SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 19.02.2012, 15:27   #131
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Таврія" зіграє проти БАТЕ і "Краснодара"

На заключному зборі в Туреччині сімферопольска "Таврія" зіграє ще три спаринги.

Про це поідомляє офіційний сайт клубу.

Кримчани зіграють проти білоруського БАТЕ (20 січня), турецького "Антальяспора" (21 лютого) і російського ФК "Краснодар" (25 лютого).
Старий 19.02.2012, 21:11   #132
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

La Manga Cup. "Дніпро" по пенальті програв норвежцям

"Дніпро" зазнав другої поразки на турнірі в Іспанії.

Цього разу дніпропетровці поступилися у серії пенальті "Вікінгу".

La Manga Cup

Міжнародний турнір з футболу в Іспанії

19 лютого

"Дніпро" (Дніпропетровськ) - "Вікінг" (Норвегія) 1:1 (1:1) по пен. 1:3

Голи: 0:1 - Беріша (23), 1:1 - Матеус (35 пен)

"Дніпро": Лаштувка, Мазух, Кравченко (Шахов, 46), Мандзюк (Кулаков, 46), Джуліано (Олійник, 57), Коноплянка (Стрініч, 58), Чеберячко, Зозуля (Калініч, 46), Боатенг (Ротань, 46), Пашаєв (Бабенко, 46), Матеус
Старий 19.02.2012, 21:12   #133
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Шахтар" переміг "Партизан"

"Шахтар" завдяки дублю Фернадіньо виявився сильнішим за белградський "Партизан" у товариському матчі.

Товариський матч

19 лютого

"Шахтар" (Донецьк) - "Партизан" (Белград, Сербія) 2:1 (2:1)

Голи: 1:0 - Фернандіньо (6), 1:1 - Л. Марковіч (10), 2:1 - Фернандіньо (39 пен)

"Шахтар": Шуст (П'ятов, 46), Срна, Кучер (Кривцов, 70), Ракицький (Чижов, 70), Рац (Шевчук, 46), Гай (Хюбшман, 46), Фернандіньо (Ілсіньо, 70), Коста (Тейшейра, 60), Мхітарян (Едуардо, 60), Вілліан (Дентіньо, 46), Адріано (Селезньов, 70)

Вилучення: Мільковіч (82), Бабовіч (84)
Старий 19.02.2012, 21:13   #134
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Чорноморець" і "Брондбю" сильнішого не виявили

Одеський "Чорноморець" розійшовся миром у товариській грі з "Брондбю".

Товариський матч

19 лютого

"Чорноморець" (Одеса) - "Брондбю" (Данія) 1:1 (1:1)

Голи: 0:1 - Томасон (22), 1:1 - Балашов (43)

"Чорноморець": Паст (Ніколаєв, 74), Шиманек, Бабич, Кутас, Донець, Лихачьов (Бобко, 28), Сетті, Слінкін, Силантьєв (Кулішенко, 42), Балашов (Силантьєв, 61), Діде (П. Ковальчук, 79)
Старий 20.02.2012, 10:31   #135
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Сьомін відверто про мікроклімат в команді

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін дав відповідь критикам, які сумніваються в сприятливому мікрокліматі всередині його команди.

- А чи зможете ви чітко сформулювати, що таке цей мікроклімат і з чим його їдять? Щодо мене, мікроклімат - це коли гравці виконують завдання свого тренера на полі і в тренувальному процесі. При цьому 11 футболістів, що грали в останньому матчі, будуть задоволені наставником, а ті що залишилися в резерві - вважатимуть, що з ними були несправедливі.

Це звичайний процес, з якого є два виходи: розмова позаочі або спроба довести тренеру, що він був неправий. І навіть добре, коли гравці на нього зляться - це відмінний стимул до активної роботи на тренуваннях. У нашому колективі віддають перевагу реальним аргументам, а не балачкам, тому обстановка - або, якщо завгодно, мікроклімат - у нас чудова. Я не боюся конфліктних ситуацій: іноді їх потрібно створювати спеціально, щоб грамотно з них виходити. Зрештою, тренер не повинен бути постійно хорошим для всіх, - констатував російський фахівець.
Старий 20.02.2012, 22:31   #136
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

У касах "Донбас Арени" стартував продаж квитків на матч "Шахтар" - "Динамо"

У касах "Донбас Арени" з'явилися квитки на матч 26-го туру чемпіонату України "Шахтар" - "Динамо", незважаючи на те, що поєдинок відбудеться тільки 7 квітня.

"Шахтар" запропонував власникам карт вентилятора ID, що відвідали мінімум три гри на "Донбас Арені" в цьому сезоні, купити єдиний квиток на п'ять залишилися домашніх матчів "Шахтаря": з "Дніпром", "Чорноморцем", "Олександрією", "Таврією" і київським "Динамо".

Єдині квитки у вигляді пластикових карток надійшли в продаж сьогодні, 20 лютого. Ціни на картки варіюються в залежності від категорії квитків, але в будь-якому випадку, єдиний квиток на п'ять матчів йде за ціною чотирьох квитків в роздріб.

Щоб гарантовано потрапити на гру з "Динамо", уболівальник має відвідати матчі з "Дніпром" і "Чорноморцем". В іншому випадку, карта 7 квітня просто не спрацює. Інформація про це вказано на зворотному боці єдиного квитка, пише terrikon.com.
Старий 20.02.2012, 22:31   #137
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Інкум не повертається через проблеми з візою

Ганський захисник "Дніпра" Самуель Інкум не може приєднатися до команди через проблеми з візою.

Інкум у складі збірної взяв участь у Кубку Африки і відсутній у розташуванні клубу вже більше місяця.

Водночас партнер Самуеля по клубу та збірній Дерек Боатенг вже перебуває у складі "Дніпра", повідомляє портал bolel-ik.com.ua.
Старий 20.02.2012, 22:32   #138
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Чигринський: Починаю відчувати ігровий ритм

У товариському матчі з "Оцелулом" захисник "Шахтаря" вийшов на поле після тривалої перерви, але казати про його повернення ще зарано.

Про це заявив клубній прес-службі сам Чигринський, котрий оцінив свій теперішній стан.

"Відразу було зрозуміло, і я говорив про це, що мені в будь-якому випадку потрібен буде час. Так, я повернувся, але це не означало, що я відразу ж був готовий грати. Я втягувався в тренувальний процес, в принципі, все йде своєю чергою", - почав він.

"Я відразу зробив акцент на тому, що мені буде потрібно мінімум два тижні на адаптацію, щоб набрати форму і не форсувати при цьому події. Так все і вийшло, сьогодні я відіграв 45 хвилин. Мені теж хотілося б, щоб все це було швидше, але...", - зітхає він.

"Як відчував себе? Нормально. Не можна цього сказати тільки про результат, адже до перерви ми програвали 0:2. Але якщо брати в цілому, то непогано. Звичайно, ні одне тренування не може замінити матч. Незважаючи на всі нюанси, мені було приємно знову повернутися в гру". - зізнався він.

За словами Чигринського, зараз центральний захисник вже дивиться вперед.

"Для мене важливо, що я починаю відчувати ігровий ритм. А порозуміння - процес, який завжди потрібно вдосконалювати - хоч ти граєш, хоч вибуваєш з ладу. З кожним тренуванням, з кожним матчем все буде краще і краще". - впевнений Дмитро.

"45 хвилин? Так, ми обумовили це все. У перерві були розмови про те, щоб продовжити, але виходити ще на 45 хвилин було б ризиковано. Думаю, що втягуватися потрібно саме таким чином. Сьогодні 45 хвилин, наступного разу, можливо, трохи більше", - зазначив він.
Старий 21.02.2012, 15:05   #139
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Тренера "Барселони" запросили в "Шахтар"

Тренер юнацької команди "Барселони" Оскар Гарсія, якого багато хто називає "наступником Гвардіоли", прийняв рішення залишити клуб вже цього літа, у кінці червня.

Про це повідомляє Sport.es. За інформацією газети, 38-річному Гарсії надійшла пропозиція від донецького
"Шахтаря", так само як і від інших команд, що виступають в Лізі чемпіонів.

Окрім роботи з юнацьким складом "Барселони", Оскар Гарсія співпрацює і з легендарним Йоханом Кройффом у збірній Каталонії, пише terrikon.com.
Старий 21.02.2012, 15:06   #140
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Федецький: "Ахметов зробить так, як буде краще для мене"

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов у ситуації навколо Федецького зробить так, як буде краще для самого Артема.

Принаймні, про це заявив сам поки що гравець львівських "Карпат".

"Він (Ахметов, - ред.) мені дзвонив, і говорив, що зробить так, як було б краще для мене, як для футболіста", - сказав він.

"Краще запитайте про все у "Шахтаря"... Я думаю, якщо б варіанти, які запропонували "Карпати" їх влаштовували - все це давно б вирішилося, або мало б перебувати на стадії вирішення", - додав футболіст.

За словами Федецького, на даний момент він має контракт до 31 травня з "Карпатами".

"Спочатку потрібно вирішити всі питання з керівництвом "Шахтаря" і з керівництвом "Карпат", щоб усі залишилися задоволені. Як буде далі - це вирішують "Карпати" та "Шахтар", - цитує гравця time-football.com.

Закладки

Мітки
......

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини тенісу U4EL Теніс 1397 30.01.2026 09:13
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:12.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум