![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
17 цитат, які змінять ваше мислення!
1. Невдача - це просто можливість почати знову, але вже більш мудро. © Генрі Форд 2. Якщо проблему можна вирішити, не варто про неї турбуватися. Якщо проблема нерозв'язна, турбуватися про неї безглуздо. © Далай Лама 3. Навіть якщо ви дуже талановиті і докладаєте великі зусилля, для деяких результатів просто потрібен час: ви не отримаєте дитини через місяць, навіть якщо змусите завагітніти дев'ять жінок. © Уоррен Баффет 4. Раз в житті фортуна стукає у двері кожної людини, але людина в цей час нерідко сидить у найближчій пивний і ніякого стуку не чує. © Марк Твен 5.Наш великий недолік в тому, що ми занадто швидко опускаємо руки. Найбільш вірний шлях до успіху - весь час пробувати ще один раз. © Томас Едісон 6.Особисто я люблю суницю з вершками, але риба чомусь віддає перевагу черв'якам. Ось чому, коли я йду на риболовлю, я думаю не про те, що люблю я, а про те, що любить риба. © Дейл Карнегі 7. Прокидаючись вранці, запитай себе: «Що я повинен зробити?» Увечері, перш ніж заснути: «Що я зробив?». © Піфагор 8.Бідний, невдалий, нещасливий і нездоровий це той, хто часто використовує слово "завтра". © Роберт Кійосакі 9. Старі завжди радять молодим заощаджувати гроші. Це погана порада. Не збираєте п'ятаки. Вкладайте в себе. Я в житті не заощадив і долара, поки не досяг сорока років. © Генрі Форд 10. Я цього хочу. Значить, це буде. © Генрі Форд 11.Я не терпів поразок. Я просто знайшов 10000 способів, які не працюють. © Томас Едісон 12. Важка праця - це скупчення легких справ, які ви не зробили, коли повинні були зробити. © Джон Максвелл 13.Раніше я казав: "Я сподіваюся, що все зміниться". Потім я зрозумів, що існує єдиний спосіб, щоб все змінилось - змінитися мені самому. © Джим Рон 14. Урок, який я витягнув і якому слідую все життя, полягав у тому, що треба намагатися, і намагатися, і знову намагатися - але ніколи не здаватися! © Річард Бренсон 15. Роби сьогодні те, що інші не хочуть, завтра будеш жити так, як інші не можуть. 16 Життя коротке і ним потрібно користуватися. Французьке народне прислів'я 17. Прокидаючись вранці, запитай себе: «Що я повинен зробити?» Увечері, перше ніж заснути: «Що я зробив?». ©П іфагор Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Красивим бути - не значить їм народитися,
Адже красі ми можемо навчитися. Коли красива душею Людина - Яка зовнішність може з нею зрівнятися? Омар Хайям Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
Кращі люди - це люди, які приходять у ваше життя і змушують бачити сонце там, де ви раніше бачили хмари...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#8 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 10.09.2010
Дописи: 6
|
Розумного пошли — одне слово скажи, дурня пошли — три скажи та й сам за ним піди.
Хто багато обіцяє, той мало дає. Боржник весело бере, а сумно віддає. Знаєш — кажи; не знаєш — мовчи. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українські анекдоти(без обговорень) | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 3782 | Вчора 07:14 |
| Українські канали закодують - ймовірно | Igor1031 | Загальний розділ! | 13 | 06.08.2020 09:48 |
| Українські мобільні оператори запустять 3G | arki | Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA | 92 | 27.08.2017 19:47 |
| Інші провайдери платного ТБ | funt3 | Провайдери платного ТБ | 7 | 19.09.2015 14:14 |