![]() |
|
|
#1111 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Всесвітня боксерська асоціація (WBA) опублікувала свіжий рейтинг боксерів у суперважкій ваговій категорії. Перше місце в ньому посів 34-річний українець Олександр Усик (18-0, 13 КО).
На другому місці розташувався Богдан Діну, на третьому — Деонтей Вайлдер. Володарем поясу WBA Super у суперважкій вазі є британський боксер Ентоні Джошуа. У своєму останньому поєдинку, який відбувся 31 жовтня 2020 року, Усик переміг британського боксера Дерека Чісору одностайним рішенням суддів. Свій наступний бій Усик може провести проти 35-річного англійця Джо Джойса. Сторони ведуть переговори про проведення поєдинку. |
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Moderator
|
25-річний український проспект Сергій Богачук (новий рекорд: 18–1, 18 КО) невдало провів 19-й бій на профі-рингу.
Вранці 5 березня за Києвом українець на арені Felix Pagan Pintor в Гуайнабо (Пуерто-Ріко) вийшов на 10-раундовий бій проти 31-річного американця Брендона Адамса (23–3, 15 КО). Це була перша серйозна перевірка для Богачука на шляху до вершини у першій середній вазі. На кону стояв титул чемпіона за версією WBC Continental Americas. Вечір боксу організував знаменитий Мігель Котто т його промоутерська компанія. Сергій «El Flaco» Богачук народився 24 квітня 1995 у Вінниці, проживає в американському штаті Каліфорнія. Брендон Адамс народився 31 липня 1989 року в передмісті Лос-Анджелеса, проживає в Норуолку (Каліфорнія), відомий під бойовим прізвиськом «Пушка». Маючи перевагу в антропометрії, Богачук домінував у перших раундах. У Адамса рефері зняв одне очко в 3-му раунді за брудні удари. Коли здавалося, що боксери пройдуть всю дистанцію в 10 раундів, Богачука спіткала невдача. У 8-му раунді Адамс вибухнув потужною серією ударів, Сергій впав і не зміг піднятися до рахунку 10. Підсумок бою: Брендон Адамс (США) – Сергій Богачук (Україна) – TKO 8/10 |
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Moderator
|
Український супертяж Олександр Усик в своєму Twitter адресував повідомлення британцеві Джо Джойсу, з яким повинен вийти в ринг в рамках бою за тимчасовий титул WBO.
«Давай, мій друже. Я чекаю тебе на НСК Олімпійський в Києві», - написав Усик. Раніше команда Усика заявляла, що буде робити все можливе для організації бою в Україні. При цьому промоутери підкреслювали, що фінансово буде важко організувати поєдинок в Києві, з огляду на вартість квитків і економічну ситуацію в Англії і Україні. Поки що про дату бою інформації немає, а раніше промоутер Олександр Красюк розповів подробиці переговорів. |
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Moderator
|
Український супертяж Олександр Усик і британець Джо Джойс продовжують розкручувати потенційний бій. У Twitter обидва боксери обговорюють можливе місце проведення поєдинку.
Усик сподівається, що його бій з Джо Джойсом відбудеться в Києві. Після того, як Усик запропонував провести бій в Києві, між боксерами відбувся такий діалог: "О, ти живий. Ти не зміг наповнити ванну в Києві, не кажучи про стадіон. Скоро чекаю тебе в Великобританії. PS. Я скучив за тобою", - написав Джойс. "Мій друже, я готовий продовжити вчити тебе боксу навіть на Марсі. Я сподіваюся, ти став краще після нашої минулої зустрічі. Скучив теж", - відповів Усик, приклавши колаж з рингом на Марсі і Джойсом у ванній. "Я готовий", - відповів Джонс. |
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Moderator
|
25-річний український проспект першої середньої ваги Сергій Богачук (18-1, 18 КО) 5 березня зазнав першої поразки в кар'єрі.
Українець поступився нокаутом 31-річному американцю Брендону Адамсу (23-3, 15 КО). Ця поразка позначилося на позиціях українця в рейтингу IBF. В оновленому рейтингу всесвітньої федерації Богачук випав з топ-15. До цього українець займав 9-й рядок. Суперник Богачука Брендон Адамс посів 9-ту позицію. Нагадаємо, що чемпіоном світу за версією IBF є Джермелл Чарло. |
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Moderator
|
Промоутер Олександр Красюк, який веде справи Олександра Усика, хоче, щоб організація WBO санкціонувала бій українця проти Ентоні Джошуа.
Якщо Джошуа і Тайсон Ф'юрі не можуть домовитися про поєдинок за всі титули, то Усик готовий вийти на Джошуа як обов'язковий претендент на титул WBO. «Якщо бій Джошуа - Ф'юрі не відбудуться в цьому році або буде перенесений на кінець року, то нехай Ентоні б'ється з Усиком. Або ж віддасть титул». «WBO повинна зібратися з силами і прийняти сміливе рішення - санкціонувати бій Джошуа - Усик. І це буде повністю справедливо». «Інакше бокс і надалі втрачатиме популярність через нечесні рішення», - вважає Красюк. Очікується, що суперником Усика в поєдинку за тимчасовий титул WBO стане Джо Джойс, але домовитися сторони не можуть. |
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Moderator
|
Перший тест Олександра Усика в суперважкій вазі не вразив Тайсона Ф'юрі. Володар пояса WBC вважає, що Дерек Чісора завдав українцю проблеми.
«Без образ для Чісори, але він вже в кінці кар'єри і був тестом для Усика в супертяжах. Дереку вже майже 40 років (нещодавно виповнилося 37 - прим), він програв більшість з останніх боїв. Але я вважаю, що Дерек заслужив як мінімум нічию, проте він поступився рішенням суддів. Якщо Усик має проблеми з Чісорою, то як він збирається бити топ-хлопців в супертяжах? Але списувати нікого не можна з рахунків». «Джойс? Джо може перемогти Усика. І навпаки. Проблеми з Чісорою не означають, що Усик матиме проблеми з Джойсом. Будь-хто може перемогти всіх. Всіх, крім мене. Тому що я непереможний», - переконаний Ф'юрі. Очікується, що в наступному поєдинку Ф'юрі вийде на Ентоні Джошуа, а Усик битиметься з Джо Джойсом. |
|
|
|
|
|
#1118 |
|
Moderator
|
Український суперважковаговик Віктор Вихрист (6–0, 4 КО) виграв 6-й бій на профі-рингу.
28-річний українець переміг 39-річного представника Венесуели Вілмера Васкеса (11–1–2, 7 КО). Вечір боксу пройшов 13 березня у німецькому Гамбурзі. Формат поєдинку – 8 раундів. Українець весь бій домінував на рингу і переміг на картах трьох суддів. |
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Moderator
|
Американський топ-проспект легкої ваги Раян Гарсія висловив бажання провести бій з колишнім чемпіоном Василем Ломаченком. 22-річний боксер вважає, що його перевага в габаритах стало б ключовою в бою.
«Звичайно, я хотів би побитися з ним, хоч я і вважаю себе занадто великим і сильним для нього. Думаю, якщо він вийде на ринг в найкращих кондиціях, то у нас вийшов би пекельний бій. Ломаченко, як і раніше чудовий, і я не розумію, чому люди так швидко скинули його з рахунків. Чесно кажучи, я втомився від нинішнього покоління уболівальників, щиро вважають, що якщо ти зазнав однієї поразки, то не зможеш повернутися. Подивіться на Леннокса Льюїса. Його нокаутував Хасім Рахман, але що сталося потім?», - сказав Гарсія. Раніше Боб Арум назвав претендентів на поєдинок з Василем Ломаченком. |
|
|
|
|
|
#1120 |
|
Moderator
|
Шакура Стівенсона називають одним із ймовірних суперників Василя Ломаченка, якщо українець захоче повернутися в вагу 130 фунтів.
Американець готовий до цього бою. «У Ломаченка немає шансів перемогти мене. Тому що він тепер переляканий боксер. А такому боксеру у мене не виграти». «У бою з Лопесом відчувався переляк Ломаченка», - впевнений Стівенсон. Раніше Ломаченко стверджував, що не хоче опускатися на дивізіон нижче і має намір продовжувати битися в 135 фунтах. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|