![]() |
|
|
|
|
#1 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Загадкові здібності домашніх вихованців....
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
Ukraine
|
Як мавпа всиновила... кошеня .....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Незвичайна дружба зав'язалася між самкою бабуїна та малесеньким приблудним кошеням, яке випадково залізло у вольєр до приматів у дитячому зоопарку в Ізраїлі. Про це повідомляє портал Direct Press. За інформацією співробітників закладу, ніхто не знає, звідки на території з'явився представник сімейства котячих. Однак він відмовляється залишати своє нове житло і нову матусю. Прийомна мама-мавпа, у свою чергу, ні на хвилину не випускає малюка із поля зору, піклуючись про нього, як про власне дитинча. Відвідувачам вдалося зняти зворушливі моменти, під час яких кошеня мирно спить в обіймах бабуїна, який вичісує йому шерсть. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Неймовірне.....
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
До єдиного електронного реєстру внесуть кожного Шарика і Ваську. І нехай спробують гавкнути після 22-ої......
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Нові правила утримання чотирилапих затвердили депутати Донецької міськради, розповідає 5 канал. У місті запровадили єдиний електронний реєстр домашніх тварин. Нововведення має посилити відповідальність власників хатніх улюбленців та зменшити кількість безпритульних тварин. Серед сумнівних нововведень, зокрема, заборона вигулювати собак особам, що не досягли 16-річного віку. А самим собакам заборонено гавкати з 22-ої вечора до 8-ої ранку. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Хоробре серце!
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Чорний кіт!
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Незвична дружба: сліпий собака та кіт-поводир.....
У 8-річного сліпого пса Терфела з’явився вірний помічник – колишній кіт-безхатько. Після того, як на очах собаки з’явилися катаракти, йому стало важко пересуватися по хаті. Тварина натикалася на речі і дедалі більше часу просто лежала в своїй корзині. Усе змінилося незабаром після того як хазяйка, Джуді Годфрі-Браун завела кота. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Колишній вуличний котярисько із химерним ім’ям Пвдітат одразу збагнув, що з його новим сусідою не все гаразд. Він став "очима" Терфела і тепер виводить його на прогулянку в садок. "Я ніколи такого не бачила – зазвичай коти і собаки ненавидять одне одного", - каже 57-річна Джуді, яка мешкає в Північному Уельсі. "Але Пвдітат, здається, одразу зрозумів, що Терфел сліпий. Він веде його за допомогою своїх лапок. Вони прикипіли одне до одного і тепер навіть сплять разом", - не натішиться жінка. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Передовик
Ukraine
|
На асфальті сидить дворняга....
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Кіт щодня приносить на могилу свого господаря подарунки......
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! 3-річний кіт Тольдо з Монтаньяни став героєм італійських ЗМІ, розчуливши тисячі сердець своєю надзвичайною відданістю. Господар Тольдо, Ренцо Лозеллі, який взяв його в будинок маленьким кошеням, помер у вересні 2011-го у віці 71 року. Тольдо був присутній на похороні господаря, слідуючи за процесією. Вже наступного дня вдова Лозеллі, Ада, прийшовши на кладовище, побачила на могилі чоловіка гілку акації. За словами жінки, вона відразу вирішила, що тут не обійшлося без кота, однак її дочка висміяла це припущення. З тих пір Тольдо щодня приходить на могилу господаря, залишаючи на надгробній плиті свої маленькі подарунки: гілки, паперові хустки чи одноразові стаканчики. Члени сім'ї Лозеллі, а також жителі Монтаньяни неодноразово зустрічали на кладовищі кота, який дуже вражає своєю вірністю, інформує ТСН. "Чоловік був дуже добрий до Тольдо, можливо, кіт вдячний йому за це", - розповідає Ада Лозеллі. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Світ з HDTV новини | SLAVASAM | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 75 | 13.02.2013 18:54 |
| Новини WRC Світ Ралі | BMW | Спорт на SAT-TV | 3 | 11.02.2012 19:03 |