![]() |
|
|
#991 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Великий вечір боксу від компанії братів Кличків K2 Promotions відбувся 8 жовтня у заміському комплексі «Equides Club» в селі Лісники Київської області.
У головному бою вечора інтернаціональний чемпіон за версією WBO в легкій вазі Денис Берінчик (14–0, 8 КО) вдало провів 4-й захист свого пояса. Його суперником був румунський боксер Віорел Сіміон (22–4, 9 KO). Денис традиційно порадував публіку яскравим виходом на ринг. На цей раз це був навіть не вихід, а приліт повітрям в образі Супермена! Берінчик весь бій володів перевагою, часто проводячи комбінації. Денис швидше рухався та потужно пробивав. У кінцівках 6-го і 7-го раундів суддя відкривав рахунок для Сіміона. Перемога українця сумнівів не викликала. Кут румунського боксера відмовився від продовження бою перед початком 8-го раунду. Рефері зафіксував 14-ту перемогу Берінчика на профі-рингу! Денис Берінчик після поєдинку розповів: «Цей бій склався добре. Були деякі помилки, і є над чим працювати. Йдемо правильним шляхом. До вершин, до найвищих досягнень. Хочу боксувати в бою-елімінаторі та потім поборотися за титул чемпіона світу». У боях андеркарду перемоги здобули відомі українські боксери Макс Бурсак і Василь Чоботар. Колишній претендент на чемпіонський пояс в суперсередній вазі Макс Бурсак (37–6–2, 16 КО) одноголосним рішенням суддів переміг Дмитра Семерніна (14–7–1, 8 КО). Після 8 раундів всі судді віддали перемогу лідеру. Проспект легкої ваги Василь Чоботар (6–0, 2 КО) роздільним рішенням суддів переміг Олександра Абрамяна (4–1, 2 KO). Двоє суддів у 8-раундовому бою віддали перевагу Василю, а один дав нічию: 79–73, 76–76, 78–74. Відео бою: Денис Берінчик (Україна) – Віорел Сіміон (Румунія) – TKO 7/10 |
|
|
|
|
|
#992 |
|
Moderator
|
Голова промоутерської компанії K2 Promotions Олександр Красюк розповів в ефірі MEGOGO, що збирається співпрацювати з чемпіоном світу в любителях Олександром Хижняком, який незабаром перейде в професіонали:
«Нові імена в профі? Ми тримаємо руку на пульсі щодо аматорської збірної України. Там є декілька талановитих боксерів. Про одного я вже кілька років говорю. Це мій улюблений боксер серед олімпійців Олександр Хижняк. Якщо Олімпійські ігри відбудуться, то ми готові почекати. Якщо ж їх не буде, то будемо запрошувати Хижняка в професіонали». Олександр Хижняк є чемпіоном світу та Європи 2017 року, переможцем Європейських ігор 2019. |
|
|
|
|
|
#993 |
|
Moderator
|
За інформацією ЗМІ, третій бій між Тайсоном Ф'юрі і Деонтеєм Вайлдером за пояс WBC суперважкої ваги скасований і не відбудеться.
Вайлдер програв Ф'юрі, проте в контракті був пункт про реванш. Деонтей скористався право реваншу, проте нібито рамки по часу проведення вже вийшли і поєдинку не буде. Правда, сторона Вайлдера це заперечує. Шеллі Фінкель, один з промоутерів боксера, заявив, що бій відбудеться в грудні. «Все це неправда, що пишуть про скасування. Бій відбудеться в грудні», - сказав Фінкель. Точної дати і місця проведення бою все ще немає. Сам Ф'юрі націлений на поєдинок з Ентоні Джошуа за об'єднання поясів суперважкої ваги. |
|
|
|
|
|
#994 |
|
Moderator
|
Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBC Девін Хейні оцінив ймовірність проведення бою проти Василя Ломаченка:
«Якщо чесно, я вважаю, що Ломаченко готовий битися, але я не думаю, що цього хоче його команда. Вони вважають, що це не в його інтересах. Але він - справжній чемпіон. Він довів, що готовий зустрічатися з найкращими. Я не знаю, як ESPN і DAZN домовлятимуться про цей бій. Не хочу сказати щось таке, що негативно вплине на організацію бою. Тому що я говорю одне, а потім це перебріхують». 17 жовтня Ломаченко проведе бій проти Теофімо Лопеса. |
|
|
|
|
|
#995 |
|
Moderator
|
Відомий український боксер у надважкій вазі Владислав Сіренко поділився очікуваннями від бою між Василем Ломаченком та Теофімо Лопесом, який відбудеться 17 жовтня:
«Не думаю, що Лопес - найсильніший суперник у кар'єрі Ломаченка. У Василя блискуча кар'єра, як в любительському боксі, так і в професійному. Він зустрічався з більш серйозними суперниками. Це моя суб'єктивна думка. Думаю, що треш-ток тільки підбурив нашого чемпіона. Лопесу вже нічого стверджувати. Тому він і говорить про вік. Мені здається, Теофімо почне дуже активно першу частину бою. Скажімо так, спробує застати Василя зненацька. Але у нього це не вийде і буде черговий «no mas» або зупинка бою в пізніх раундах». |
|
|
|
|
|
#996 |
|
Moderator
|
Болгарський боксер Кубрат Пулєв розповів про те, що підписав контракт на бій з Ентоні Джошуа і незабаром варто чекати офіційного оголошення від промоутерів.
«Контракт підписаний. Бій Джошуа - Пулєв відбудеться 12-го грудня в Лондоні. Це точно. Місце і дата проведення вже не зміняться, обидва боксери підписали контракт», - заявив Пулєв. Кубрат є обов'язковим претендентом на пояс IBF. |
|
|
|
|
|
#997 |
|
Moderator
|
Чемпіон світу за версіями WBC Franchise, WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко та офіційний претендент на титул WBO у хевівейті Олександр Усик привітали захисників України зі святом.
«Вітаємо з днем захисника України! Це свято героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за неї! Це свято всіх, хто любить і захищає Україну. Ми всією душею і сердцем за тебе!» - написано на офіційній сторінці боксерів. |
|
|
|
|
|
#998 |
|
Moderator
|
Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Микола Валуєв поділився очікуваннями від поєдинку між володарем поясів WBA, WBO і WBC Василем Ломаченком та чемпіоном світу за версією IBF у легкому дивізіоні Теофімо Лопесом.
«Це буде бій року. Думаю, що обидва пройдуть всю дистанцію і все вирішиться за очками, винести Лопеса складно. У Василя і Теофімо відмінна мотивація, американець навіть відчайдушний. Але знаючи Ломаченка, він його переб'є. Можу сказати, що їхній бій схожий на зустріч Хабіба з Конором. На стороні Ломаченка різноманітність, досвід і вміння перемагати в чемпіонських раундах. Також феноменальна працездатність, просто феноменальна. Лопес же відрізняється молодістю, непоганими швидкісними якостями і, повторюся, відчайдушністю. Але відкритість може зіграти з американцем в мінус», - сказав Валуєв. Нагадаємо, бій між Лопесом та Ломаченком відбудеться 17 жовтня в Лас-Вегасі. |
|
|
|
|
|
#999 |
|
Moderator
|
Великий вечір боксу за участю знаменитого українського боксера відбудеться в ніч з 17 на 18 жовтня у Лас-Вегасі.
У поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі зійдуться чемпіон світу WBC (франчайзинговий), WBA Super, WBO Василь Ломаченко (14–1, 10 КО) та володар поясу IBF Теофімо Лопес зі США (15–0, 13 КО). |
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 29.04.2015
Дописи: 12
Ukraine
Мій ресівер: openbox s1
|
Великий вечір боксу за участю українського боксера відбувся в ніч з 17 на 18 жовтня у Лас-Вегасі.
У поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Василь Ломаченко програв американцю Теофімо Лопеса. Боксували всі 12 раундів. Рішення суддів - 116:112, 117:109, 117:109. Одноголосним рішенням суддів перемогу здобув Теофімо Лопес, який таким чином завоював чемпіонські пояси за версіями WBC Franchise, WBA Super, WBO та IBF. Востаннє редагував jurag0: 18.10.2020 о 13:09. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|