SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.07.2011, 23:01   #1
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Бертольо переніс операцію в Італію.

Аргентинський легіонер київського "Динамо" Факундо Бертольо переніс чергову операцію в Італії. Про це розповів генеральний директор "Динамо" Резо Чохонелідзе.

"Бертольо зараз знаходиться на реабілітації в Італіі.У нього проблема з сухожиллям. Нещодавно йому була зроблена операція, вшитий метал".

Факундо вже наступного тижня має повернутися до Києва для продовження відновлення.

Відзначимо, що в київському "Динамо" Бертольо стане другим футболістом, який гратиме з пластиною. У березні в руку на рік вшили пластину Артему Мілевському.
Старий 22.07.2011, 23:02   #2
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Воронін: "Динамо" пройде "Рубін"

Український легіонер московського "Динамо" Андрій Воронін дав свій прогноз на матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якому зіграють київське "Динамо" і казанський "Рубін".

"По-любому буду вболівати за киян, - цитує Вороніна "Сегодня". - Хочеться, щоб у Лізі чемпіонів було два українські клуби. Тим більше, в минулому сезоні "Динамо" пробитися туди не вдалося. Потрібно надолужувати. Буде нелегко, це однозначно . У "Рубіна" дуже сильний тренер, тренер-тактик. У нього дисциплінована, зіграна за багато років команда. Все вирішиться у протистоянні тактик. Але, вважаю, кияни все одно фаворити. Мій прогноз: 2:0 у Києві і 1:1 в Казані".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.07.2011, 23:03   #3
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Луганська "Зоря" обіграла "Олександрію" з рахунком 2:0 та отримала перші очки у турнірній таблиці.

Підопічні Анатолія Чанцева до домашньої гри з олександрійцями у новому сезоні двічі йшли з поля переможеними, тому у поєдинку із цьогорічним дебютантом вищого дивізіону луганчани прагнули реабілітуватися перед своїми уболівальниками.

З перших хвилин поєдинку футболісти "Зорі" захопили ініціативу. "Олександрія" виглядала дещо розгублено.

На 29-їй хвилині "Зоря" мала хороший шанс відкрити рахунок, але після удару Максима Білого ворота "Олександрії" врятувала перекладина.

Рівно через десять хвилин той же Білий мав ще одну гарну нагоду розпечатати нулі на табло, але м'яч пролетів у кількох сантиметрах від штанги.

А ось на доданих хвилинах першого тайму вже "Олександрія" втратила прекрасну нагоду повести у рахунку.

Наприкінці першої половини голкіпер луганчан Ігор Шуховцев припустився прикрої помилки: взяв м'яч в руки від свого гравця. Суддя призначив вільний удар для гостей. Але Таргамадзе, розстрілюючи ворота "Зорі" влучив у перекладину.

Але у другому таймі, який в принципі не вирізнявся високим темпом, футболісти порадували глядачів одразу двома забитими голами, причому протягом чотирьох хвилин.

Спочатку на 68-й хвилині відзначився Білий, який з-під захисника точно зумів відправити м'яч у дев'ятку воріт Паньківа.

А на 72-ій хвилині Силюк, перегравши захисників олександрійського клубу, подвоїв перевагу "Зорі".

2:0 - і "Зоря" здобуває першу перемогу у новому сезоні українського чемпіонату.

Українська прем'єр-ліга. 3-й тур

"Зоря" - "Олександрія" - 2:0

Білий, 68, Силюк, 72

"Зоря": Шуховцев, Лозинський, Коротецький (Мілько, 27), Тесак, Каменюка, Цакіч, Білий, Хомченовський, Ліпартія (Ярмаш, 90 +1), Маду (Силюк, 46), Лазарович

"Олександрія": Паньків, Сахневич, Чередниченко, Гітченко, Назаренко, Арурі, Довгий (Муховиков, 75), Ксьонз, Таргамадзе, Старенький (Салхі, 43) Шевченко (Давидов, 64)

Мілько, Лозинський, Хомченовський - Чередниченко, Довгий.
Старий 22.07.2011, 23:07   #4
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Кононов переконаний у перемогах Карпат

Керівництво "Карпат" докладає максимум зусиль, аби у кадровому питанні команди не було проблем.

Про це в інтерв'ю газеті "Команда" заявив наставник клубу Олег Кононов.

"Клубне керівництво докладає зусиль, щоб у нас в кадровому питанні все було в порядку. До речі, зараз в селекційній роботі ставку робимо на запрошення універсалів.

На питання, чи зможуть "Карпати" виконати поставлене завдання і вийти з групового турніру Ліги Європи, Кононов відповів: "Знаєте, я завжди дотримувався точки зору, що перед командою треба ставити максимальні цілі. В іншому випадку, навіщо тоді взагалі з'являтися на міжнародній арені? Переконаний, після першої перемоги ми заграєм ще краще".
Старий 22.07.2011, 23:36   #5
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Динамо розбило Оболонь 4-0 голи забили 2 Йдене,Хачеріді,Гусев.На черзі Рубін нехай готує вазелін.Слава Україні!!!
Старий 23.07.2011, 08:54   #6
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Моуріньо став
менеджером "Реала"

Головний тренер "Реала"
Жозе Моурінью отримав нову
посаду, посівши
місце менеджера клубу. Про це повідомляє офіційний
сайт іспанського гранда. Таким чином, організація
праці в "Королівському
клубі" буде такою ж, як і в
клубах Англії. Як зазначаться у заяві клубу,
таке рішення було прийнято
на раді директорів "Реала".
Старий 23.07.2011, 09:05   #7
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Арсенал купує Мату

Лондонський "Арсенал" хоче купити Хуана Мату із "Валенсії".

Якщо Сеск Фабрегас таки перейде у "Барселону", що дуже-дуже ймовірно, то Арсен Венгер зробить усе можливе, аби переманити Мату.

Трансферна вартість 23-річного іспанця складає 25 мільйонів євро, а його контракт з кажанами діє до літа 2014 року.

Відзначимо, що сам Мата, який нині захищає кольори молодіжної збірної Іспанії на чемпіонаті Європи, не горить бажанням міняти місце роботи. Але гроші можуть зіграти свою вагому роль.

У "Арсенала" крім того є конкурент. Раніше повідомлялося, що "Ліверпуль" готовий викласти за футболіста 22 мільйони фунтів стерлінгів.

В минулому сезоні Мата провів за "Валенсію" 43 матчі, в яких забив 9 м'ячів і віддав 18 гольових передач.
Старий 23.07.2011, 09:07   #8
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Iбрагімовіч "косить" під Каморанезі

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Нападник "Мілана" Златан Ібрагімовіч змінив стиль та зачіску. Тепер швед став дуже схожий на Мауро Каморанезі.

Італієць аргентинського походження, який з 2002 по 2010 рік виступав у "Ювентусі" має аналогічну зачіску, хвостик, вуса та борідку.

Що змусило Ібру копіювати екс-півзахисника "Юве" невідомо. Можливо, це на фарт - щоб виграти нарешті Лігу чемпіонів.
Старий 23.07.2011, 11:36   #9
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Дрогба з Челсі ще на рік

Нападаючий буде заробляти 120 тисяч фунтів на тиждень

Нападаючий "Челсі" та збірної Кот-Д’Івуару Дідье Дрогба продовжив контракт з лондонським клубом ще на рік. Угода 33-літнього футболіста з клубом розрахована до літа 2012-го року і згідно їй Дідье буде заробляти 120 тисяч фунтів на тиждень. Таким чином всі чутки про перехід форварда в "Марсель" так і залишились чутками.

Сам Дрогба прокоментував своє рішення залишитись у стані "аристократів":

"Ви прекрасно знаєте, як я відношусь до "Челсі". Я вже казав декілька років тому назад, що не піду з команди до закінчення мого контракту. Це буде мій восьмий сезон з "Челсі", та час проведений тут означає для мене дуже багато. Зараз я думаю тільки про те, щоб доказати, що я дійсно можу допомогти команді"
Старий 23.07.2011, 12:37   #10
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Молодий гравець "Барселони" переходить в "Челсі"

Молодий захисник "Барселони" Оріоль Ромеу став гравцем лондонського "Челсі".

Про трансфер гравця, котрий вважається одним з найбільш талановитих оборонців Європи, повідомляє сайт англійців.

Сума угоди та довжина терміну контракту поки що невідомі.

Наразі сам Ромеу виступає у складі збірної Іспанії на юніорській першості світу.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:31.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум