![]() |
|
|
#111 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Гран Прі Бразилії. Гонку виграв Веббер
Гран Прі Бразилії 1. Марк Веббер ("Ред Булл") 2. Себастьян Феттель ("Ред Булл") 3. Дженсон Баттон ("Макларен") 4. Фернандо Алонсо ("Феррарі") 5. Феліпе Масса ("Феррарі") 6. Адріан Сутіль ("Форс Індія") 7. Ніко Росберг ("Мерседес") 8. Пол ді Реста ("Форс-Індія") 9. Камуї Кобайсі ("Заубер") 10. Віталій Пєтров ("Лотус-Рено")
|
|
|
|
#112 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Райкконен буде виступати за "Лотус-Рено"
Фін Кімі Райкконен підписав дворічний контракт з командою "Лотус-Рено". Про це повідомляє офіційний сайт "Лотус-Рено". Чемпіон світу 2007 року, який у 2009 році залишив гонки і виступав в чемпіонаті світу з ралі, прийняв рішення повернутися в "Формулу-1". "Я щасливий, що після дворічної перерви повертаюся в "Формулу-1" і я вдячний команді "Лотус-Рено" за пропозицію, яку вони мені зробили. Час, проведений в раллійних перегонах, став для мене корисним досвідом, але я не можу заперечувати той факт, що останнім часом голод до перемог в "Формулі-1" став сильніший і потягнув мене назад", - розповів Райкконен.
|
|
|
#113 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Пілот команди Ferrari Фернандо Алонсо сказав, що його проблемою у заключній гонці були не шини, а несправна система DRS.
"Загалом, я залишився задоволений підготовкою до гонки і її ходом, - сказав Алонсо. - Я добре стартував і відразу відіграв позицію. Шини працювали відмінно, що дозволило мені розвинути високий темп. Однак, коли включили дозвіл на використання системи DRS, я виявив що вона працює зі збоями. Крім цього на шинах Medium мій темп став нижчим ніж на Soft, тоді як у інших пілотів все було інакше. Але мені перешкодили не шини, а саме система DRS, оскільки вона дає можливість відіграти відразу дві-три десятих секунди з кола, якщо вийде вдалий обгін. Як би там не було сезон завершений. Ми досягли непоганих результатів до кінця року, що має послужити гарним трампліном до перемог у наступному сезоні ".
|
|
|
#114 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Льюїс Хемілтон відзначив, що дуже відданий McLaren.
Пілот McLaren Льюїс Хемілтон висловивв надію, що найближчим часом підпише з командою нову угоду. "Думаю, ні в кого немає сумнівів в моїй відданості команді. Уже спілкувався з Мартіном Вітмаршем про продовження контракту. Коли буде час, ми сядемо і обговоримо усі деталі", - сказав Хемілтон. Нагадаємо, що Дженсон Баттон вже підписав новий контракт з "Срібними стрілами".
|
|
|
#115 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Феррарі і Ред Булл вийшли з Асоціації команд Ф-1
![]() Обидві команди зробили відповідні заяви. Асоціація команд Формули-1, яку раніше покинула Хіспанія, втратила ще двох представників - Феррарі і Ред Булла, незадоволених розбіжностями щодо майбутнього добровільної угоди зі скорочення витрат на розробки. У той же час, асоціація розраховує найближчим часом організувати збори представників інших команд і вирішити, що ж робити далі.
|
|
|
|
#116 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Команди FOTA поки не коментують це рішення.
Дві топ-команди - Ferrari і Red Bull Racing оголосили про вихід з асоціації FOTA (Асоціації команд "Формули-1"). Формальною причиною називається неможливість узгодити умови Угоди про обмеження ресурсів, але багато хто вважає, що вся справа в майбутньому обговоренні тексту нового Договору Згоди - Берні Екклстоуну легше запропонувати вигідні умови Скудерії і чемпіонській команді, за якими напевно послідують Sauber і Toro Rosso, ніж задовольнити запити всіх учасників чемпіонату. На цьому тижні Ferrari і Red Bull Racing сповістили FOTA про прийняте рішення. Фактично, можна говорити про розвал асоціації команд, одним з ініціаторів створення якої і її першим керівником був президент Ferrari Лука ді Монтедземоло. У FOTA поки уникають різких заяв. Представники асоціації підтвердили отримання заяв про вихід двох команд, але робота буде продовжена. Втім, невелика надія ще залишається - за статутом FOTA у разі виходу з асоціації команди повинні попередити інших за два місяці - за цей період ситуація може змінитися.
|
|
|
#117 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Найбільшу кількість обгонів в сезоні-2011 зробив Шумахер
Пілот німецької стайні "Мерседес" Міхаель Шумахер є лідером минулого сезону "Формули-1" за кількістю зроблених обгонів. Про це повідомляє Autosport із посиланням на прес-службу команди. Такий результат став можливим через погані результати Шумахера у кваліфікаційних заїздах. Під час гонки у нього було більше можливостей здійснювати обгони. Топ-10 лідерів за цим показником виглядає наступним чином: 1. Міхаель Шумахер ("Мерседес") - 116 2. Себастьян Буемі ("Торо Россо") - 114 3. Камуі Кобаясі ("Заубер") - 99 4. Хайме Альгерсуарі ("Торо Россо") - 94 5. Пастор Мальдонадо (Вільямс") - 91 6. Пол ді Реста ("Форс Індія") - 90 7. Серхіо Перес ("Заубер") - 87 8. Рубенс Баррікелло (Вільямс") - 86 9. Дженсон Баттон ("Макларен") - 85 10. Феліпе Масса ("Феррарі") - 82
|
|
|
#118 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Turun Sanomat: Петров стане резервним пілотом "Caterham F1"
Днями базу малайзійської команди відвідала менеджер Петрова Оксана Косаченко, мета візиту - більш ніж очевидна. Очікується, що вже через рік росіянин отримає і місце бойового пілота, адже італієць Ярно Трулі, найімовірніше, проводить із "Кетерхем" свій останній сезон. А от позиції другого бойового гонщика Хейкі Коваляйнена більш міцні, із ним Тоні Фернандес розраховує на довготривалу співпрацю.
|
|
|
|
#119 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Баттон першим протестує новий Макларен
Дженсон Баттон стане першим пілотом, який сяде за кермо нового Макларен МР4-27 на лютневих тестах у Хересі. Команда підтвердила, що в перший і в другий день тестів болід буде в розпорядженні Баттона, а Хемілтон випробує нову машину в останні два дні тестів. А на тестах в Барселоні гонщики Макларен поміняються місцями: перші два дні болід буде пілотувати Хемілтон, а завершить тестову програму Баттон.
|
|
|
#120 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Williams: Ми будемо боротися за очки у кожній гонці
Головний операційний інженер команди Williams Марк Гіллан сказав про те, що у майбутньому сезоні головним завданням його стайні буде безпосередня боротьба за очки у кожній гонці. "Минулий рік був украй провальним для нас, - сказав Гіллан. - Тому цей ми маємо намір почати ідеально, щоб своїми яскравими виступами затьмарити невдачі минулого сезону. На сьогодні я можу сказати, що прогрес у роботі боліда очевидний. Перш за все, ми з легкістю пройшли всі краш-тести ФІА ще у грудні, тому весь час, що залишився до тестів ми витратимо з користю. Презентацію ми проведемо у перших числах лютого. Що ще? Судячи з тестів на симуляторі та інших перевірок, ми змогли прискорити болід настільки, що проходити у третій раунд кваліфікації буде цілком можливим. Приємно і те, що у цьому році не буде видувних дифузорів, які рік тому значно загальмували нас у порівнянні з тими командами, які використовували цю систему. Наступаючий сезон покаже нам, хто є істинним чемпіоном ".
|
![]() |
| Закладки |
|
|