SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.03.2021, 13:53   #1121
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Екс-чемпіон світу в напівсередній вазі, росіянин Олександр Беспутін подякував українському боксеру Василю Ломаченку за дружбу, а також розповів, який вплив на нього зробили спільні тренування.

«Звичайно, я думаю, що робота з Василем Ломаченком накладається, але я часто в інтернеті читав «копія Ломаченка» або ще щось. Мені, звичайно, це лестить. Вася - мій друг. Приємно, що мене порівнюють з таким серйозним чемпіоном, але у мене свій бокс. Я пропагую бокс Олександра Беспутіна.

Я багато чого набрався, багато чому навчився від Василя і роботи з ним. Тому я вдячний йому як людині, вдячний всій його родині, його батькові. В першу чергу я вдячний за дружбу і боксерські моменти», - сказав Беспутін.

Читайте також: Олександр БЕСПУТІН: «Вася Ломаченко - ти найкращий, брате!»
Мініатюри долучень
orig_529578.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 20.03.2021, 07:44   #1122
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес назвав дату свого наступного бою і ім'я суперника:

«Я б'юся 5 червня в Маямі. Клянуся, це буде, як фільм. Ми збираємося це зробити. Я поки не можу назвати імена, але все буде здорово. Я б'юся з Джорджем Камбососом-молодшим. Я повинен бути готовий. Мені не потрібно готуватися, я вже готовий.

Це у Флориді, і Флорида відкрита для публіки. Я чекаю цього з нетерпінням, ми тільки вчора закінчили робити промо-сет. Це було дуже круто. Настають великі справи. У нас є чудові музиканти і приголомшливі репери. Клянуся, це буде круто».

Нагадаємо, Лопес став абсолютним чемпіоном світу 17 жовтня 2020 року, перемігши рішенням суддів Василя Ломаченка.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_529640.jpg  
Старий 21.03.2021, 08:17   #1123
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Британський боксер Лоуренс Околі в 6-му раунді нокаутував екс-суперника Олександра Усика Кшиштофа Гловацьки і виграв вакантний титул WBO в крузервейті.
Мініатюри долучень
orig_529851.jpg  
Старий 22.03.2021, 09:21   #1124
yyyyyhhh
Moderator

Типово

32-річний український боксер Денис Берінчик (новий рекорд: 15–0, 9 КО) захистив титул WBO International в легкій вазі.

Його суперником був 36-річний чилійський боксер Хосе Санчес (18–2, 7 КО). Поєдинок в рамках шоу від K2 Promotions відбувся ввечері 21 березня у Броварах.

Берінчик побив чилійця вже у 3-му раунді і здобув 15-ту перемогу на профі-рингу.

Давай влаштуємо бійку! Берінчик викликав друга Макгрегора на бій навкулачки
Мініатюри долучень
orig_529985.jpg  
Старий 23.03.2021, 06:59   #1125
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Майк Тайсон відмовився від поєдинку з Евандером Холіфілдом.

Як повідомляє MMA Fighting, «Залізний Майк» відмовився від контракту на $ 25 мільйонів.

Відзначається, що сторони вели переговори декілька місяців, але представників Тайсона не влаштувала пропозиція команди Холіфілда.

Нагадаємо, що в листопаді Тайсон повернувся в бокс і провів виставковий бій з Роєм Джонсом, який завершився внічию.

Після цього поєдинку Тайсон повідомив, що і далі буде боксувати. Серед кандидатів на бій називали Евандера Холіфілда, якому Майк поступився двічі.
Мініатюри долучень
orig_530154.jpg  
Старий 25.03.2021, 14:29   #1126
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Поєдинок суперважкої ваги Енді Руїс - Кріс Арреола повинен був відбутися в квітні, проте бій пересунули на 1 травня.

Зустріч боксерів відбудеться в Каліфорнії.

Руїс не виходив в ринг з кінця 2019 року, коли в поєдинку-реванші програв Ентоні Джошуа і втратив три титули.

Арреола не бився з серпня 2019 року.
Мініатюри долучень
orig_530425.jpg  
Старий 26.03.2021, 07:57   #1127
yyyyyhhh
Moderator

Типово

32-річний український боксер Денис Берінчик (15-0, 9 КО) звернувся до свого потенційного суперника, 34-річного ірландського бійця Артема Лобова, з яким він планує провести поєдинок на голих кулаках.

«Лобов, тобі там що, дно зірвало?! Ти де пропав? Або вирішив все-таки на масажі відлежатися?», — написав Беринчик, відмітивши в публікації ірландця.

Раніше українець заявив, що отримує масу пропозицій щодо проведення боїв.
Мініатюри долучень
orig_530574.jpg  
Старий 27.03.2021, 06:56   #1128
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Перед суботнім поєдинком-реваншем супертяжі Ділліан Вайт і Олександр Повєткін провели процедуру зважування.

Вайт у порівнянні з минулим боєм скинув 2,2 кг - 112 кг. Вага Повєткіна склала 104 кг. У першому поєдинку росіянин нокаутував суперника.

На кону буде тимчасовий титул WBC.
Мініатюри долучень
orig_530735.jpg  
Старий 28.03.2021, 08:44   #1129
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У суботу, 27 березня, в Гібралтарі пройшов бій-реванш за пояс тимчасового чемпіона WBC у суперважкій вазі.

На ринг вийшли росіянин Алєксандр Повєткін (36–2–1, 25 KO) та британець Ділліан Уайт (27–2, 18 KO).

Нагадаємо, в серпні 2020 року в Брентвуді перший бій 41-річний Повєткін виграв у 32-річного Уайта нокаутом в 5-му раунді, завоювавши пояс тимчасового чемпіона WBC у суперважкій вазі. Сторони домовилися про реванш, а місцем його проведення несподівано був обраний Гібралтар.

Кумедний епізод стався ще до бою. Ділліан Уайт походжав по рингу і підрізав Повєткіна, коли той переступив канати.

Уже в першому раунді Уайт двічі дістав правою суперника, Повєткіна навіть захитало. Росіянину були вкрай неприємні джеби суперника, які регулярно досягали мети. Друга трихвилинка була спокійнішою, а в 3-му раунді Алєксандр виявився у вкрай складному становищі під градом ударів Уайта.

Потужна атака Уайта в 4-му раунді призвела до нокауту. Повєткін опинивився на помості, і рефері зупинив бій. Ділліан після закінчення бою показав повагу до суперника – приніс Повєткіну в кут табуретку та полив йому на голову водичку.

Реванш відбувся, і, здобувши переконливу перемогу, поясом WBC заволодів Ділліан Уайт.

Бій за пояс тимчасового чемпіона WBC

Гібралтар, 27.03.2021

Ділліан Уайт (Великобританія 27–2, 18 KO) – Алєксандр Повєткін (Росія, 36–2–1, 25 KO) – TKO 4/12
Мініатюри долучень
orig_530688.jpg  
Старий 29.03.2021, 08:10   #1130
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Боксер Сергій Дерев'янченко впевнений, що Василь Ломаченко, незважаючи на поразку від Тео Лопеса, ще зможе показати свій рівень.

«Ломаченко не показав того себе, якого завжди показує. Всі очікували більшого, але він не показав того Ломаченка, до якого всі звикли, якого, в принципі, він міг показати. Але, так як я сам боксую, то ставлюся до цього з розумінням. У підготовці є багато факторів, які впливають на результат бою. Я вболівав за нього, ми ж в збірній були з ним. Коли бачимося, то тепло спілкуємося. У нас є своя історія - і до Олімпіади ми спілкувалися, і на Олімпіаді. Я завжди вболіваю і, буду вболівати за нього».

«Це не просто тому, що потрібно вболівати за своїх. Просто я його знаю як Васю Ломаченка. Усик, Глазков, всі, хто на Олімпіаді був, - це мої товариші, ми жили разом. Природно, я переживаю за них, коли дивлюся бої».

«Він просто не показав себе у всій красі. Не знаю, якщо буде реванш, думаю, буде інша картина. У першому поєдинку була травма. Ломаченко ще покаже, наскільки він крутий. Якщо Лопес виграє і другий бій, то доведе, що минулого разу була не випадковість. Від цього реванші і цікаві», - вважає Дерев'янченко.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_530833.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:52.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум