![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Сімейство річкових вугрів...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Вугор. Досягає довжини 1,5 м, маси - б кг. Широкоголовый вугор - хижак, вузькоголовый - харчується ракоподібними, молюсками, хробаками, личинками комах. Аматорам-Рибалкам останнім часом не попадається...
І форумчани мовили "Прийшов той якого ми чекали". Востаннє редагував D-Misha: 10.01.2011 о 21:21. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Розігралося море яке загрожувало проковтнути вутле суденце, на якому знаходився рибалка з сином. Бачачи, що вони ось-ось підуть на дно, рибалка закричав: - На коліна, син мій! І, звівши очі вгору, почав благати: - О, Микола Чудотворець, якщо ти нам допоможеш у цій біді і не даси загинути, я поставлю тобі таку свічку, як ця щогла! Незважаючи на небезпеку, що загрожувала , син був вражений словами батька. - А де ж ти візьмеш стільки воску для такої свічки, батьку? - Облиш, - буркнув рибалка, - важливо врятуватися, а там подивимося.
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Способи лову раків....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Ловля раків руками. Найкращий час для лову раків вночі, через 2 - 3 години після заходу Сонця, раки виповзають на прибережні мілини, а в деяких випадках навіть на сушу. Раки дуже люблять світло, тому яскраве багаття на березі або факел виготовлений з берести, не тільки допоможуть побачити рака, але й привернути його, тим самим збільшивши ваш улов. Готувати спійманих раків бажано поки вони ще живі, м'ясо мертвого рака не смачне. Днем раків можна ловити руками, розшукуючи їх у нірках, під корчами і камінням. При підйомі каменів треба бути готовим до того, що рак дуже швидко плаває, причому задом наперед, тобто головою назад, відштовхуючись від води хвостом. Тому краще звичайно таку ловлю влаштовувати на пару, де один піднімає камені, а інший ловить здобич. Для запобігання порізів та захисту рук при лові раків рекомендується одягнути рукавички....
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 14.01.2011 о 17:49. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
- Люба, чому в щах риба плаває? - Милий, це не щі, а уха! - А чому тоді у усі капуста? - Ну козел! Тобі не догодиш!
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Способи лову раків.... На повному безриб'ї за рибу зійде і рак, якого можна не тільки приготувати і з'їсти, але і використовувати в якості риболовної наживки. Живуть раки в чистих протоках та річках, але іноді зустрічаються в озерах. Днем рак в основному знаходиться у своїй норі виритої під крутими берегами тінистими, під корчами і камінням, а ввечері і вночі переміщається по дну у пошуках здобичі. Взимку рак йде на глибину і ховається в норах. Ловля раків острогою. Острога для лову раків представляє з себе довгу, розщеплену з одного кінця палицю. У розщіп вставляється клинчик таким чином, щоб краї палиці розходилися на кілька сантиметрів. Палицю треба брати свіжу, сиру, так як суха малоупруга і може легко зламатися. Для лову з допомогою остроги біля самого берега, де вода особливо прозора, треба накидати приманку. Острога обережно підводиться до рака і встромляється в дно. Рак потрапляє між розвилками і защемляється вгорі розщіпа, після чого його залишається тільки витягти з води руками.
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
Перша шлюбна ніч. Молодий: "Ну то що, давай?" Молода: "Ні, ти -п’яний. Давай — завтра." Молодий: "Ну як знаєш - завтра я їду рибу ловити!"
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
На дні пісок м'який, як вата. Ось під водою навпростець Пливе медуза плескувата. Слизька, м'яка, як холодець. А там дельфіни в синіх плесах Пливуть в спокійній череді, Неначе чорнії колеса, Перевертаючись в воді. А ось в'юнкими табунцями Маленькі рибки мерехтять, І спинки їх над камінцями, Немов посріблені, блищать.
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
-Мсьє, я хочу зняти у Вас номер. - Який ви хочете номер?. - Одномісний! - О! Вам привести дівчинку? - Ні! Я ж сказав - одномісний. - Що? Може Ви хочете хлопчика? - НІ! Я ж сказав - ОДНОМІСНИЙ! - Тоді що ж Ви хочете? - Ну, я хотів би замовити смажену рибу. - Добре, мсьє ... Ми принесемо Вам рибу, але Франція ще не бачила такої розпусти ...
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Способи лову раків....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Ловля раків за допомогою спеціальної снасті. Дерев'яну палицю загострюють з одного кінця і прикріпивши до нього приманку встромляють в дно водойми. Попередньо приманку слід обернути дрібною сіткою, сітчастою тканиною, капроновою панчохою. Для приманки підійдуть риба, м'ясо, жаби чи коники. При цьому чим зіпсованою і смердючою буде принада, тим краще, так як раки харчуються падаллю. Запах що принаджує раків буде сильнішим, якщо тушку надрізати уздовж спини до хребців і вивернути м'ясо назовні. Відчувши приманку рак вхопить її клешнями, в цей момент його слід витягати. Зазвичай рак міцно утримує здобичу, але все ж витягати його з води слід акуратно, при різких рухах рак може зірватися з приманки. До приманки можна прив'язати достатньої довжини шматок волосіні або мотузки, кінець якого кріплять до поплавця, при необхідності до приманки підвісити додаткове грузило. Потім періодично, через деякий час, снасть перевіряють на наявність раків витягуючи з води. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| все по sti5518 (з фото) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 4 | 03.07.2016 15:16 |
| Все про ремонт ресиверів | seriff | Проф розділ | 194 | 07.07.2014 13:35 |
| Блискавка та все про неї! | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 31 | 12.06.2014 11:42 |
| Hivision HV-5000CI ER:07 і все. | sos200 | Тюнери, які не ввійшли в список | 2 | 26.07.2010 17:45 |