![]() |
|
|
#1041 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Боксер Джо Паркер вважає, що саме він є головним претендентом на бій проти Олександра Усика за титул WBO, якщо Ентоні Джошуа зробить пояс вакантним.
Паркер знаходився на 3-му місці рейтингу WBO після Усика і Даніеля Дюбуа, проте останній програв Джо Джойсу і випав зі списку кандидатів. «Якщо Джошуа віддасть титул, то Паркер хоче битися з Усиком. Ми обговорювали це з Клімасом і Красюком, командою Усика. Це хороші хлопці, з ним можна вести переговори». «Паркер готовий битися за титул, якщо буде можливість. Ми вже написали WBO, що хочемо бути в списку, якщо санкціонують поєдинок», - сказав менеджер боксера Девід Хіггінс. Джойс після перемоги заявив про готовність битися за титул, але він в рейтингу WBO знаходиться поза топ-10. |
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Moderator
|
Василь Ломаченко програв бій Тео Лопесу і втратив три пояси легкої ваги, проте Олександр Усик вважає, що реванш все ще можливий.
«Ряд причин є поразці Ломаченка. Я був засмучений дуже. Знаючи, скільки він йшов до цього. Потрібно прийняти те, що сталося, виходити з цього і йти далі. Реванш? Хотілося б подивитися цей реванш. Думаю, він буде». «Що стосується травми плеча і чому не відкласти було бій, то це характер Ломаченка. Ось цей божевільний мужик зі своїми тарганами в голові... Це його характер, воїн. Зараз він проходить реабілітацію, плече болить». «Мрія стати абсолютним чемпіоном залишилася у нього», - сказав Усик. |
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Moderator
|
Непереможений британський боксер Біллі Джо Сондерс успішно захистив пояс чемпіона світу.
У головній події шоу 4 грудня на арені SSE в Лондоні чемпіон WBO у другій середній вазі Біллі Джо Сондерс (30–0, 14 КО) провів другий захист свого титулу проти чотириразового претендента на чемпіонські титули Мартіна Мюррея (39–6–1, 17 КО) Біллі Джо Сондерс домінував на рингу 12 раундів, і всі три судді одноголосно віддали йому перевагу (120–109, 118–110, 120–109). Фотогалерея бою Біллі Джо Сондерс – Мартін Мюррей |
|
|
|
|
|
#1044 |
|
Moderator
|
Промоутер Едді Хірн оголосив, що боксер Тайсон Ф'юрі запрошений на бій Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв, який відбудеться в Лондоні 12-го грудня.
Не виключено, що в разі перемоги Джошуа зможе особисто викликати Ф'юрі на поєдинок за об'єднання всіх поясів суперважкої ваги. «Чекаємо Тайсона в залі. Хочеться зробити цей поєдинок. Але спершу Джошуа потрібно перемогти Пулєва. Ніяких думок про об'єднання поясів до перемоги над Пулєвим». «Ентоні знає, що після перемоги можливість битися за всі пояса відкриється сама по собі», - сказав Хірн. Останньою перепоною до бою Джошуа - Ф'юрі, крім Пулєва, є Олександр Усик, який вимагає захисту титулу WBO. |
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Moderator
|
Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях Евандер Холіфілд повідомив, що найближчим часом підпише контракт на бій з Майком Тайсоном.
58-річний боксер зазначив, що їх команди обговорили деталі виставкового поєдинку. «У нас однозначно були розмови з ними. Схоже, що цей поєдинок відбудеться. Давайте зробимо це, хлопці. Все дуже просто. Давайте влаштуємо цей бій. Я дуже впевнена людина. Я думаю, що наш поєдинок відбудеться», - сказав Холіфілд. Нагадаємо, що Холіфілд і Тайсон провели два бої в 1996 і 1997-му роках. Обидва рази перемагав Евандер. 29 листопада Майк Тайсон повернувся в бокс і провів виставковий бій проти Роя Джонса. |
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Moderator
|
Відомий український боксер у надважкій вазі Владислав Сіренко (14-0, 13 КО) поміркував про можливий поєдинок Олександра Усика і Джо Джойса за пояс WBO.
«Я думаю, в (першому) бою з Усиком Джойс був не такий гарний, як він є зараз. Якщо вони поб'ються, це буде інший бій, не такий, як раніше. Якщо вони будуть битися за титул, це буде дванадцять раундів, це будуть інші рукавички, це будуть інші команди і досвід. Це буде дуже цікавий бій для мене. Те ж саме з Джошуа. Тому що, я думаю, Джошуа і Джойс дуже близькі один до однго, але Джошуа технічно, як на мене, набагато кращий, ніж Джойс. Джо трохи як робот, але його хороша сторона - це ударна міць. Не кожен супертяж б'є так, як Джойс», - сказав Сіренко. Нагадаємо, що Джо Джойс переміг Деніела Дюбуа і претендує на бій за титул WBO. |
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Moderator
|
Ентоні Джошуа вважає, що WBO повинна дати згоду на бій за всі пояси суперважкої ваги проти Тайсона Ф'юрі, а не наполягати на обов'язковому захисті з Олександром Усиком.
«Мені б не хотілося віддавати пояс. Тому, якщо доведеться, буду спершу захищати титул проти Усика. Але я вважаю, що WBO повинна відкласти обов'язковий захист, щоб був об'єднавчий бій. І WBO може це зробити». «Якщо я зумію перемогти Пулєва, то хотілося б битися з Ф'юрі за 4 титули. Я довго йшов до цієї мети», - сказав Джошуа. Усик раніше заявляв, що не відмовиться від бою і вимагає захисту титулу. |
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Moderator
|
Великий вечір боксу з чемпіонським боєм відбудеться в Лондоні на Вемблі Арені ввечері 12 грудня.
Чотири пояса чемпіона світу (WBA Super, IBF, WBO і другорядний IBO) буде захищати британський боксер Ентоні Джошуа (23–1, 21 KO). Його суперником буде болгарин Кубрат Пулєв (28–1, 14 КО). Поєдинок можна буде подивитися на стримінгових платформах Sky Sports і DAZN. В українському ефірі дуель транслюватися не буде. Головний бій розпочнеться близько опівночі за Києвом. Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку. Файткард вечора боксу 12 грудня в Лондоні Ентоні Джошуа – Кубрат Пулєв Лоуренс Околи – Никодим Єжевськи Хьюї Ф'юрі – Маріуш Вах Мартін Баколє – Сєргєй Кузьмін Кірон Конуей – Маколей Макгован Каїс Ашфак – Ешлі Лейн Флоріан Марку – Джеймі Стюард |
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Moderator
|
Великий вечір боксу з чемпіонським боєм відбувся 12 грудня у Лондоні на Вемблі Арені.
Британський боксер Ентоні Джошуа (новий рекорд: 24–1, 22 KO) вдало захистив 4 пояси чемпіона світу (WBA Super, IBF, WBO та другорядний IBO). Його суперником був болгарин Кубрат Пулєв (28–2, 14 КО). Sport.ua провів текстову онлайн-трансляцію поєдинку. Джошуа повністю домінував на рингу, вибухаючи потужними серіями! Чотири рази за бій болгарину відкривали рахунок. Ентоні Джошуа переміг Кубрата Пулєва нокаутом в 9-му раунді! Тепер хочеться побачити бій Ентоні Джошуа проти українця Олександра Усика! Файткард вечора боксу 12 грудня у Лондоні Ентоні Джошуа – Кубрат Пулєв – KO 9/12 Лоуренс Околі – Нікодем Єжевськи – TKO 2/12 Хьюї Фьюрі – Маріуш Вах – UD 10 Мартін Баколе – Сєргєй Кузьмін – UD 10 Кірон Конуей – Маколей Макгован – UD 10 Каїс Ашфак – Ешлі Лейн – TKO 4/8 Флоріан Марку – Джеймі Стюард – DRAW 8 Див. також: текстова трансляція, відео бою, відео нокауту |
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Moderator
|
13 грудня в Києві пройшло шоу боксу, вперше під егідою ULions Boxing Promotion.
У головному бою український проспект суперважкої ваги Владислав Сіренко (14–0, 13 КО) провів бій з Костянтином Довбищенком (7–8–1, 4 КО). В результаті 10-раундової дуелі Владислав Сіренко переміг суперника одноголосним рішенням суддів. На записках суддів були зафіксовані такі числа: 97–94, 96–95, 98–93. Переможець поєдинку отримав пояс WBC Asia. Це 15-та перемога Сіренка в профі-кар'єрі. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|