SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 28.07.2011, 13:37   #1
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Єрьоменко не зіграє з донецьким "Металургом"

Фінський півзахисник київського "Динамо" Роман Єрьоменко в матчі четвертого туру чемпіонату України проти донецького "​​Металурга" допомогти команді Юрія Сьоміна не зможе.

Футболіст у всіх матчах у новому сезоні відзначався жовтими картками, тому майбутню гру в Донецьку пропустить через дискваліфікацію, пише championat.com.

Матч "Металург" - "Динамо" в рамках четвертого туру чемпіонату України відбудеться у суботу, 30 липня.
Старий 28.07.2011, 13:45   #2
sacha
Передовик

Типово

Маркевич: "Волинь" може здивувати"

Луцька "Волинь" в будь-який момент може здивувати.

Таку думку клубному ТБ висловив наставник "Металіста" Мирон Маркевич, напередодні матчу проти команди Кварцяного.

"Я переглянув гру "Волині" в Дніпропетровську. Вважаю, що лучани здобули перемогу по грі. Могли перемогти й з більш переконливим рахунком. Думаю, що "Волинь" тактично переграла Дніпро", - сказав він.

"Ми вже переглянули власний матч проти "Волині" тримісячної давності, ще хлопцям покажемо деякі моменти. Це такий суперник, який в будь-який момент може здивувати. Гра в Дніпропетровську зайвий раз продемонструвала цей факт", - додав тренер харків'ян.
Старий 29.07.2011, 07:40   #3
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

РЖД планує викупити акції "Локомотива"

ВАТ РЖД планує викупити 9,09 відсотка акцій "Локомотива" у їх власника - Транскредитбанка, які той отримав у березні 2011-го року.

Про це повідомив президент компанії Володимир Якунін. Рішення пов'язане з тим, що ТКБ переходить під контроль групи ВТБ, а та збирається протягом трьох років довести свою частку в банку до 100 відсотків. У свою чергу, ВТБ володіє контрольним пакетом акцій (74 відсотки) іншого столичного клубу - "Динамо".

"За укладенням футбольного союзу один власник не може фінансувати кілька футбольних команд, тому акції підлягають викупу, - заявив Якунін. - Ми зараз думаємо, на яку структуру холдингу цей викуп повинен бути здійснений".

Раніше член правління ВТБ Катерина Петелина стверджувала, що група ВТБ "не планує якимось чином впливати на управління або брати участь в керівництві" Локомотивом ", в повній мірі зосередившись на роботі з ФК" Динамо ", а також зазначила, що" володіння такою незначною часткою акціонерного капіталу ФК "Локомотив" не суперечить статутам РФС і УЄФА ".
Старий 01.08.2011, 07:37   #4
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

Шукюров: "Знову засмутимо на своєму полі Росію"

Захисник збірної Азербайджану Махір Шукюров радий майбутній зустрічі зі збірною Росії в кваліфікації ЧС-2014.

"Дуже добре, що ще раз зіграємо зі збірною Росією. Після бакинської нічиї в минулому циклі, пішло багато чуток про можливе договірної грі. У нас з'явився хороший шанс довести, що все це були порожні домисли. Ми зробимо це після того, як знову на своєму полі засмутимо Росію ", - розповів Шукюров.
Старий 28.07.2011, 13:59   #5
sacha
Передовик

Типово

Через десять днів Алмейда повернеться у загальну групу

Захисник "Динамо" Леандро Алмейда через десять днів приступить до занять в загальній групі.

Про це сам гравець розповів після матчу з "Рубіном", пише dynamomania.com.
Старий 28.07.2011, 14:36   #6
sacha
Передовик

Типово

Вілліан: "Чому мене не викликають до збірної? Є одна проблема"

Гравця "Шахтаря" Вілліана не викликають до збірної Бразилії через певну проблему.

Про це заявив сам гравець, який за підсумками минулого сезону був визнаний найкращим гравцем чемпіонату України за версією прем'єр-ліги.

"Я дуже радий за своїх товаришів по "Шахтарю", яких викликають до збірної Бразилії. Значить, вони дійсно найкращі, а я продовжую багато працювати, адже теж мрію опинитися у складі пентакампеонів, як і будь-який бразилець. Вірю, що це коли-небудь відбудеться", - сказав він.

"Звичайно, тренер збірної Мано Менезес знає про мене, хоча особисто ми не знайомі. Втім, є одна проблема, чому мене не викликають до збірної, але про неї говорити б не хотілося", - цитує гравця championat.com.

Нагадаємо, з гравців "Шахтаря" в національну збірну Бразилії виклик по черзі отримували Фернандіньо, Жадсон і Дуглас Коста.
Старий 28.07.2011, 14:47   #7
sacha
Передовик

Типово

Євген Хачеріді святкує День народження!

28 липня 2011

У четвер Євген Хачеріді приймає привітання – захиснику «Динамо» виповнилися 24 роки. Прийнявши привітання від Інформаційного відділу «Динамо», Євген розповів, як збирається провести цей день:

- Увечері в нас тренування на базі, ми готуємося до виїзного матчу проти донецького «Металурга». Тому особливо святкувати нема коли. Можливо, після тренування повечеряємо в колі близьких, дозволю собі келих шампанського, але не більше. Із самого ранку мені дзвонять родичі, друзі, вітають близькі люди, багато хто присилає повідомлення, бажає здоров'я, удачі, успіхів.

Перед тренуванням, напевно, привітають тренери та партнери по команді, зазвичай усім іменинникам дарують футболку та м'яч із автографами. Якихось сюрпризів чи подарунків не очікую, коли мене запитують, що подарувати, завжди відповідаю: «нічого не треба». Щоправда, здивувала дівчина, яка вранці подарувала хороший ноутбук. Як у воду дивилася, адже в мене зовсім старий був. Мій День народження зазвичай припадає на розпал сезону, особливих урочистостей майже ніколи не організовую. Добре, що цього року гри немає.
Старий 28.07.2011, 16:48   #8
sacha
Передовик

Типово

Діакате цікавиться "Брест"?

Французький "Брест", який зайняв в останньій першості країни 16 місце, знаходиться в активному пошуку центрального захисника.

Серед кандидатів на посилення оборони spacefoot.com називає 31-річного Сільвена Маршаля з "Сент-Етьєна", 33-річного Жонатана Зебіна з "Брешії" та 27-річного сенегальця з київського "Динамо" Папе Діакате.

Джерело вважає, що зрештою "Брест" прийме рішення на користь Зебіна, який є вільним агентом, пише dynamo.kiev.ua.
Старий 28.07.2011, 17:09   #9
sacha
Передовик

Типово

На матч "Рубін" - "Динамо" вже продано більше 5 тисяч квитків

Після гостьової перемоги "Рубіна" над київським "Динамо" казанські вболівальники потягнулися до кас стадіону, щоб купити квитки на гру, яка відбудеться 3 серпня.

За інформацією "Советского спорту", до 15.30 четверга було продано більше 5 тисяч квитків (на матчах Ліги чемпіонів трибуни Центрального стадіону можуть вмістити близько 25 тисяч глядачів. - Прим).

Причому квитки на матч "Рубін" - "Динамо" (Київ) люди беруть значно охочіше, ніж на гру прем'єр-ліги "Рубін" - "Анжі".

Крім того, в бухгалтерію Центрального стадіону вже надійшли заявки на колективне відвідування матчу Ліги чемпіонів з прилеглих до Казані міст: Чебоксар, Іжевська, Йошкар-Оли, Ульяновська.

Нагадаємо, матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Рубін" - "Динамо" (Київ) відбудеться в Казані у середу, 3 серпня.
Старий 28.07.2011, 17:34   #10
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Перші матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи українські клуби проведуть вдома.

28 липня два українські клуби проведуть матчі третього відбіркового раунду Ліги Європи.

"КАРПАТИ" - "СЕНТ-ПАТРІКС" (Ірландія)

Львівські "Карпати" стартують в єврокампанії 2011/2012 домашнім матчем з ірландським клубом "Сент-Патрікс". Перша гра 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи почнеться о 19:15. Матч обслуговуватиме швед Мартін Стрембергссон.

На жаль, прямої трансляції цього матчу українські вболівальники не побачать - жоден з телеканалів не транслюватиме цей матч.

Настрій у львів'ян не з найкращих, оскільки в трьох стартових турах чемпіонату України "Карпати" набрали лише одне очко, забивши при цьому лише два голи.

Проте, наставник "Карпат" Олег Кононов заявив, що невдала серія може зіграти позитивну роль в мотивації його підопічних.

Єдина кадрова втрата у "Карпат" перед сьогоднішнім матчем - Олег Голодюк, який отримав травму перед грою з "Шахтарем".

Цікаво, що суперник "Карпат" взагалі не повинен був грати в Лізі Європи. Але оскільки клуб "Спортинг Фінгал" відмовився від участі в турнірі з фінансових причин, місце в цьому єврокубку від Ірландії дісталося "Сент-Патріксу".

У першому раунді кваліфікації Ліги Європи "Сент-Патрікс" здолав ісландський клуб ІБВ (2:1 за сумою двох матчів), а в другому - казахстанський "Шахтар". У Караганді ірландці програли з рахунком 1:2, а вдома взяли реванш 2:0.

"ВОРСКЛА" - "СЛАЙГО РОВЕРС" (ІРЛАНДІЯ)

Полтавська "Ворскла" в протистоянні з ірландським "Слайго Роверс" спробує зробити другий крок на шляху до групового турніру Ліги Європи.

У другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи полтавчани обіграли, нагадаємо, із загальним рахунком 5:0 "Гленторан" з Північної Ірландії.

"Слайго Роверс" є лідером чемпіонату Ірландії. Минулого року цей клуб став володарем Кубка країни. В "Слайго" грають 17 ірландців, три англійці і один камерунець - 35-річний Жозеф Ндо.

"Ворскла" здобула дві перемоги поспіль у чемпіонаті Україні, та й проблем зі складом у Миколи Павлова немає. Тому завдання на перший матч ставиться зробити якомога більший гандикап перед повторною грою.

Матч почнеться о 20:00, а судитиме його бригада арбітрів з Литви на чолі з Гедемінасом Мазейкою.

Дивіться пряму трансляцію матчу "Ворскла" - "Слайго Роверс" на каналі "Футбол".

Слідкуйте за розвитком подій в матчах українських команд у Лізі Європи в текстовій трансляції на sport.tochka.net!

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:25.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум