![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Світлі очі, сповнені надії,
Хоробра, чиста, мужняя душа. Тримайся, рідна моя Україно! Ти не одна, ти не одна, ти не одна! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
Дописи: 3.657
|
Міністр Арсен, пише вам 33річна жителька Рівного. Може вам не казали, то хочу повідомити, шо на території області добувають камінь, зовні схожий на бурштин (саме так це називають працівники УМВС). Ваші підлеглі, зовні схожі на працівників міліції, знають в обличчя усіх людей, зовні схожих на старателів. Ваші підлеглі проводять обшуки у зовні схожих на старателів людей, і вилучають в їхніх помешканнях, зовні схожих на замки, велику кількість каміння, зовні схожого на бурштин і велику кількість грошових знаків, зовні схожих на долари США. Потім зовні схожі на міліціонерів, люди повертають каміння, зовні схоже на бурштин зовні схожим на старателів, людям за, зовні схожу на долари США, винагороду. Часом вашим підлеглим доводиться вилучати з кримінальних проваджень, зовні схожих на паперові папки, документи, зовні схожі на протоколи обшуків, або виносити з приміщення, зовні схожого на управління міліції, мішки, зовні схожі на мішки з камінням. Зовні це все схоже на корупцію. Чи не були би ви ласкаві бути зовні схожим на міністра не лише в Фейсбуці і в трудовій книжці? Бо нам тут усім, зовні схожим на громадян, людям гидко і некомфортно слухати про вашу, зовні схожу на показуху, боротьбу з корупцією. Розумію, що у нас в країні АТО, зовні схоже на війну, і це би мало надовго зайняти нам серця, голови і руки, але ми втомились миритись з вашим, зовні схожим на роботу, перебуванням на посаді. Смаколики, у вигляді зовні схожих на чиновників, хабарників, нас вже мало заспокоюють.
Хтілося б написати - з повагою, але то буде зовні схожим на лицемірство. Інка. Інна Б. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
Корсуньська битва. Велика перемога козаків
26 травня виповнюється річниця блискучої перемоги українського війська під керівництвом Богдана Хмельницького над польською армією під Корсунем у 1648 році. Тут козаки проявили неабияке поєднання розвідки, диверсійної роботи та дезінформації противника, а також використання природних умов для досягнення військової звитяги. Внаслідок перемог під Жовтими Водами і Корсунем була знищена урядова армія Речі Посполитої на землях 'українних'. Створилися умови для зростання козацького повстання. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
Навіщо марно вабити себе?
Навіщо в долі мрії красти? Не зробиш ти святим просте І зробиш гірше, а не краще… І що із того, що ти зрячий? Що чуєш все і розумієш все, Що світ ідей в тобі гарячий, Що маєш серце чисте, золоте? Ой, краще б був би ти сліпий.. Не чув, не знав, мовчав, не відав, Щоб заховався від усіх - Кого вважав для себе рідним… Бо зрада й підлість вже ось тут - Чатують над твоїм невинним духом І руки скручують тобі, І душу вже обмотують в пута!! Один ти проти них, один... Одного знищить дуже швидко: Зломить, зневірити, убить, Чи посадити в мертву клітку, Щоб розумів і знав усе, Щоб мучився, ридав до скону, Щоб сам зненавидів себе, Щоб плюнув на святу ікону… О, людоїди людських душ! Навіщо вам така потрава? Навіщо вам невинний дух, Не іграшка він, не забава!!! Та ви не чуєте благань, Ви мучите борця за волю. Поляже він за рідний край У клітці цій, а не в двобої! Герою мій, рідненький, спи… Засни тим сном спокійним, вічним І полети в тім сні на вольнії степи Бо помирають раз, а воскресають завжди двічі! Світлана Пазиченко © Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Ти зустрінеш мене на пероні,
Коли я повернуся з війни. Постарівший у тридцять, та й скроні Із відтінком уже сивини. Ти зустрінеш мене на пероні, А з тобою моїх два крила, Мов троянди, маленькі дві доні - У житті моїм два джерела. Ти зустрінеш мене зі сльозами, Поцілунком торкнешся щоки. Лише місяць і зорі над нами Промайнуть, як проходять роки. Запитаєш: ' Ну як твоя рана, Певно, довго ще буде боліти?' Я скажу: 'Коли поруч кохана, Все на світі я зможу стерпіти'. Ти зустрінеш мене на пероні Після тої страшної війни. Тихо впаде сльозинка в долоні, Бо не всі зможуть бачити сни. В боротьбі, де немає ціни, Гинуть хлопці, мов маки червоні. Непотрібні для нас ордени - Лише хай нас хтось жде на пероні... 25.05.2015р. Паша Мельник Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Одна з найдорожчих картин в Україні.
Портрет Лариси Петрівни Ко́сач-Кві́тки (псевдо: Леся Українка). Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
ВІЧНА ПАМ`ЯТЬ ГЕРОЯМ, ЯКІ ВІДДАЛИ СВОЄ ЖИТТЯ ЗАХИЩАЮЧИ РІДНУ ЗЕМЛЮ - РІДНУ УКРАЇНУ!!!
Не стояти мені біля тебе… Не дивитися в очі ясні… Я тепер моя люба на небі, І прийти зможу лише у сні. ***** Я не міг поступити інакше! Бо тоді, це вже був би не я, Як же вдома я міг залишитись, Коли плаче так рідна земля. ***** Коли ворог скажений лютує, Який гірший за всяких катів, Який прапор мій рідний плюндрує, І вбиває Вкраїни синів. ***** Коли гинуть мої побратими, Захищаючи землю свою… Як же можу я осторонь бути – Коли я Україну люблю! ***** Я зробив, те що мав я зробити – Це війна моя мила, війна! Ти скажи моїй мамі старенькій, Що загинув синок не дарма. ***** Ти скажи, що загинув за землю, По якій іще змалку ходив… За людей, за народ український – За все те, що безмежно любив!.. ***** Не стояти мені біля тебе… Не дивитися в очі ясні… Я тепер моя люба на небі, І прийти зможу лише у сні. © Євген Мірошниченко 14.01.2015р. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |