![]() |
|
|
#1021 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Чохонелідзе: "Матчі повинні починатися у зручний для вболівальників час"
Матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи повинні починатися у зручний для уболівальників час. Таку думку висловив генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонелідзе, коментуючи рішення Верховної Ради України відмовитися від переходу на зимовий час. Відзначимо, що тепер єврокубкові поєдинки Ліги чемпіонів та Ліги Європи, заплановані на другу половину осені і зиму, будуть починатися на годину пізніше, оскільки Європа, як це було завжди раніше, перейде на зимовий час, перевівши стрілки годинника на одну годину назад. Іншими словами, починаючи з кінця жовтня, матчі Ліги чемпіонів будуть починатися о 22:45 за київським часом, а поєдинки Ліги Європи - о 21:05 і 23:05. "Якщо ви відправляєтеся на прем'єру в оперу, вам навряд чи захочеться повертатися після неї додому на ніч дивлячись. Те ж стосується і футболу: ігри повинні починатися у зручний для вболівальників час, щоб після фінального свистка вони мали можливість поїхати додому на громадському транспорті", - сказав він. "Цілком припускаю, що на жовтневій зустрічі представників провідних клубів Старого Світу, де ми з ініціативи УЄФА знову обговоримо актуальні питання, які пов'язані з єврокубковими турнірами, рішення Верховної Ради стане предметом обговорення. При цьому не треба вигадувати велосипед: у Росії матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи давно граються в більш ранній час, ніж в інших країнах - виходячи з клімату та часового пояса", - цитує Чохонолідзе sport-express.ua.
|
|
|
|
#1022 |
|
Передовик
|
Прем'єр-ліга. "Волинь" прийме "Карпати" 1-го жовтня. Дати та початок матчів 12 і 13 турів
Дирекція Прем'єр-ліги затвердила дати проведення матчів 12 та 13 турів чемпіонату України відносно базового дня туру. Водночас клуби-господарі поля - час початку матчів, пише прес-служба ПЛ. 12 тур 30 вересня (п'ятниця) "Дніпро" - "Олександрія" 19:00 1 жовтня (субота) "Кривбас" - "Оболонь" 17:30 "Чорноморець" - "Таврія" 19:00 "Волинь" - "Карпати" 19:30 2 жовтня (неділя) "Іллічівець" - "Металіст" 13:30 "Шахтар" - "Зоря" 16:00 "Ворскла" - "Динамо" 18:30 "Арсенал" - "Металург" 19:30 13 тур 14 жовтня (п'ятниця) "Олександрія" - "Іллічівець" 17:00 "Зоря" - "Ворскла" 19:15 15 жовтня (субота) "Таврія" - "Шахтар" 17:00 "Металіст" - "Чорноморець" 19:30 16 жовтня (неділя) "Металург" - "Кривбас" 13:30 "Карпати" - "Арсенал" 16:00 "Оболонь" - "Дніпро" 18:30 "Динамо" - "Волинь" 19:30
|
|
|
|
#1023 |
|
Передовик
|
Звільнений головний тренер "Інтера"
Головний тренер "Інтера" Джанпьєро Гасперіні відправлений у відставку, повідомляє Reuters. Цей фахівець очолив міланський клуб влітку, змінивши на цій посаді Леонардо, що пішов в "ПСЖ". Проте під його керівництвом італійський гранд в п'яти матчах не зміг отримати жодної перемоги. У минулий вівторок "Інтер" програв "Наварі" з рахунком 1:3.
|
|
|
|
#1024 |
|
Передовик
|
Воротар "Волині" Всеволод Романенко розповів, що після матчу з донецьким "Металургом" наставнику лучан Віталію Кварцяному довелося викликати "швидку".
"Віталій Володимирович дуже сильно переживав. Після матчу йому стало погано, і його відвезли додому. Наскільки мені відомо, до нього навіть викликали "швидку". А через два дні, коли він прийшов у клуб провести збори, вся команда побачила, що йому знову стало не по собі. Всіх нюансів я не знаю. Мабуть, підскочив тиск. Кажуть, у тренера стався гіпертонічний криз. Що поробиш, він - людина емоційна, який за все переживає",- сказав Романенко.
|
|
|
|
#1025 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Платіні: "У вересні - тільки Україна"
Найближчий інспекційний візит президента УЄФА Мішеля Платіні в приймаючі країни чемпіонату Європи з футболу 2012 року Україну і Польщу пройде в два етапи. Спочатку, 26-27 вересня, шеф європейського футболу відвідає Україну, а через два тижні – в Польщу. Про це повідомляє британський портал World Football Insider. Разом з тим, як розповіли Інформаційному центру Україна-2012 в прес-службі Місцевого організаційного комітету "Євро-2012 України", таке рішення УЄФА виглядає цілком логічним. З огляду на те, що 13 жовтня в Кракові пройде жеребкування раунду плей-офф за право зіграти у фінальній частині континентальної першості-2012, візит Мішеля Платіні до Польщі припаде на 11-13 жовтня. Під час інспекції країн-господинь Євро-2012 президент УЄФА огляне головні об'єкти інфраструктури. Крім того, передбачається зустріч Мішеля Платіні з відповідальними за підготовку до чемпіонату представниками урядів та місцевих органів влади.
|
|
|
|
#1026 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Збірна ФНЛ зіграє зі збірною італійської серії В
15 листопада в Астрахані пройде товариський матч між збірними ФНЛ та італійської серії В. "У травні цього року РФС і Федерація футболу Італії підписали меморандум про співпрацю та спільних проектах, - розповів президент ФНЛ Ігор Єфремов. - Регулярні товариські матчі між збірними нашого першого дивізіону та серії В якраз і є один з таких проектів. На початку вересня ми затвердили на загальних зборах ліги положення про проведення зустрічі, а тепер остаточно визначилися з італійською стороною стосовно формату, дати і місця ". За домовленістю з італійською стороною в матчі візьмуть участь футболісти не старше 23 років. Коло кандидатів у збірну ФНЛ визначать тренери клубів - для цього в жовтні буде проведено спеціальне анкетування. Тоді ж буде названий і головний тренер російської команди, який назве остаточний склад. За словами Єфремова, поєдинок може відбутися в травні наступного року, відразу після закінчення другого етапу першості ФНЛ.
|
|
|
#1027 |
|
Передовик
|
На "Динамо" - "Шахтар" квитків уже не залишилося
На центральний матч 11 туру Прем'єр-ліги між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем" більше не можна придбати квитки. У касах стадіону "Динамо" у середу, 21 вересня, були продані останні квитки на цей поєдинок, який відбудеться у суботу, 24 вересня, о 20:00. Вартість квитків на матч "Динамо" - "Шахтар" дорівнювала 40, 60, 80 і 100 гривень відповідно, залежно від обраного сектора, передає Чемпионат.com.
|
|
|
|
#1028 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Євро-2012. На залізницю вже витратили 6,08 млрд. грн
До Євро-2012 «Укрзалізниця» реконструює та побудує об’єкти залізничної інфраструктури за напрямками впровадження швидкісного руху пасажирських поїздів Львів – Здолбунів – Шепетівка – Коростень – Київ, Київ – Полтава – Харків, Київ – Полтава – Красноград – Лозова – Донецьк. Загальна протяжність цих відрізків – 1492 км й вони забезпечують залізничне сполучення між містами Євро-2012. Про це 22 вересня під час прес-конференції в Інформаційному центрі «Україна-2012» повідомив заступник генерального директора «Укрзалізниці» Леонід Лобойко. Створення в Україні швидкісних магістралей дозволить вирішити низку транспортних завдань, зокрема, забезпечити значне скорочення витрат часу на поїздки; підвищити провізну спроможність залізниць, рівень безпеки та комфорту перевезень пасажирів та підвищити імідж України як країни, що застосовує сучасні транспортні технології. У 2011 році виконано робіт з модернізації та ремонту колії, пристроїв електропостачання, СЦБ і зв’язку робіт електрифікації дільниць та будівельних робіт на загальну суму 2 млрд грн, а з початку підготовки до Євро-2012 – на 6,08 млрд гривень. Модернізація залізничного полотна дозволить рухатися ним швидкісним електропоїздам, договори на купівлю яких були укладені «Укрзалізницею» та «Південною залізницею». Останні підписали контракти з південнокорейським виробником «Hyundai Rotem» на закупівлю 10 міжрегіональних двосистемних електропоїздів (поставка шести до початку Євро-2012, а чотирьох інших до кінця 2012 року), з АТ «Шкода вагонка» на закупівлю двох міжрегіональних двоповерхових електропоїздів (поставка до початку Євро-2012) та з ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» на придбання двох міжрегіональних поїздів локомотивної тяги (поставка одного – до кінця 2011 , другого до початку Євро-2012). Джерело інформації: "ІЦ України-2012" До Євро-2012 «Укрзалізниця» реконструює та побудує об’єкти залізничної інфраструктури за напрямками впровадження швидкісного руху пасажирських поїздів Львів – Здолбунів – Шепетівка – Коростень – Київ, Київ – Полтава – Харків, Київ – Полтава – Красноград – Лозова – Донецьк. Загальна протяжність цих відрізків – 1492 км й вони забезпечують залізничне сполучення між містами Євро-2012. Про це 22 вересня під час прес-конференції в Інформаційному центрі «Україна-2012» повідомив заступник генерального директора «Укрзалізниці» Леонід Лобойко. Створення в Україні швидкісних магістралей дозволить вирішити низку транспортних завдань, зокрема, забезпечити значне скорочення витрат часу на поїздки; підвищити провізну спроможність залізниць, рівень безпеки та комфорту перевезень пасажирів та підвищити імідж України як країни, що застосовує сучасні транспортні технології. У 2011 році виконано робіт з модернізації та ремонту колії, пристроїв електропостачання, СЦБ і зв’язку робіт електрифікації дільниць та будівельних робіт на загальну суму 2 млрд. грн, а з початку підготовки до Євро-2012 – на 6,08 млрд. гривень. Модернізація залізничного полотна дозволить рухатися ним швидкісним електропоїздам, договори на купівлю яких були укладені «Укрзалізницею» та «Південною залізницею». Останні підписали контракти з південнокорейським виробником «Hyundai Rotem» на закупівлю 10 міжрегіональних двосистемних електропоїздів (поставка шести до початку Євро-2012, а чотирьох інших до кінця 2012 року), з АТ «Шкода вагонка» на закупівлю двох міжрегіональних двоповерхових електропоїздів (поставка до початку Євро-2012) та з ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» на придбання двох міжрегіональних поїздів локомотивної тяги (поставка одного – до кінця 2011 , другого до початку Євро-2012). Джерело інформації: "ІЦ України-2012"
|
|
|
|
#1029 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Фіорентинський Варгас зацікавив Венгера
Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер проявляє зацікавленість в послугах півзахисника "Фіорентини" Мануеля Варгаса. Переговори щодо можливого трансферу велися ще цього літа, але тепер перехід може відбутися в січні. Французький фахівець сподівається, що 27-річний футболіст зможе закрити діру в центрі поля, яка з'явилася після відходу зі стану "канонірів" Саміра Насрі і Сеска Фабрегаса. Вартість трансферу оцінюється в 10 мільйонів фунтів стерлінгів. Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер проявляє зацікавленість в послугах півзахисника "Фіорентини" Мануеля Варгаса. Переговори щодо можливого трансферу велися ще цього літа, але тепер перехід може відбутися в січні. Французький фахівець сподівається, що 27-річний футболіст зможе закрити діру в центрі поля, яка з'явилася після відходу зі стану "канонірів" Саміра Насрі і Сеска Фабрегаса. Вартість трансферу оцінюється в 10 мільйонів фунтів стерлінгів. |
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Передовик
|
Матерацці розповів, що саме він сказав Зідану
Марко Матерацці у фіналі ЧС-2006 спровокував Зінедіна Зідана на вилучення, несвідомо образивши його сестру. Про це сам італієць заявив у ефірі програми "Удар головою" на каналі "Росія-2". "Я міг би уникнути такого розвитку подій. Але коли мені чотири рази сказали - що, мовляв, хочеш приміряти мою майку? - Я відповів: "Краще приміряю твою сестру", - згадав він. "Потім я дізнався, що у нього дійсно є сестра, а коли я вимовляв ці слова, не знав про це", - запевнив Матерацці. "Я б ніколи не образив чиюсь матір", - наводить sports.ru реацію Матерацці на чутки про те, що він образив матір француза.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |