![]() |
|
|
#1061 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Український суперважковаговик Олександр Усик заявив, що хотів би провести бій з Деонтеем Вайлдером:
«Є багато бійців, з якими я хочу побитися і буду щасливий провести бій. Наприклад, Деонтей Вайлдер. Я не хочу коментувати звинувачення Вайлдера, але вважаю його поразку справедливою. Тайсон Ф'юрі був кращим боксером на той момент». Раніше Усик заявляв про бажання провести бій з Ентоні Джошуа. |
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Moderator
|
37-річний екс-чемпіон світу Тімоті Бредлі запропонував іншому екс-чемпіону Андре Dорду провести виставковий бій.
Обидва боксери завершили кар'єру кілька років тому. Спортсмени зустрічалися в рингу ще на аматорському рівні в 2003-му році на турнірі Golden Gloves. Тоді переміг Ворд. Зараз Бредлі хоче провести реванш. 36-річний Ворд готовий до такого бою. - Давай влаштуємо наш реванш, - запропонував Бредлі Ворду. - Я можу зробити це з однією умовою: я не буду чекати до 50 років. Мені 36, і цей бій повинен відбутися, поки мені не виповниться 40. У будь-який час протягом цих трьох років, - відповів йому Ворд. Ворд і Бредлі можуть стати черговими чемпіонами минулого, які повертаються в ринг. Нагадаємо, що 29 листопада Майк Тайсон повернувся в бокс і провів виставковий бій проти Роя Джонса. Також до свого повернення готується і Евандер Холіфілд. Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Moderator
|
Чемпіон світу WBA, IBF, WBO і IBO Ентоні Джошуа висловився про можливість відмови від титулу WBO для того, щоб влаштувати бій з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі.
Нагадаємо, що офіційним претендентом на пояс WBO є українець Олександр Усик. «Чи важливо буде людям, якщо я відмовлюся від свого пояса на користь Усика? Ще не знаю, чи доведеться мені це зробити, але я б не хотів, адже перебуваю на шляху до абсолютного чемпіонства. Але знаю, що коли я отримаю перемогу над Ф'юрі, я все одно буду битися за пояс WBO - це буде моєю метою. Я хочу побитися з Ф'юрі і двічі його перемогти. Це будуть серйозні бої. А потім я повернуся щоб знову боротися за цей титул», - сказав Джошуа. Раніше Олександр Усик висловив бажання побитися з Джошуа в Англії. |
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Moderator
|
Тимчасовий чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Олександр Повєткін підтвердив, що не має наміру проводити поєдинок проти обов'язкового претендента на титул WBO Олександра Усика.
«Якщо чесно, не дивився його поєдинок з Дереком Чісорою. Але вважаю Олександра хорошим і сильним боксером. Йому все по зубах, все залежить від нього. Я не збираюся з ним битися. Хіба ні з ким більше битися? У нас з ним хороші приятельські стосунки», - сказав Повєткін. У той же час Повєткін зазначив, що якщо у нього не залишиться інших варіантів, то він все ж погодиться розділити ринг з Усиком. «При цьому скажу так: я ніколи не вибирав суперника. Ну ось залишимося ми удвох з Усиком, і тоді нам доведеться боксувати... Але, сподіваюся, цього не буде», - додав російський боксер. Читайте також: Башир: «Побачивши Усика, я зрозумів, що він може стати чемпіоном за 8-9 боїв» |
|
|
|
|
|
#1065 |
|
Moderator
|
47-й річний екс-чемпіон світу в шести вагових категоріях Оскар Де Ла Хойя в наступному році планує овернутися в бокс.
Оскар заговорив про можливий реванш з Флойдом Мейвезером. «Чому б не зустрітися з хлопцем, який тебе переміг? Чому не провести реванш з Флойдом Мейвезером? Це дуже інтригуюче. Подивимося, як я буду себе почувати, а потім будемо відштовхуватися від цього. Спаринги - це наступний етап тренувань. Я хочу прийняти рішення дуже обережно. Я подумаю про нього після спарингів. Це станеться дуже скоро», - сказав Оскар. Перший бій Мейвезера і де ла Хойї, який відбувся в травні 2007 року, завершився перемогою Флойда роздільним рішенням суддів. Останній бій 47-річний Оскар провів у грудні 2008 року, поступившись філіппінцю Менні Пак'яо. Відзначимо, що Флойд Мейвезер в 2021-му році проведе виставковий бій проти блогера Логана Пола. |
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Moderator
|
Боксери легкої вагової категорії Райан Гарсія і Люк Кемпбелл в переддень зустрічі в рингу провели традиційну процедуру напередодні бою.
Відзначимо, що поєдинок відбудеться 2 січня в Далласі (США). На кону буде стояти тимчасовий титул WBC в легкій вазі. |
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Moderator
|
В ніч з 2 на 3 січня на American Airlines Arena в американському Далласі (штат Техас) пройшов вечір боксу, організований промоутерською компанією Matchroom Boxing.
Шоу очолив поєдинок за звання тимчасового чемпіона світу за версією WBC в легкій вазі. На рингу зійшлися американський проспект Райан Гарсія (21-0, 18 KO) і екс-претендент на титул - британець Люк Кемпбелл (20-4, 16 KO). Гарсія агресивно почав поєдинок, але в другому раунді пропустив лівий хук і опинився в нокдауні. Американець продовжив активно атакувати суперника, на що Кемпбелл відповідав дуже гострими контрвипадами. Бій завершився в 7-му раунді, коли Гарсія влучив хуком у печінку британцеві, і Кемпбелл не зміг продовжити бій. Таким чином, Райан Гарсія став обов'язковим претендентом на титул чемпіона WBC, яким володіє Девін Хейні. |
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Moderator
|
Екс-чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях, 31-річний американець Едріен Бронер (33-4-1, 24 KO), який зараз готується до повернення, очолить вечір боксу від Showtime в лютому.
Інсайдер Майк Коппінджер зазначив, що обговорюються кілька суперників. Бронер не бився з січня минулого року, коли поступився за підсумками дванадцяти раундів легендарному філіппінцю Менні Пак'яо (62-7-2, 39 KO). Довгий час обговорювали бій Бронера проти одіозного українця Івана Редкача, але сторони так і не змогли домовитися. |
|
|
|
|
|
#1069 |
|
Moderator
|
Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес в черговий раз заявив, що не хоче проводити реванш з Василем Ломаченком.
«Як я і говорив раніше, ніякого реваншу він не отримає. Адже це їх, команди Ломаченка, рішення - відмовитися від пункту про реванш в контракті. І не тільки це. Там багато чого було. Я б міг зараз показати всім вам його брудну білизну, але не хочу цим займатися. Проїхали. Але більше я в його бік дивитися не збираюся. Лома, розслабся. Як я і говорив раніше, твоє місце дивізіоном нижче. Так що повертайся туди. Пам'ятаєш, я ж обіцяв до бою повернути тебе в другу напівлегку вагу. Якщо чесно, я бажаю йому тільки всього найкращого. Бажаю йому відмінної кар'єри. Вважаю, що у нього ще є час, щоб домогтися чогось вартого. Чого саме? Ну, це йому вирішувати. Чому він звинуватив у всьому суддів? А я звідки знаю? У нього питайте. Я б міг зараз розмазати його за це, але який сенс? Я вже і так зробив це в рингу», - сказав Лопес. Нагадаємо, 17 жовтня Ломаченко поступився Лопесу одноголосним рішенням суддів. Раніше українець дав велике інтерв'ю, в якому висловився про можливий реванш із Лопесом. |
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Moderator
|
31-річний боксер Ентоні Джошуа залишає собі в спорті ще близько 5 років, а потім очікує появи нового покоління супертяжів.
На думку спортсмена, про завершення кар'єри незабаром задумається і його ймовірний суперник за 4 титули 32-річний Тайсон Ф'юрі. «Зараз вже не початок моєї кар'єри. Я йду до завершення кар'єри. У мене є ще років 5, приблизно Олімпійський цикл. Ось у мене є Олімпійський цикл і ще трохи часу». «І коли настануть наступні Ігри, то я вже буду в кінці свого шляху, а нове покоління займе місце». «Що стосується Ф'юрі, то він перейшов в професіонали набагато раніше за мене. Так що йому теж потрібно задуматися про завершення», - вважає Джошуа. Боксери можуть зустрітися в рингу навесні-влітку цього року. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|