![]() |
|
|
#1031 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Луческу: Мілевський - важливий гравець, але не він визначає гру "Динамо"
Навіть без Артема Мілевського київське "Динамо" залишиться командою, що здатна бути неприємним суперником для будь-кого, і для "Шахтаря" в тому числі. Таку заяву наставника "Шахтаря" Мірчі Луческу наводить офіційний сайт клубу. "Мілевський дуже важливий гравець для "Динамо". Останнім часом він показував змістовний, хороший футбол. І вважаю, що для них це втрата. Але не він, врешті-решт, визначає гру "Динамо", - вважає тренер. "Ми теж багато матчів проводили без провідних гравців. Можливо, і в цій зустрічі хтось не з'явиться на полі. У першу чергу, це залежить від тих гравців, які вийдуть", - натякнув він. "У таких випадках не говорять про тих, хто відсутній. Ті, хто вийде на поле у складі "Шахтаря" і "Динамо", зобов'язані підтвердити рівень цих клубів. Такі ігри не залежать від конкретного гравця, а залежать від команди в цілому", - переконаний Луческу.
|
|
|
|
#1032 |
|
Передовик
|
Суркіс запросив Стоічкова на базу "Динамо"
Легенда світового футболу Хрісто Стоічков буде присутнім на матчі "Динамо" - "Шахтар" на запрошення Ігоря Суркіса. Президент "Динамо" хоче показати болгарину унікальну базу свого клубу, повідомляє Novsport. Крім того, Стоїчкова в гості запросить і Сергій Бубка, пише terrikon.com.
|
|
|
|
#1033 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Гусєв та Михалик зможуть зіграти з "Шахтарем"
Серйозних кадрових проблем напередодні матчу із "Шахтарем" у київського "Динамо" немає. Про це напередодні гри заявив тренер київської команди Юрій Сьомін. "Окрім дисквалфікованого Мілевського, всі інші готуються до матчу", - сказав він. "Це стосується і Олега Гусєва з Тарасом Михаликом, які відновилися після травм", - цитує Сьоміна championat.com.
|
|
|
#1034 |
|
Moderator
Ukraine
|
Букмекери ставлять на "Динамо" у грі із "Шахтарем"
У центральному матчі 11 туру чемпіонату України між "Динамо" та "Шахтарем" фаворитом є кияни. Перемогу "Динамо" букмекери вважають на 3% ймовірнішою - коефіцієнти 2.6 проти 2.8. Нічийний результат зустрічі букмекери оцінили коефіцієнтом 2.95, стверджує "Сегодня".
|
|
|
#1035 |
|
Moderator
Ukraine
|
Новим президентом ФК "Львів" став Грисьо
Стало відомо, що біля керма ФК "Львів" став голова Федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо. Про це новоспечений президент клубу розповів прес-службі ПФЛ. "Переміни відбудуться. Деякі швидше, інші – пізніше, адже спочатку необхідно проаналізувати та оцінити рівень майстерності футболістів і тренерів", - сказав він. "Юрій Кіндзерський робив усе можливе задля збереження клубу. Але він дійшов висновку, що не в змозі довести клуб хоча б до кінця першого кола. Наразі, очоливши цей клуб, я бачу певні перспективи та можливості залучення інвесторів до розвитку клубу", - додав Грисьо. За словами голови ФФЛО клуб зіткнувся із проблемами фінансування. "Задача одна - знайти міцне економічне підґрунтя для функціонування клуба. Ця політика визначатиме решту пріоритетів. Безумовно, якщо нам вдасться відшукати можливість вивести клуб на якісно новий рівень , ніхто б нею не оминув скористатися", - підсумував він.
|
|
|
#1036 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Тайсон нокаутував Дніпро у Харкові
Надпринциповий матч між Металістом та Дніпром у Харкові завершився перемогою команди Маркевича. Звитягу Металісту приніс влучний постріл Тайсона. Харків'яни дожали дніпрян, які грали у меншості в другому таймі, на останніх хвилинах. Металіст - Дніпро - 1:0 Гол: Тайсон, 87 Попередження: Торсільєрі (18) - Коноплянка (13); Боатенг (43); Мандзюк (63) Вилучений: Мандзюк (67) Металіст: Старцев - Романчук, Торсільєрі, Папа Гуйє, Вільягра, Валяєв (Девіч, 72), Едмар, Тайсон (Бордіян, 90), Хав'єр, Соса, Крістальдо (Шелаєв, 90) Дніпро: Лаштувка - Інкум (Джуліано, 53), Мандзюк, Чеберячко, Денисов, Боатенг (Шахов, 83), Кравченко, Кулаков, Коноплянка, Калініч (Стрініч, 69), Матеус |
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Moderator
Ukraine
|
Сергію Ковальцю поставили ультиматум
![]() Сьогодні «Оболонь» може позбутися свого наставника Головному тренеру «Оболоні» Сергію Ковальцю поставили ультиматум напередодні гри з «Арсеналом», повідомляє uafan.net. Перед київським дербі керівництво «Оболоні» поспілкувалося з тренерським штабом команди за закритими дверима, і висунули ряд вимог, після чого доля Ковальця у керма «пивоварів» повисла на волосині. Про те, що керівники «Оболоні» незадоволені грою, результатами, а також займаною позицією команди в турнірній таблиці, і в зв'язку з цим замислюються про зміну головного тренера, відомо вже протягом певного періоду часу.
|
|
|
#1038 |
|
Передовик
|
Шевченко: Жодна, навіть єврокубкова, гра не зрівняється з нашими протистояннями з "Шахтарем
Поєдинки з "Шахтарем" для теперішнього "Динамо" не менш, а навіть більш важлива, ніж поєдинки єврокубків, адже цей суперник вже став традиційним опонентом киян у боротьбі за чемпіонство. Про це заявив Андрій Шевченко, котрйи відіграв усі 90 хвилин принципового протистояння. "Хотілося б виграти, тому що все-таки "Динамо" більше створило моментів, ніж "Шахтар", особливо в першому таймі ми виглядали явно краще. Безумовно нав'язали гостям свою гру. Та й все-таки вдома грали, перед своїми глядачами. Я вважаю, що "Динамо" провело одну з кращих ігор у цьому сезоні", - каже Андрій. "Чого не вистачило? Трохи везіння. Реалізації - це у нас традиційно страждає. Але команда грала добре, тому, мені здається, нам принципово міняти нічого не треба, і результат обов'язково прийде", - впевнений Андрій. Дії арбітра Шевченко коментувати відмовився, сказавши, що це не в його компетенції, адже є багато людей, які за це відповідають: і самі судді, і їх комітет, тому гравця немає сенсу це коментувати. "Я б не сказав, що не було агресії. Були досить принципові моменти, багато було зупинок гри. Оборона була сильніше атаки", - додав Шевченко. "Важко тримати високий темп всі 90 хвилин, тому ми іноді зменшували швидкості, потім додавали - це нормальний ігровий процес", - пояснив він зменшення інтенсивності дій киян у другій половині гри. "Це був принциповий матч. І жодна, навіть єврокубкова, гра не зрівняється з нашими протистояннями з "Шахтарем". У нас із донеччанами завжди гри виходять дуже принципові і цікаві. По-моєму, сьогодні вперше за багато років не було забитих м'ячів", - зазначив форвард. Шевченко прокоментував паління фанми файєрів, сказавши, що не можна робити те, що забороняє регламент, але додав, що вболівальники "динамівців" завжди дуже добре підтримують, це позитивний момент, і гравцям це дуже подобається, пише dynamo.kiev.ua.
|
|
|
|
#1039 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Матерацці готовий обговорювати пропозицію Анжі
Відомий італійський захисник Марко Матерацці розповів, що під час свого візиту до Москви поспілкувався з президентом "Анжі" Сулейманом Керімовим. "З "Анжі" ми ні про що не домовилися. Ми просто познайомилися, я побачив, що це дуже серйозні люди, і хочу подякувати їм за знайомство і гостинність. Ми нічого не обговорювали. Якщо щось запропонують - обговоримо. У Москві мене прийняли як члена сім'ї. Особливо в середу - на державному телебаченні. Мене це здивувало і вразило. І ще не забуду зустріч з президентом "Анжі" Керімовим. Він дуже простий у спілкуванні. Після гри я спустився в роздягальню "Анжі" і чув, як він розмовляє з гравцями. Знайти потрібні слова після такої поразки було важко, але він вів себе так, як ніби він гравцям не начальник, а батько", - розповів Матерацці. |
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Вудгейт: "Скоро метою" Сток Сіті "стане боротьба за місце в єврокубках"
Захисник англійського "Сток Сіті" Джонатан Вудгейт не вважає нічию з "Манчестер Юнайтед" (1:1) випадковою. "В" Сток Сіті "працюють працьовиті, компетентні люди, метою яких є зробити цю команду впізнаваною далеко за межами Англії. Вже кілька років ведеться робота, підсумком якої має стати не тільки постійне місце" Сток Сіті "у Прем'єр-лізі, а й боротьба команди за місце в єврокубках. Заради цього я тут, і не тільки я один. Нічия з "червоними дияволами" не стала випадковістю, ми підвищуємо командний рівень. І я впевнений, що зовсім скоро такі результати можна буде вважати нормою ", - заявив захисник в інтерв'ю The Guardian.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |