SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 30.07.2011, 09:14   #1
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Спортинг підписує таланту з Франції

Португальська Спортинг оголосив про підписання лівого захисника французького Гренобля Атіли Турана.
19-річний футболіст приєднався до лісабонці на правах вільного агента. Контракт Турана розрахований до 2016-го року, а сума відступних для всіх бажаючих придбати талановитого гравця складе 30 млн євро.

"Досить того, що за Спортинг в різний час виступали такі гравці, як Луїш Фігу, Кріштіану Роналду. До того ж цю команду тренує досить непоганий тренер, який добився певного успіху з Брагою", - заявив француз під час своєї презентації.
Старий 30.07.2011, 09:27   #2
sanela
Moderator

Вінницька обл.
Типово

Серхіо Агуеро: "Манчестер Сіті" - команда майбутнього "

Нападник збірної Аргентини Серхіо Агуеро продовжить кар'єру в "Манчестер Сіті".

Аргентинський нападаючий Серхіо Агуеро, який підписав контракт з "Манчестер Сіті", дав своє перше інтерв'ю як гравець англійського клубу.

З тих пір як у травні 23-річний нападник збірної Аргентини Серхіо Агуеро повідомив про своє рішення цього літа покинути "Атлетико", в запеклу боротьбу за футболіста вступили багато європейські гранди. Сам аргентинець, здавалося, все-таки хотів залишитися в Іспанії. Явним фаворитом у поєдинку за гравця вважали мадридський "Реал", однак "матрацників" аж ніяк не обрадувала перспектива відпустити одного зі своїх лідерів до табору принципового суперника.

У липні стартував розіграш найголовнішого турніру Латинської Америки - Copa America, під час якого футболіст міг ще раз подумати, порадитися зі своїми товаришами по національній збірній і вирішити для себе, де ж він збирається продовжити кар'єру. І, схоже, захиснику Пабло Сабалета, який виступає за "Манчестер Сіті" з 2008 року, все-таки вдалося переконати Агуеро стати його одноклубником.

"Я розмовляв з Сабалета, він обіцяв мені гарне майбутнє в" Сіті ", - сказав Кун у своєму першому офіційному інтерв'ю в якості" городянина ". - Він мені розповів про кожного з представників клубу, про те, як всі футболісти щасливі, граючи за цю команду, і тепер я з нетерпінням чекаю на зустріч з ними. Я попросив моїх агентів робити все можливе, щоб мій трансфер в "Манчестер Сіті" відбувся, тому що це дійсно дуже хороший клуб, та й я завжди хотів грати в англійській прем'єр-лізі ".

Карлос Тевес, замінити якого і покликаний Агуеро, висловив бажання покинути клуб, щоб бути ближче до своєї сім'ї - дружині і двом дочкам, які залишилися в Аргентині, проте Серхіо вважає, що сам з аналогічними проблемами в Англії не зіткнеться.

"Вони будуть жити зі мною, - сказав футболіст, маючи на увазі свою дружину Джанніні (дочка легендарного Дієго Марадони) і сина Бенхаміна. - До того ж до мене завжди будуть приходити мої друзі. Наприклад, в Англії також виступає мій приятель і товариш по аргентинської збірної Максі Родрігес. Я впевнений, що все буде добре, я буду грати і насолоджуватися життям ".

Безумовно, на рішення Агуеро перейти в "Манчестер Сіті" також вплинули амбіції клубу, який в майбутньому сезоні має намір боротися з "Юнайтед" за чемпіонство.

"Моїй відмінною рисою є те, що я борюся до смерті за кожен м'яч і залишаю на полі всі сили. Коли я щось роблю, зосереджений по максимуму, і не важливо, робота це з м'ячем або без м'яча, удар по воротах або просто пересування по полю. У кожній грі я викладаюся на всі сто ", - розповів Агуеро, який забив три голи в чотирьох зустрічах на невдалому для його команди домашньому Кубку Америки.

"По правді кажучи, я не думаю, що в мене виникнуть проблеми з адаптацією в новому колективі, - додав Агуеро, сума трансферу якого, за деякими даними, склала близько 45 мільйонів євро і затьмарила попередній трансферний рекорд клубу, що належав бразильській футболістові Робінью (по неофіційною інформацією, за нього було заплачено більше 40 мільйонів євро). - Я буду намагатися виконувати всі поставлені переді мною завдання, буду працювати так, як він скаже. Природно, він вже знає, як буде використовувати мене в своїй ігровій схемі ".

Агуеро, маючи за плечима великий досвід зустрічей його колишнього клубу "Атлетіко" з "Реалом", знає, що таке принциповий матч між командами з одного міста, тому він з нетерпінням чекає дербі з одвічним супротивником "Сіті" - "Манчестер Юнайтед". Перша сутичка між сусідами відбудеться вже 7 серпня на стадіоні "Уемблі" в рамках Суперкубка Англії, і Агуеро має всі шанси прийняти участь в цьому протистоянні.

"Дербі - це те, чого кожен вболівальник чекає з особливим трепетом. Мені дуже подобається бути частиною таких подій. Але в той же час необхідно пам'ятати, що в таких матчах, матчах підвищеної відповідальності, кожен футболіст повинен бути максимально зосереджений на грі", - підкреслив аргентинець.

Агуеро також зазначив, що контракт з "Сіті" він підписав, щоб боротися разом з командою за найбільші титули.

"Я бачив, як" Манчестер Сіті "переміг у минулому сезоні в Кубку Англії. Я думаю, що ми команда майбутнього, яка щороку буде боротися за нагороди вищої гідності".
Старий 30.07.2011, 09:37   #3
sanela
Moderator

Вінницька обл.
Типово

УЄФА пом'якшив покарання Моурінью

Сьогодні ввечері в швейцарському Ньоні була розглянута апеляція головного тренера "Реала" Жозе Моурінью. Також пройшли слухання сторін з приводу дискваліфікації португальця, за підсумками яких було прийнято рішення змінити міру покарання. Тепер 48-річний фахівець пропустить три найближчих матчі Ліги чемпіонів замість чотирьох, а ще два - умовно (замість одного), повідомляє офіційний сайт УЄФА. У травні дисциплінарний комітет ухвалив дискваліфікувати Моурінью на п'ять матчів (останній - умовно), за звинувачення на адресу арбітрів та самої організації в прихованій допомоги "Барселоні" під час півфінальних матчів турніру. Також на тренера було накладено штраф у розмірі 50 тисяч євро, який залишився незмінним.
Старий 30.07.2011, 14:42   #4
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

"Інтер" претендує на Бербатова

Нападник "Манчестер Юнайтед" Дімітар Бербатов входить до списку можливих придбань міланського "Інтера", повідомляє soccer.ru з посиланням на Itasportpress.

"Нерадзуррі" можуть цього літа продати Самуеля Ето'О і Дієего Міліто і в зв'язку з цим звернули увагу на 30-річного форварда манкуніанського клубу.

Нагадаємо, що в останньому сезоні Бербатов провів за "МЮ" в Прем'єр-лізі 32 матчі, в яких забив 21 гол.
Старий 30.07.2011, 14:44   #5
sacha
Передовик

Типово

Кварцяний: Шарпару телефонували і погрожували з Харкова

Гравцю "Волині" Шарпару погрожували, якщо він буде грати у матчі 4 туру з "Металістом" (3:0).

Про це після гри заявив головний тренер "Волині" ВІталій Кварцяний.

"Після такої гри складно розмовляти, дотримуватися коректності... Гра створюється до гри. Тренери створюють план на гру, пишуть склад, планують хто і як гратиме. Але у нас стався прецедент, якого ніхто не чекав і взагалі в Україні не бачив.

Учора до мене підійшов Шарпар, і каже: "Я грати не буду". Я запитав його, чому. "Мені зателефонували з Харкова, погрожували, сказали, що якщо я вийду грати, то... там ще три роки контракт і мені буде дуже погано".

Що йому там зроблять, я не знаю, але, коротше, погрожували. Потім ми з ним поговорили, з президентом поговорили, і його зобов'язали, і він сказав: "Добре, я гратиму". Потім знову "не буду". Я телефоную вдень, кажу, що готую склад. Він: "Що ви мені телефонуєте, я грати не буду". Я знову звернувся до своїх колег і мені сказали, що він грати не буде", - цитує тренера офіційний сайт "Металіста".
Старий 30.07.2011, 14:47   #6
sacha
Передовик

Типово

"Трезеге відмовив "Ніцці

"Ніцца" намагалася купити 33-річного французького нападника Давіда Трезеге, який нині є вільним агентом, проте той дав зрозуміти, що має намір продовжити кар'єру в Італії або Іспанії.

Про це повідомив президент французького клубу Жан-П`єр Рівер.

Минулий сезон Трезеге провів за "Еркулес", у складі якого він взяв участь в 31 матчі чемпіонату Іспанії і забив 12 голів.
Старий 30.07.2011, 15:36   #7
sacha
Передовик

Типово

Блохін може викликати у збірну Папа Гуйе

Головний тренер збірної України Олег Блохін не виключає можливості виклику до команди сенегальця Папа Гуйе, який приймає українське громадянство.

Про це Блохін розповів в інтерв`ю газеті "Команда".

Нагадаємо, що на підготовку до товариської гри зі Швецією Блохін вже викликав гравця "Металіста" Едмара.
Старий 30.07.2011, 15:38   #8
sacha
Передовик

Типово

Калініч обійдеться "Дніпру" в 7,4 мільйонів євро

Трансферна вартість форварда "Блекберна" і національної збірної Хорватії Ніколи Калініча в дніпропетровський "Дніпро" складе 7,4 мільйонів євро.

Про це повідомляє хорватський ресурс index.hr.

Сторонам залишилося врегулювати останні формальності, пише ua-football.com.
Старий 30.07.2011, 18:36   #9
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Хацкевич: "Мілевський не відбував номер, а грав на команду"

Старший тренер динамівської молодіжки прокоментував довгоочікувану перемогу своїх підопічних.
"Гра у нас складалася, з неї ніхто не випадав, і все виконували те, про що ми домовлялися, тому когось змінювати раніше кінця другого тайму не бачив сенсу. Все і так йшло чудово. Мілевський додав впевненості і мощі попереду, добре чіплявся за м'яч, що від нього і вимагалося. Артем вийшов на поле не відбувати номер, а грати, і він грав на команду ", - сказав Олександр Хацкевич в інтерв'ю офіційному сайту Динамо.

"Що стосується дебюту Хлєбас на останніх хвилинах, він міг вийти в стартовому складі сьогодні, якби не проспав. Довелося ставити Мілевського. Молодому хлопцеві потрібно задуматися, що його не можуть чекати 20 осіб перед виїздом в аеропорт. Ну, нічого страшного. Радує, що Влад Калитвинцев повністю оправився від травми, дай Бог, щоб він додавав з кожним матчем. Він не тільки хороший попереду, але і відпрацьовує в захисті. Думаю, він стане в нагоді для першої команди ".

Це перша перемога молодіжної команди Динамо з березня (!): "Будь-яка серія закінчується, і вдала, і невдала. Хочу привітати хлопців. Давайте порадіємо разом з нашими справжніми вболівальниками. Потрібно вірити в команду і бути разом з нею до кінця".
Старий 30.07.2011, 18:41   #10
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Рауль розглядає
варіант з переходом
в "Малагу"

Нападник Рауль може повернутися в іспанський
чемпіонат.

34-річний футболіст, який
перейшов торік із "Реала" в "Шальке", потрапив в сферу інтересів "Малаги",
повідомляє Sport. За інформацією іспанської
газети, Рауль вже
обговорював можливий
перехід з тренером "Малаги" Мануелем Пеллегріні і спортивним директором клубу своїм колишнім партнером по "Реалу" Фернандо Йерро. Нападник також входить в сферу інтересів "Анжі" і
"Блекберна"

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:24.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум