SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 11.08.2011, 15:01   #1
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

На "Арсенал" - "Динамо" можна сходити за 50 гривень

У касах стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського (вул. Грушевського, 3) усі охочі можуть придбати квитки на матч 6-го туру Епіцентр-Чемпіонат України 2011/2012 рр.., в якому "Динамо" в рамках столичного дербі зіграє з "Арсеналом".

У касах стадіону пропонуються квитки вартістю 50 і 100 гривень, залежно від обраного сектора, пише сайт "Динамо".

Оскільки "Динамо" виступатиме в якості гостей, сезонні клубні абонементи даний матч недійсні.

Нагадаємо, що поєдинок "Арсенал" - "Динамо" відбудеться в суботу, 13-го серпня. Початок о 18.00.
Старий 11.08.2011, 15:02   #2
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Едмар: "Перший матч у збірній запам'ятається на все життя"

Дебютант збірної України - про вчорашньому матчі зі шведами.
"Дуже приємно було виходити на поле. Перший матч у збірній запам'ятається на все життя, тим більше в Харкові, де я живу і граю. Тут завжди вболівають за своїх на високому рівні. Підтримка уболівальників, звичайно ж, відчувалася. Постараюсь виправдати їхню довіру і в наступних іграх ", - сказав натуралізований бразилець.

"Спасибі Олегу Блохіну за довіру. Всі хлопці старалися, але пропустили нелогічний гол. Це був товариський матч, з якого потрібно робити висновки перед Євро-2012".
Старий 11.08.2011, 15:25   #3
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Старт Прімери знаходиться під загрозою зриву

Старт чемпіонату Іспанії, який повинен початися 20 серпня, перебуває під великим питанням.

11 серпня Союз гравців двох вищих дивізіонів оголосив страйк, передає AS.

Мова йде про два перші ігрові дні турніру. Футболісти вимагають підписання колективної угоди між спілкою футболістів і Прімерою.

Зазначимо, що схожа ситуація і в Італії, минулий сезон серії А відбувся і зовсім без подібного документа.

"Ми прийняли рішення оголосити страйк. Чемпіонат не почнеться до тих пір, поки не буде підписано колективну угоду", - цитує главу Союзу футболістів Іспанії sport-express.ru.
Старий 11.08.2011, 15:31   #4
genych
Передовик

Рівненська обл.
Типово

Роман НОЙШТЕДТЕР: «Волів би збірну Україну»
Півзахисник менхенгладбахської «Боруссії» - про можливість грати за збірну Україну

Одним з героїв стартував у минулий уїк-енд чемпіонату Німеччини став Роман Нойштедтер - син колишнього гравця «Зеніту» Петра Нойштедтера. Менхенгладбахська «Боруссія», в основному складі якої Роман грає з минулого року, піднесла сюрприз, вигравши в гостях у «Баварії», а Нойштедтер був одним з кращих на полі.

23-річний Нойштедтер перейшов в «Боруссію» з «Майнца», де працював його батько, в липні 2009-го. На його рахунку 28 матчів і один забитий м'яч у бундеслізі. Три матчі уродженець Дніпропетров ска зіграв за юнацькі збірні Німеччини.

- Роман, про таке старті в чемпіонаті можна тільки мріяти?
- Так, старт сезону нам вдався. Ми пройшли стадію в Кубку Німеччини, зараз перемогли в Мюнхені. Сила «Баварії» всім відома, але ми використали свої шанси і заслужено відвозимо три очки.

- Своєю грою на «Альянц-Арені» задоволені?
- Загалом так. Проти «Баварії» грати завжди непросто, тим більше в її складі вийшли на поле відразу три центральних півзахисника і у нас з моїм партнером в центрі поля Хаварден Нортвельдом утворилося багато роботи. Спочатку не все виходило, були і в мене неточності, особливо при переході в атаку, але в другому таймі ми заспокоїлись, додали в грі і забили дуже важливий гол.

- Минулий сезон для вашої команди вийшов непростим, майже весь час боролися за виживання, багато хто вважав вас вже командою другої бундесліги, але «Боруссія» зуміла врятуватися. Судячи по старту нинішнього сезону, тепер клуб з Менхенгладбаха здатний на більше?
- Ну в тому сезоні ми теж почали непогано, на старті набрали чотири очки в двох іграх, але потім дей ствительно провалилися на дно таблиці і важко звідти вибиралися. Втім, у другому колі грали непогано, виграли у Дортмунда, у «Ганновера», так що довели всім, що здатні на більше. Але судячи по грі в Мюнхені, у нас залишилися проблеми, над якими потрібно попрацювати.

- У минулому сезоні ви закріпилися в основному складі і, на думку фахівців і навіть на думку вимогливого батька, прогресували. Чи зможете продовжити в тому ж дусі і в цьому сезоні? Є ще резерви для росту?
- Так, звичайно. Мені приємна така оцінка з боку батька і інших фахівців, але і критики в тому сезоні я заслужив чимало. Втім, це теж досвід. Як каже мій агент, якщо тебе критикують - це навіть добре. Це доводить, що в тебе вірять, що ти можеш грати краще, і змушує більше працювати.

- Як складаються справи у вашого молодшого брата Данила? Адже він теж грає у футбол?

- Він дуже талановитий. Грав у юнацьких командах, зараз переїхав до голландський Енсхеде, де теж буде грати за місцеву «молодіжку». Сподіваюся, він у футболі перевершить і мене, і батька. У Данила є все, щоб стати хорошим футболістом. Зараз він грає сильніше, ніж я в його віці. А ми з батьком, звичайно, йому допоможемо своїми порадами.

- До ваших порад брат прислухається?
- Поки так. Найголовніше, що він отримує задоволення від футболу і з кожним роком прогресує.

- А кого він слухає більше - вас чи батька?

- Мене (сміється).

- Ваш батько багато грав і в Росії, і в Казахстані, і на Україну. Не хотіли б пограти за якусь з цих збірних?
- Батько провів кілька матчів за збірну Казахстану, я ж народився на Україні, і з Казахстаном мене мало що пов'язує. У мене є український паспорт, але якихось пропозицій звідти поки не було. Хоча якщо вибирати, я б, звичайно, вважав за краще українську.

- А з клубів країн колишнього СРСР були якісь пропозиції?
- Ще не було, до того ж у мене контракт з «Боруссією» і мене тут все влаштовує. У нас дуже хороший тренер, хороша команда, і тут у мене все в порядку.

Нейштедтер-старший не заграв в «Зеніті» через боязкість

Петро НЕйштедтер в різні роки виступав за «Зеніт», ЦСКА, смоленську «Іскру», дніпропетровський «Дніпро», «Таврію», «Кайрат», Владикавказький «Спартак». Згодом перебрався до Німеччини, виступав за «Хемніцер» і «Карлсруе», а з 1994 року влаштувався в «Майнці». Кар'єру Нойштедтер-старший завершив у 2004-му, до минулого року працював тренером любительської команди свого клубу.

У дублюючому складі «Зеніту» Нейштедтер виступав два сезони (1983-1984), зігравши за цей час 54 матчі. На початку 1985-го захисника запросили в алматинський «Кайрат».

«У дубль« Зеніта »Петра взяли з пітерського спортивного інтернату, - згадує тренер зенітовского дубля тієї пори Михайло Лохів. - Зараз, якщо я не помиляюся, він називається УОР-1. Коли в 1982 році я очолив дубль, 16-річний гравець вже був у мене на прикметі. Нойштедтер виділявся зростанням і потужністю. Єдиним його недоліком була боязкість. Вже дуже скромним виявився цей хлопець, хоч і добре атлетично складеним. Після дубля він отримав пропозицію з «Кайрата», де у Петра крім усього іншого були історичні корені. Саме тому в «основі» «Зеніту» він і не заграв ».
Старий 11.08.2011, 15:35   #5
genych
Передовик

Рівненська обл.
Типово

Дніпро знайшов центрального захисника
Уругвайський вундеркінд може опинитися в команді Хуанде Рамоса

Захисник «Насьональ» з Монтевідео Себастьян Коатес найближчим часом підпише контракт з «Дніпром», про це повідомляє ряд уругвайських ЗМІ. 20-річний футболіст встиг зарекомендувати себе не тільки в клубі, але і в національній збірній Уругваю, де вважається основним захисником. Вартість Коатеса оцінюється в 2.5 мільйона євро.

Себастьян володіє значним зростанням, як для центрального захисника (196 см), відмінно грає на другому поверсі і має прекрасний перший пас. У «Дніпрі» уругваєць буде отримувати зарплату в п'ять разів більше, ніж була у нього в «Насьональ».
Старий 11.08.2011, 19:04   #6
genych
Передовик

Рівненська обл.
Типово

Ракицький: "Сподіваюся, що Блохін мене зрозумів"

Захисник донецького Шахтаря Ярослав Ракицький розповів про стан свого здоров'я, а також поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку з Дніпром.
- Ярославе, як твоє здоров'я? Чи можна тобі сьогодні-завтра приступати до тренувань?

- В принципі, це залежить від мого самопочуття і рішення доктора. Думаю, що буду починати потихеньку тренуватися, оскільки зараз відчуваю себе краще. Ну а далі вже все вирішить тренер - грати мені чи не грати.

- Скажи, чи не образливо тобі, що не зміг допомогти національній збірній?

- Звичайно, я хотів зіграти. Але я відчував дискомфорт у коліні. Якби я вчора зіграв і, не дай Бог, посилив ці відчуття - міг би і серйозно вилетіти! Вважаю, що зробив правильний вибір. Пояснив це головному тренеру збірної і сподіваюся, що він зрозумів.

- Попереду гра з Дніпром. Останній матч на Дніпро-Арені вийшов дуже напруженим, з картками і вилученнями. Відрізняються чимось гри з Дніпром для вас?

- Дніпро - хороша команда, завжди намагається показувати хороший футбол. Ось навіть коли ми зустрічалися на Донбас Арені в чемпіонаті - 0:0 зіграли! У них були моменти, вони могли забивати, потім ми могли ... Дніпро з кожним роком зростає, а тренер купує нових гравців. Так що подивимося, як буде.

- Зараз тільки й розмов про те, що Дніпро купив з Блекберна Калинича. Крім того, адже там є раззабівавшійся Антонов, є Олійник, Матеус, є знайомий тобі з молодіжної збірної Зозуля ... Когось конкретно як захисник вирізняєш для себе?

- А я можу тільки Селезньова виділити! Женя за них забивав, був досить грізною силою попереду. Антонов? Хороший футболіст. Але моє завдання - не допустити, щоб вони забили нам гол. Якщо буду грати з кимось у парі - ми будемо це робити!
Старий 11.08.2011, 21:03   #7
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Гравець збірної Хорватії наступні чотири роки проведе в Дніпропетровську.

Дніпропетровський "Дніпро" підписав контракт з форвардом збірної Хорватії і вже колишнім гравцем "Блекберн Роверс" Ніколою Калінічем.

Сума трансферу становила приблизно €6 млн. Контракт 23-річного Калініча розрахований на чотири роки і в "Дніпрі" він стане одним з найвисокооплачуваних футболістів.

Калініч став вже сьомим за рахунком новачком "Дніпра", придбаним в літнє міжсезоння. Раніше контракти з дніпропетровцями підписали Дерек Боатенг ("Хетафе"), Денис Кулаков ("Ворскла"), Денис Олійник ("Металіст"), Роман Зозуля ("Динамо"), Олексій Антонов ("Іллічівець") і Ерік Матуку ("Генк ").

У "Дніпрі" Калинич виступатиме під дев'ятим номером.

У чемпіонаті Україні зараз "Дніпро" посідає лише сьоме місце, набравши після п'яти турів вісім очок.
Старий 11.08.2011, 21:04   #8
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Форвард "Чезени" всю ніч пив і гуляв у барі.

Головний тренер збірної Румунії Віктор Піцурке довічно відсторонив футболістів Адріана Муту і Габріеля Тамаша від ігор за національну команду.

Таке рішення 55-річний фахівець прийняв після того, як Муту і Тамаш перед товариським матчем з Сан-Марино (1:0) провели всю ніч в барі, розпиваючи алкогольні напої.

"Шкода, але в нашій збірній діють дуже суворі правила, і вони повинні були знати про це", - прокоментував своє рішення Піцурке. Сам футболіст заявив, що "розуміє рішення тренера".

Адріан Муту не вперше потрапляє у халепу. У 2004 році, виступаючи за лондонський "Челсі", Муту був викритий у вживанні кокаїну, за що був вигнаний з клубу. Його тоді зобов'язали виплатити команді компенсацію в розмірі €17,2 млн.

У січні 2010 року футболіст був дискваліфікований на дев'ять місяців італійським клубом "Фіорентина" після того, як не пройшов допінг-тест.

Коли в жовтні Адріан Муту відбув дискваліфікацію, він був втягнутий в бійку в барі. Взимку "Фіорентина" прийняла рішення попрощатися з гравцем.

Минулого місяця Муту перейшов у скромний італійський клуб "Чезена", в якому заявили, що "він прийшов, щоб подавати приклад і допомогти прогресу команди".
Старий 11.08.2011, 21:22   #9
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Ето’О: За такі гроші хоч в Анжі, хоч на сонце

Нападник міланського «Інтера» Самюель Ето'О, який близький до переходу до махачкалінський «Анжі», зізнався, що навіть не уявлення немає, в якому клубі він має грати.

«Я радий перейти в такий щедрий клуб. Однак я навіть не уявляю, куди я їду. Китай? Айдахо? Якщо бути чесним, то мені все одно. За ті гроші, що пропонує мені керівництво «Анжі», я готовий летіти хоч на сонце», - сказав Ето'О.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.08.2011, 21:49   #10
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Касільяс підтримує страйк

Голкіпер "Реала" і збірної Іспанії Ікер Касільяс підтримав ініціативу президента асоціації іспанських футболістів (AFE) Луїса Рубіалеса, який заявив, що гравці двох вищих дивізіонів Іспанії бойкотуватимуть матчі перших двох турів нового сезону, якщо колективний договір між лігою та союзом гравців не буде підписаний.

"Поки не буде укладено нову угоду, футболу теж не буде. Я думаю, що ми повинні проявити солідарність з тими людьми, з якими повелися погано. Луїс Рубіалес представляє наші інтереси. Я можу сказати точно, ми не будемо грати. Якщо угода буде підписана, то матчі у Примері і Сегунді відбудуться. Але на сьогоднішній момент сказати щось конкретне складно", - цитує Касільяса Marca
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:35.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум