SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 23.09.2011, 09:00   #1031
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Луческу: Мілевський - важливий гравець, але не він визначає гру "Динамо"

Навіть без Артема Мілевського київське "Динамо" залишиться командою, що здатна бути неприємним суперником для будь-кого, і для "Шахтаря" в тому числі.

Таку заяву наставника "Шахтаря" Мірчі Луческу наводить офіційний сайт клубу.

"Мілевський дуже важливий гравець для "Динамо". Останнім часом він показував змістовний, хороший футбол. І вважаю, що для них це втрата. Але не він, врешті-решт, визначає гру "Динамо", - вважає тренер.

"Ми теж багато матчів проводили без провідних гравців. Можливо, і в цій зустрічі хтось не з'явиться на полі. У першу чергу, це залежить від тих гравців, які вийдуть", - натякнув він.

"У таких випадках не говорять про тих, хто відсутній. Ті, хто вийде на поле у складі "Шахтаря" і "Динамо", зобов'язані підтвердити рівень цих клубів. Такі ігри не залежать від конкретного гравця, а залежать від команди в цілому", - переконаний Луческу.
Старий 23.09.2011, 12:58   #1032
sacha
Передовик

Типово

Суркіс запросив Стоічкова на базу "Динамо"

Легенда світового футболу Хрісто Стоічков буде присутнім на матчі "Динамо" - "Шахтар" на запрошення Ігоря Суркіса.

Президент "Динамо" хоче показати болгарину унікальну базу свого клубу, повідомляє Novsport.

Крім того, Стоїчкова в гості запросить і Сергій Бубка, пише terrikon.com.
Старий 23.09.2011, 15:26   #1033
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Гусєв та Михалик зможуть зіграти з "Шахтарем"

Серйозних кадрових проблем напередодні матчу із "Шахтарем" у київського "Динамо" немає.

Про це напередодні гри заявив тренер київської команди Юрій Сьомін.

"Окрім дисквалфікованого Мілевського, всі інші готуються до матчу", - сказав він.

"Це стосується і Олега Гусєва з Тарасом Михаликом, які відновилися після травм", - цитує Сьоміна championat.com.
Старий 24.09.2011, 13:39   #1034
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Букмекери ставлять на "Динамо" у грі із "Шахтарем"

У центральному матчі 11 туру чемпіонату України між "Динамо" та "Шахтарем" фаворитом є кияни.

Перемогу "Динамо" букмекери вважають на 3% ймовірнішою - коефіцієнти 2.6 проти 2.8.

Нічийний результат зустрічі букмекери оцінили коефіцієнтом 2.95, стверджує "Сегодня".
Старий 24.09.2011, 13:40   #1035
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Новим президентом ФК "Львів" став Грисьо

Стало відомо, що біля керма ФК "Львів" став голова Федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо.

Про це новоспечений президент клубу розповів прес-службі ПФЛ.

"Переміни відбудуться. Деякі швидше, інші – пізніше, адже спочатку необхідно проаналізувати та оцінити рівень майстерності футболістів і тренерів", - сказав він.

"Юрій Кіндзерський робив усе можливе задля збереження клубу. Але він дійшов висновку, що не в змозі довести клуб хоча б до кінця першого кола. Наразі, очоливши цей клуб, я бачу певні перспективи та можливості залучення інвесторів до розвитку клубу", - додав Грисьо.

За словами голови ФФЛО клуб зіткнувся із проблемами фінансування.

"Задача одна - знайти міцне економічне підґрунтя для функціонування клуба. Ця політика визначатиме решту пріоритетів. Безумовно, якщо нам вдасться відшукати можливість вивести клуб на якісно новий рівень , ніхто б нею не оминув скористатися", - підсумував він.
Старий 24.09.2011, 22:07   #1036
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Тайсон нокаутував Дніпро у Харкові

Надпринциповий матч між Металістом та Дніпром у Харкові завершився перемогою команди Маркевича. Звитягу Металісту приніс влучний постріл Тайсона. Харків'яни дожали дніпрян, які грали у меншості в другому таймі, на останніх хвилинах.

Металіст - Дніпро - 1:0

Гол: Тайсон, 87

Попередження: Торсільєрі (18) - Коноплянка (13); Боатенг (43); Мандзюк (63)

Вилучений: Мандзюк (67)

Металіст: Старцев - Романчук, Торсільєрі, Папа Гуйє, Вільягра, Валяєв (Девіч, 72), Едмар, Тайсон (Бордіян, 90), Хав'єр, Соса, Крістальдо (Шелаєв, 90)

Дніпро: Лаштувка - Інкум (Джуліано, 53), Мандзюк, Чеберячко, Денисов, Боатенг (Шахов, 83), Кравченко, Кулаков, Коноплянка, Калініч (Стрініч, 69), Матеус
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.09.2011, 16:03   #1037
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Сергію Ковальцю поставили ультиматум

Сьогодні «Оболонь» може позбутися свого наставника

Головному тренеру «Оболоні» Сергію Ковальцю поставили ультиматум напередодні гри з «Арсеналом», повідомляє uafan.net.

Перед київським дербі керівництво «Оболоні» поспілкувалося з тренерським штабом команди за закритими дверима, і висунули ряд вимог, після чого доля Ковальця у керма «пивоварів» повисла на волосині.

Про те, що керівники «Оболоні» незадоволені грою, результатами, а також займаною позицією команди в турнірній таблиці, і в зв'язку з цим замислюються про зміну головного тренера, відомо вже протягом певного періоду часу.
Старий 25.09.2011, 16:44   #1038
sacha
Передовик

Типово

Шевченко: Жодна, навіть єврокубкова, гра не зрівняється з нашими протистояннями з "Шахтарем

Поєдинки з "Шахтарем" для теперішнього "Динамо" не менш, а навіть більш важлива, ніж поєдинки єврокубків, адже цей суперник вже став традиційним опонентом киян у боротьбі за чемпіонство.

Про це заявив Андрій Шевченко, котрйи відіграв усі 90 хвилин принципового протистояння.

"Хотілося б виграти, тому що все-таки "Динамо" більше створило моментів, ніж "Шахтар", особливо в першому таймі ми виглядали явно краще. Безумовно нав'язали гостям свою гру. Та й все-таки вдома грали, перед своїми глядачами. Я вважаю, що "Динамо" провело одну з кращих ігор у цьому сезоні", - каже Андрій.

"Чого не вистачило? Трохи везіння. Реалізації - це у нас традиційно страждає. Але команда грала добре, тому, мені здається, нам принципово міняти нічого не треба, і результат обов'язково прийде", - впевнений Андрій.

Дії арбітра Шевченко коментувати відмовився, сказавши, що це не в його компетенції, адже є багато людей, які за це відповідають: і самі судді, і їх комітет, тому гравця немає сенсу це коментувати.

"Я б не сказав, що не було агресії. Були досить принципові моменти, багато було зупинок гри. Оборона була сильніше атаки", - додав Шевченко.

"Важко тримати високий темп всі 90 хвилин, тому ми іноді зменшували швидкості, потім додавали - це нормальний ігровий процес", - пояснив він зменшення інтенсивності дій киян у другій половині гри.

"Це був принциповий матч. І жодна, навіть єврокубкова, гра не зрівняється з нашими протистояннями з "Шахтарем". У нас із донеччанами завжди гри виходять дуже принципові і цікаві. По-моєму, сьогодні вперше за багато років не було забитих м'ячів", - зазначив форвард.

Шевченко прокоментував паління фанми файєрів, сказавши, що не можна робити те, що забороняє регламент, але додав, що вболівальники "динамівців" завжди дуже добре підтримують, це позитивний момент, і гравцям це дуже подобається, пише dynamo.kiev.ua.
Старий 25.09.2011, 19:24   #1039
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Матерацці готовий обговорювати пропозицію Анжі

Відомий італійський захисник Марко Матерацці розповів, що під час свого візиту до Москви поспілкувався з президентом "Анжі" Сулейманом Керімовим.

"З "Анжі" ми ні про що не домовилися. Ми просто познайомилися, я побачив, що це дуже серйозні люди, і хочу подякувати їм за знайомство і гостинність. Ми нічого не обговорювали. Якщо щось запропонують - обговоримо.

У Москві мене прийняли як члена сім'ї. Особливо в середу - на державному телебаченні. Мене це здивувало і вразило. І ще не забуду зустріч з президентом "Анжі" Керімовим. Він дуже простий у спілкуванні. Після гри я спустився в роздягальню "Анжі" і чув, як він розмовляє з гравцями. Знайти потрібні слова після такої поразки було важко, але він вів себе так, як ніби він гравцям не начальник, а батько", - розповів Матерацці.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 26.09.2011, 07:32   #1040
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

Вудгейт: "Скоро метою" Сток Сіті "стане боротьба за місце в єврокубках"

Захисник англійського "Сток Сіті" Джонатан Вудгейт не вважає нічию з "Манчестер Юнайтед" (1:1) випадковою.

"В" Сток Сіті "працюють працьовиті, компетентні люди, метою яких є зробити цю команду впізнаваною далеко за межами Англії. Вже кілька років ведеться робота, підсумком якої має стати не тільки постійне місце" Сток Сіті "у Прем'єр-лізі, а й боротьба команди за місце в єврокубках. Заради цього я тут, і не тільки я один. Нічия з "червоними дияволами" не стала випадковістю, ми підвищуємо командний рівень. І я впевнений, що зовсім скоро такі результати можна буде вважати нормою ", - заявив захисник в інтерв'ю The Guardian.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:36.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум