![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.12.2009
Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
|
На супутнику Badr 6 почалися тести нового спортивного пакету
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! На супутнику Badr 6 (26Е) почалися тести нового спортивного пакету Abu Dhabi Media Company (ADMC). У мультиплексі тестується в загальній кількості 5 каналів в HD. Регулярне мовлення мультиплексу Abu Dhabi буде запущено в середині липня: на каналах будуть трансляції англійської Barclays Premier League як в HD, так і в SD, трансляції Formulа 1. Abu Dhabi транслюватиме 380 матчів прем'єр-ліги, а також додаткові матеріали, коментарі на арабській та англійській мовах. Спортивні канали Abu Dhabi будуть поширюватися як платні і будуть кодовані в Irdeto2. Технічні параметри: Badr 6 (26 ° E), 11,766 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK Платний пакет також тестується на супутнику Atlantic Bird 4A (7,2 ° W) згідно параметрів: 11,449 GHz, pol. H, SR 27500, DVB-S2/8PSK. За матеріалами: Parabola
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Ukraine
|
На супутнику Eurobird 1 з'явився індійський канал Zee Cafe
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! На орбітальній позиції 28,5 E з'явився індійський канал Zee Cafe, що веде мовлення англійською мовою. Канал пропонує різні програми, в тому числі драми, комедії, ток-шоу, музику, фільми та серіали. В даний час у відкритому вигляді доступні рекламні промоматеріали, що дозволяють познайомитися з каналом. Технічні параметри Zee Cafe: EUROBIRD 1 (28,5 E) 12,607 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 2/3 Кодування: немає За матеріалами: Satkurier
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
Ukraine
|
15 липня виповнюється 10 років ізраїльскій компанії супутникового зв'язку yes
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! 15 липня поточного року ізраїльська компанія супутникового зв'язку yes буде відзначати свій десятий день народження. Підготовка до свята розпочалась уже сьогодні. У програмі заходів, на які виділено суму в 8 мільйонів шекелів, - свято в районі тель-авівського порту, всілякі знижки та пільги для глядачів yes, відкриття для вільного перегляду численних телеканалів, зокрема, з 4 по 15 серпня будуть відкриті перший і другий спортивні канали, "Спорт 5 HD" і багато інших (за винятком каналів еротики і "Спорт Live). За словами заступника генерального директора yes з маркетингу Галі Нір, святкування десятиліття ізраїльської компанії супутникового зв'язку стане справжнім святом для численних шанувальників каналів yes, яких чекають чудові сюрпризи, причому, це стосується як глядачів зі стажем, так і новачків. "День народження - це прекрасна можливість на ділі висловити нашу щиру подяку тим, хто протягом всіх цих років щодня віддавав свою перевагу програмам yes", - заявила Галі Нір. За матеріалами: isra.com
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Ukraine
|
Телеканал Wedding TV закодував свій сигнал на супутнику Hot Bird 8
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Телеканал Wedding TV знову кодується у складі супутникової платформи Cyfrowy Polsat. Інформація про плановане кодуванні каналу з'явилася давно, але протягом тривалого часу канал був доступний у відкритій формі. Тепер у FTA доступна тільки британська версія каналу в позиції 28,5 E/28, 2E. Технічні параметри: HOT BIRD 8 (13E) 10,723 GHz, pol. H, SR: 29900 FEC: 3/4; Кодування: Nagra Media Access За матеріалами: Satkurier
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
Ukraine
|
Five HD почне мовлення на платформі SKY
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Британська супутникова платформа Sky підтвердила, що 13 липня 2010 року включить в свою пропозицію канал Five HD. Канал буде доступний на 171-й позиції в EPG Sky. Five HD стане сорок другим каналом пропозиції Sky HD. Супутникова платформа планує довести кількість каналів HD до 50 до Різдва. Технічні параметри: ASTRA 2B (28,2 E) 12,266 GHz, pol. H, SR: 29500, FEC: 3/4, DVB-S2/QPSK SID: 3858 PID: 513 PID A: 661 (англійська) Кодування: NDS VideoGuard За матеріалами: Satkurier
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Ukraine
|
Супутникове платформа Polsat Cyfrowy тестує на своєму транспондері канал AXN HD
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Супутникове платформа Polsat Cyfrowy тестує на своєму транспондері канал у форматі високої чіткості AXN HD. Канал перебуває на позиції 114. Оператор почав тести (ID: TEST HD) ще місяць тому, але тільки тепер стало відомо, який канал увійде в пропозицію Cyfrowy Polsat. Нагадаємо, телеканал AXN HD доступний також у складі італійської супутникової платформи Sky Italia. Технічні параметри: HOT BIRD 8 (13E) tp. 78 (12,265 Ghz, pol. V, SR: 27500, FEC: 2 / 3, DVB-S2/8PSK) ID: AXN HD PID V: 701 PID A: 712 PID PCR: 701 SID: 3109 PID PMT: 32 Provider: Cyfrowy Polsat Кодування: Nagra Media Access (N3 - Cyfrowy Polsat) За матеріалами: Satkurier
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Ukraine
|
Компанія "Газпром космічні системи" входить у ТОП-20 світових операторів супутниквого зв'язку
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! За результатами 2009 року компанія "Газпром космічні системи" знаходиться на 19 місці в списку провідних світових операторів фіксованого супутникового зв'язку, опублікованому відомим виданням Space News. Це на одну позицію вище, ніж у минулому році. Рейтинг Space News складається на основі річних доходів операторів фіксованого супутникового зв'язку (таких у світі - близько 40). Незважаючи на повне завантаження діючого орбітального угрупування супутників "Ямал", у 2009 році компанії вдалося збільшити доходи в рублях на 4% у порівнянні з 2008 роком. "Газпром космічні системи" реалізує програму розвитку орбітального угруповання: зараз на стадії будівництва знаходяться супутники "Ямал-300К", "Ямал-401" і "Ямал-402". Після їх запуску в 2011-2013 роках орбітальна ємність компанії зросте в 4 рази. Виконання цієї програми дозволить компанії "Газпром космічні системи" значно збільшити доходи і посилити свої позиції в рейтингу провідних світових операторів фіксованого супутникового зв'язку.
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
Ukraine
|
На супутнику Hot Bird припинено мовлення пакету Theme-X
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! 1 липня 2010 року на супутнику Hot Bird 8 (13 градусів сх.д.) повністю припинено мовлення восьми еротичних телеканалів, що входять в пакет Theme-X. Згідно з інформацією, отриманою редакцією інтернет-видання Satkurier, мовник даного пакету телеканалів TYR Ltd відчуває серйозні фінансові проблеми, внаслідок чого був змушений припинити надання послуг. Оператор SatLink Communications, що є власником транспондера № 14 (11,470 ГГц, поляризація - вертикальна) в черговий раз не отримав своєчасну плату від компанії TYR Ltd за оренду супутникової ємності, в результаті чого був змушений припинити мовлення пакету Theme-X. Нагадаємо, що мовлення пакету телеканалів Theme-X здійснювалося згідно параметрів: Супутник: Hot Bird 8 (13 гр.сх.д.); Частота: 11,470 ГГц; Поляризація: вертикальна; Швидкість потоку: 27500; FEC: 5/6 DVB-S/QPSK
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Ukraine
|
Телекомпанія ТВі готова вести переговори про купівлю каналу Тоніс
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Телекомпанія ТВі готова вести переговори про купівлю каналу Тоніс. За деякими даними, в цьому ж зацікавлений Інтер, що може створити нову зону конфлікту між телеканалами. ро наміри керівництва ТВі розповів генеральний директор каналу Микола Княжицький. "Щоб купити якийсь канал, потрібно, щоб він продавався", - заявив Княжицький. За його словами, "існують інші люди, які хочуть забрати Тоніс у власників безкоштовно, діючи в судах і використовуючи вплив на суди". Княжицький не уточнив, кого він має на увазі. Зазначимо, на початку цього року 10% Тонісу були виставлені на продаж за ціною 1,3 млн грн, і експерти оцінили вартість телеканалу у $ 15-20 млн. За матеріалами: Корреспондент
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Ukraine
|
Телеканал "Моя планета" підкорює Україну
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У телеефірі України почав своє мовлення цілодобовий пізнавальний канал "Моя планета". Передачі про науку, мистецтво та історію швидко завоювали популярність серед любителів провести час біля екрану з користю. Головна "фішка" каналу - так звані телеподорожі, які дозволяють перенестися у віддалені куточки планети, не злазячи з дивану. Жіноча половина сім'ї Марченко, а це три покоління, не відриваючи очей стежить за історією освоєння космосу - з недавніх пір в Києві почали транслювати російський пізнавальний канал "Моя планета", який входить в сімейство телеканалів ВДРТК. Найулюбленіші програми на "Планеті" - телеподорожі по колишнім радянським республікам. "Я думаю, що це дуже цікаво, оскільки зараз моя сім'я більше подорожує за кордоном, ніж по колишньому Радянському Союзу, - каже киянка Ксенія Марченко. - Я думаю, що дітям цікавіше, що відбувається навколо них, в їх же рідній країні та в сусідніх державах, ніж в далекому зарубіжжі". Подорожі, наука, мистецтво, історичні розслідування та документальні фільми про видатних людей - все це цілодобовий канал "Моя планета". На відміну від інших пізнавальних каналів, більшість його програм можна дивитися без перекладу, російською мовою. У різні куточках світу працюють десятки знімальних груп каналу, які знімають більше 700 годин оригінальних програм на рік. Тільки в Києві, завдяки найбільшому кабельному оператору "Воля", ці програми щодня можуть побачити близько мільйона глядачів. "Я сподіваюся, що цей канал за кількістю свого продукту може увійти до топ-10 провідних пізнавальних каналів, а це значить, що ми пропонуємо якісний продукт, за який не соромно, - міркує директор компанії "Воля" Сергій Бойко. - Він потрібен клієнту і демонструє рівень сучасного телебачення". Крім Києва програми каналу вже дивляться у Львові, Донецьку, Дніпропетровську, Маріуполі, Миколаєві. Незважаючи на молодість, канал уже знайшов свого глядача - думаючого, допитливого і небайдужого. "Телеканал транслюється тільки півроку, а динаміка дозволяє говорити, що канал буде затребуваний глядачами, - відзначає директор дистриб'юторської компанії "Торсат" Анатолій Сальник. - Потенціал великий - на сьогодні телеканал транслюють у своїх мережах понад 20 кабельних операторів". За матеріалами: vesti.ru
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Globo / Orton X80 PVR, X80 / X80RF, X80 HDmi MPEG 2 / DVB-S Опис. Технічні характер | Zinge | Globo (Orton) X80 | 6 | 04.01.2019 20:01 |
| Анонси телеканалів | woods1007 | Транспондери | 535 | 21.10.2017 20:29 |
| Технічні характеристики ресівера Samsung 9500 EM Via | sat-prof | Samsung 9500 | 1 | 29.09.2011 01:46 |