SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 27.07.2011, 14:38   #1
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Нікола Калинич вже в Дніпропетровську
Мабуть, Блекберн прийняв пропозицію від українського клубу.

Як повідомляє неофіційний сайт Дніпра, 23-річний форвард збірної Хорватії прилетів до Дніпропетровська. Нікола Калинич прибув з великим багажем особистих речей і від коментарів ввічливо відмовився.

Також повідомляється, що Дніпро все ще веде переговори з Блекберном. При цьому умови контракту футболіста вже погоджені.
Старий 27.07.2011, 14:41   #2
sacha
Передовик

Типово

Карпати підписали бразильця
Черговим новачком львівського клубу став Муріло Гомес Феррейра.

Офіційний сайт Карпат не розкриває деталі контракту з 21-річним центральним захисником, повідомляючи лише, що він взяв собі третій номер.

Муріло може зіграти не лише в центрі захисту, але і на правій бровці, а також в середині поля. Свою ігрову кар'єру починав в Корінтіансі, але згодом перейшов в Палмейрас, де грав за молодіжну команду. За рахунок високого зросту (189 сантиметрів, 84 кілограми) Муріло вдало діє на другому поверсі і нерідко забиває після стандартів
Старий 27.07.2011, 14:44   #3
sacha
Передовик

Типово

Фернандіньо підписав новий контракт з "Шахтарем"
Увечері 26 липня донецький "Шахтар" уклав новий контракт з одним з лідерів нашої команди Фернандіньо.

Бразильський півзахисник пов'язав свою футбольну біографію з Донецьком ще на 5 років.
Старий 27.07.2011, 16:54   #4
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Муріло: "Розпитував Дугласа Косту про Україну"

Бразильський новачок Карпат розповів про себе.
"Дуже радий, що приїхав в таку команду, як Карпати. Вже побачив матч проти Шахтаря, який мені дуже сподобався. Хочу зробити все, щоб допомогти команді добиватися успіхів", - заявив 21-річний захисник в інтерв'ю офіційному сайту львівського клубу.

"Дуже важливо для мене, що в команді грає три іспанця, два бразильця і один аргентинець. Я відчуваю себе, як вдома. У Палмейрасі теж грають два аргентинця, тому мовних проблем у мене не буде".

Муріло грав у молодіжній збірній з Дугласом Костою: "Я спілкувався з ним через Інтернет. Розпитував про Україну. Крім нього, знаю Вілліана, з яким грав у Корінтіансі. А Дентин був моїм сусідом у Бразилії. Тому інформацією я володію".

Нехай він і захисник, але захисник бразильський: "Так, я люблю атакувати і забивати голи. Іноді вдавалося забивати з гри, іноді після стандартів. Номінально я захисник, але куди ж без атаки?".
Старий 27.07.2011, 17:29   #5
sacha
Передовик

Типово

Фанати "Металіста" спалили плакат із зображенням Олійника

Фанати харківського "Металіста" спалили плакат з портретом Дениса Олійника, назвавши перехід півзахисника в "Дніпро" зрадою, а самого гравця - іудою, пише "Сегодня".

"Вчинок групки людей, явно розумово відсталих, не може відбивати позицію усіх харківських уболівальників, - заявив агент гравця Андрій Головаш. - Їм нема за що ображатися на Дениса, він завжди з душею грав за "Металіст". Його відхід був спровокований самим клубом. Такі витівки не виб'ють його з колії".
Старий 27.07.2011, 17:32   #6
sacha
Передовик

Типово

Агахова: Це мій останній сезон у "Шахтарі"

Нігерійський форвард "Шахтаря" Джуліус Агахова, який не потрапив в заявочний список "гірників" на сезон, проводить останній сезон в команді з Донецька.

"Це мій останній сезон в Донецьку. Контракт з "Шахтарем" у мене закінчується через дев'ять місяців, і я маю намір відпрацювати його до кінця. Як бачите, в основному складі місця мені не знаходиться, але я професіонал, і не опускаю рук - працюю на тренуваннях нарівні з усіма", - цитує футболіста championat.com.

За словами нігерійця, якого минулий сезон провів в оренді в "Севастополі", він знову готовий розглядати пропозиції, але тільки від клубів з високими завданнями.

"Грати, звичайно, хочеться, але якщо і йти, то обов'язково в хороший клуб, що ставить перед собою високі завдання. В Україні під таке визначення підходять хіба що "Металіст" або "Дніпро". "Динамо"? Думаю, це навряд чи. Але зараз у мене немає відповідних пропозицій і від закордонних клубів", - розповів Агахова.
Старий 27.07.2011, 17:36   #7
sacha
Передовик

Типово

Прем`єр-Ліга. Суддівські призначення на 4 тур

Прем`єр-Ліга

Суддівські призначення на 4 тур

29 липня

Оболонь - Зоря - Швецов (Одеса)

Волинь - Металіст - Лисенчук (Київ)

30 липня

Дніпро - Іллічівець - Мосейчук (Чернівці)

Олександрія - Таврія - Жуков (Донецьк)

Металург Д - Динамо - Шандор (Львів)

31 липня

Кривбас - Чорноморець - Жабченко (Сімферополь)

Карпати - Ворскла - Абдула (Харків)

Арсенал - Шахтар - Грисьо (Львів
Старий 27.07.2011, 17:41   #8
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Владислав ВАЩУК: «У таких іграх на полі потрібно випускати Шеву»
Екс-захисник «Динамо» про матч киян проти «Рубіна»

Екс-Гравець КИЇВСЬКОГО «Динамо» Владислав Ващук в інтерв'ю ексклюзивно сайту «ФУТБОЛ 24» поділівся Враження від Першої гри у 3-му кваліфікаційному раунді Лігі чемпіонів своєї колішньої команди проти казанського «Рубіна» (0:2).

- Учора, дере за все, мені не сподобався результат. Було не зрозуміло, Чому в «Динамо» Було два опорних півзахіснікі й Не було іншого Нападник, - каже Владислав. - Склалося Враження, Що «дінамівці» хотілі грата на контратаках, очікувалі, Що «Рубін» побіжіть уперед. Не знаю ... Я досі засмученій.

- Тобто, Юрій Сьомін зіграв Дуже Обережно?
- Думаю, так, надто Обережно.

- У двох голах винен Бадр Ель Кадурі чи уся лінія оборони?
- Причому тут Тільки Кадурі, винна уся лінія, особливо центральні захисники. Смороду НЕ злагоджено діялі. В цілому, уся оборона зіграла НЕ якісно. «Рубін» мало Що створів Біля воріт Шовковського. Альо якісь незрозумілі голоти, незрозумілій пенальті. Такий одінадцятіметровій не можна ставити.

- Президент «Динамо» Ігор Суркіс після гри заявивши, Що йо Футболісти не показали Бажання битися за результат. Погоджуєтеся з тім, Що «дінамівці» не продемонструвалі характер?
- Ні, не погоджусь. Хлопці старалися. Просто «Динамо» рідко на своєму ПОЛІ почінає гру з 0:1. Тому Зламал уся гра. А хлопці віклаліся на 100 відсотків. В деяки епізодах їм банально не таланів. Якби рахунок на початку БУВ 0:0, гра могла буті іншою. А Стосовно Бажання та характером, боротьба Була Дуже жорсткою, Якість гри «Динамо» Була достатності непоганою. Лише Не було гостроті в окремих діях.

- Перед грою Чимало фахівців говорили про ті, Що індівідуальна майстерність гравців «Динамо» вища, чім у «Рубіна». Сам матч спростував Цю тезу?
- Справа в тому, Що Завжди грає команда, а не індівідуальності. Так, за рівної гри віділяються особістості на ПОЛІ. Альо в Цій сітуації граль уся команда. «Рубін» злагоджено гравер в обороні, при потребі смороду вусі робілі через фол, троха нахабно діялі. Можливе, цього бракувалась нашим гравцям. Альо я вірю в ті, Що 2:0 Це галі не Вирок. Головне, в Казані забиті Перший гол, а там, можливості, и другий заб'ємо.

- Що для цього потрібно - віпустіті двох-трьох нападніків?
- Думаю, буде достатності двох нападніків. У таких іграх потрібно віпускаті Андрія Шевченка. Чому? У нього величезних Досвід, коли Шева на ПОЛІ, Це позначається в кращу сторону на грі Нашої команди.

- ЯКЩО перед грою в Кієві но Була невізначеність у тактіці на гру Курбана Бердієва, то на матч-відповідь можна впевнено Говорити про ті, Що «Рубін» гратіме від оборони?
- Не думаю, Бердієв - хитра людина. ВІН розуміє, Що «Динамо» Може побігті уперед. Казанці ж гратімуть у рідних стінах, при своїх уболівальніках. Смороду можут зіграті Як на контратаках, так и в атакуючій футбол. Схіляюся до думки, Що «Рубін» не відсіджуватіметься в обороні, а зіграє в атакуючій футбол. Казанці пресінгуватімуть на кожному клаптик поля, не даватімуть «Динамо» шансів Створити небезпеку.

- Як взагалі тепер оцініте Шансі обох команд на проходження в Наступний раунд Лігі чемпіонів?
- Не усе вірішено. Шансі 60 на 40 на Користь «Рубіна». Рахунок Тільки 2:0, Якби Було 3:0, то, звісно, ​​питання Було б практично вірішене. Тепер Багато Чого залежатіме від того, чи заб'є «Динамо» швидкий гол. А Раптен в киян в Казані буде таке ж везіння, Як в «Рубіна» у Кієві. «Рубін» ж практично нічого НЕ створів. Перший гол - Це помилка Діакате, Йому м'яч випадково в ногу поцілів, а епізод НЕ передбачав загострення. А епізод Із пенальті ... В Цій сітуації арбітр МІГ прізначіті одінадцятіметровій, а МІГ цього НЕ робіті. У домашніх стінах у такій сітуації не ставитися пенальті. Тож, «Рубін» нічім НЕ віділявся. «Динамо» граль на Перемоги, а казанці абі Тільки НЕ пропустити, граль на нічію. Альо ця тактика при щасливого збігу обставини принесла гостям Перемога.
Старий 27.07.2011, 18:17   #9
sacha
Передовик

Типово

Охоронець стадіону "Динамо" побив журналіста телеканалу "Футбол"

26 липня під час матчу Ліги чемпіонів між командами "Динамо" (Київ, Україна) та "Рубін" (Казань, Росія) охоронець стадіону перешкоджав роботі знімальної групи телеканалу "Футбол".

Про це повідомляє "Телекритика" з посиланням на журналістів, які були присутні при інциденті.

Охоронець спочатку штовхав і лаявся, а потім вдарив журналіста телеканалу Ігоря Бурбаса, який після матчу записував коментар із футболістом. Він мотивував свої дії тим, що у журналіста була акредитаційна картка не того формату.

На телеканалі "Телекритиці" підтвердили, що такий інцидент стався. Директор ТК "Футбол" Олександр Денисов зазначив, що на каналі зараз уважно вивчають причини інциденту і не виключають того, що звертатимуться із заявою до правоохоронних органів.
"Я просто шокований діями охоронця стадіону. Ігор дуже відомий журналіст, у нас ніколи не було проблем з акредитацією. Ми розберемося в ситуації і, можливо, звернемось із заявою до міліції", - сказав Олександр Денисов.

Востаннє редагував sacha: 27.07.2011 о 18:20.
sacha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 27.07.2011, 18:19   #10
sacha
Передовик

Типово

Ірландці вже у Львові і кажуть, що "Карпати" виграють

Суперник "Карпат" по третьому кваліфікаційному раунду Ліги Європи "Сент-Патрікс Атлетік" уже прилетів до Львова.

Дублінці прилетіли з добрим настроєм і не відмовлялися від спілкування.

Однак, судячи з їхніх прогнозів, у Львові їм нічого не світить. Зокрема, головний тренер Піт Махон спрогнозував результат завтрашнього поєдинку. На його думку, гра закінчиться перемогою "Карпат" з рахунком 2:0, пише ЗІК.

Схожа позиція і в футболістів з Дубліна. Вони розповіли про те, що бачили матч зелено-білих проти "Шахтаря": якщо "Карпати" гратимуть так само - то в ірландців, за їхніми ж словами, шансів нема.

Ускладниться ситуація для "Патс" тим, що команда не відчуватиме підтримки. За попередньою інформацією, до Львова мало прилетіти 50 фанатів, однак з командою не було жодного.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:54.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум