![]() |
|
|
#1121 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Вболівальники "Шахтаря" активно купують квитки на матчі з "Зенітом" та "Металістом".
З сьогоднішнього дня, вболівальники "Шахтаря", які не встигли купити квитки на майбутній 19 жовтня матч Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" - "Зеніт", отримали таку можливість за допомогою карт FanID. Кілька сотень щасливчиків, яким у цей день вдалося першими зайняти місця перед касами, вже змогли придбати за 2 квитки в одні руки, пред'явивши лише карту FanID. Більше того, навіть любителі футболу, які не мали карт учасників програми лояльності, пішли з квитками в руках, тому що без проблем оформили карту прямо на місці, пред'явивши паспорт, водійське посвідчення або студентський квиток. Скориставшись вдало склалися обставинами, багато вболівальників тут же набували і квитки на гру "Шахтаря" з харківським "Металістом" (23 жовтня). ерез три дні після гри з "Металістом" "Шахтар" чекає матч 1/8 фіналу Кубка України проти київського "Динамо". Нагадаємо, що матч Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Зеніт" відбудеться 19 жовтня. sport.tochka.net буде вести текстовий онлайн цього поєдинку.
|
|
|
#1122 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Динамо" відсвяткує 50-річчя першого "золота" клубу
17 жовтня, в понеділок, о 19:00 в конференц-залі стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського відбудеться святкування 50-річного ювілею здобуття командою "Динамо" золотих медалей чемпіонату СРСР. Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу. У святковому вечорі візьмуть участь автори легендарної перемоги 1961 року, а також керівники клубу, тренери та провідні гравці нинішньої команди
|
|
|
|
#1123 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Сапета: "Ситуація з Вороніним дуже засмутила"
Під час паузи в чемпіонаті на ігри національних збірних 22-річний гравець московського "Динамо" Олександр Сапета їхав під російські прапори. Правда, до збірної другу. Звідки повернувся повний вражень і в хорошому бойовому дусі. Про команду Юрія Красножана, підготовці до матчу з "Зенітом", втрати Андрія Вороніна та спілкуванні з Олексієм Іоновим Олександр розповів в інтерв'ю журналістам. - Відпочити під час цієї паузи зовсім не вдалося? - Так, я їздив в другу збірну, так що було зовсім не до відпочинку. Та й якщо чесно, я, взагалі-то, поки від чемпіонату не втомився. Хіба що вдалося трохи переключити голову з внутрішніх справ на справи в збірній - туди з'їхалося багато хлопців з різних клубів, непогано поспілкувалися, провели товариську гру. У вівторок у мене був вихідний, так що трохи перепочив, відіспався, а в середу вже зібралися на базі в Новогорську і почали готуватися до матчу з пітерцями. - О тему другої збірної зламано вже дуже багато копій. Хтось вважає, що вона потрібна, хтось не розуміє її призначення ... - Я вважаю, що вона ще як потрібна. Адже там випробовується найближчий резерв головної команди, і особисто я виклик до Красножаном розцінюю саме як трамплін в національну збірну. Зрозуміло, що ми не беремо участь ні в яких офіційних турнірах, граємо тільки товариські матчі, немає змагального духу, так би мовити. Але все одно, я дуже радий, що був на цьому зборі, поспілкувався з хлопцями з інших клубів. - З кимось із зенітовцев теж? - Так, ми добре знайомі з Льошею Іоновим, вже не перший збір проводимо разом. Відмінно поспілкувалися, але відразу скажу, що майбутню гру між "Зенітом" і "Динамо" не обговорювали. Буде матч - тоді все і вирішиться. Чого заздалегідь щось говорити. - Ваша команда у другому колі видає відмінну гру, піднялася на третю сходинку таблиці. У чому секрет успіху? - Досить складно виділити щось конкретне. Думаю, нам просто хочеться так добре грати, ось ми і граємо. - А що, раніше не хотілося? - Не знаю, мені часто задають це питання. Але я не можу знайти відповіді. Так само, як не можу сказати, чому в "Динамо" не склалося у Міодрага Божовіча. Напевно, у нас тоді була якась темна смуга, як і у будь-якого іншого клубу. Ось зараз Божович знову очолив "Амкар", я думаю, у нього може початися новий виток яскравий тренерської кар'єри в Росії. Тому що я прекрасно пам'ятаю, яким він зробив пермський клуб, коли очолив його в перший раз. - У Сергія Силкіна є якийсь секрет? Адже у вас все налагодилося саме з його приходом ... - Секретів Силкіна я не знаю. Напевно, він дуже добре відчув гравців, а гравці - тренера. Він з нами часто розмовляє і в приватному порядку, і на тренуваннях постійно підказує якісь моменти, вказує на помилки, допомагає їх виправляти. Коли він тільки почав тренувати "Динамо", абсолютно не було помітно, що у нього немає досвіду роботи з клубами Прем'єр-ліги. - Ваша команда зараз займає третій рядок таблиці. Якщо ви так і закінчите осінню частину чемпіонату, це буде успіхом? - Однозначно, це буде успіх для "Динамо", тому що перед початком сезону в нас стояла мета посісти місце не нижче п'ятого. А ми зараз треті і зберігаємо невеликий відрив від першого місця. Так що на даний момент ми завдання навіть перевиконали. Звичайно, нас попереду чекають матчі з непростими суперниками, я вже напам'ять вивчив календар останніх турів. Складні будуть ігри, але нам потрібно намагатися грати і вигравати. - Напевно, втрата Андрія Вороніна, який звалився із запаленням легенів, що серйозно вдарить по команді в такий момент? - Безумовно, це дуже серйозна втрата для нас. Андрій адже наш лідер, веде команду за собою, багато забиває. Я тільки-тільки дізнався, що він захворів, дуже засмутився. Звісно, бажаю йому швидкого одужання, а нам потрібно буде справлятися і без нього. - На ваш погляд, за рахунок чого Воронін так розкрився в другій частині першості? - Думаю, найголовніше тут - це довіра тренера, яке Андрій відчув. І виправдав його на всі сто відсотків. Взагалі в команді з такими майстрами, як він, Кураньї, Місімовіч, мені, молодому гравцеві, грати дуже цікаво. Скажімо так, є у кого повчитися, є планка, до якої ти хочеш прагнути. Це здорово. - Поза полем вдається поспілкуватися з вашими зоряними легіонерами? - Та не особливо. Легіонери у нас в основному спілкуються між собою, англійською мовою, а я по-англійськи говорю не дуже добре, так що близьких взаємин не виходить. - Як ви поставилися до ситуації, яка сталася з "Динамо" в Самарі, коли арбітр Єгоров не скасував гру через негоду і довелося проводити матч фактично по коліно у воді? - Зрозуміло, вкрай негативно. Ми виявилися тоді в такій ситуації, що нічого не могли вдіяти. Суддя сказав - грати. Значить, треба було грати. Чи можливе повторення такого сюжету? Я такої ймовірності не виключаю. Головне, якщо таке повториться, щоб було прийнято нормальне рішення. - Попереду у вас матч з "Зенітом", з яким настроєм до нього підходите, як готуєтеся? - У середу зібралися всі разом на базі в Новогорську, всі хлопці повернулися зі своїх збірних. Тепер зосередимося цілком на майбутній зустрічі. Звичайно, виїзд до Пітера буде дуже складним, "Зеніт" зараз показує відмінну гру, лідирує в таблиці, так що зайвий раз про це говорити не потрібно. Все і так все розуміють. - Матч пітерців зі "Спартаком" бачили? - Ні, цієї гри мені, на жаль, подивитися не вдалося. Зате я бачив гру зенітовцев в Лізі чемпіонів, коли вони блискуче обіграли "Порту" у себе вдома. - На "Петровському" завжди грати складно ... - Це точно! Я там бував ще з "Сатурном", нічого доброго з цього не виходило. Трибуни там підтримують своїх футболістів як треба. Хоча, в принципі, при бажанні можна і відключитися від цього тиску трибун, зосередитися тільки на футболі. - Які зараз найсильніші сторони пітерців? - Так у них вся команда сильна, дуже хороша атака. Напевно, традиційно можна виділити Данні, Кержакова. Тільки начебто Кержаков проти нас зіграти не зможе? Якщо так, то це, звичайно, невеликий плюсик для "Динамо". Правда, у нас же Воронін вибув. Так що серйозні втрати взаємні. - Матч першого кола в Москві закінчився невеликим скандальчиком через гол Самедова, забитого на п'ятій компенсованій хвилині, хоча додано було чотири ... - Ну тоді в доданий час пітерці ще провели заміну, а потім Файзулін після видалення довго залишав поле, так що приводу для скандалу не було, та я його і не пам'ятаю. Відчуття від тієї гри зовсім інші, ми ж пропустили в самому кінці, а потім Сем забив гол вже в доданий. Емоції просто переповнювали.
|
|
|
#1124 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Матч "Динамо" - "Шахтар" відбудеться не на "Олімпійському"
Матч 1/8 фіналу Кубка України між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем", запланований на 26 жовтня, відбудеться не на реконструйованому до Євро-2012 НСК "Олімпійський", а на домашній арені "біло-блакитних" - стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. У прес-службі "Олімпійського" повідомили, що на стадіоні зараз йде усунення дрібних недоробок. Хоча роздягальні і суддівська в принципі готові, і теоретично арена могла б прийняти футбол 26 жовтня. Але дата першого матчу затверджена і міняти її не будуть, інформує "Сегодня"
|
|
|
|
#1125 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Той, хто вгадає результат матчу Ліги Європи "Динамо" - "Бешикташ", стане володарем міні-м'яча Jabulani.
sport.tochka.net вручить м'ячик з автографом гравця київського "Динамо" і збірної України Артема Мілевського переможцю конкурсу прогнозистів, взяти участь у якому може будь-який зареєстрований на порталі користувач. Залиште свій прогноз на результат матчу групового турніру Ліги Європи "Динамо" (Київ) - "Бешикташ", який відбудеться 20 вересня у коментарі після цієї статті! Якщо тих, хто вгадав рахунок, буде кілька, ми визначимо переможця за допомогою жеребу. Перша цифра в рахунку, зазначеному вами - кількість голів, забитих "Динамо", друга - "Бешикташем". Прогнози ми закінчуємо приймати зі стартовим свистком арбітра о 22:05 20 вересня. Від кожного користувача ми приймаємо лише один прогноз (перший)!
|
|
|
#1126 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Металіст націлився на півзахисника Сан-Паулу
За інформацією видання Lancenet, Металіст планує купити 23-річного півзахисника Сан-Паулу Марлоса і готовий запропонувати за футболіста 6 мільйонів доларів. Агент Марлоса, якому належить 50% прав на бразильця, підтвердив факт переговорів з Металістом, але нічого конкретного не сказав. "Переговори йдуть і вже значно просунулися, але говорити про їх закінчення занадто рано. Ми готові вислухати й інші пропозиції", - заявив Хуан Фігера. Крім Металіста свою зацікавленість в послугах атакувального півзахиснкиа проявляють клуби з Росії та Німеччини. |
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Мілош Нінкович травмував коліно.
Мілош Нінкович з розташування збірної Сербії повернувся в "Динамо травмований. Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу. У півзахисника "біло-синіх" проблеми з коліном. І, швидше за все, він не зможе допомогти своїй команді в недільному поєдинку проти луцької "Волині". Також перебуває у динамівському лазареті Євген Хачеріді. А ось Андрій Шевченко, який через проблеми зі здоров'ям пропустив останню гру збірної, вже одужав. Варто зазначити, що найближчі три тижні стануть піковими для "Динамо" в п'ятимісячній дистанції першої частини сезону. Команді доведеться провести сім матчів, перші чотири з яких на рідному стадіоні, а наступні три в гостях. Нагадаємо, що 16 жовтня "Динамо" вдома в рамках 13-го туру української Прем'єр-ліги зіграє проти луцької "Волині".
|
|
|
#1128 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Зоря та Ворскла розійшлися миром
Ворскла та Зоря не визначили сильнішого у Луганську. В цьому матчі захисники та воротарі команд були кращими від нападників суперника. А тому в підсумку нулі на табло. Зоря догравала останні хвилини матчу у меншості після вилучення Аддо. Для Зорі нічия це невелика втрата, адже луганчани відірвались дещо від зони вильоту, а до зони єврокубків далеко. Натомість Ворскли, втративши два очки, упустила нагоду наздогнати Арсенал, який зараз на четвертому місці. |
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Починаючи з 14:45 наш портал вестиме пряму трансляцію поєдинку Прем'єр-ліги.
Протистояння з "Ліверпулем" як і раніше є найзначущим для "Манчестер Юнайтед" в англійській футбольній Прем'єр-лізі. Про це заявив наставник "червоних дияволів" Алекс Фергюсон перед зустріччю з "мерсисайдцями", яка відбудеться сьогодні. Пряму трансляцію матчу дивіться на sport.tochka.net починаючи з 14:45. "Незважаючи на те, що в найближчі два-три роки головним дербі в Англії стане "Юнайтед" - "Сіті", для мене завжди на першому місці серед матчів в Англії стояла зустріч "МЮ" - "Ліверпуль". І зараз такий стан справ зберігається", - заявив Фергюсон. "Манчестер Юнайтед" у трьох останніх зустрічах на "Енфілді" незмінно зазнавав поразки. Але в цьому сезону чотири виїзні гри поспіль "червоні дияволи" ще жодній команді не програвали. Фергюсон також відзначив, що протистояння "МЮ" - "Ліверпуль" є цікавішим в порівнянні з "Барселона" - "Реал". "Відмінність в тому, що Барселона в одному кінці країни, Мадрид - в іншому. Вболівальники в Іспанії не подорожують за своїми командами так, як це роблять наші фанати. Єдина гра, яку можна зіставити з матчем "Ліверпуль" - "МЮ", це "Селтік" - "Глазго Рейнджерс", - повідомив Фергюсон.
|
|
|
#1130 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Металіст" і "Шахтар" перед очною зустріччю здобули перемоги.
Донецький "Шахтар" і харківський "Металіст" на день опустили київське "Динамо" на третє місце, вигравши свої суботні матчі української Прем'єр-ліги. "Таврія" - "Шахтар" Чемпіон України лише на останніх хвилинах зумів вирвати перемогу над сімферопольською "Таврією", хоча весь матч атакував і мав безліч моментів добути впевнену перемогу. У першій третині гри ударам Ракицького, Вілліана і Кости не вистачило точності, Чигринський взагалі не влучив по порожніх воротах після подачі з кутового, а під удар Мхітаряна підстелився Путраш. І все ж гол назрівав, тому логічним стало взяття воріт на 28-й хвилині. Дуглас Коста обіграв один в один Путраша, віддав під удар Вілліану, той продовжив на Адріано, а Ліус проштовхнув м'яч у ворота з відстані в три метри. Здавалося, "Таврія" розклеїлася, адже тут же штанга врятувала господарів після удару Кости, але несподівано команда Альтмана зрівняла рахунок - Назаренко пробив з-за меж штрафного у ближній кут, а Рибка прогавив момент удару і стрибнув пізно. У другому таймі команди продовжили грати у видовищний футбол, Мірча Луческу кинув у бій Фернандіньо і Євгена Селезньова, але взяттю воріт це довгий час не допомагало. Лише коли пішов додатковий час матчу "гірники" зуміли двічі забити і вирвати перемогу. Спершу Шевчук увірвався в штрафну і пробив низом повз Кахрімана, а через хвилину Вілліан відкотив під удар Адріано, а Луїс пробив під поперечину з шести метрів, зробивши дубль в матчі. "Таврія" - "Шахтар" 1:3 Назаренко, 36 - Адріано, 28, 90 +5, Шевчук, 90 +4 "Таврія": Кахріман, Путраш, Монахов, Аделейе, Любічіч, Корнєв, Кайта, Назаренко, Калиниченко (Галюза, 61), Любенович, Ідахор (Шиндер, 68) "Шахтар": Рибка, Срна, Ракицький, Чигринський, Шевчук, Хюбшман (Фернандіньо, 67), Мхітарян, Коста, Жадсон (Тейшейра, 57), Вілліан, Адріано Калініченко, Монахов, Назаренко "Металіст" - "Чорноморець" Одеський "Чорноморець" приїхав до Харкова з метою відстояти нульову нічию, але це гостям не вдалося. Для "Металіста" ця перемога виявилася не простою, тому що "Чорноморець" глибоко сів на свою половину поля і заважав комбінаційній грі господарів. Для успіху "Чорноморцю" не вистачило банальної концентрації, коли перед свистком на перерву Будник забив гол у своєму першому матчі в Прем'єр-лізі. Для 21-річного нападника, який замінив травмованого Девіча, все зробив Тайсон, стягнувши на себе двох гравців, обігравши їх на стрічці і викотів м'яч Буднику на порожні ворота. Другий тайм пройшов під диктовку "Металіста", який мав ще кілька моментів для взяття воріт, а ось "Чорноморець" свій перший момент створив лише на 76-й хвилині. Правда, все було дуже небезпечно, але Фонтанелла пробив вище воріт з кількох метрів. На останніх хвилинах "Чорноморець" спробував створити щось на подобі фінального штурму, але все що вийшло - це нескладний удар головою Діденка в руки Горяїнова. Перемога "Металіста" зберігає відставання від "Шахтаря" в два очки перед очною зустріччю в наступному турі, але спершу командам належить зіграти свої матчі в єврокубках. "Металіст" - "Чорноморець" 1:0 Будник, 45 "Металіст": Горяїнов, Пшеничних, Торсільері, Папа Гуйє, Вільягра, Валяєв, Шав'єр (Бланко, 86), Фініньо, Соса (Торрес, 90), Тайсон, Будник (Шелаєв, 72) "Чорноморець": Безотосний, Фонтанелло, Шиманек, Вангелі, Зубейко, Сетті, Політило, К. Ковальчук (Васін, 84), Лео Матос, С. Ковальчук (Цигирлаш, 59), Бурдужан (Діденко, 19) Фініньо, Вільягра - Вангелі
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |