, сильні самці. Це стадо, за словами Мімо, обирає своїм місцепроживанням найвищі гірські вершини і влаштовує стійбища на стрімких, неприступних скелях. По*дібно до інших стадних жуйних, муфлони також мають своїх сторожів. У шлюбну пору стадо розділяється на маленькі групи, що складаються з одного барана і декількох овець, який відвойовує їх собі у битві. У грудні і січні в горах часто чується звук баранячих рогів, що ударяються, і якщо обережно підкрастися, то можна побачити, як два сильні барани стоять один навпроти одного з нахиленими головами і з такою люттю наскаку*ють один на одного, що просто незбагненно, як бійці можуть утриматися на місці. Часто буває, що одного із суперників другий зіштовхує з кручі і той падає в безодню.
У квітні або травні, через 21 тиждень після спаровування, вівця на*роджує одне або двоє ягнят, які вже через декілька днів упевнено йдуть за матір’ю по найнебезпечніших стежинах і скоро зрівнюються з нею в спритності. На четвертому місяці у молодих баранчиків прорізаються ріж*ки, до кінця першого року життя муфлони вже готові до спаровування, хоча повний розвиток їх завершується на третьому році.
До ворогів муфлона слід зарахувати вовка і рись; ягнята часто стають жертвою орлів.
Старий 17.12.2011, 20:29   #3
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Морський котик таємно прокрався у будинок і вклався на ліжко

Тварина не тільки зуміла потрапити в будинок, але й подолала кілька сходинок на шляху до кухні, а потім вляглася на диван.

Додому до жительки новозеландського Північного острова забрело дитинча морського котика.

Інцидент стався, коли господиня будинку Аннетт Свофер була вдома і займалась своїми справами.

Тварина не тільки зуміла потрапити в будинок, але й подолала кілька сходинок на шляху до кухні, а потім вляглася на диван.

Котик пробрався в будинок новозеландки через спеціальні міні-двері для кішок. За словами господині будинку, коли дитинча опинилося в приміщенні, пролунав гучний шум, і, так як жінка не бачила непроханого гостя, вона подумала, що це буянять її вихованці.

"Я вирішила, що кішки принесли додому кролика або ще щось, і я пішла подивитися. Виходжу, а в мене на кухні морський котик", - поділилася спогадами Свофер.

Мешканка Північного острова зізналась, що коли побачила маленького тюленя, то спочатку подумала, що це - галюцинація.

Свофер подзвонила сусідові й попросила його прийти. Тим часом котик уже влаштувався на дивані.

Він безстрашно пройшов до місця, де йому захотілось полежати, не звертаючи особливої ​​уваги на котів і собак господині дому.

Свофер викликала службу допомоги тварин, яка, в свою чергу виловили морського котика і випустила біля затоки.
Старий 19.12.2011, 13:52   #4
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Науковці знайшли найдрібнішу в світі жабу

Мініатюрні істоти довжиною 8 мм мешкають у тропічних лісах на висоті близько 900 метрів над рівнем моря.

Американський дослідник виявив на південному сході Папуа - Нової Гвінеї два нових види жаб.

Вони не тільки найдрібніші на планеті, але і, ймовірно, найменші чотириногі в світі з числа наземних хребетних.

Мініатюрні істоти мешкають у тропічних лісах на висоті близько 900 метрів над рівнем моря

Довжина тіла знайдених мікроквакш складає всього 8-9 мм. Попередні жаби-рекордсменки, знайдені в Андах і в Індії, могли похвалитись тільки 10-12 мм.

Обидві жаби, яких знайшов зоолог Фред Краус, належать до роду Paedophryne. Види отримали назви Paedophryne dekot (A і B на фото) і Paedophryne verrucosa (C і D).

Перший вид вчений описав, вивчивши двох самок (самців знайти не вдалося), а другий "на базі" 12 представників обох статей.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg 383537136.jpg (10,9 КБ, 0 переглядів)
Старий 20.12.2011, 16:20   #5
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Ящірку навчили гратися у відеоіграшки

На відохостингу YouTube з'явилося відео, яке стало справжнім хітом в інтернеті.

На кадрах ящірка сидить перед планшетом і грається в Ant Smasher. Рептилія намагається упіймати язиком віртуальних комах.

Сам же господар сидить поруч і допомагає своїй "хатній тварині" вправно "ловити" здобич. Він перемикає рівні в іграшці, а ящірка пильно стежить за його рухами і продовжує бавитися з комп'ютерною іграшкою.
Старий 20.12.2011, 17:24   #6
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово

І таке чудо буває!

Старий 20.12.2011, 17:45   #7
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Американців ховатимуть поруч із собаками і котами

Комісія з питань роботи кладовищ Нью-Йорка дала дозвіл на поховання людей на кладовищах домашніх тварин на території усього штату.

Влада Нью-Йорка була змушена вдатися до такого рішення після того, як мешканка нью-йоркського району Бронкс Рона Левайн звернулася до влади із проханням дозволити їй забронювати собі могилу поряд зі своїми вже померлими улюбленцями.

Прохання Левайн не було задоволене, хоча керівництво кладовища Уестчестера не заперечувало проти розміщення праху господарів поряд із останками їхніх вихованців.
Старий 21.12.2011, 11:58   #8
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Мінекології хоче забрати в Києва зоопарк

Міністр пообіцяв зоопарку гроші та те, що смерті тварин припиняться, але в КМДА йому не вірять.

Київський зоопарк хочуть передати із комунальної власності державі, йдеться в сюжеті ТСН.

Опікуватися тваринами зібралося міністерство екології та природних ресурсів, надіславши листа до КМДА.

За звіряче питання особисто взявся міністр Микола Злочевський та пообіцяв, що смерті в зоопарку припиняться. З нового року мінекології взагалі планує виділити звіринцю 100 мільйонів гривень.

Варто зазначити, що лист мінекології потрапив до голови комісії Київради з питань культури та туризму Олександра Бригинця, який з підозрою поставився до такої ініціативи.

"Міністерство збирається готувати звірів до Євро-2012, це викликає у мене легку іронію, тому що уявити, що туристи, які приїжджатимуть на футбол, захочуть відвідати в Києві замість берлінського Київський зоопарк... ну це наївно", - вважає Бригинець.

Він також вислови переконання, що передача зоопарку на інший баланс, його проблем не вирішить.

Наразі достеменно невідомо, скільки всього тварин загинуло у звіринці. Екологи називають цифру у 500 звірів, у зоопарку ж нарахували лише 36.

Щоби з'ясувати, чому гинуть тварини, запевняє депутат, треба створити спеціальну комісію, яка докопається до суті.

"Якби не закінчилось тим, що коли передадуть зоопарк в державну власність звідти звірів почнуть виселяти, тобто сьогодні не зрозуміла позиція, яка є у влади", - пояснив Бригинець.

Заступник столичного голови Олександр Пузанов запевняє, що зоопарк залишиться там, де був. "Принципова позиція, забудови цієї території не буде, зоопарк буде в комунальній власності, і на цьому місці буде зоопарк", - заявив Пузанов.

Усі чутки щодо перенесення звіринцю за місто, чиновники спростовують. А от працівниці зоосаду переконані, що тут собака глибше зарита, ніби 36 гектарів майже в центрі міста комусь жити спокійно не дають.

Директор звіринцю коментувати ситуацію на камеру відмовляється. Але телефоном зізнається, що все залежить від суми, яку міністерство готове запропонувати.

"Якщо нас будуть забирати на нормальні умови, якщо буде фінансувати держава, а міністерство буде давати гроші, то цікава умова", - сказав Олексій Толстоухов.

Доля київського звіринцю має бути вирішена найближчим часом. оскільки до Євро-2012 залишилося трохи більше півроку.
Старий 22.12.2011, 15:34   #9
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

У Керчі нелюди живцем спалили кошеня і зґвалтували його гілкою

У Керчі невідомі нелюди неприродними методами закатували маленьке котеня, яке дивом лишилося живим.

Почувши на вулиці жалібне нявчання напівживого котика, місцева жителька підібрала бідолаху.

За словами Олени Донюк, половина тулуба у кошеняти, який ледве дихав, обгоріла, на шкірі спостерігалися численні розриви, із заднього проходу стирчав шматок гілки, а частина хвоста була ампутована.

Вона приютила кошеня, назвали його Мілошем і почала шукати ветеран орної допомоги, оскільки котик майже вмирав, пише "Комсомольская правда в Украине".

За два тижні лікування справи у котеняти погіршилися: від опіків тріснула шкіра, на задній лапі оголилася кістка, здувся живіт і повністю порушилося травлення.

Щоб врятувати маленького котика, небайдужі створили групу в соціальній мережі і зібрали кошти на його лікування.

Оскільки у Керчі, через брак необхідного медичного обладнання, потрібну операцію йому не можуть зробити, кошеня відвезли до Києва.

Зараз до котика потруху повертається апетит і він поступово йде на поправку, проте фахівці ще не беруться говорити про 100% одужання.
Старий 22.12.2011, 19:32   #10
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

На Одещині хоробрий пес врятував господарів від смерті

Пес на прізвисько Тайсон вчасно "повідомив" своїм господарям про пожежу і їм вдалося лишитися живими.

Тайсон врятував господарів під час пожежі
На Одещині відчайдушний пес на прізвисько Тайсон врятував своїх господарів під час пожежі.

За даними ГУ МНС Одеської області, через порушення технології монтажу опалювальної печі в приватному будинку сталася пожежа. Займання почалося в коридорі о 3 годині ночі.

"Я прокинулася від того, що Тайсон голосно гавкав і бігав по будинку як божевільний. Коли я встала з ліжка мені стало важко дихати, я не могла зрозуміти звідки дим у кімнаті. Коли я ввімкнула світло, то побачила, що вся кімната в диму, а стеля в коридорі охоплена полум'ям", - розповіла господиня.

Читайте: Дбайливе кошеня заколисало малюка, який сильно плакав (відео)

Вона розбудила чоловіка і вони, взявши з собою всі необхідні речі та вийшли з дому разом із Тайсоном.

"Уже на вулиці я подзвонила в МНС і незабаром прибули рятувальники", - додала вона.

Рятувальники швидко ліквідували загоряння. Вогнем було знищене перекриття стелі на площі 20 квадратних метрів.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Світ з HDTV новини SLAVASAM Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення 75 13.02.2013 18:54
Новини WRC Світ Ралі BMW Спорт на SAT-TV 3 11.02.2012 19:03

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:53.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум