![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Інновації ФІФА: футбол може стати хокеєм
![]() На ЧС-2022 в Катарі матч може тривати не два тайми, а три періоди. Протяжність одного періоду становитиме 30 хвилин. Причини такого рішення - спека в Катарі, що перевищує влітку 40 градусів за Цельсієм. Кондиціонерів та критих стадіонів може не вистачити для витривалості футболістів ... Але ще невідомо, чи вдасться впровадити подібне рішення в життя. Як повідомляють у ФІФА ", це вимагатиме змін в правилах гри, і, отже, має бути проаналізовано та схвалено Міжнародною радою футбольних асоціацій (IFAB)".
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Денис Бойко у Кривбасі
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Голкіпер київського клубу Денис Бойко розкрив деталі переходу в оренду в "Кривбас" і заявив, що ще доведе Юрію Сьоміну свою необхідність команді. "У принципі, нічого незвичайного не було. Пропозиція грати в "Кривбасі" мені надійшла безпосередньо від головного тренера криворізької команди, Юрія Максимова. Ми добре один одного знали по спільній роботі в "Оболоні", я маю уявлення про всі вимоги цього тренера. Тому ніяких сумнівів щодо переходу не було, я відразу прийняв пропозицію". |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
За схемою минулого року. ТК "Футбол" розпочинає показ матчів 10 клубів української Прем'єр-ліги
У п'ятницю, 8 липня, на телеканалі "Футбол" стартують трансляції матчів української Прем'єр-ліги сезону 2011/2012. Відкриє чемпіонат пряма трансляція поєдинку "Ворскли" і "Олександрії" о 18:55. У суботу, 9 липня, о 16:55 на глядачів телеканалу чекає пряма трансляція протистояння "Іллічівця" і "Карпат", а о 18:55 - битва між "Таврією" і "Зорею". У неділю, 10 липня, о 18:55 футбольний уїк-енд продовжить один з головних матчів першого туру: в рідних стінах "Шахтар" прийме столичну "Оболонь". А о 20:55 "Чорноморець", який щойно повернувся до еліти, в Одесі зіграє з донецьким "Металургом". Трансляція матчів першого кола УПЛ стала можлива завдяки рішенню Прем'єр-ліги, згідно з яким цей сезон починається за схемою минулого року - канал "Футбол" показує матчі 10 клубів. Нагадаю, що довкола створення єдиного телепулу на сезон 2011/2012 розгорілися неабиякі баталії - на сьогодні переможець все ще невідомий. Олександр Денисов, директор телеканалу "Футбол": "Питання єдиного телетранслятора на сьогодні залишається відкритим. "Медіа Група Україна" подала заявку на участь у тендері згідно з процедурою у відведені терміни. Але завершальні торги так і не відбулися через те, що відсутній предмет торгів, а саме пакет телевізійних прав на 16 клубів. Як відомо, в понеділок ФФУ заблокувало передачу прав УПЛ на невизначений термін. На сьогоднішній день для того, щоб відбулися легітимні торги, мають відбутися дві ключові дії. ФФУ має передати телевізійні та комерційні права Лізі строком на 3 роки. Зі свого боку всі 16 клубів також мають гарантувати Лізі передачу своїх телевізійних і комерційних прав на 3 сезони. Тільки в цьому випадку Ліга може оголосити завершальний етап тендера, виставивши на торги пакет з 16 клубів на 3 сезони".
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
Моурінью зробив із Зідана спортивного директора
Легендарний французький футболіст Зінедін Зідан, який з червня 2009 року займав пост радника президента "Реала" Флорентіно Переса, отримав нову посаду в мадридському клубі. "Жозе Моурінью попросив про це керівництво клубу. До нових обов'язків приступаю в понеділок і буду виконувати їх до кінця сезону. Я буду працювати директором першої команди "Реала" - цитує Зідана AS. Нагадаємо, 39-річний Зідан захищав кольори "вершкових" з 2001 по 2006 рік. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Маркевич обіцяє "Динамо" багато боротьби
Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич напередодні першого туру чемпіонату України, в якому харків'яни на виїзді зіграють проти київського "Динамо", оцінив готовність своєї команди до нового сезону. "Настрій непоганий. Новий сезон вже на порозі, тому бажання грати у кожного з футболістів цілком зрозуміло, - цитує Маркевича "Спорт-експрес в Україні". - Видно, що підопічні знудьгувалися за офіційними матчами. А тут ще перша гра така – проти "Динамо". Часу на розкачку немає. В іграх наших команд завжди присутні напруга і серйозна боротьба. Обидві команди грають в атакувальни футбол, який тримає глядачів у напрузі протягом усього матчу. І в "Динамо", і в "Металісті"є хороші гравці, які в найближчий уїк-енд не обдурять очікування вболівальників". |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Іспанський Расинг оголосив себе банкрутом
Клуб заборгував більше 48 мільйонів євро Борги іспанського «Расинга» перевищили 48 мільйонів євро і клуб оголосив себе банкрутом. Керівництво «Расинга» вже звернулося до суду з метою перевести клуб під зовнішнє управління. Президент «Расинга» Франсиско Перніа так прокоментував ситуацію: Це дуже важкий для нас час. Нам буде складно розповісти футболістам та працівникам клубу положенні, яке склалося. Але все це під їх благо, ми сподіваємося уникнути більш серйозних проблем, таких як виліт в другу лігу або примусове пониження в класі.
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Динамо" - "Металіст" покаже "2 +2"
Пряма трансляція матчу 1-го туру першості України "Динамо" (Київ) - "Металіст" (Харків) почнеться на телеканалі "2+2". Початок о 19:30 Про це повідомив сайту киян керівник департаменту спортивних проектів групи компаній "1+1" Степан Щербачов. "Для трансляції на стадіоні задіємо 10 камер. До матчу буде показана історія протистояння команд, в перерві глядачі побачать повтори найцікавіших моментів, коментар експерта", - сказав він. "Після фінального свистка буде флеш-інтерв'ю з учасниками поєдинку. Коментувати зустріч буде Денис Босянок", - розповів Щербачов. Відразу після матчу в ефірі 2 +2 вийде програма "Профутбол". В обговоренні перипетій туру та інших важливих футбольних подій тижня візьме участь екс-гравець «Динамо» Андрій Несмачний.
|
|
|
#8 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 13.06.2011
Дописи: 44
|
«Ліверпуль» готовий відпустити Мілана Йовановича безкоштовно
Залишилось знайти екс-гірникові новий клуб «Ліверпуль» готовий відпустити Мілана Йовановича безкоштовно, коли той знайде собі новий клуб. Сербська атакуючий півзахисник перейшов з «Стандарту» минулого літа, але зміна тренера в «Ліверпулі» негативно позначилася на його кар'єрі в цьому клубі. 30-річний футболіст не міг знайти собі місце ні при Ходжсон, ні при Далгліш. Зараз він може повернутися до Бельгії, але вже в «Андерлехт». Втім, є португальська інтерес з боку «Спортинга» і «Бенфіки». «У мене все ще контракт з« Ліверпулем », - але вони згодні відпустити мене безкоштовно в інший клуб, - сказав колишній гравець« Шахтаря »Спорт / Журнал ніг, - у мене вже була цікава зустріч з керівництвом« Андерлехта ». Потрібно почекати подальшого розвитку подій, але це цікавий варіант ». |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Барселона мріє про Гарета Бейла
У новому сезоні всі сили "Барселони" будуть кинуті на вивчення та підготовку трансферу одного з найталановитіших гравців в англійській Прем'єр-лізі - 21-річного валлійця Гарета Бейла. Лондонці, твердо стоять на своєму і ні в яку не бажають розлучатися з одним із своїх лідерів Лукою Модрічем,тепер зіткнулися з такою ж проблемою у відносинах з Бейлом. Однак багато клубів можуть відлякати відступні за півзахисника, сума яких близька до 50 мільйонів євро. Розважливі і заповзятливі керівники "Тоттенхема" підстрахувалися і підписали з валлійцем контракт до березня 2015 року. Це навряд чи стане серйозною перешкодою для всемогутніх каталонців, які планують бачити цього гравця у своєму клубі. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Динамо" взяло у оренду Аді
Форварда донецького "Металурга" Фанендо Аді віддано у оренду в київське "Динамо". Про це повідомляє офіційний сайт столичного клубу. Термін оренди нігерійського нападника розраховано на півроку.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |