![]() |
|
|
#1021 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Дерек Чісора, який одноголосним рішенням суддів програв Олександру Усіку в поєдинку суперважкої ваги, вважає, що українцеві бракує ударної потужності.
«Був досить близький бій. Усику не вистачає потужності в ударах. Мені здається, він завдав всього один дійсно потужний удар, десь в 7 раунді. От і все. Потужності в його ударах немає». «Думаю, Джошуа і Ф'юрі його з'їдять, тому що у Усика немає сили. Він постійно рухається, але як ти доберешся до дійсно великого хлопця? Його стиль боксу не підходить під суперважку вагу». «Це більше крузервейт. Йому буде важко тут», - вважає Чісора. Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO Ентоні Джошуа. |
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Moderator
|
Хорватський супертяж Філіп Хргович сподівається стати обов'язковим претендентом на пояс Ентоні Джошуа по лінії IBF.
Захищати титул IBF Джошуа буде в грудні проти Кубрата Пулєва, проте організація відома тим, що частіше за інших проводить обов'язкові захисти, і якщо Хргович переможе в своєму наступному поєдинку, то може стати таким претендентом. «Для нас найкоротший шлях - через IBF. Ця організація регулярно санкціонує обов'язкові захисти. І Філіп знаходиться в гарній ситуації, щоб стати претендентом». «Наша мета - отримати звання обов'язкового претендента», - сказав промоутер Ніссе Сазерленд. У разі перемоги над Пулєвим Ентоні Джошуа буде змушений знову проводити обов'язковий захист - проти Олександра Усика по лінії WBO. |
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Moderator
|
7 листопада український боєць-легковаговик Зоравор Петросян (10–0, 4 КО) виграв свій 10-й бій на профі-рингу. В рамках вечора боксу в російському Єкатеринбурзі українець завдав поразки боксеру з Узбекистану Равшанбеку Умурзакову (10–2, 7 КО).
У другому раунді Петросян завдав розсічення опонентові. Бій тривав усі відведені 8 раундів. Судді одноголосно віддали перемогу українському боксеру, який повністю домінував на рингу. Боксери показали неймовірно технічний бій. З місця в кар'єр - так можна охарактеризувати початок поєдинку. Боксери відразу ж почали працювати на високих швидкостях. Якийсь час не можна було віддати кому-небудь перевагу, але в середині другого раунді Умурзаков отримав розсічення, а Петросян «відчув кров» і почав діяти більш гостро і агресивно. Умурзаков намагався тримати суперника на відстані витягнутої руки, але Петросян постійно вибухав довгими серіями, які були скоріше спрямовані на отримання очок, ніж на нокаут. Проте Умурзаков ніяк не міг знайти ключі до оборони Петросяна, який був готовий працювати на будь-якій дистанції і в будь-якому темпі. Равшанбек від раунду до раунду міняв тактику, то йшов вперед, то витягував суперника на себе, то заходив за передню ногу. За рахунок цього йому вдалося вирівняти бій і навіть забрати окремі епізоди. Петросян вже зловив кураж - одноголосним рішенням суддів він буквально вирвав перемогу у дуже серйозного суперника. Зоравор Петросян прокоментував перемогу одноголосним рішенням суддів над Равшанбеком Умурзаковим так: «Це був найважчий бій у моїй професійній кар'єрі. Цей бій дає мені просування вгору по рейтингах. Суперник дуже сильний, через це бій вийшов видовищним. Равшанбек - хороший боєць, останній бій він програв, і ось знову програш, але я сподіваюся, що він збереться і зможе вийти на переможну серію. Я буду стежити за ним і вболівати за нього. Я знав, що є андердогом в цьому бою. Але в той раз, на попередньому турнірі, я був великим андердогом. Так що мені подобається дивувати». У головному бою російський боксер Євген Тищенко та британець Джон Маккаллум розіграли між собою титул європейського чемпіона WBO. У другому раунді Тищенко нокаутував суперника потужним ударом в печінку. |
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Moderator
|
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі прокоментував поєдинок Олександра Усика і Дерека Чісори.
Нагадаємо, що Усик переміг одноголосним рішенням суддів. На думку Ф'юрі, поєдинок повинен був завершитися внічию. «Я дивився бій Чісори і Усика. Він не вийшов цікавим. Бій був близьким, у мене вийшла нічия. Я вважаю, що Дерек зробив достатньо і заробив нічию. Навіть менеджер Усика нарахував на нічию. Хтось вважає, що переміг Чісора, а хтось - що поступився з мінімальною різницею. Дерек видав відмінний бій, незважаючи на те, що йому майже 37 років. Його виступ заслуговує на повагу», - сказав Ф'юрі. |
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Moderator
|
Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі розповів, коли прийде час вішати рукавички на цвях.
«Ми з Дереком Чісорою - останні бійці нашої епохи. Ми останні, хто вистояв. Всі інші, хто боксували в минулі дні, завершили кар'єру. Насправді у мене було мало боїв, які перетворювалися у війну, я не приймав занадто багато ударів. Маємо те, що маємо. Коли з мене буде досить, я просто піду і більше не буду боксувати. Я буду знати, що з мене досить, оскільки в той момент я не зможу робити те, що робив в дні моєї слави», - сказав Тайсон Ф'юрі в інтерв'ю Гарету Девісу. Відзначимо, що Ф'юрі розпочав професійну кар'єру в 2008 році. На даний момент в його активі 30 перемог (21 достроково) і одна нічия. Тайсон двічі бився з Чісорою і двічі його переміг. |
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Moderator
|
Олександр Усик вимагає від Ентоні Джошуа провести обов'язковий захист титулу WBO, проте британський боксер і його промоутер Едді Хірн розраховують поки що піти від цього бою.
«Джошуа потрібно перемогти Пулєва. Якщо він виграє, то в 2021 році ми йдемо на об'єднання титулів у бою з Тайсоном Ф'юрі. Але вже готовий Усик, який заявляє, що після Пулєва на Джошуа виходить він». «Будемо домовлятися. Будемо вести переговори з організаціями, з боксером. Сподіваюся, ми вирішимо проблему», - сказав Хірн. Усик після перемоги над Дереком Чісорою відразу заявив, що в наступному поєдинку має намір битися з Джошуа. |
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Moderator
|
Колишній суперник Василя Ломаченка Ентоні Кролла висловився про результат поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між українцем і Теофімо Лопесом. Кролла вважає, що рахунок (116:112, 117:111, 119:109) був не зовсім справедливим.
«Мене здивувала перемога Лопеса. Я вважав його явним андердогом і не очікував такого результату. Однак Теофімо - неймовірний талант. Він правильно бився, добре використовував свої розміри. Лопес тримав дистанцію і рідко вівся на фінти Ломаченка. Я вважаю, що бій був близьким. Суддівські записки вийшли трохи божевільними. Втім, Лопес напрацював на перемогу. Звичайно, для мене це було сюрпризом. Я думав, що Ломаченко входить в число найкращих бійців в історії. Ймовірно, він найкращий боксер-любитель всіх часів. Він видав слабкий виступ, і я був здивований. Все одно цей результат можна назвати великим апсетом. Мені відомо, що після бою Ломаченко переніс операцію. Не знаю, чи вплинула на нього травма під час поєдинку, адже він видав потужну другу половину», - сказав Кролла. Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Moderator
|
Чемпіонський бій за участю топ-боксера світу пройшов в американському Лас-Вегасі.
Американець Теренс Кроуфорд (37–0, 28 KO) нокаутував британця Келла Брука (39–3, 27 KO) в 4-му раунді і захистив пояс чемпіона світу WBO. Це 37-та перемога Кроуфорда на профі-рингу, і він залишається непереможеним боксером, лідером багатьох P4P рейтингів. Відео нокауту в бою Теренс Кроуфорд – Келл Брук – TKO 4/12. |
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Moderator
|
Український суперважковаговик Владислав Сіренко (14-0, 13 КО) прокоментував майбутній бій проти співвітчизника Костянтина Довбищенка (7-8-1, 4 КО).
«Він справжній воїн, завжди б'ється до кінця. Стійкий, витривалий, думаю у нас буде хороший бій. Для мене це справжній іспит в професійній кар'єрі», - сказав Сіренко. Сіренко проведе поєдинок з Довбищенком за титул WBC Asia в грудні. |
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Moderator
|
Відомий болгарський важковаговик Кубрат Пулєв згадав свою поразку від Володимира Кличка в 2014 році:
«Я отримав багато-багато уроків з бою з Кличком. У мене була неправильна стратегія, я не тримався на відстані і зробив так багато помилок. Це було схоже на комедію, тому що я не зміг показати Кличку, на що я здатний. Але цього більше не повториться. Я був надто зеленим, щоб бути на рівні чемпіона світу. Я не був готовий, крапка. Я міг би пройти 25 раундів, але я був занадто зеленим, щоб виходити на велику сцену. Але це був досвід, безцінний досвід, і зараз я готовий». |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|