SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 09.06.2022, 10:09   #1211
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Промоутер Олександр Красюк, який представляє інтереси чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Олександра Усика, повідомив, що реванш проти Ентоні Джошуа буде перенесено.

«20 серпня — найімовірніша дата [реванша Усика та Джошуа]», — сказав Красюк.

Також Красюк повідомив, що поєдинок Усик — Джошуа, найімовірніше, відбудеться на Близькому Сході. Офіційно про реванш мають оголосити наступного тижня.
Мініатюри долучень
orig_585834.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.06.2022, 08:34   #1212
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У Майамі (США) відбувся чемпіонський бій у надважкій вазі (понад 90,7 кг), у якому чемпіон WBA World американець Тревор Брайан (22-1, 15 KO) зустрівся з британцем Деніелем Дюбуа (18-1, 17 KO).

Цікаво, що перед початком бою на арені грав Гімн України. Це сталося з ініціативи організатора бою Дона Кінга, який у такий спосіб висловив підтримку українському народу.

Дюбуа володів перевагою у поєдинку, і чемпіон пропускав чимало ударів. У четвертому раунді Брайан пропустив лівий хук і важко опустився на канвас. На цьому бій закінчився.
Мініатюри долучень
orig_586149.jpg  
Старий 13.06.2022, 09:02   #1213
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко висловив подяку за введення його до Міжнародної зали боксерської слави.

«Спасибі фанатам та організаторам за визнання. Пам'ятаю, коли у 14 років я почав свій шлях у боксі, я використав це як інструмент для подорожей у дуже юному віці. Я ніколи не мріяв, що так далеко зайду в цьому виді спорту, тим більше, що опинюся серед усіх цих шанованих чемпіонів у Міжнародному залі боксерської слави. Це чудово, це велика честь.

На жаль, російська агресія в моїй рідній країні та війна завадили мені особисто побувати на цій церемонії разом з вами. Ця війна змінила не лише мене, а й увесь світ», – сказав Кличко, який через російське військове вторгнення не зміг відвідати церемонію.

Кличко-молодший увійшов до Зали слави класу-2021. Церемонія цього року включає класи 2020, 2021 та 2022.
Мініатюри долучень
orig_586217.jpg  
Старий 14.06.2022, 10:55   #1214
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Едді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа, сподівається, що рано чи пізно вдасться організувати великий бій проти Тайсона Ф'юрі.

Але спочатку Джошуа треба перемогти Олександра Усика.

«Думаю, що бій Джошуа – Ф'юрі завжди буде доречним. Мене постійно питають, коли Ентоні проведе бій з Тайсоном. Звичайно, Джошуа не хоче вдруге програти Усику, але Олександр, ймовірно, зараз номер один серед боксерів незалежно від вагової категорії. Програти Усику - це не катастрофа, але, гадаю, поєдинок Джошуа - Ф'юрі за всі пояси став би найбільшим за останній час».

«Мені здається, якщо Ентоні впорається з Усиком, то ми точно побачимо його бій з Ф'юрі за всі титули», - сказав Хірн.

Бій Усик - Джошуа має відбутися наприкінці серпня.
Мініатюри долучень
orig_586290.jpg  
Старий 15.06.2022, 09:44   #1215
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Американський боксер, чемпіон світу у легкій вазі за версіями WBA, WBC, WBO, IBF Девін Хейні (28-0, 15 КО) висловився про можливий поєдинок з українцем Василем Ломаченком (16-2, 11 КО).

Також американця цікавить зустріч із Джервонтою Девісом (27-0, 25 KO).

«Ці двоє цікавлять мене найбільше – «Лома» та «Танк». Ці бої цікаві мені більше за інших. Хоча я битимуся з ким завгодно. Я ж справжній боєць.

Ці бої цікаві мені більше за інших, але нам не завжди вдається втілити їх у життя. Бізнес залишається бізнесом, і це розумію. Подивимося, що мені запропонує моя команда і побачимо, що буде реально», - сказав Хейні.

Нагадаємо, Хейні 5 червня переміг Джорджа Камбососа та став абсолютним чемпіоном світу.

Раніше повідомлялося, що Боб Арум має намір організувати бій Хейні з Ломаченком.
Мініатюри долучень
orig_586481.jpg  
Старий 16.06.2022, 10:09   #1216
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Василю Ломаченку прийшов час подумати над тим, щоб повернутися в бокс. Востаннє українець побував у ринзі у грудні 2021-го року, а вже у лютому 2022-го встав до лав територіальної оборони Білгород-Дністровського після військового вторгнення росії в Україну.

Це сколихнуло світ. Повідомлення про боксерів, що пішли захищати державу, розірвали американські ЗМІ: десятки боксерів, промоутерів та функціонерів обговорювали те, як Ломаченко, Усик, Клички та інші захищають державу. Але зараз є сенс подумати над поверненням в ринг. Тому що такої аудиторії, як у Василя, немає майже ні в кого. І спрацювати можна по повній.

Причина 1. Ідеологічна
Те, що Ломаченко та Усик залишились в Україні зі зброєю, а Клички увімкнулись в інформаційному та організаційному питанні, буквально прикуло до країни мільйони очей серед спортсменів. Як показує практика, спортивна аудиторія Америки доволі аморфна до будь-яких таких питань. Наприклад, дуже багато людей досі не розуміють, чому українці вимагають забрати титули у того ж Артура Бетербієва.

Тим не менш, те, що стільки боксерів одразу вирішили захищати державу, здивувало взагалі всіх. Той же Оскар Де Ла Хойя казав, що ніколи б не зміг зробити те ж саме:

«Усик, Кличко, Ломаченко – вони дуже мужні та сміливі молоді люди, які збираються битися за країну. Вони бійці. Вони доводять це й поза рингом. Треба бути обережним. Зараз важкі часи. Прикро, що таке сталося.

Ця ситуація показала їхній менталітет бійців. Вони готові ризикувати життям заради своїх сімей, друзів, незнайомців. Це показує, хто такі боксери, бійці.

Чи міг би я уявити себе на їхньому місці? Звісно, ні, б###ь. Тому це й так дивує. Кличко прямо там. Хто знає, що може статися, коли ти б’єшся за свою країну. Велика повага їм», – захоплено розповідав Оскар.

І він – не єдиний. Насправді, це було надважливо – задіяти як можна більше медійних людей, які говорили б про війну. Але, як показують дослідження, інтерес до війни впав у 20 разів, судячи з кількості запитів у пошукових ресурсах. В боксі цей попит падає ще більше, при тому, що у кожного з боксерів велика аудиторія, яка важлива для прийняття рішень керівниками країн-союзників по Україні.

Повернення Ломаченка може сколихнути всіх, як це було з Усиком. Про Олександра зараз говорить виключно у форматі «цей бій важливіший для нього, ніж для Джошуа, через війну». Всі продовжують говорити про війну через це – а це важливо для України. Крім того, Ломаченко може заробити непогані гроші і частину їх віддати на оборону України, як пообіцяв зробити його друг Олександр Усик.

Причина 2. Шанс, якого більше може і не бути
Нарешті всі пояси в одному місці. Поєдинок проти Теофімо був важливий репутаційно та інформаційно, але Лопес пішов далі і другої зустрічі ми ніколи не побачимо. Але та перемога, як і перемога над Камбососом, не дала б всього – через титул, що був у Хейні.

Тепер у Девіна всі пояси – і це чудовий шанс одним кроком забрати їх всі. Що робити далі – Василь може подивитись по ситуації, але просто зараз можна довершити той самий акорд, якого так не вистачало українцю.

Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Ломаченко проти Річарда Коммі
Статус абсолютного чемпіона дає Ломаченку право остаточно називатись одним з найкращих в історії, тому що після Лопеса все змазалось: були Накатані та Коммі, яких українець переміг би і в 40 років. Перемога над молодим та сильним Хейні, статус, до якого він так довго йшов, фактично закриє всі питання зі спадщиною. І зараз його можна закрити однією реальною перемогою.

Причина 3. Вікова
Будемо відверті, в 34 боксувати так само, як у 27, важко. Тим більше, в легких вагових категоріях. Тим більше, при більш як трьохста поєдинках у любителях.

Василь не молодіє. Фактично, український боксер вже на спаді, як би він чудово не виглядав в останніх боях. Це все ще дуже високий рівень, але очевидно, що Лома не ставатиме краще, а лише навпаки.

А от Хейні ставатиме. І навіть Джервонта, якому всього 27, ставатиме. Бо хлопцям є куди і коли рости. А Ломаченкові - немає. Йому варто вмикатись просто зараз. При тому, що і Арум каже про готовність організувати бій, і навіть сам Хейні вважає, що після такого бою до нього будуть відноситись серйозно.

Поки всі готові і, головне, готовий Лома, треба брати цей шанс.

Василь пообіцяв, що не полишить Україну до кінця війни. Благородна ціль, але змінити план на більш вигідний всім, думається, ніколи не пізно.
Мініатюри долучень
orig_586534.jpg  
Старий 17.06.2022, 08:58   #1217
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український медіасервіс MEGOGO не показуватиме поєдинок між чемпіоном світу за версіями WBC та IBF у напівважкій вазі Артуром Бетербієвим (17-0, 17 КО) та володарем титулу WBO Джо Смітом (28-3, 22 KO).

Зустріч відбудеться 18 червня на Madison Square Garden у Нью-Йорку.

Джерела стверджують, що причиною відмови від трансляції стало те, що Бетербієв народився в Дагестані, має громадянство росії і є близьким другом з Рамзаном Кадировим. В одному з інтерв'ю 37-річний уродженець Хасавюрта назвав голову Чечні своїм братом.

До цього MEGOGO транслював усі головні бої та турніри компанії Top Rank.
Мініатюри долучень
orig_586707.jpg  
Старий 19.06.2022, 11:05   #1218
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У ніч із 18 на 19 червня у Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся чемпіонський бій.

У поєдинку за титули чемпіона світу за версіями WBC, WBO та IBF у напівважкій вазі змагалися Артур Бетербієв (17–0, 17 КО) та американець Джо Сміт (28–3, 22 KO).

Шоу проходило під егідою Top Rank та Боба Арума. Бетербієв вийшов на бій під канадським прапором і його освистали вболівальники в Нью-Йорку.

На рингу серйозного протистояння не вийшло. Сміт пропустив потужний удар у першому раунді та опинився у глухому куті. У другому раунді було зафіксовано кілька нокдаунів, а потім суддя зупинив бій.

Бетербієв здобув 18-ту перемогу в кар'єрі, технічним нокаутом вже в 2-му раунді.
Мініатюри долучень
orig_586895.jpg  
Старий 20.06.2022, 09:55   #1219
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Едді Гірн, промоутер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Ентоні Джошуа, відреагував на оголошення бою-реваншу між своїм клієнтом та українцем Олександром Усиком, що нині володіє вищезгаданими титулами.

«Ми дуже раді провести один із найбільших реваншів у надважкій вазі в історії боксу і дати Ентоні Джошуа шанс повернути те, що він втратив у Лондоні у вересні минулого року. Все поставлено на карту в цьому бою за звання чемпіона світу в надважкій вазі. Ми знаємо, що Олександр Усик — чудовий боєць, і ми бачили це минулого разу, але я знаю, що Ентоні Джошуа налаштований більш рішуче, ніж будь-коли.

Було величезним успіхом провести реванш Ентоні Джошуа з Енді Руїсом-молодшим у Саудівській Аравії в 2019 році, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість знову попрацювати з цією країною, щоб організувати цю історичну подію. Тож, без сумніву, всі погляди світу будуть прикуті до рингу в суботу, 20 серпня. Це історія спокути, і зворотний відлік починається прямо зараз», - сказав Гірн.

Бій-реванш має відбутися 20 серпня у місті Джидда, Саудівська Аравія. Перший поєдинок виграв Усик за очками.
Мініатюри долучень
orig_586982.jpg  
Старий 21.06.2022, 09:07   #1220
yyyyyhhh
Moderator

Типово

26-річний кубинець Енді Крус Гомес зараз є одним із найперспективніших боксерів. Олімпійський чемпіон 2020 року, триразовий чемпіон світу залишив Кубу, щоб розпочати професійну кар'єру.

Про це повідомив інсайдер Віллі Суарес.

«Куба - це колиска талантів, де на кожному розі народжуються боксери з можливістю стати олімпійським чемпіоном та чемпіоном світу. Куба - це кузня чемпіонів, але їх не можна змусити мислити певним чином або жити по-старому, з ідеологією, яку не поділяють навіть їхні батьки. Енді нікого не зрадив. Він робить те, що зробила б будь-яка людина, яка має хоч краплю мозку, а саме використовує свою молодість і побореться за краще майбутнє, щоб не опинитися в повному злиднях і не повторити долю легенд кубинського аматорського та професійного боксу», - повідомив Суарес.
Мініатюри долучень
orig_587100.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:51.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум