![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Заходять у купе в Сімферополі двоє. Знайомляться.
- Я психолог. - А я новий росіянин. Слухай, раз ти психолог, угадуй мої думки. Я тобі за кожну вгадану по 100 баксів заплачу. - Так я ж не ясновидець, я психолог… - Мужик, ти чо, не зрозумів? По 100 баксів! Давай, напружся, про що я зараз думаю? - От ти з півдня їдеш. Hаверне, думаєш про те, як ти класно відпочив! - Правильно, психолог! От тобі 100 баксів! Угадуй далі! - А раз класно відпочив, то з гарною жінкою. Hаверне, ти про неї думаєш. - Молодець! Візьми ще 100! Далі! - І ти думаєш, як не хочеться додому.. - Ще 100! - А раз не хочеться, виходить, удома дружина… - Hу, чарівник! От тобі ще стольник! - Ти думаєш: убити її, чи що? - Стоп, мужик! Hа от тобі тисячу баксів! - А що трапилося? Думка як думка… - Мужик, це вже не думка. Це – ідея! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
- Бабусю, а я коли-небудь зустріну свого принца?
- Обов’язково, мила. От я довго чекала – і нарешті зустріла. - А чому ж ти вийшла заміж не за нього, а за мого дідуся? Ідуть по пустелі німець, англієць і українець. Знайшли лампу. Потерли її, а звідти джин вилетів і каже: - За своє спасіння виконаю кожному по 2 бажання! Німець каже: - Хочу гарну жінку без комплексів і додому… Раз – і зник. Англієць говорить: - О! А я хочу багато грошей і також додому! Теж зникає. Українець думав-думав, думав-думав, а потім каже: - Ящик горілки і всіх назад…. Чоловік повертається додому пізно вночі. Жінка з порога: - Ти де був? - Кохана, ти не повіриш: вулкан вибухнув, все наче в тумані – ледь додому дістався! - Який ще вулкан? - Ейве… Ейзеле… зейць… Чорт!.. Гаразд! Я добряче випив!
|
|
|
#3 |
|
Передовик
|
Львів. Ранок. Бабця вийшла за молоком. Тут у неї на очах падає балкон і придушує чоловіка.
Збирається натовп, з’являється міліція, бабця підходить і починає: – От кляті більшовики! Понабудовували балконів. Людині пройти ніде… Міліціонер, діставши документи постраждалого: – Бабцю, годі репетувати. То москаль був. – Понаїхало клятих москалів!!! Ніде балкону впасти! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- Я мушу вас засмутити, ваша донька вчора в клубі напилась!
- Брешеш! Вона вчора в рот нічого не брала! - Кгем… здається, я засмучу вас двічі…
|
|
|
#5 |
|
Передовик
|
Пливе по річці крокодил, бачить - сидить мавпа рибалить. От він думає:" підпливу і спитаю скільки вона риби наловила. Якщо відповість - багато, я їй скажу - везе дурням, якщо відповість мало, я їй скажу - так тобі і треба дурапа". Підпливає він до мавпи і питає:
- Скільки риби наловила? - Пливи-пливи звідси гівно зелене!!!
|
|
|
#7 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 01.02.2010
Дописи: 76
|
Китайська клавіатура
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
|
Уранці чоловік прокидається з тріскучого похмілля, розсовує штори, скидає запинало з клітки з папугою, йде на кухню, відчиняє настінну шафу, бере склянку, відчиняє холодильник, дістає пляшку, відкорковує її, наливає у склянку, випиває, ставить горілку в холодильник, прибирає склянку в настінну шафу, йде в кімнату, зсовує штори, накриває запиналом клітку з папугою, лягає спати…
Папуга каже: — Який довжелезний видався день!.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
|
Приходить мужик на роботу з розбитою мордою. Друг його запитує, що
трапилося. Той пояснює, мов, учора з такою шикарною дівчиною познайомився. - І що? - Ну, посиділи ми з нею в кафе, випили, я до неї додому напросився. - А потім? - Ну, удома в неї теж випили. Я дивлюся на неї – у ній все говорить «так». Її очі говорять «так», її губи шепотять «так», її тіло говорить «так»… - Так це ж добре! - А потім зненацька прийшов її чоловік і сказав «ні». Вечір. Вийшов чоловік на вулицю – спекота. Думає, чи не піти йому покупатися. Іде і знімає з себе все бо не хоче в мокрих трусах ходити. Заліз у воду, а тут дівки на дискотеку ідуть. Думають може прикольнутись. І забраи весь одяг. Чоловік якось має вийти і думає. О, бачить корито. Прикрився і йде до дівчат вимагати одяг. Підходить, а вони собі там курять і питає їх: - Дівчата знаєте, що я думаю?. - Так, ви думаєте, що в корита дно є. Вітьок, я не можу….. у нас так швидко розвиваються стосунки, короче я не можу вступити з тобою у статевий контакт! - Нічого Маринко я почикаю 15хв
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |