SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 07.11.2011, 18:10   #1241
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Ярмоленка включили до топ-50 найкращих молодих гравців світу
Гравець "Динамо" Київ та збірної України Андрій Ярмоленко потрапив в число 50 найкращих футболістів світу віком до 21 року.

Ярмоленко посів 27 місце, випередивши Бояна Кркіча, кортрий йде 28-м. Зараз Ярмоленку вже 22 роки, але на момент складання цього списку журналістами відбілювач доповіді він відповідав віковим критерієм.

Динамівцю дається така характеристика: "Українські журналісти називають Ярмоленка "новим Шевою", але тільки час покаже, чи зможе він хоча б трохи наблизитися до досягнень свого одноклубника", пише terrikon.com.

Перша десятка виглядає так:

10. Тоні Кроос ("Баварія", Німеччина)
9. Стефан Йоветіч ("Фіорентина", Чорногорія)
8. Мамаду Сахо (ПСЖ, Франція)
7. Ян М'Віла ("Ренн", Франція)
6. Тіаго Алькантара ("Барселона", Іспанія)
5. Джек Вілшир ("Арсенал", Англія)
4. Маріо Гетце ("Боруссія" Д, Німеччина)
3. Еден Азар ("Лілль", Бельгія)
2. Маріо Балотеллі ("Манчестер Сіті", Італія)
1. Неймар ("Сантос", Бразилія
Старий 07.11.2011, 18:23   #1242
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Форвард "Динамо" пропустить гру з "Олександрією".

Нападаючий київського "Динамо" Артем Мілевський пропустить наступний матч чемпіонату України проти "Олександрії", який відбудеться 20 листопада.

Артем продовжує відбувати покарання за емоції в матчі 15 туру проти "Таврії", коли він був вилучений з поля за розмови з арбітром зустрічі Віталієм Годуляном.

Один матч Мілевський вже пропустив - в неділю проти "Металіста". І ось, на офіційному сайті Прем'єр-ліги Мілевський значиться в списку гравців, дискваліфікованих на наступний тур.

Офіційного рішення про те, скільки ще матчів пропустить футболіст, немає ні на сайті клубу, ні на сайті Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, Мілевський заробив вилучення в матчі з "Таврією". Без Артема кияни переграли "Металіст" з рахунком 2:1.
Старий 08.11.2011, 13:10   #1243
sacha
Передовик

Типово

Тимощука дискваліфікували на три матчі

Півзахисник мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук дискваліфікований на три матчі чемпіонату Німеччини.

Український хавбек був жорстко покараний за фол проти Даніеля Байєра у виїзному матчі 12 туру проти "Аугсбурга".

Причому Тимощук сфолив уже у компенсований час, коли до фінального свистка залишалося зовсім трохи.

Німецький футбольний союз визнав порушення правил з боку Анатолія грубим, тому три найближчі зустрічі Бундесліги мюнхенці проведуть без свого українського легіонера, пише eurosport.ru.
Старий 08.11.2011, 13:23   #1244
sacha
Передовик

Типово

Ліверпуль" хоче придбати Тевеса

Нападник "Манчестер Сіті" Карлос Тевес, котрий відсторонений від "основи" через конфлікт з тренером команди Роберто Манчіні, може опинитися в "Ліверпулі".

Про готовність мерсисайдців викласти кілька десятків мільйонів фунтів за форварда збірної Аргентини повідомляє портал footballpress.net.

За даними джерела, конкуренцію "червоним" у боротьбі за Тевеса складають "Реал", "Інтер", "Мілан" та "Челсі".
Старий 08.11.2011, 13:37   #1245
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Джеррард залишить збірну Англії після Євро-2012

Півзахисник "Ліверпуля" і збірної Англії Стівен Джеррард заявив, що незалежно від того, як виступить національна команда його країни на майбутньому чемпіонаті Європи, він залишить збірну після цього турніру.

"Мені вже 31, а наступного року буде 32. Навіть якщо ми з Фабіо Капелло досягнемо перемоги на Євро, я завершу кар'єру у збірній. Англії лише раз вдалося повністю розкрити свій потенціал - було це на переможному чемпіонаті світу 1966 року", - сказав Джеррард.

У футболці збірної Англії Стівен Джеррард провів 89 матчів, повідомляє The Mirror.
Старий 08.11.2011, 16:42   #1246
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Більше за Златана Ібрагімовича нагороду найкращого футболіста Швеції не отримував ніхто.

Нападник "Мілана" Златан Ібрагімович в рекордний вшосте визнаний найкращим футболістом Швеції за підсумками року.

З 1946 року, коли стала вручатися премія, ніхто не отримував її більше двох разів. Ібрагімовичу "Золотий м'яч" присуджується вже п'ятий рік поспіль.

"Стільки разів я піднімався сюди, що вже й не знаю, що ще сказати. Все як і раніше: дякую одноклубникам, тренерам і моїй сім'ї. Без них мені було б важко залишатися на високому рівні всі ці роки", - заявив 30-річний форвард.

А найкращим гравцем чемпіонату Швеції був визнаний південноафриканський хавбек "Хельсінборга" Мей Маланг, а найкращим новачком - центральний захисник АІКа Александер Мілошевич.
Старий 08.11.2011, 19:26   #1247
sacha
Передовик

Типово

Колліна пообіцяв ще одне "ноу-хау" для українських суддів
Навесні українські рефері будуть забезпечені засобами зв'язку на полі.

Про це нововведення розповів куратор Комітету Арбітрів ФФУ П'єрлуїджі Колліна.

"Я дуже сподіваюся, що вже після зимової перерви українські судді будуть забезпечені засобами зв'язку на полі", - сказав він.

"І тоді телебачення зможе отримувати інформацію відразу і безпосередньо від четвертого арбітра, як це і відбувається в Європі", - цитує його football24.ua
Старий 09.11.2011, 07:42   #1248
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Глушаков: "Третє коло чемпіонату буде напруженим, але дуже цікавим"

Півзахисник "Локомотива" Денис Глушаков поділився своїми очікуваннями від третього кола чемпіонату Росії.

"Третє коло чемпіонату буде напруженим, але дуже цікавим. У першій вісімці в кожному турі що ні гра, то дербі. Упевнений, ні футболісти, ні вболівальники точно не соскучатся".

"Половина команд з нашої групи взагалі представляють Москву. Так що літаки знадобляться тільки для поїздок до Махачкали, Краснодар, Казань і Санкт-Петербург. І в цьому бачу чимало плюсів", - розповів Глушаков.
Старий 09.11.2011, 14:34   #1249
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Поїздка до Аргентини без дозволу обійдеться Карлосу Тевесу в 400 тис. фунтів.

Нападник "Манчестер Сіті" Карлос Тевес, швидше за все, знову буде оштрафований клубом на велику суму.

Тільки вчора скандальний форвард погодився виплатити штраф за відмову вийти на заміну в матчі Ліги чемпіонів з "Баварією", як знову завинив, полетівши до Аргентини без дозволу Роберто Манчіні.

За порушення режиму тренувань Тевеса покарають двотижневої зарплатою. Тобто аргентинцеві доведеться розпрощатися з 400 тис. фунтів.

Гравець не отримував виклику до збірної Аргентини, а на запитання журналістів в аеропорту Буенос-Айреса відповів, що "приїхав відпочити".

Нагадаємо, що неприємності у Тевеса почалися наприкінці вересня, коли 27-річний футболіст відмовився виходити на заміну в матчі Ліги чемпіонів проти "Баварії".

Сам футболіст заявив, що його неправильно зрозуміли. Тим не менш, аргентинця відсторонили від матчів і тренувань на 2 тижні і забрали його ігровий номер.
Старий 09.11.2011, 14:34   #1250
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

В Італії винесено вирок кільком обвинуваченим у справі про договірні матчі в Серії А.

Колишній генеральний директор туринського футбольного клубу "Ювентус" Лучано Моджі засуджений до п'яти років і чотирьох місяців тюремного ув'язнення судом Неаполя за участь у справі з договірними матчами в 2006 році.

Один з адвокатів Моджі Мауріліо Пріорескі заявив, що на жорстке рішення суду буде подана апеляція.

Ще один екс-чиновник "Ювентуса" Антоніо Жираудо раніше був засуджений на три роки.

Моджі та Жираудо були організаторами злочинної змови з чиновниками федерації, за допомогою яких впливали на призначення арбітрів на матчі "Ювентуса". Суддям давалися вказівки дискваліфікувати ключових гравців провідних клубів перед матчами з туринцями.

Нагадаємо, що гучний скандал спалахнув в Італії в 2005-му році, коли за участь у договірних матчах "Ювентус" був позбавлений двох титулів чемпіона країни і відправлений до Серії В. "Мілан", "Лаціо" та "Фіорентина" були оштрафовані на різну кількість очок.

Винними були визнані 16 осіб, але з вісьмох пізніше звинувачення були зняті.

Моджі та Жираудо довічно усунені від будь-якої діяльності, пов'язаної з футболом.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:29.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум